Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Az önce Asibecimin sütlü yulaf lapasını denedim. Sonuç muhteşemdi...Kızlar resmen tatlı keyfi yaptım. Tabi içine bir tatlı kaşığı bal koyunca tadından yenmedi. Tek o değil tabi üç gün kurusu, bir hurma, azıcık tarçın....aman Yarabbim....aşure desem değil, sütlaç desem değil.....bir garip lezzetti vesselam. Bir dahakine balsız yapicam. Çok tatlıydı.

Merhabalar, yine ben. Saat şuan 10:42 ve ben 03:30'dan beri ayaktayım, bebeğim iyileşti derken, bu sefer de eşim rahatsızlandı, bayağı üşütmüş, babalı kızlı kendime zaman ayırmamı istemiyorlar herhalde

Amaaa....
Ben ne yaptım?

Dinlemedim.

Saat 10:00 da egzersiz yapmaya başladım, ve şimdi geldim.

Henüz kahvaltı yapmadım, ama 45 dakika içerisinde 67 kilomla:

-90 squat
-60 saniyede 46 x atlama krikoları
-60 saniye dizler yukarıda atlama
-60 x çapraz ayakta bisiklet (sol diz - sağ dirsek)
-90 x rus bükümü
-16 x yerde dağ tırmanmaca
-16 x kelebek tekme
-10 x sırt üstü yatıp iki bacak kaldırma (mum olma)
-20 x köprü
- 60 saniyede 120 x ipsiz atlama

Sanırım bu iyi bir başlangıç, ve şuan inanır mısınız - heryerimden et kesilmiş gibi, bacaklarım titriyor, kollarım kalkmıyor
Minnağın karnı doyduktan sonra annesinde sıra

Gunaydin kizlarrr daha dogrusu tunaydin

Aksam alt komsumun kayinvalidesinin ignesi vardi ona inmistim bi ara. Normalde disarida igne vs yapmiyorum bi basladimmi butun mahalle toplanir ardi arkadi kesilmez diye. Yasli teyze oldugu icin onu yapiyorum arada. Sabah inmeyi unuttum o cikti teyzede bi muhabber bi muhabbet ama dediklerinin %90nini anlamadim. He teyze evet teyze dedim durdum. benim kahvalti ogle yemegi oldu.

Cumadan beridir ayni kilodayim sanirim vucudum korumaya gecti ama yilmak yok yola devam onumde cok uzun bir yol var.

Tesekkur ederim cnm

Napayim cnm firsattan istifade kimbilir bi daha ne zaman cam kapi girisirim. Benim instta hsb_gnsn kullanici adim kapali profil benimki ortak arkadaslardan anlarim sizin oldugunuzu. Isteyen arkadaslar ekleyebilir

tecrube oldu artık canım al ver al ver hayatım kilo alıp vermekle geçti bu kez dedim yaş 40 oldu bu son kilo verme faslın olsun kızım bu işi bu yaşta cozmezsen ne zaman çözücen

Ohhh ne güzel..nurtopu gibi bir spor delisi arkadaşımız oldu. harikasin canım. Adına hiç yakışmadı ama iyi oldu. Tatlım sen nerede yaşıyorsun saat kafama takıldı....bu arada eşine ve bebeğine geçmiş olsun. Umarım çabucak iyileşirler. Kız biraz daha iyi ama o guzel...

Allah iyiliğini kabul etsin canım. Hayır duası almışsın ne güzel. Temizliği abartma kendine daha fazla zaman ayır canım keyfini çıkar biraz izninin. Daha sonra yavaş yavaş yaparsın evin kaçtığı yok....

Almanyadayım :)
Isim şimdilik Tembel Koala, kilolar gitsin, hedefime ulaşayım ilk işim isim değiştirmek olacak :)

Amin allah tüm hastalarımıza şifa versin.

tamamdır seni de takipledim benim o
yalnız ben bu inst kullanımını bilmiyorum

Ertik evdeyim ya bi duzen oturturum insallah

Bende o kilonun çok iyi durduğunu söylediler hep ama bence benimde ideal kilom 64 ,iri kemikli falanda değilim ama garip bi şekilde ne şişmanlığımı nede zayıflığımı belli etmiyorum ,gebelikte kilomu tartan hemşireler bana şok oluyodu hiç göstermiyosun diyolardı,yumuşakta değilim sertte bi değişikmiyim ne bende seni seviyorum beybisiiii

meryemacarozcan isteğine bakar tatlım ...ergen ergen takipçi topluyorum
Takibe takip diyosun herkes birbirini bulmuş bende böyle kenarda köşede kalıyım

Bugünkü menüme ekledim bileee,thank you baby

Dunku menumu vereyim

Sabah: 2 yumurya, 1/4 kapya biber, 4 cerry domates, 7 siyah zeytin, maydanoz, dereotu, 1 yk lor

Ogle: salcali icinde sayili arpa sehriye bulunan hastane corbasi ve salata (misss gibi dumani ustunde en sevdigim ustamizin en guzel yaptigi elbasan tava dan almadim ve yemedim bide salcali makarna vardi)

Ara: 1 cay bardagi beyaz leblebi ve sade nescafe resim cekemedim telefon eminedeydi ama cay bardagimin buyuklugunu daha dogrusu kucuklugunu gorun diye onun resmini cektim

Aksam: sehriye corba, 2 baget firin tavuk uzerinde 3-4 dlm kucuk patates, salata, yogurt ( yogurdun hepsini bitiremedim)

Ara: kayisili form cayi

Afiyet olsun. Menün güzel canım. Bu sefer kendime göre düşündüğümde hiç yemedigim şehriye çorbaları var menüde. Bı defa hadi neyse diyebilirdim ama iki öğün oluşu menunun kalitesini düşürmüş. Bu arada geçen yaptığın yulaf lapasını çok beğendim. Efsaneydi şu saat oldu kahvaltıdan sonra hala yemek yemedim. Müthiş tok tutuyor. Zaten yulaf favori ogunum benim. Seninkinde bal var mıydı? Az bı şey koydum resmen tatlı oldu. Bı tek elma koymadım.

