Tesekkur ederim cnmGünaydın ❤
Z Zeruss hoşgeldin, aldın kiloları geldin dimi :)
Bulamiyorum hadi bakalım iznin hayırlı olsun mu denir ne denir ..
Çok iyi yaptın iyi oldu canım.
Gördüm instada son kez çocuk servisi :))
günaydın gençlik. hepinizi alıntılamıştım ama net kesildi uçtlar
Elhan a.çık açık profilini yazarsan takip ederler seni (o benim ) bir de fan club iyiymiş olur bana uyar
Lilimam ccnm evlenirken ben de 59 kiloydum. benzim sarı ya hastalıklı gibi duruyordum aslında vücut yapısına göre değişiyor bence. bana en iyi giden kilo 64 mesela ha bir de seviyorum seni
Bulamiyorum enerjine hayranım. MaşaAllah subanAllah . ben 3 çocukla olsam ve eve bakan biri gelse devrilir yatarım
ve ücretsiz iznin hayırlı uğurlu olsun inş. Rabbim pişman etmesin.
oynakbasi34 yani gözler enin mesajlarını arıyor. neyse ki kaldı 3 günün bu arada birgün kocaman bir sivilce çıktı alnımda dayak yemiş gibi duruyor ama gören bir dönüp bakıyor. neyse arkadaşım dedi kantoron alalım iyi gelir. aldık sürdüm geçirdi gerçekten. neyse attım çekmeceye. çekmeceyi her açtıımda aklıma geliyorsun
@umutluanne83 bende anksiyete yaşadım çok berbat birşey. hep tetikteyim. ama şükür Rabbim yardım ediyor. bu arada kademeli olarak hedef koymak iyidir. son hedef 6 lar olsun. çünkü iştah açılıcna korumak kolay olmuyor. birkaç kilo alma payın olurve menülerin baya güzelleşti MaşAllah.
@Zarpy menü haarika. tebrik ederim çok çabuk oturttun.
D Deliidivane senin menüleri anlamıyorum benmesela peynir zeytin tek. bilemedim. yani yanına yumurta yeşillik ya da 1 dilim ekemke falan olsa iyi olurdu. ayak üstü atıştırılmış gibi. bir de bebk düşünüyorsu ya. daha sağlıklı beslenmeni öneririm. ben de düşündüğüm için dikkat ediyorum. yumurta peynir yoğurt et gibi proteinler almaya.
@Bonus bence bir süre uzak dur davet ve doğum günü gibi organizasyonlardna. ben diyetteyken hiç kimseyi yemeğe çaya davet etmedim. ben de gitmedim. sadece anneme gitti onda da kaçarım yoksa yemek yemedim sütlü tatlı kahve falan yedim. ben galip gelincede kendime uygun yemeklerden yedim. baya sert olmak gerek diyette. yoksa yol uzuyor ve motivasyon dağılıyor. hemşerim senin menülere yorum bile yapmıyorum. çünkü ne kadar dirayetli olduğun aşikar. utanırım yorum yapmaya
ay unuttuğum varsa da affola
@YENAISILDURU
tecrube oldu artık canım al ver al ver hayatım kilo alıp vermekle geçti bu kez dedim yaş 40 oldu bu son kilo verme faslın olsun kızım bu işi bu yaşta cozmezsen ne zaman çözücen
Ohhh ne güzel..nurtopu gibi bir spor delisi arkadaşımız oldu.Merhabalar, yine ben. Saat şuan 10:42 ve ben 03:30'dan beri ayaktayım, bebeğim iyileşti derken, bu sefer de eşim rahatsızlandı, bayağı üşütmüş, babalı kızlı kendime zaman ayırmamı istemiyorlar herhalde
Amaaa....
Ben ne yaptım?
Dinlemedim.
Saat 10:00 da egzersiz yapmaya başladım, ve şimdi geldim.
