HahaYürümek kilo kadar ruh sagligi icinde ayrica bir destek. Artik spor modunu biraktim keyif icin etrafa bakarak, kizimla tur atip elime kitap alip gexme gibi yuruyus yapiyorum. Bir dansa baslamadim o canımı sıkıyor kendimi engelliyorum halbuki. Kalk zumba yap diyor beynim, bedenim diyor ki sicacik oturuyorsun terleme şimdi
Evet esler evde olunca evi daha bir konforlu hale getirmek istiyor kadinlar nedense.. Kültür meselesi galiba, ailelerimizden gördüğümüz icin olabilir.. gibi geliyor
Cocuklar yumusak karnımız , onalar yese giyse gezse adeta biz yapmis gibi ekstra mutluluk basiyor anne babayi.. Nasil bir evlat sevgisidir bu
Canim tarihlerine bak mutlaka bazen son kullanma tarihi 2,3 gun kala bu indirimi yapıyorlar
Ben tek gun tartiliyorum dalgali kilo denilen bir kg sekli var, tartida asiri degisme yasaniyor bu durumda. Ve ben boyle bir yapiya sahibim, onun icin haftada 1 tartilmak psikolojim icin cok iyi. Hatta ayda 1 tartilin denir bu insanlar için.
Dikkatli olun cidden, yemekleriyle meşhur Türk kültüründe, kilo verme arasinda izin almak kilolaei almayla esdeger. Cidden hem yemek anlaminda hem de insanlar cok israrci,
. 1 dilim ye
. Tadina bak
. Cok guzel oldu azcik yemezsen uzulurum
. Senin icin yaptim vallahi
. Kiz bisey olmaz ye bitane
. Diyeti bozmasin bunda seker yok 1 bardak sadece
. Ekmek degil bu borek nolacak
Bunlari bizde misafire soyluyoruz gerci, konuğumuzu guzel agirlama merakimizdan
Siz nasil isterseniz cnm.herkez ozgur bence.ama ben 75 inersem benden iyi kimse yokİşte sandığın gibi zayıf olunmuyo ben 168 ve 62.6 kilodayım,evlenirken 58 kiloydum çok zayıfsın diyen hiçkimse olmadı
M
Masallah ablaa fizigin cok guzel
Bende ayşeyim bu aradaTesekkur ederim Ayşecim.
Canım 60 kilo az derken biraz daha fazla olsa hedefi mesela 65 ....onu demek istedim.Ayni şekilde düşünüyoruz.Ablacim 60 ve 168.çıta gibi olur daha ne yapsin :) :)
Bende daha az anladim ablam.kusura bakma yanlis anlasildiysamCanım 60 kilo az derken biraz daha fazla olsa hedefi mesela 65 ....onu demek istedim.Ayni şekilde düşünüyoruz.
Kız umut......demek Ayşe'sin sen de....Bende ayşeyim bu arada
Aynı şeyi düşünüyoruz di miBende daha az anladim ablam.kusura bakma yanlis anlasildiysam
Evet ablacim 2016 yilinda hamileydim ve anksiyete yasadim o zamanlar.cok dardaydim ve umutluanne rumuzunu secmistim olee.o zmnlar tanistim kk ile.ozamanda bana destek olan arkadaslar olmustu Allah razi olsun.simdide bu grubu buldum,burdada yardimci olan cok sagolun.insallah hersey gonlunuzce olurr :)Kız umut......demek Ayşe'sin sen de....çok sevindim kısaca Ayşe diyecez
167 yim bende cnmSende mi 168 sinumutluanne83 ?
