Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hb maalesef öyle oldu
Tövbe hamur işi yemicem bi daha bu göbüşüm küçülmeli yürüyüş ve diyete devam
Gönder gitsin kaptan
Valla benim hedefim 60 kg idi, ona bile çok dediler, düşürmeye çalışıyoruz :)

Demek ki neymiş, durmak yok, yola devam.
60kg yeterli bana göre sahada zayflarsan kötü olmaz mı ben çok zayıf sevmiyorum galiba 65iiyi benm için

Güzel menü tebrik ederim

Harika bir menü canım ♡♡♡♡♡

günaydın gençlik. hepinizi alıntılamıştım ama net kesildi uçtlar

Zarpy menü haarika. tebrik ederim çok çabuk oturttun.

Ya bitanesiniz,çok teşekkür ederim

sonundaoldu birde vücudum vermemek için bu kadar direnmese,o da oturtsa çok mutlu olucam:) siz yükselttikçe o moral bozuyor valla:)

ay ben geldiğimde sen çok mutluydun eski pantolonlarına giriyordun. sana çok sevinmiştim.
çabuk koptun ama. burdan kopunca ister istemez artılar geliyor. bak erolum da gitti. evet hamileydi ama düzenli kilo alırdı kalsaydı. şimdi durumu nedri bilemem tabi.
ben o zaman 78,5 ile başlamıştım. 62-63 arasında gidip geliyorum. 64,7 ile mezun oldum ama kopmamaya çalışıyorum. yoksa çabuk alırım.
sen de başla ve kopma lütfen

Ya bitanesiniz,çok teşekkür ederim

sonundaoldu birde vücudum vermemek için bu kadar direnmese,o da oturtsa çok mutlu olucam:) siz yükselttikçe o moral bozuyor valla:)

tartıları boşver sen. midene bak. az yiyince nasıl rahat di mi?? hele vicdanın tertemiz.
sonunda tartıda vazgeçeçk ve inişlere başlayacak. kopma sakın.çünkü bizler koptuğumuz an 3 er 5 er geliyor kilolar.

tartıları boşver sen. midene bak. az yiyince nasıl rahat di mi?? hele vicdanın tertemiz.
sonunda tartıda vazgeçeçk ve inişlere başlayacak. kopma sakın.çünkü bizler koptuğumuz an 3 er 5 er geliyor kilolar.

Doğru söylüyosun ama işte sonuç alamayınca gerçekten motive olmakta zorlanıyor insan

Neyse ki sizler varsınız :) o şekilde motive alabiliyorum.

Burası hareketli olsun diye bugün sık sık girmeye çalıştım ama malesef kimsecikler yok, Su perisi86 ve @zukkum ikisininde hastaları var tamam ya diğer kızlar nerdedur
Canım ben biraz ara verdim yazmaya diyetim devam ediyor üzerimde bi agırlık var keyfim yok spor yapamıyorum belim az yorulsam agrıyor

Fizik tedavi gitsem çocuga bakacak kimse yok bende durumlar böyle

ahahhahahah bende çok yeniyim orada:) burada da banlanmasak iyi:)
Ben hakimim masum bey

Tam geldim, yorum yazacağım, hooooop squat bildirimi geliyor. Türk kızı squat yapmaz, vukuat yapar sözcüğü burada asılsızdır :)

Gittim, bitsin egzersizlerim gelirim ♡
Su içme programı yüklemiştim bı zamanlar. Su ile arama girdi kaldırdım hadsizi... senin sözün de ateş ediyor resmen....vukuat nerdeee mahalleyi alıp geliyorum datlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…