Henüz kahvaltı yapmadım, ama 45 dakika içerisinde 67 kilomla:
-90 squat
-60 saniyede 46 x atlama krikoları
-60 saniye dizler yukarıda atlama
-60 x çapraz ayakta bisiklet (sol diz - sağ dirsek)
-90 x rus bükümü
-16 x yerde dağ tırmanmaca
-16 x kelebek tekme
-10 x sırt üstü yatıp iki bacak kaldırma (mum olma)
-20 x köprü
- 60 saniyede 120 x ipsiz atlama
Sanırım bu iyi bir başlangıç, ve şuan inanır mısınız - heryerimden et kesilmiş gibi, bacaklarım titriyor, kollarım kalkmıyor
Minnağın karnı doyduktan sonra annesinde sıra
Allah iyiliğini kabul etsin canım. Hayır duası almışsın ne güzel. Temizliği abartma kendine daha fazla zaman ayır canım keyfini çıkar biraz izninin. Daha sonra yavaş yavaş yaparsın evin kaçtığı yok....Gunaydin kizlarrr daha dogrusu tunaydin
Aksam alt komsumun kayinvalidesinin ignesi vardi ona inmistim bi ara. Normalde disarida igne vs yapmiyorum bi basladimmi butun mahalle toplanir ardi arkadi kesilmez diye. Yasli teyze oldugu icin onu yapiyorum arada. Sabah inmeyi unuttum o cikti teyzede bi muhabber bi muhabbet ama dediklerinin %90nini anlamadim. He teyze evet teyze dedim durdum.benim kahvalti ogle yemegi oldu.
Cumadan beridir ayni kilodayim sanirim vucudum korumaya gecti ama yilmak yok yola devam onumde cok uzun bir yol var.
Tesekkur ederim cnm
Napayim cnm firsattan istifade kimbilir bi daha ne zaman cam kapi girisirim. Benim instta hsb_gnsn kullanici adim kapali profil benimki ortak arkadaslardan anlarim sizin oldugunuzu. Isteyen arkadaslar ekleyebilir
Ohhh ne güzel..nurtopu gibi bir spor delisi arkadaşımız oldu.harikasin canım. Adına hiç yakışmadı ama iyi oldu. Tatlım sen nerede yaşıyorsun saat kafama takıldı....bu arada eşine ve bebeğine geçmiş olsun. Umarım çabucak iyileşirler. Kız biraz daha iyi ama o guzel...
tamamdır seni de takipledim benim oGunaydin kizlarrr daha dogrusu tunaydin
Aksam alt komsumun kayinvalidesinin ignesi vardi ona inmistim bi ara. Normalde disarida igne vs yapmiyorum bi basladimmi butun mahalle toplanir ardi arkadi kesilmez diye. Yasli teyze oldugu icin onu yapiyorum arada. Sabah inmeyi unuttum o cikti teyzede bi muhabber bi muhabbet ama dediklerinin %90nini anlamadim. He teyze evet teyze dedim durdum.benim kahvalti ogle yemegi oldu.
Cumadan beridir ayni kilodayim sanirim vucudum korumaya gecti ama yilmak yok yola devam onumde cok uzun bir yol var.
Tesekkur ederim cnm
Napayim cnm firsattan istifade kimbilir bi daha ne zaman cam kapi girisirim. Benim instta hsb_gnsn kullanici adim kapali profil benimki ortak arkadaslardan anlarim sizin oldugunuzu. Isteyen arkadaslar ekleyebilir
Ohhh ne güzel..nurtopu gibi bir spor delisi arkadaşımız oldu.harikasin canım. Adına hiç yakışmadı ama iyi oldu. Tatlım sen nerede yaşıyorsun saat kafama takıldı....bu arada eşine ve bebeğine geçmiş olsun. Umarım çabucak iyileşirler. Kız biraz daha iyi ama o guzel...
Allah iyiliğini kabul etsin canım. Hayır duası almışsın ne güzel. Temizliği abartma kendine daha fazla zaman ayır canım keyfini çıkar biraz izninin. Daha sonra yavaş yavaş yaparsın evin kaçtığı yok....
