Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

anammm dur ılterımmm durr bır dÜŞnmemm lazımmmmm......ben bunu dÜŞÜnÜmmm yarın sabahtan bıldırımmmmm....heheheheeeee

aslındaaaa yyedım ben ÖdÜlÜmÜ bugÜn ÖĞlende kullandımmm

buÜgn ÖĞlende arnavut cıĞerı kavurması yedım patateslı hafıf kırmızı bıberlı yaĞda kavrulmuŞŞ veeee

peeynırlı beŞamal soslu fırın makarna yedımmmm....

Bırazdanda Çayın yanına 1 dılım kek yıycemmm....(aslında anlatmaktan yana deĞılım yıen var yıyemeyen varrr...ınŞ. Kımsenın canı Çekmezz)

anammm dur İlterİmmm durr bİr dÜŞnmemm lazımmmmm......ben bunu dÜŞÜnÜmmm yarın sabahtan bİldİrİmmmmm....heheheheeeee
tamam cnaım sen düşün karar ver
ahhh ahhh ben de bu haftasonu tiramisu yiyecektim eğer verebilseyim...(
malesef yiyormiyorsun canım nesli anlatıyor biz dinliyoruz
ilter sana msn yazdım rep eşliğinde:)özel mesaja eklemeyi unutmuşumda:)
tamam cnaım

1. olan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum,
Neslihan maşallah sana yaa, canım çekti benimde, elma yiyorum ölesine( Neyse haftaya umarım bende bi ziyafet çekerim..
Benim orti beni yarı yolda koymuş, belki önemli bi nedeni vardır bilemiyorum neyse sorun değil..
İltercim tebrik etmişsin beni opuyorumnanaktancanım çok saol bebegim..

tşkler çiğdemcim biz de seni tebrik ediyoruz..
bu arada iltercim beklemede olan var mı kim olcak çiğdemin ortağı?

nedemek canım tek başına 4 oldun bitanem opuyorumnanaktan

kızlar ben kaçıyorum zaten bir saattir be yazıp ben oynuyordum:))herkese mutlu çook güzel ve kaçaksız bir haftasonu diliyorum...c.tesi arkadaşıma iş arkadaşlarım geliyor ben de gidicem..pazar da bana ünv den arkadaşlarım ve bekarlık ev arkadaşım hayırlı olsuna gelecek..zor bir haftasonu beni bekliyor..ama kaçak yok..mercimekli köfte,zeytinyağlı dolma tiramisu, makarna salatası,tırtıl kurabiye ve börek yapcam...

sen iki kişiyle takımdın ya olmadı sen birine geçersin çiğdem onunla olur..bu da bir seçenek..
olabilir tabi azra gelsinde eşleme işini azra yapıyor o ayarlar snaırım
ilterim dier yarışmada ne durumdayız peki 6. takımı geçtik mi??kaçıncı olduk??
geçtik cnaım daha bakmadım diğer takımlara ama 6 takımı geçtik
canım sen bu saydıklarını yemiyeceksin demi sakın ama sakın yeme tamam mı öptüm seni
bu haftalık geçtiniz canımalkisalkisalkis....siz haftaya görün bizi naniknaniknaniknanik
haftayada geçeriz sizi opuyorumnanaktan

kızlar şöyle bir baktım bütün takımlar bildirimi bitirmiş sanırım
şu durumda biz birinciyiz
bireyselde de 2 ve 3 lük bizde gibi gözüküyor
birde bireyselde birde 5 miz var gibi gözüküyor ama kesin sonuçlar çıkmadan sevinmeyelim :)

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 ŞenizŞeniz hihoyyythihoyyythihoyyyt haftaya görüşmek üzere bakakım neler olacak bu kez bız bırıncıyız ona göre opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…