Kaynanamdaydım bn akşam yemeği yp bulaşık yıka ev topla çocukla ilgilen derken fırsat bulamadım buraya yazmayaBurası hareketli olsun diye bugün sık sık girmeye çalıştım ama malesef kimsecikler yok, @serenalar ve @zukkum ikisininde hastaları var tamam ya diğer kızlar nerdedur
Tesekkur ederim cnmAsibeeeee maşallah bayıldım menune....ve kafaya yazdım. Bir günümü bu şekilde geçireceğim.
Sevgili takım arkadaşlarım yarın kontrol tartilarimizi yazalım. Bu şekilde hafta içinde kendimize bir yol haritası çizeriz. Acil önlemler alırız. Kim ne durumda birbirimizden haberimiz olur. Ben de çok ihmal ediyorum bu hafta başı bunu gerçekleştirelim ama. Zaten kurallarda da var.
Yürümek kilo kadar ruh sagligi icinde ayrica bir destek. Artik spor modunu biraktim keyif icin etrafa bakarak, kizimla tur atip elime kitap alip gexme gibi yuruyus yapiyorum. Bir dansa baslamadim o canımı sıkıyor kendimi engelliyorum halbuki. Kalk zumba yap diyor beynim, bedenim diyor ki sicacik oturuyorsun terleme şimdi
Evet esler evde olunca evi daha bir konforlu hale getirmek istiyor kadinlar nedense.. Kültür meselesi galiba, ailelerimizden gördüğümüz icin olabilir.. gibi geliyor
Cocuklar yumusak karnımız , onalar yese giyse gezse adeta biz yapmis gibi ekstra mutluluk basiyor anne babayi.. Nasil bir evlat sevgisidir bu
Canim tarihlerine bak mutlaka bazen son kullanma tarihi 2,3 gun kala bu indirimi yapıyorlar
Ben tek gun tartiliyorum dalgali kilo denilen bir kg sekli var, tartida asiri degisme yasaniyor bu durumda. Ve ben boyle bir yapiya sahibim, onun icin haftada 1 tartilmak psikolojim icin cok iyi. Hatta ayda 1 tartilin denir bu insanlar için.
Dikkatli olun cidden, yemekleriyle meşhur Türk kültüründe, kilo verme arasinda izin almak kilolaei almayla esdeger. Cidden hem yemek anlaminda hem de insanlar cok israrci,
. 1 dilim ye
. Tadina bak
. Cok guzel oldu azcik yemezsen uzulurum
. Senin icin yaptim vallahi
. Kiz bisey olmaz ye bitane
. Diyeti bozmasin bunda seker yok 1 bardak sadece
. Ekmek degil bu borek nolacak
Bunlari bizde misafire soyluyoruz gerci, konuğumuzu guzel agirlama merakimizdan
608. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
MARATONCU TAKIMLAR
608. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 3. TAKIM
- 4. TAKIM
- 6. TAKIM
- 10. TAKIM
- 13. TAKIM
- 14. TAKIM
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Yarışmamız 608. Etap birincisi 10.Takımdan @gezegenfeza
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
Yarışmamız 608. Etap sonuncusu 6. Takımdan @Zeynolin44
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve yükümlülüklerini yerine getirerek kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.
ETAP NOTLARI:
GENEL AÇIKLAMA
14. takımın sonuç listesinde üye nihaaal ile ilgili olarak "diskalifiye talep ediyoruz" notu ile ilgili yönetimle görüştük. Silmeyi unutmuş.
Sizlerin de bilgisi olsun. Diskalifiye 609. etapta yapılacak.
3. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 3. takıma isabet etti.
Tebrik ederim, hata yok.
ETAP MEZUNLARI
Mezunların karnelerini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorlarsa başarı hikayelerini bu linkte paylaşabilirler.
- 6. Takımdan Simons cat mezun oldu, tebrikler!
- 8. Takımdan Lilimam25 mezun oldu, tebrikler!
- 8. Takımdan Themarginal mezun oldu, tebrikler!
Rapor Kaynağı
En güzeli canım garanti olur ♡
Senin şuanki güncel kilon benim hedefim. Bu nasıl olur yaaaa.... :)
Neyse pes etmek yok.
Dünkü menümü söyleyeyim:
Kahvaltı: 3 bardak su
Öğlen: 1 litre su + 2 mandalin
Akşam: 2 bardak su
Iyi bir şey değil, ancak, bebeğim hasta olunca canım birşey istemiyor, onunla beraber ben de iştahsızlaşıyorum
O uyudukça egzersiz yapıyorum, 7300 adım yürümüşüm, az önce 72 squat yaptım, şimdi bacak ve kalça egzersizlerine geçeceğim yerde yuvarlanmalar başlasın :)
Ama ondan önce minnağımın karnını doyurmam gerek, boncuk boncuk gözleriyle bana bakıyor ♡
168 cm
Ablacim 60 ve 168.çıta gibi olur daha ne yapsin :) :)
Ne kadarlik cnm bebegin. Benimki 5 ay 9 gunluk.