Bende o kilonun çok iyi durduğunu söylediler hep ama bence benimde ideal kilom 64 ,iri kemikli falanda değilim ama garip bi şekilde ne şişmanlığımı nede zayıflığımı belli etmiyorum ,gebelikte kilomu tartan hemşireler bana şok oluyodu hiç göstermiyosun diyolardı,yumuşakta değilim sertte bi değişikmiyim negünaydın gençlik. hepinizi alıntılamıştım ama net kesildi uçtlar
Lilimam ccnm evlenirken ben de 59 kiloydum. benzim sarı ya hastalıklı gibi duruyordum aslında vücut yapısına göre değişiyor bence. bana en iyi giden kilo 64 mesela ha bir de seviyorum seni
Takibe takip diyosunmeryemacarozcanisteğine bakar tatlım ...ergen ergen takipçi topluyorum
Bugünkü menüme ekledim bileee,thank you babyAz önce Asibecimin sütlü yulaf lapasını denedim. Sonuç muhteşemdi...Kızlar resmen tatlı keyfi yaptım. Tabi içine bir tatlı kaşığı bal koyunca tadından yenmedi. Tek o değil tabi üç gün kurusu, bir hurma, azıcık tarçın....aman Yarabbim....aşure desem değil, sütlaç desem değil.....bir garip lezzetti vesselam. Bir dahakine balsız yapicam. Çok tatlıydı.
Afiyet olsun. Menün güzel canım. Bu sefer kendime göre düşündüğümde hiç yemedigim şehriye çorbaları var menüde. Bı defa hadi neyse diyebilirdim ama iki öğün oluşu menunun kalitesini düşürmüş. Bu arada geçen yaptığın yulaf lapasını çok beğendim. Efsaneydi şu saat oldu kahvaltıdan sonra hala yemek yemedim. Müthiş tok tutuyor. Zaten yulaf favori ogunum benim. Seninkinde bal var mıydı? Az bı şey koydum resmen tatlı oldu. Bı tek elma koymadım.Dunku menumu vereyim
Sabah: 2 yumurya, 1/4 kapya biber, 4 cerry domates, 7 siyah zeytin, maydanoz, dereotu, 1 yk lor
Ogle: salcali icinde sayili arpa sehriye bulunan hastane corbasi ve salata (misss gibi dumani ustunde en sevdigim ustamizin en guzel yaptigi elbasan tava dan almadim ve yemedimbide salcali makarna vardi)
Ara: 1 cay bardagi beyaz leblebi ve sade nescafe resim cekemedim telefon eminedeydi ama cay bardagimin buyuklugunu daha dogrusu kucuklugunu gorun diye onun resmini cektim
Aksam: sehriye corba, 2 baget firin tavuk uzerinde 3-4 dlm kucuk patates, salata, yogurt ( yogurdun hepsini bitiremedim)
Ara: kayisili form cayi
Eki Görüntüle 2235035 Eki Görüntüle 2235037 Eki Görüntüle 2235039 Eki Görüntüle 2235040
Aynen dedigin gibi bazen sırf yemek icin yiyorum. Sen kac yasındasın ne zamandir bebek istiyosungünaydın gençlik. hepinizi alıntılamıştım ama net kesildi uçtlar
Elhan a.çık açık profilini yazarsan takip ederler seni (o benim ) bir de fan club iyiymiş olur bana uyar
Bulamiyorum enerjine hayranım. MaşaAllah subanAllah . ben 3 çocukla olsam ve eve bakan biri gelse devrilir yatarım
ve ücretsiz iznin hayırlı uğurlu olsun inş. Rabbim pişman etmesin.
oynakbasi34 yani gözler enin mesajlarını arıyor. neyse ki kaldı 3 günün bu arada birgün kocaman bir sivilce çıktı alnımda dayak yemiş gibi duruyor ama gören bir dönüp bakıyor. neyse arkadaşım dedi kantoron alalım iyi gelir. aldık sürdüm geçirdi gerçekten. neyse attım çekmeceye. çekmeceyi her açtıımda aklıma geliyorsun
@umutluanne83 bende anksiyete yaşadım çok berbat birşey. hep tetikteyim. ama şükür Rabbim yardım ediyor. bu arada kademeli olarak hedef koymak iyidir. son hedef 6 lar olsun. çünkü iştah açılıcna korumak kolay olmuyor. birkaç kilo alma payın olurve menülerin baya güzelleşti MaşAllah.