Valla abla ben öyle çabuk kilo verebilen biri değilim, doğum kiloları gitsin, ona da razıyım. Yoksa hayalimdeki hedef 55 kg
Menün çok iyi Dilancım ,kaşar yağlıya süzme peynirlede çok güzel oluyoİyi geceler canlarrr:) geçen hafta hastanede babamın yanında kaldım diye doğru dürüst menü yazamamıştım artık evde olduğumuza göre menülerime geri dönebilirim:)
Bugünün mönösü:)
Uyandığımda (7.00)
Yoğurt (içine ceviz meviz bulduğum bişileri doldurdum valla:)
Kahvaltı (11.00)
Minicik (gerçekten minicik) kepek ekmeğine kaşarlı tost
Domates salatalık
Ara Öğün (14.30)
Elma
Ara Öğün (16.30)
Sade türk kahvesi
Akşam (19.00)
Ispanak yemeği
Salata
Menün çok iyi Dilancım ,kaşar yağlıya süzme peynirlede çok güzel oluyo
Hoşbulduk abla burdayım artıkCanım çok şükür yaşıyor yoğun bakıma alınan hastalar beni çok korkutur teyzen bu süreci atlattı...biraz daha dikkat edeceğine eminim bu sefer. En azından kendini seven ailesini uzmemek adına yapar üzülme sen....kızının evine de alışır zamanla tek başına da olmaz ki...ilaç saatleri çok önemli sanırım bunu göz önünde bulundurur.
Grubun annesi olmak güzel bir duygu...yalnız bu anne biraz farklı ...yedirmeyen anne...bize ters ama .... yedirmeeeeem.
Olmadı be uçuk ...sen biliyorsun...
Tatlım gruba yeni geldiğimde tanimiştim seni sonra bı gittin gidiş o gidiş....hos geldin...bırakma bizi bı daha....yağlar peşini bırakmaz bak...
Bebeğim doğru söylüyorsun güzel hoş da....ama biz takımlar arası yarış yapıyoruz....bu yarışmanın kuralları arasında pazartesi kontrol bildirimi de var...bizim kızlar da çok dikkat etmiyor...bir gündeme getireyim dedim kendimce...diğer takımlar bu konuda çok titiz...biz bayağı rahatız farkındaysak...pamuk gibi yumuşak bir kaptanımız var....
kızmıyor diye de olmaz ki...
Kantaron önemlidir hayatımıza dahil eden kaptanımız sağ olsun.
Mefkurem fan club mi kursak ne
Kesinlikle haklısın Tubişim her hafta bireyselde birinci olanların haftalık menülerini incelerim. Başarı öykülerini okurum. Genelde hep ödem atarlar, sağlıksız menüler yazarlar ya da kacamaklarla iki kilo üzeri verirlerse de yine okur bir şeyler öğrenirim.Asibenin yulaflı lapası çok hoşuma gitti mesela onu yapicim insallah.
Başarılar seninle olsun kaptanım. Menü yorumlarını herkesin okuması lazım çok fayda görürler .
Hayırlı olsun canım mezuniyetin. Darısı bizim başımıza tez zamanda.
Ohhhh saffet muradına erdi ....kunefe muhabbetleri başladı....biz de ezik ezik ağzımızın suyunu akita akita okuruz artık yediğini....
Hah ben de bunu diyordum...valla sallayan yok...61.4 olduğumu kimseye söylemeyeceğim işte...cuma tartıda bir sihir oluyor sonra pazartesi sil baştan onu vermek için didin dur....bezdum da
Buna sağlıklı yaşam şekli derler işte....istesen de eskisi gibi olmayacak bebeğim...içindeki yağsız dev uyandı....
Ne tesadüf bnmde boyum 168 hedef 65kg çok mu szce
Güzel menü tebrik ederimİyi geceler canlarrr:) geçen hafta hastanede babamın yanında kaldım diye doğru dürüst menü yazamamıştım artık evde olduğumuza göre menülerime geri dönebilirim:)
Bugünün mönösü:)
Uyandığımda (7.00)
Yoğurt (içine ceviz meviz bulduğum bişileri doldurdum valla:)
Kahvaltı (11.00)
Minicik (gerçekten minicik) kepek ekmeğine kaşarlı tost
Domates salatalık
Ara Öğün (14.30)
Elma
Ara Öğün (16.30)
Sade türk kahvesi
Akşam (19.00)
Ispanak yemeği
Salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?