İnsallah herkez icinValla tartiya cıkmaya korkuyorum insallah eksi gelir ama artı gelmesinde eksi benim icin ödül olur bu hafta
Tmm insallahoynakbasi34 Elhan kaptanım ve sevgili ablam bide siz diyin kızlara menülerini saatli yazsınlar ben diyorum ama
Evet çok önemli katılıyorum.oynakbasi34 Elhan kaptanım ve sevgili ablam bide siz diyin kızlara menülerini saatli yazsınlar ben diyorum ama
Kisa ve öz
Uçuğum Kars gelini misin yoksa...valla imrendim kaz etli bulgur pilavina.Menümm
13:00 Iki dilim peynir, bi dilim pastırma, zeytin , bi dilim tandır ekmegi
19:30 kaz etli bulgur pilavi, yesil salata,iki kasık fasulye piyazı
oynakbasi34 Elhan
Insallah cnm. Dun oruc degildim meryemi ogleden sonra yatirinca spor yapmistim. Iyi olmustu oyle. Orucluykende kizlari yatirinca saat22de yaparim diye dusunuyordum ama zeynep atesli oldugu icin yapamadimHiç endişen olmasın cuma olmasa bile çok yakında düşüşe geçeceksin yeter ki olmuyo diye pes etme menülerin çok güzel, spor olabilse çok daha rahat eksi gelecek ama hem oruçsun hemde 3 çocukla nasıl vakit bulursun bilmiyorum,ben zumbada çare buldum imkanın olursa kesinlikle tavsiye ederim günlük 40 dk olanı yapıyodum ben, bugünlerde ara verdim ama bikaçgüne kalmaz tekrar başlamayı düşünüyorum .
Yok aba ben Samsunluyum bizim oralardada meshurdur :) Annem yapmıs saolsun. Yarını hafif gecirmem lazim evet biz yine yarın kv. Ye gidicez ama nolursa olsun dikkat edicemUçuğum Kars gelini misin yoksa...valla imrendim kaz etli bulgur pilavina.portakallı ördek yicem ben de
Bu pilav ne kadar yendi bilmiyoruz. Perşembe günün kaçamaksiz ve hafif olsun eksi görürsün merak etme.
Lilimam canım takımı bir arada tutma çabalarına bugün daha bir hayran kaldım bunu bilesin devamsizlik yapanlara ceza verelim bence. Kaçamaksiz bir hafta ya da saf protein günleri gibi. Benim de aklıma Blackhouse geldi noldu o kıza? Unuttum bak...
Duruyorum abla acıktıkca su içiyorum midem suyla doluyor çarşıda çok meşhur helvacı var Bursalılar bilir her gttğimde uğrardım oraya bile gtmedimBukadarla durabiliyorsan helal valla ♡♡♡♡ mükemmel bence
14 kilo nedir ki....Ayşecim başladıysa bitmeye mahkum.
Amin bebeğim mezun olmak istiyoruz hayırlısıyla. Son olarak mezun olacam demeevrene güzel mesaj gönderelim. Tecrübelerin sana hız verecek. Instada menülerini gördüm. Hele bı de kolejli kıyafetinle tamam benim Banum yapar dedim.
Carsamba menu
yesil cay
Kahvalti :1 haslanmis yumi
1 dilim k.ekmegi
2 zeytin
1 yemek kasigi tulum peynir
oglen:1 kase yogurt corba
1 dilim k.ekmegi
45 dk tempolu yuruyus
Aksam:1 tabak etli nohut,tursu,1 dilim ekmek
2 litre su.
Bide yatmadan 30 dk yurursem benden iyi kimse yok
Slm kizlar
Sahurda; yulaf lapasi (onceki tarifin aynisi ama tarcin atmayi unutmusum bir de 1 tk chia ekledim). Yaridan biraz fazla yedim vakit cikti bitiremedim.
Iftarda; mercimek corbasi, yarim kase tane fasulye, 1 kase yogurt, 1 tabak karnibahar pilavi (sogan, kirmizi biber, havuc, karnibahar)
Eki Görüntüle 2235521 Eki Görüntüle 2235522
Slm kızlar ben de menümü yazayım.
