Harikaafiyet olsun.
Kaptanım oynağımaynen şükür kavuşturana...bu ara hangi ara bunalıma girdin bizden habersiz bak sen hele....eşinin işleri yoluna girecek. Adam çoluğu çocuğu için taşı sıksan ......cinsten bir adam. Sabırla olur dur bakım.....sen üzerine düşeni yap....o halleder öbür tarafları.... Sağlıklı bir karar verdin bunun için çabala...güzel menuler bekliyoruz ... Evde herkes sağlıklı, sevgi desen gırla ....e daha ne olsun bacım....rızık Allah'tan.O da gayretliler için....iltifatin için teşekkür ederim. Daha güzeli senin olsun o ölçülerin.
Bonuscum tartilip muhasebeni yapmış önlemini almışsın canım. Amaç da bu zaten. Birileri artida olduğumuzu bilse ne olur bilmese ne olur. Hafta sonu ister istemez ipin ucu kaçabiliyor. Pazartesi kontrol ettiğimizde daha dikkatli oluyoruz.
Tartıdan korkmuyorum gerçeklerle yüzleşmek beni daha fazla hirslandiriyor.Ayni fikirdeyim canım seninle
Bugünkü menüm
Sabah 7.30 Bir yumurta, lor peyniri, zeytin, maydanoz, çay
13.00 Yarım kase avokadolu yulaflı yogurt
17.00 Üç yumurtadan lorlu omlet, bir bardak ayran, bir tb ekmeği
Karışık bitki çayları, detoks suyu bir litre, bir litre su
oynakbasi34
168 cmKoalacim boyun kaçtı senin?
Ayy yok kaptanım kendim için demiştim o sözleri kimse zorlamadı diyerek sizleri suçlamadım kendi hatamı anlatmaya çalıştımHaklısın canımmalum 2 haftadır kendim zor girdiğim için çokta sizlerle alakadar olamıyorum ama 15inden itibaren evde yine internet olacak inşallah ♡ ondan sonra çok daha rahat olacak benim için
Bende kendimi iyice bir silkeleyip sıkı tutmam lazım ki sizlere söz söyleme hakkım olsun
Nedense bir uyuşukluk var üzerimde 1 haftadır
Banucum her türlü şerden Allah'a sığınarak gir yatağına. Hiçbir kötü şey zarar veremez sana . Huzursuzluk uykusuz gecelerin neticesi. Yeşil çay rahat uyumami sağlıyor benim. Melissa çayının da strese iyi geldiğini rahat uyku sağladığını duymuştum canım. Oje kullanıyorsan boy abdestinden önce tırnaklarından tam temizlendiğinden emin ol. Kulaklarındaki küpe delikleri birden fazlaysa suyla temas etmelerini sağla. İnançlı bir hatun olduğun için yazdım bunları. Koruyucu meleklerimiz abdestsizken yanımızda olmuyor. O dediğin rahatsız edicilere fırsat vermeyelim.Allah razı olsun canım desteğin için ♡♡♡♡♡ Çok şükür eşime takilmadim zatenkovuldugunu ogrendiginden 3 gün sonra zaten akşamları yardıma gittiği yakın arkadaşıyla konuşmuş oda sağ olsun sakin iş arama ben ne güne duruyorum burada işin hazır demiş ♡♡♡♡
İşte her şerde bir hayır var diyorlar ya hakikaten öyle ♡ Eşim beyin felci gecirdiginde oda arkadaşı olmuşlardı ( oda beyin kanaması geçirmişti ) ve o günden sonra hep bir aradaki hatta hep derim yeri geldi ailelerimizden fazla bize destek oldular ♡♡♡♡ Allah onlardan razı olsun ...Aminnnn
Hani geçenlerde de anlatmıştım ya geçmişte bir şeyler yapılmıştı bana diye
Son 1 haftadır onunla ilgili rüyalar görüyorumresmen sayikliyarak uyandım bir keresinde hatta eşim benden önce uyanmış resmen tir tir titriyordun ve sayikliyordun dedi her fırsatta bol bol dualar ediyorum Allahın izniyle hiç bir şey olmaz Rabbim korur beni diyorum ama gece rahat uyuyamayinca da bu sefer bütün gün sersem gibiyim
Birde 3 gün önce inanılmaz bir bacak ağrısı ile uyandımdiz kapagimdan aşağı baldirin dış kısmı sanki dayak yemiş gibi ağrıyor Şişlik yok çarpma yok ama yürürken ağrı oluyor hatta eşim bile diyor hatun ne oluyor sana tam duzeliyorsun başka bir yerden bir şey çıkıyor diye