Aynen dedigin gibi bazen sırf yemek icin yiyorum. Sen kac yasındasın ne zamandir bebek istiyosun

Haklısın mezunda olsan buradan ayrılmamalı yediklerini yazarken diyorum ki ne kadar çok yemişim buraya yazmadğım zaman o kaçamakları yediğimi görmüyorum bile pantolonlarıma zar zor sığıyorum yine çok hırslıyım yine vericem canım tebrik ederim seni çok güzel kg vermişsin ama o verilen kiloyu korumak gerekir

Bugün oğluma alerji testi yapılacaktı sabah hastaneye gittim o kadar dalgınım ki 7gün önce kullandığı ilaçları bıraktırmalıymışım kağıtda vermişti doktor kendiside söyledi ben unuttum tabi doktor testi yaptırması ilaç kullandığınız için testde çıkmaz diye erteledik testi taaaa martın 8ine randevu verdiler

Sabah ekmesiz 2yumurta peynir ve çay cevizle yaptım
Ablama gttim hastaneden hatun sarma sarmış kurabiye yapmş çayın yanına 2sarma yedim bıraktım akşama yediğim zaman yazarım

Vücudum yumuşak olmasın diye iki seneye yaydim ben zayıflama işini sarkmayi hiç istemem çünkü iki yılda verdim 30 kiloyu
İşılcık nerelere kayboldun kız...
Burdayım yettim :))
Bir ara çok sık yaptığım bir ögundu benimde

An itibari ile 3 mile leslie yaparak sporumada baslamis bulunmaktayim.
Meryemi yataga koyar koymaz spora basladim
Emive ve zeynepte onumde yapmaya calistilar
Hamlamisim ama bir ara bitmicek sandim

Simdi gideyimde kendime bi filtre kahve yapayim

Hastanedeki corbada saysan 5 tane sehriye anca vardir
Benim kizlar her corbayi yemiyor ozellikle ortanca zeynep corbadan baska dogru duzgun bir sey yemiyor. Sehriye, yogurtlu bugday, tarhana, mercimek keyfi olurs ara sira tavuk corbasi arasinda donuyorum.

Yulaf lapasini ayni tarifle ama elma yerine muzla yapinca daha guzel oluyor ama muzum yoktu ondan elmayla yapmistim . Bazende kuru kayisi ve kuru incirli ya da hurmali da yaparim.

Hasibeciğim tarifler çok güzel ben de takipteyim canım kolay kolay hasta olmuyoduk ama boğazlarım şişmiş vucut dökülüyor yarına düzelirim inş perşembe de bizde de kuran toplantısı var Rabbim şifa versin bütün hastalarımıza menüm sabah iki haşlanmış yumurta iki ceviz kırmızı havuç domates biber söğüş bi dlm ekmek
Ikindi yarım porsiyon balık bi büyük tabak tarhana yarım dlm ekmek
Çay iki ceviz 3 biskuvi ve 4 tane minik top çam fıstıklı çikolata
Bi portakal bitki çayları su 7 bardak kursum vardı bugün yarın inşallah spor yapmaya gidebilirim
Bugün biskuvi ve çikolata biraz yedim özellikle çünkü moral olarak kendimi biraz motive etmek istedim iki gün ciddi sebze ve protein yarın fırında brokoli yapmayı perşembe lahana çorbası ile ciddi gayret edicem inş

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar

Şükür kavusturana ♡ Büyük kız eve geldi de onun internetine ortak oldum gerçi dünden beri söyleniyor bana sen iyice internet bağımlısı olmuşsun diye dedim banane banane kizlara bakmam lazım Ergen ergen davrama bana kız diyor gülerek

Bugün evdekiler gönderdikten sonra bir güzel abdest alıp oturup okuyabildigim kadar Kuran okudum ♡♡♡♡♡
( Yasin, Tebareke, Amme, Duhan ve Fetih + bir kaç dua ♡♡♡ )
Kızlar inanılmaz iyi geldi Size anlatamam Fırsat oldukça okumaya çalışıyordum zaten ama artık daha sık okumaya karar verdim ondan sonra da içimi daraltsin bakalım bir şeyler

Hemen bende ekliyorum gerçi ben kullanmıyorum bu ara birde komple sıfırlama istiyorum da tek tek bütün resimleri silmek de ayrı bir iş ama şu internet bir bağlanın onuda bir kaç gün uğraşıp hallederim

Anammmm bende bunu ilk fırsatta denemem lazım hem tatlı hem sağlıklı daha ne olsun ♡ Ellerine sağlık

Helal sana ♡ aklında bulunsun spor sonrası içilen Filtre Kahve yada Türk Kahvesi kas ağrıları yok ediyor
Bu arada evdekilere çok geçmiş olsun

Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü

Aksilik olmasaydı iyidi ama vardır bunda da bir hayır ♡
2 sarmaya kalmak bile başarı canım Afiyet olsun ♡♡♡

Aaaa onuda hemen bir inceliyeyim hele bir de diyete uygunsa daha ne olsun ♡♡♡♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…