Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Burası hareketli olsun diye bugün sık sık girmeye çalıştım ama malesef kimsecikler yok, @serenalar ve @zukkum ikisininde hastaları var tamam ya diğer kızlar nerdedur
Kaynanamdaydım bn akşam yemeği yp bulaşık yıka ev topla çocukla ilgilen derken fırsat bulamadım buraya yazmaya

Pazartesi menü
Kahvaltı 2yumurta 2poğça çay peynir (diyete kahvaltı sonrası başladım kızlar farkındayım çok yemişim yazarken daha iyi anlıyorum)

Ara sade kahve 1ceviz

Akşam 1kase çorba 2yk ciğer
2lt su 1saat yürüyüş

İlk hafta 2 3kg kadar veririm muhtemelen ödemi atarım 26marta kadar 10kg gider mi ya düğün var abiye giycem
Güncel 77.8kg
Hedef 65

Masallah size 108 mesaj oku oku bitmedi

Bugun son kez mesaiye gittim 3 gun yillik izin yazdirip 2019 izinlerimi tukettim ve cuma gunude ucretsiz iznim baslayilacak. Hayirli olsun.

Bugun oruc tutmadim. Ise gittigim icin kayinvalidem bendeydi. Isten gelince hava guzeldi cocuklari parka cikardim. Gelincede annemin bende olmasindan faydalanip temizlik yaptim. Saat 1 de anca bitti. Genel temizlik, kapilar, camlar bitti. Wc banyoyu yarina erteledim. Arada yemek molasi verdim tabikide. Sizi okurkende kayisili form cayi ictim.

Asibeeeee maşallah bayıldım menune....ve kafaya yazdım. Bir günümü bu şekilde geçireceğim.
Tesekkur ederim cnm

Himmm verelim o zaman
Cuma 102.4
Pazartesi 102.4

Her alisverisimde bakarim cnm tarihlere o aliskanligim vardir. 17siydi son kullanma tarihi

Ne kadar sansli bir hatunum takima girdigim gun takimim birinci oldu

Bulamiyorum menülerin çok güzel canım hiç gözümden kaçmıyo maşallah

Tesekkur ederim cnm

Ne kadarlik cnm bebegin. Benimki 5 ay 9 gunluk.

Birazdan Asibe gelecek ortalığı darmaduman edecek. Kiiiiiiiz açtın mı orucunu......
Bulamiyorum

Niyetli degildim bugun temizlik yapcam diye ama birazdan menu paylascam. Eger yorgunluktan sizip kalmazsam yrn yine tutcam insallah oruc.

Bende 168im ama 102 kiloyum

Ablacim 60 ve 168.çıta gibi olur daha ne yapsin :) :)

Ben en son ne zaman 60tim hatirlamiyorum bile. Herhalde ilkokul falandir

Son düzenleme:
Canım 60 kilo az derken biraz daha fazla olsa hedefi mesela 65 ....onu demek istedim.Ayni şekilde düşünüyoruz.
Yanlış anlaşılma olmuş, ben de hedefin az değil mi o boy için, biraz daha düşür kilonu diye anlamışım
Neyse, 67yi gördüysek allahın izniyle 65i de görürüz :)

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Alıntıları yapmıştım ama eşim birazdan çıkacağım diyince bende hemen Size yazmaya girdim
Valla gündüz sıkıntıdan patlayacagim ama bugün havuz faslı bari onunla oyalanirim

Ucmayan iki dene alitimi da yapayım bari

Hoşbulduk abla malesef 77.8kgyum

O 5 - 6 kiloyu fazlasıyla gönderiyorum o zaman

Harika bir menü canım ♡♡♡♡♡

Ne tesadüf bnmde boyum 168 hedef 65kg çok mu szce
Seçmece bunlar...ohhhh ohhhh Allah vermiş boy pos... Boy mağduru olarak imreniyorum selvi boylularıma....Allah bahtınızı da güzel eylesin. hedefin ideal canım çok değil bence.
Evet poğaça bozmuş menüyü.....bu şekilde devam edersen o abiyeye girersin girmesine de pörtlek bir göbüşle arzı endam edersin tatlım....

Yenacim ayıptır söylemesi beni de instaya al noluuuur.ismime (meryemacarozcan) acar' ı ekledin mi o benim işte uzun zamandır aklımda ama utaniyordum dimeye

Ustaya sormuşlar:" Her şeyi kaybettik ne yapacağız? "
Üstad cevap vermiş:
" Çay koyyyyy yeniden başlayacağız"
Günaydin apaydinlik bir güne gülümseyerek gözlerinizi açmanizi dilerim
Hadi kalkın kalkın yeni başlangıçlar yapalım. Dunyanin derdi bitmez. Açın hareketli bir müzik.

