Aynısını düşünmediysem ne olayım...benim de aklıma geldi geçen gün. ölsem bilemezlerde öldüğümü diye
ekledim ben seni farklı bir amaç gdmediği için yasak değil diye biliyorum cnm.
İşılcık nerelere kayboldun kız...tecrube oldu artık canım al ver al ver hayatım kilo alıp vermekle geçti bu kez dedim yaş 40 oldu bu son kilo verme faslın olsun kızım bu işi bu yaşta cozmezsen ne zaman çözücen
Aynısını düşünmediysem ne olayım...ohhh yenoşum ve seni tıkladım bile...
Ben de canımGeldi davetiyem. ...aynen canım 27 siz olan....çok mutlu oldum biliyor musun
Naber canımhahahha kalp kalbe karşıymış
Hb maalesef öyle oldu
Tövbe hamur işi yemicem bi dahaSeçmece bunlar...ohhhh ohhhh Allah vermiş boy pos... Boy mağduru olarak imreniyorum selvi boylularıma....Allah bahtınızı da güzel eylesin.hedefin ideal canım çok değil bence.
Evet poğaça bozmuş menüyü.....bu şekilde devam edersen o abiyeye girersin girmesine de pörtlek bir göbüşle arzı endam edersin tatlım....
Yenacim ayıptır söylemesi beni de instaya al noluuuur.ismime (meryemacarozcan) acar' ı ekledin mi o benim işteuzun zamandır aklımda ama utaniyordum dimeye
Gönder gitsin kaptanSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Alıntıları yapmıştım ama eşim birazdan çıkacağım diyince bende hemen Size yazmaya girdim
Valla gündüz sıkıntıdan patlayacagim ama bugün havuz faslı bari onunla oyalanirim
Ucmayan iki dene alitimi da yapayım bari
O 5 - 6 kiloyu fazlasıyla gönderiyorum o zaman
Harika bir menü canım ♡♡♡♡♡
60kg yeterli bana göre sahada zayflarsan kötü olmaz mı ben çok zayıf sevmiyorum galiba 65iiyi benm içinValla benim hedefim 60 kg idi, ona bile çok dediler, düşürmeye çalışıyoruz :)
Demek ki neymiş, durmak yok, yola devam.
Naber canım
Güzel menü tebrik ederim
Harika bir menü canım ♡♡♡♡♡
günaydın gençlik. hepinizi alıntılamıştım ama net kesildi uçtlar
Zarpy menü haarika. tebrik ederim çok çabuk oturttun.
Hb maalesef öyle oldu
Tövbe hamur işi yemicem bi dahabu göbüşüm küçülmeli yürüyüş ve diyete devam
Gönder gitsin kaptan
60kg yeterli bana göre sahada zayflarsan kötü olmaz mı ben çok zayıf sevmiyorum galiba 65iiyi benm için
Ya bitanesiniz,çok teşekkür ederim
sonundaoldu birde vücudum vermemek için bu kadar direnmese,o da oturtsa çok mutlu olucam:) siz yükselttikçe o moral bozuyor valla:)
tartıları boşver sen. midene bak. az yiyince nasıl rahat di mi?? hele vicdanın tertemiz.
sonunda tartıda vazgeçeçk ve inişlere başlayacak. kopma sakın.çünkü bizler koptuğumuz an 3 er 5 er geliyor kilolar.
Canım ben biraz ara verdim yazmaya diyetim devam ediyor üzerimde bi agırlık var keyfim yok spor yapamıyorum belim az yorulsam agrıyorBurası hareketli olsun diye bugün sık sık girmeye çalıştım ama malesef kimsecikler yok,Su perisi86 ve @zukkum ikisininde hastaları var tamam ya diğer kızlar nerdedur
meryemacarozcan
meryemacarozcanisteğine bakar tatlım ...ergen ergen takipçi topluyorum
Tam geldim, yorum yazacağım, hooooop squat bildirimi geliyor. Türk kızı squat yapmaz, vukuat yapar sözcüğü burada asılsızdır :)
Gittim, bitsin egzersizlerim gelirim ♡
Ben hakimim masum beyahahhahahah bende çok yeniyim orada:) burada da banlanmasak iyi:)
Su içme programı yüklemiştim bı zamanlar. Su ile arama girdi kaldırdım hadsizi...Tam geldim, yorum yazacağım, hooooop squat bildirimi geliyor. Türk kızı squat yapmaz, vukuat yapar sözcüğü burada asılsızdır :)
Gittim, bitsin egzersizlerim gelirim ♡
Ben hakimim masum bey
Su içme programı yüklemiştim bı zamanlar. Su ile arama girdi kaldırdım hadsizi...senin sözün de ateş ediyor resmen.... vukuat nerdeee mahalleyi alıp geliyorum datlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?