Valla benim hedefim 60 kg idi, ona bile çok dediler, düşürmeye çalışıyoruz :)Ne tesadüf bnmde boyum 168 hedef 65kg çok mu szce
Yanlış anlaşılma olmuş, ben de hedefin az değil mi o boy için, biraz daha düşür kilonu diye anlamışımCanım 60 kilo az derken biraz daha fazla olsa hedefi mesela 65 ....onu demek istedim.Ayni şekilde düşünüyoruz.
Hoşbulduk abla malesef 77.8kgyum
İyi geceler canlarrr:) geçen hafta hastanede babamın yanında kaldım diye doğru dürüst menü yazamamıştım artık evde olduğumuza göre menülerime geri dönebilirim:)
Bugünün mönösü:)
Uyandığımda (7.00)
Yoğurt (içine ceviz meviz bulduğum bişileri doldurdum valla:)
Kahvaltı (11.00)
Minicik (gerçekten minicik) kepek ekmeğine kaşarlı tost
Domates salatalık
Ara Öğün (14.30)
Elma
Ara Öğün (16.30)
Sade türk kahvesi
Akşam (19.00)
Ispanak yemeği
Salata
Seçmece bunlar...ohhhh ohhhh Allah vermiş boy pos... Boy mağduru olarak imreniyorum selvi boylularıma....Allah bahtınızı da güzel eylesin.Ne tesadüf bnmde boyum 168 hedef 65kg çok mu szce
Evet poğaça bozmuş menüyü.....bu şekilde devam edersen o abiyeye girersin girmesine de pörtlek bir göbüşle arzı endam edersin tatlım....Pazartesi menü
Kahvaltı 2yumurta 2poğça çay peynir (diyete kahvaltı sonrası başladım kızlar farkındayım çok yemişim yazarken daha iyi anlıyorum)
Ara sade kahve 1ceviz
Akşam 1kase çorba 2yk ciğer
2lt su 1saat yürüyüş
İlk hafta 2 3kg kadar veririm muhtemelen ödemi atarım 26marta kadar 10kg gider mi ya düğün var abiye giycem
Güncel 77.8kg
Hedef 65
Yenacim ayıptır söylemesi beni de instaya al noluuuur.ismime (meryemacarozcan) acar' ı ekledin mi o benim işteGünaydın ❤
Z Zeruss hoşgeldin, aldın kiloları geldin dimi :)
Bulamiyorum hadi bakalım iznin hayırlı olsun mu denir ne denir ..
Çok iyi yaptın iyi oldu canım.
Gördüm instada son kez çocuk servisi :))
Günaydın canlar ,tamda sizleri okuyordum mesajını gördüm canımsonundaoldu teşekkürler hatırlanmak güzel, aklimdasiniz motivasyonunuzu gördükçe mutlu oluyorum Hasibe size taze kan oldu bu kez basaricak bende inanıyorum Bonus um canımın içi bir el at kendine Hasibenin menülerini takip edebilirsin hiç uğraşmamak için ilk etapta seviliyorsunuz
kedinin günlüğünden beri takipteyim seni. azmine de hayranım ayrıca. kilo veremediğin dönemlerde salmadın korusun şeytanın bacağını da kırıverdin yaaa ne güzel. MaşAllah.
Seçmece bunlar...ohhhh ohhhh Allah vermiş boy pos... Boy mağduru olarak imreniyorum selvi boylularıma....Allah bahtınızı da güzel eylesin.hedefin ideal canım çok değil bence.
Evet poğaça bozmuş menüyü.....bu şekilde devam edersen o abiyeye girersin girmesine de pörtlek bir göbüşle arzı endam edersin tatlım....
Yenacim ayıptır söylemesi beni de instaya al noluuuur.ismime (meryemacarozcan) acar' ı ekledin mi o benim işteuzun zamandır aklımda ama utaniyordum dimeye
Ustaya sormuşlar:" Her şeyi kaybettik ne yapacağız? "
Üstad cevap vermiş:
" Çay koyyyyy yeniden başlayacağız"
Günaydin apaydinlik bir güne gülümseyerek gözlerinizi açmanizi dilerim
Hadi kalkın kalkın yeni başlangıçlar yapalım.Dunyanin derdi bitmez. Açın hareketli bir müzik.
sonundaoldu tubişim profilimi parantez içinde ahan da tam böööle yazmıştım ya bebem.
meryemacarozcan
Dünya hali bir şeyler olur kulüpten kovalar birbirimizi tamamen yitirmemek için isteyen bütün arkadaşlarım sosyal medyadan beni izleyebilir. Bu tür bir mesaj yasaksa da napim....üç beş gün ayriyiz demektir.
tecrube oldu artık canım al ver al ver hayatım kilo alıp vermekle geçti bu kez dedim yaş 40 oldu bu son kilo verme faslın olsun kızım bu işi bu yaşta cozmezsen ne zaman çözücen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?