günaydın gençlik. hepinizi alıntılamıştım ama net kesildi uçtlar

Elhan a.çık açık profilini yazarsan takip ederler seni (o benim ) bir de fan club iyiymiş olur bana uyar
@Lilimam25 ccnm evlenirken ben de 59 kiloydum. benzim sarı ya hastalıklı gibi duruyordum aslında vücut yapısına göre değişiyor bence. bana en iyi giden kilo 64 mesela ha bir de seviyorum seni
Bulamiyorum enerjine hayranım. MaşaAllah subanAllah . ben 3 çocukla olsam ve eve bakan biri gelse devrilir yatarım
ve ücretsiz iznin hayırlı uğurlu olsun inş. Rabbim pişman etmesin.
oynakbasi34 yani gözler enin mesajlarını arıyor. neyse ki kaldı 3 günün bu arada birgün kocaman bir sivilce çıktı alnımda dayak yemiş gibi duruyor ama gören bir dönüp bakıyor. neyse arkadaşım dedi kantoron alalım iyi gelir. aldık sürdüm geçirdi gerçekten. neyse attım çekmeceye. çekmeceyi her açtıımda aklıma geliyorsun
umutluanne83 bende anksiyete yaşadım çok berbat birşey. hep tetikteyim. ama şükür Rabbim yardım ediyor. bu arada kademeli olarak hedef koymak iyidir. son hedef 6 lar olsun. çünkü iştah açılıcna korumak kolay olmuyor. birkaç kilo alma payın olur ve menülerin baya güzelleşti MaşAllah.
Zarpy menü haarika. tebrik ederim çok çabuk oturttun.
@Ucukkacikk senin menüleri anlamıyorum ben mesela peynir zeytin tek. bilemedim. yani yanına yumurta yeşillik ya da 1 dilim ekemke falan olsa iyi olurdu. ayak üstü atıştırılmış gibi. bir de bebk düşünüyorsu ya. daha sağlıklı beslenmeni öneririm. ben de düşündüğüm için dikkat ediyorum. yumurta peynir yoğurt et gibi proteinler almaya.
Bonus bence bir süre uzak dur davet ve doğum günü gibi organizasyonlardna. ben diyetteyken hiç kimseyi yemeğe çaya davet etmedim. ben de gitmedim. sadece anneme gitti onda da kaçarım yoksa yemek yemedim sütlü tatlı kahve falan yedim. ben galip gelincede kendime uygun yemeklerden yedim. baya sert olmak gerek diyette. yoksa yol uzuyor ve motivasyon dağılıyor. hemşerim senin menülere yorum bile yapmıyorum. çünkü ne kadar dirayetli olduğun aşikar. utanırım yorum yapmaya
ay unuttuğum varsa da affola
YENA ISILDURU

Son düzenleme:
Günaydın canlar ,tamda sizleri okuyordum mesajını gördüm canım sonundaoldu teşekkürler hatırlanmak güzel, aklimdasiniz motivasyonunuzu gördükçe mutlu oluyorum Hasibe size taze kan oldu bu kez basaricak bende inanıyorum Bonus um canımın içi bir el at kendine Hasibenin menülerini takip edebilirsin hiç uğraşmamak için ilk etapta seviliyorsunuz

kedinin günlüğünden beri takipteyim seni. azmine de hayranım ayrıca. kilo veremediğin dönemlerde salmadın korusun şeytanın bacağını da kırıverdin yaaa ne güzel. MaşAllah.

sonundaoldu tubişim profilimi parantez içinde ahan da tam böööle yazmıştım ya bebem.
meryemacarozcan
Dünya hali bir şeyler olur kulüpten kovalar birbirimizi tamamen yitirmemek için isteyen bütün arkadaşlarım sosyal medyadan beni izleyebilir. Bu tür bir mesaj yasaksa da napim....üç beş gün ayriyiz demektir.

kedinin günlüğünden beri takipteyim seni. azmine de hayranım ayrıca. kilo veremediğin dönemlerde salmadın korusun şeytanın bacağını da kırıverdin yaaa ne güzel. MaşAllah.
tecrube oldu artık canım al ver al ver hayatım kilo alıp vermekle geçti bu kez dedim yaş 40 oldu bu son kilo verme faslın olsun kızım bu işi bu yaşta cozmezsen ne zaman çözücen

Beybisi attım istek. Yalniz iki hesap var 27 li olan aktif değil sanırım.

O zaman ustaya

benim de aklıma geldi geçen gün. ölsem bilemezlerde öldüğümü diye
ekledim ben seni farklı bir amaç gdmediği için yasak değil diye biliyorum cnm.

tecrube oldu artık canım al ver al ver hayatım kilo alıp vermekle geçti bu kez dedim yaş 40 oldu bu son kilo verme faslın olsun kızım bu işi bu yaşta cozmezsen ne zaman çözücen

çok mantıklı düşünmüşsün. çünkü alıp vermenin de bir adabı olmalı ben bu zamana kadar gayet adapsız aldım. bundan sonra dikkat edeceğim. zayıfladım ama vücudum çok fena yumuşak.
yürüyüş yapıyorum ama yetmiyor. bence salon sporu istiyor vücudum. inş. ben de artık bir düzen getiririm bu işe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…