He günüme şükür benden çok kötü durumda olanlar var ama işte ister istemez modum düşüyor öyle olunca
Heee inanıyorum bir iii güne hiç bir şeyim kalmayacak ama işte bir gece güzelce uykumu alsam o enerjiyi bulacağım ♡ Gündüz sizlerle yazisabilsem daha da çabuk toparlanirdim kafam dağılır ama simdilik idare edeceğim mecbur
Kedidir o kedi ♡♡♡♡♡
Canım kendine gel beraber doyurucu yağ yakıcı güzel menuler hazırlayalim sana.Harikasın canımValla bir kendime geleyim her gün senin menüleri uygulayacağım en azından garanti olur benim açımdan ♡♡♡♡
Ayy yok kaptanım kendim için demiştim o sözleri kimse zorlamadı diyerek sizleri suçlamadım kendi hatamı anlatmaya çalıştım
Banucum her türlü şerden Allah'a sığınarak gir yatağına. Hiçbir kötü şey zarar veremez sana . Huzursuzluk uykusuz gecelerin neticesi. Yeşil çay rahat uyumami sağlıyor benim. Melissa çayının da strese iyi geldiğini rahat uyku sağladığını duymuştum canım. Oje kullanıyorsan boy abdestinden önce tırnaklarından tam temizlendiğinden emin ol. Kulaklarındaki küpe delikleri birden fazlaysa suyla temas etmelerini sağla. İnançlı bir hatun olduğun için yazdım bunları. Koruyucu meleklerimiz abdestsizken yanımızda olmuyor. O dediğin rahatsız edicilere fırsat vermeyelim.
Canım kendine gel beraber doyurucu yağ yakıcı güzel menuler hazırlayalim sana.
Ablacim 60 ve 168.çıta gibi olur daha ne yapsin :) :)
Ben Ole seviyorum galiba biraz etli butluAblacim 60 ve 168.çıta gibi olur daha ne yapsin :) :)
Masallah ablaa fizigin cok guzel
Kız ne çıtası sen çıta görmemişsin demekki ,bizde o kilo kemik kemik olmuyo emin olAblacim 60 ve 168.çıta gibi olur daha ne yapsin :) :)
Ayşecim sen hiç su falan içmiyomusunHayırli aksamlarr
Menüm 12:00 peynir zeytin
15:00 iki hurma
17:00 bi kase kıymalı patates
Elhan oynakbasi34
168 ve 60 cokmu oluyo yani.yok cnm nerdeyse 170 .anca bence cok zayif sevmiyom benKız ne çıtası sen çıta görmemişsin demekki ,bizde o kilo kemik kemik olmuyo emin ol
İşte sandığın gibi zayıf olunmuyo ben 168 ve 62.6 kilodayım,evlenirken 58 kiloydum çok zayıfsın diyen hiçkimse olmadı168 ve 60 cokmu oluyo yani.yok cnm nerdeyse 170 .anca bence cok zayif sevmiyom ben
Su iciyorumda bu sogan suyu icerken sudan midem bulanmıstı icemiyodum. Kür dün bitti.Bugun 1 litre icmisimdir bugun daha rahat icebildim yarin su miktarini da yazmaya baslarımAyşecim sen hiç su falan içmiyomusun
Tamam canım suyu yaz ki az içiyosan hatırlatalımSu iciyorumda bu sogan suyu icerken sudan midem bulanmıstı icemiyodum. Kür dün bitti.Bugun 1 litre icmisimdir bugun daha rahat icebildim yarin su miktarini da yazmaya baslarım
Hoşbulduk abla malesef 77.8kgyumSelamın aleyküm kizlarrrrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Dün öğlen bir çıktık anam sanki tüm İstanbul aynı AVM'DE buluşmaya karar vermiş
Öyle böyle kalabalık yoktu hatta normalde kalabalığa ilk isyan eden eşim olurdu ama bu kez ben isyan ettim
Kızların sinema faslı iptal oldu daha doğrusu şanslarına hep 3 boyutlu filmler vardı ve biletler de onlarda geçerli değildi maalesef
Neyse biraz dolaşıp aksam yemegimizi de yiyip döndük
Sonrada eşimden buraya bakayım dedim ama o An nedense telefonum baglanmadi
Şükür bu sabah da denedim de olduadamcağız işe gitmeden hemen bakayım dedim
Tekrar hoşgeldin canım ♡♡♡♡
İnşallah çok fazla arti olarak donmemistir bu izin sana
Bundan sonra sende sık sık paylaşım yap eminim çabucak o artılar da yok olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?