- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
tamam cnaım sen düşün karar veranammm dur İlterİmmm durr bİr dÜŞnmemm lazımmmmm......ben bunu dÜŞÜnÜmmm yarın sabahtan bİldİrİmmmmm....heheheheeeee
malesef yiyormiyorsun canım nesli anlatıyor biz dinliyoruzahhh ahhh ben de bu haftasonu tiramisu yiyecektim eğer verebilseyim...(
tamam cnaımilter sana msn yazdım rep eşliğinde:)özel mesaja eklemeyi unutmuşumda:)
1. olan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum,
Neslihan maşallah sana yaa, canım çekti benimde, elma yiyorum ölesine( Neyse haftaya umarım bende bi ziyafet çekerim..
Benim orti beni yarı yolda koymuş, belki önemli bi nedeni vardır bilemiyorum neyse sorun değil..
İltercim tebrik etmişsin beni opuyorumnanaktancanım çok saol bebegim..
nedemek canım tek başına 4 oldun bitanem opuyorumnanaktan1. olan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum,
Neslihan maşallah sana yaa, canım çekti benimde, elma yiyorum ölesine( Neyse haftaya umarım bende bi ziyafet çekerim..
Benim orti beni yarı yolda koymuş, belki önemli bi nedeni vardır bilemiyorum neyse sorun değil..
İltercim tebrik etmişsin beni opuyorumnanaktancanım çok saol bebegim..
bilmiyorum cnaım heniz karar vermedim akşam yada yarına düzenleme yaparım inşallah bu konuyla ilgilitşkler çiğdemcim biz de seni tebrik ediyoruz..
bu arada iltercim beklemede olan var mı kim olcak çiğdemin ortağı?
ilterim dier yarışmada ne durumdayız peki 6. takımı geçtik mi??kaçıncı olduk??
olabilir tabi azra gelsinde eşleme işini azra yapıyor o ayarlar snaırımsen iki kişiyle takımdın ya olmadı sen birine geçersin çiğdem onunla olur..bu da bir seçenek..
geçtik cnaım daha bakmadım diğer takımlara ama 6 takımı geçtikilterim dier yarışmada ne durumdayız peki 6. takımı geçtik mi??kaçıncı olduk??
canım sen bu saydıklarını yemiyeceksin demi sakın ama sakın yeme tamam mı öptüm senikızlar ben kaçıyorum zaten bir saattir be yazıp ben oynuyordum:))herkese mutlu çook güzel ve kaçaksız bir haftasonu diliyorum...c.tesi arkadaşıma iş arkadaşlarım geliyor ben de gidicem..pazar da bana ünv den arkadaşlarım ve bekarlık ev arkadaşım hayırlı olsuna gelecek..zor bir haftasonu beni bekliyor..ama kaçak yok..mercimekli köfte,zeytinyağlı dolma tiramisu, makarna salatası,tırtıl kurabiye ve börek yapcam...
haftayada geçeriz sizi opuyorumnanaktanbu haftalık geçtiniz canımalkisalkisalkis....siz haftaya görün bizi naniknaniknaniknanik
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 ŞenizŞeniz hihoyyythihoyyythihoyyyt haftaya görüşmek üzere bakakım neler olacak bu kez bız bırıncıyız ona göre opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanneslihan165=elimpiha-------------4,10 ---------------- 2,47% ---------------- haftanın 1 olan gurubu opuyorumnanaktan :lepi: alkisalkisalkis
selma12 = ilterçakır ---------------3,60----------------- 2,22%----------------- haftanın 2. olan gurubu opuyorumnanaktan :lepi:
azrasıla = ilterçakır ---------------2,00----------------- 1,04%------------------ haftanın 3 olan gurubu opuyorumnanaktan
cidem83=ozbek83 ---------------- 1,20------------------ 0,92%----------------- haftanın 4. sü tek başına olan başarını ayrıca tbr ediyorum çidemcim opuyorumnanaktan
naz = melek ------------------------ 1,00------------------ 0,76%------------------haftanın 5 olan gurbu
husel = çitos ------------------------ 0,90----------------- 0,48%-------------------haftanın 6 olan gurubu
şebnem = levrek------------------ 0,50---------------- 0,34%---------------------haftanın 7 olan gurubu
dağçileği = selmay------------- -0,90 -----------------0,72%------------------- haftanın sonuncu olan gurbu kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?