Kahvaltı 8de bir dilim kaşarlı tb ekmeği ve sucuklu yumurta, çay
Akşam 4te fırında 5 tavuk kanat
Ara çay
bu aralar giremiyorum hakkaten
Menümm
13:00 Iki dilim peynir, bi dilim pastırma, zeytin , bi dilim tandır ekmegi
19:30 kaz etli bulgur pilavi, yesil salata,iki kasık fasulye piyazı
oynakbasi34 Elhan
Bugünkü menü:
Sabah: Sütlü sade yulaf
Ara öğünlerde: Elma, mandalin
Akşam: 3 kaşık taze fasülye
Su: 1 litre
Spor yapayım dedim, saat 10'da bildirim geldi, 1 squat yaptım, ikincisinde kalkmamadım, her yerimden et kesilmiş :)
Uçuğum Kars gelini misin yoksa...valla imrendim kaz etli bulgur pilavina.portakallı ördek yicem ben de
Bu pilav ne kadar yendi bilmiyoruz. Perşembe günün kaçamaksiz ve hafif olsun eksi görürsün merak etme.
Lilimam canım takımı bir arada tutma çabalarına bugün daha bir hayran kaldım bunu bilesin devamsizlik yapanlara ceza verelim bence. Kaçamaksiz bir hafta ya da saf protein günleri gibi. Benim de aklıma Blackhouse geldi noldu o kıza? Unuttum bak...
Iyi geceler kizlar
Aksam uzeri zeynep ataleslendi. 1 saate yakin uyudu atesi yuksekken onu uyku edindi su an hala oturuyoruz. Cok sukur 37ye dustu atesi. Yatalim uykum var diyorum hayir benim uyku saatim degil diyor
Insallah cnm. Dun oruc degildim meryemi ogleden sonra yatirinca spor yapmistim. Iyi olmustu oyle. Orucluykende kizlari yatirinca saat22de yaparim diye dusunuyordum ama zeynep atesli oldugu icin yapamadim
Duruyorum abla acıktıkca su içiyorum midem suyla doluyor çarşıda çok meşhur helvacı var Bursalılar bilir her gttğimde uğrardım oraya bile gtmedim
Tesekkur ederim cnm. Amin. Allah razi olsunSelamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Bu sabah erken kalkmayi abartttim sanırım
Büyük kız erkenden uyanınca ( kulağı agriyormus fena Grip kuzum ) bende onun seslerine uyandımPetekleri Yakınca hepimizin bogazlari kuruyor yakmayinca da bu sefer hasta olma olasılığı var Ne yapacağımı şaşırdım ama devamsızlık sıkıntı olmasın diye mecbur gidecek
♡♡♡♡♡ Güzel iltifatin için çok teşekkür ederim canıminşallah yine aynı hallerimi göreceğiz ama bu kez kalıcı olacak ♡
Süper bir menü canım ♡ Tebrikler
Bir harika menu daha ♡♡♡♡ Tebrikler canımRabbim oruçlarını da kabul etsin. ...Aminnnn
Helallllll ♡♡♡♡
Kız listeye göreceksin sende bu haftatabi düzenli girmezsen 1 hafta ileri atmak zorunda kalırım sonra demedi deme ♡
Harikasın canımTebrikler ♡
Canım akşam çok çok çok az olmuş yoğurt ve salata ekleseydinDayanabildiysen harika valla ♡
Bence de saatler belirtilirse daha rahat olabilir yorum yapmak açısından
Sorma Blackhouse bir geldi bir daha yüzünü görene aşk olsun
Çok geçmiş olsun canımRabbim kuzularimizi hastalıklardan korusun. ...Aminnnn
Valla helal olsun ♡ Maşallah harika gidiyorsun
Zarpy şekerim neden buraya uğramıyosun görüyorum gırgıriyede takılıyosun, benim muhtar olma özelliğimi unutuyosuun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?