@Zarpy menü haarika. tebrik ederim çok çabuk oturttun.
D Deliidivane senin menüleri anlamıyorum benmesela peynir zeytin tek. bilemedim. yani yanına yumurta yeşillik ya da 1 dilim ekemke falan olsa iyi olurdu. ayak üstü atıştırılmış gibi. bir de bebk düşünüyorsu ya. daha sağlıklı beslenmeni öneririm. ben de düşündüğüm için dikkat ediyorum. yumurta peynir yoğurt et gibi proteinler almaya.
@Bonus bence bir süre uzak dur davet ve doğum günü gibi organizasyonlardna. ben diyetteyken hiç kimseyi yemeğe çaya davet etmedim. ben de gitmedim. sadece anneme gitti onda da kaçarım yoksa yemek yemedim sütlü tatlı kahve falan yedim. ben galip gelincede kendime uygun yemeklerden yedim. baya sert olmak gerek diyette. yoksa yol uzuyor ve motivasyon dağılıyor. hemşerim senin menülere yorum bile yapmıyorum. çünkü ne kadar dirayetli olduğun aşikar. utanırım yorum yapmaya
ay unuttuğum varsa da affola
@YENAISILDURU
Haklısın mezunda olsan buradan ayrılmamalı yediklerini yazarken diyorum ki ne kadar çok yemişim buraya yazmadğım zaman o kaçamakları yediğimi görmüyorum bile pantolonlarıma zar zor sığıyorum yine çok hırslıyım yine vericem canım tebrik ederim seni çok güzel kg vermişsin ama o verilen kiloyu korumak gerekiray ben geldiğimde sen çok mutluydun eski pantolonlarına giriyordun. sana çok sevinmiştim.
çabuk koptun ama. burdan kopunca ister istemez artılar geliyor. bak erolum da gitti. evet hamileydi ama düzenli kilo alırdı kalsaydı. şimdi durumu nedri bilemem tabi.
ben o zaman 78,5 ile başlamıştım. 62-63 arasında gidip geliyorum. 64,7 ile mezun oldum ama kopmamaya çalışıyorum. yoksa çabuk alırım.
sen de başla ve kopma lütfen
Vücudum yumuşak olmasın diye iki seneye yaydim ben zayıflama işini sarkmayi hiç istemem çünkü iki yılda verdim 30 kiloyuçok mantıklı düşünmüşsün. çünkü alıp vermenin de bir adabı olmalıben bu zamana kadar gayet adapsız aldım. bundan sonra dikkat edeceğim. zayıfladım ama vücudum çok fena yumuşak.
yürüyüş yapıyorum ama yetmiyor. bence salon sporu istiyor vücudum. inş. ben de artık bir düzen getiririm bu işe.
Burdayım yettim :))İşılcık nerelere kayboldun kız...
Bir ara çok sık yaptığım bir ögundu benimdeAz önce Asibecimin sütlü yulaf lapasını denedim. Sonuç muhteşemdi...Kızlar resmen tatlı keyfi yaptım. Tabi içine bir tatlı kaşığı bal koyunca tadından yenmedi. Tek o değil tabi üç gün kurusu, bir hurma, azıcık tarçın....aman Yarabbim....aşure desem değil, sütlaç desem değil.....bir garip lezzetti vesselam. Bir dahakine balsız yapicam. Çok tatlıydı.
Afiyet olsun. Menün güzel canım. Bu sefer kendime göre düşündüğümde hiç yemedigim şehriye çorbaları var menüde. Bı defa hadi neyse diyebilirdim ama iki öğün oluşu menunun kalitesini düşürmüş. Bu arada geçen yaptığın yulaf lapasını çok beğendim. Efsaneydi şu saat oldu kahvaltıdan sonra hala yemek yemedim. Müthiş tok tutuyor. Zaten yulaf favori ogunum benim. Seninkinde bal var mıydı? Az bı şey koydum resmen tatlı oldu. Bı tek elma koymadım.
sonundaoldu tubişim profilimi parantez içinde ahan da tam böööle yazmıştım ya bebem.
meryemacarozcan
Dünya hali bir şeyler olur kulüpten kovalar birbirimizi tamamen yitirmemek için isteyen bütün arkadaşlarım sosyal medyadan beni izleyebilir. Bu tür bir mesaj yasaksa da napim....üç beş gün ayriyiz demektir.
Az önce Asibecimin sütlü yulaf lapasını denedim. Sonuç muhteşemdi...Kızlar resmen tatlı keyfi yaptım. Tabi içine bir tatlı kaşığı bal koyunca tadından yenmedi. Tek o değil tabi üç gün kurusu, bir hurma, azıcık tarçın....aman Yarabbim....aşure desem değil, sütlaç desem değil.....bir garip lezzetti vesselam. Bir dahakine balsız yapicam. Çok tatlıydı.
Merhabalar, yine ben. Saat şuan 10:42 ve ben 03:30'dan beri ayaktayım, bebeğim iyileşti derken, bu sefer de eşim rahatsızlandı, bayağı üşütmüş, babalı kızlı kendime zaman ayırmamı istemiyorlar herhalde
Amaaa....
Ben ne yaptım?
Dinlemedim.
Saat 10:00 da egzersiz yapmaya başladım, ve şimdi geldim.
Henüz kahvaltı yapmadım, ama 45 dakika içerisinde 67 kilomla:
-90 squat
-60 saniyede 46 x atlama krikoları
-60 saniye dizler yukarıda atlama
-60 x çapraz ayakta bisiklet (sol diz - sağ dirsek)
-90 x rus bükümü
-16 x yerde dağ tırmanmaca
-16 x kelebek tekme
-10 x sırt üstü yatıp iki bacak kaldırma (mum olma)
-20 x köprü
- 60 saniyede 120 x ipsiz atlama
Sanırım bu iyi bir başlangıç, ve şuan inanır mısınız - heryerimden et kesilmiş gibi, bacaklarım titriyor, kollarım kalkmıyor
Minnağın karnı doyduktan sonra annesinde sıra
Dunku menumu vereyim
Sabah: 2 yumurya, 1/4 kapya biber, 4 cerry domates, 7 siyah zeytin, maydanoz, dereotu, 1 yk lor
Ogle: salcali icinde sayili arpa sehriye bulunan hastane corbasi ve salata (misss gibi dumani ustunde en sevdigim ustamizin en guzel yaptigi elbasan tava dan almadim ve yemedimbide salcali makarna vardi)
Ara: 1 cay bardagi beyaz leblebi ve sade nescafe resim cekemedim telefon eminedeydi ama cay bardagimin buyuklugunu daha dogrusu kucuklugunu gorun diye onun resmini cektim
Aksam: sehriye corba, 2 baget firin tavuk uzerinde 3-4 dlm kucuk patates, salata, yogurt ( yogurdun hepsini bitiremedim)
Ara: kayisili form cayi
Eki Görüntüle 2235035 Eki Görüntüle 2235037 Eki Görüntüle 2235039 Eki Görüntüle 2235040
Bugün oğluma alerji testi yapılacaktı sabah hastaneye gittim o kadar dalgınım ki 7gün önce kullandığı ilaçları bıraktırmalıymışım kağıtda vermişti doktor kendiside söyledi ben unuttumtabi doktor testi yaptırması ilaç kullandığınız için testde çıkmaz diye erteledik testi taaaa martın 8ine randevu verdiler
Sabah ekmesiz 2yumurta peynir ve çay cevizle yaptım
Ablama gttim hastaneden hatun sarma sarmış kurabiye yapmş çayın yanına 2sarma yedim bıraktım akşama yediğim zaman yazarım
Guzel bir tarif gordum sizinle de paylasayim
https://www.nefisyemektarifleri.com/video/cok-begenilen-sebze-kebabi-tarifi/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?