Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canım gayet güzel bugün yedikleri ama henüz aksam yok sanırım
Spor da yapılmış tebrikler ♡♡♡

Afiyet olsun Ebicim. Her ne kadar virgülsüz, noktasız cümlelerini birleştirmekte ayırmakta zorlansam da artık anlıyorum bayağı da okumayınca özlüyorum. İyi bak kendine tatlım. Çabuk iyileş. Günü güzel kapatmışsın tebrikler.

Sayfa bugün hepten ölmüş
Cillop gibi mesajım var. Sensin ölü...yazdın da okumadık mi, beğenmedik mi zalımın gelini

Sağ Olsun Baharimiz Mezuniyet karnesini hazırlamış ♡♡♡♡ Diğeri de yolda bugün yarın onuda yayınlar

Canı gönülden tebrik ediyorum ♡ Bir daha asla arti yüzü görme inşallah ♡♡♡Aminnn

Eki Görüntüle 2235365
8. Takımdan Lilimam 12 haftada 11,2 kilo vererek mezun olmuştur.

Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.

Bu sıkıcı menüleri paylaşmaktan sıkıldım canıma tak etti. Hala tık yok.
Sabah 7.00 Bir kivi, bir bardak su
7.30 Bir yumurta, peynir, roka, zeytin, acı yeşil biber, çay
10.00 Sade Türk kahvesi ( müdürün ikramı edebiyat zümresi toplantısı vardı)
13.00 Sade Türk kahvesi( Arkadaşım yapmış onu da içtim)
15.00 İki kaşık yulaf iki kaşık yoğurt karışımı
16.30 Eşim dersten gelince kahve istedi.Üçüncü kahve de içildi.
18.00 Bir kase tavuklu mantar sote
İki litre su, 30 dakika yürüyüş, dört büyük fincan bitki çayı
oynakbasi34

Son düzenleme:
Medarı iftiharımız, takımın neşesi ,gülen yüzü tebrik ederim canım. Karnen çok güzel. Hayatının her alanında elini attığın her işte başarıya ulaşacağına inancım sonsuz. Hep diyorum güçlü kadınlara hayranım. Biz istersek her şey değişir. Eee artık darısı bizim başımıza değil mi hatunlar. Bir şişmandan daha kurtulduk sirada kim var

Mezun olan herkezi tebrikler ederim.darisi tum siskolarin(yani benimde) basimiza

Benim daha 14 kilocuk var

Harika bir menü canım eminim bir yerde o direnç kırılacak ve birden hedefine ulaşmış olacaksın

Sırada en yakın sensin bence ben Son olarak mezun olup kapıyı kitleyecegim sanırım
Hakikaten gurur duyuyorum bütün kızlarla ♡ hepsi gayet istikrarlı gidiyor

Mezun olan herkezi tebrikler ederim.darisi tum siskolarin(yani benimde) basimiza

Aminnnnnn başta ben tabiki

Çarşıdaydım bugün 2saatde yürüyüş yaptım oh valla hamlaşmışım iyi geldi
Kahvaltı 2yumurta 6zeytin peynir çay

Akşam 1lahmacun ayran
Ara sade kahve

Yatmadan yeşil çay içerim

Bukadarla durabiliyorsan helal valla ♡♡♡♡ mükemmel bence

Benim daha 14 kilocuk var
14 kilo nedir ki....Ayşecim başladıysa bitmeye mahkum.

Amin bebeğim mezun olmak istiyoruz hayırlısıyla. Son olarak mezun olacam deme evrene güzel mesaj gönderelim. Tecrübelerin sana hız verecek. Instada menülerini gördüm. Hele bı de kolejli kıyafetinle tamam benim Banum yapar dedim.

Carsamba menu
yesil cay
Kahvalti :1 haslanmis yumi
1 dilim k.ekmegi
2 zeytin
1 yemek kasigi tulum peynir
oglen:1 kase yogurt corba
1 dilim k.ekmegi
45 dk tempolu yuruyus
Aksam:1 tabak etli nohut,tursu,1 dilim ekmek
2 litre su.
Bide yatmadan 30 dk yurursem benden iyi kimse yok

Zalımın gelini cuk oturdu yaaani
Teşekkür ederim kaptaniçemm darısı başınıza inşallah

Övvv beniii karnede sınıf öğretmeninin görüşü kısmını doldurduğun için teşekkür ederim öyretmeniiim şaka bi yana teşekkür ederim bebeğim şımarıyorum amaa bu gruba dahil olmasaydım daha çok beklerdim ,sayenizde kısa sürede hedefime ulaştım en çokta senin azmin bana önder oldu,çok çok teşekkür ederim

Teşekkürler tatlım,amin buralardan ayrılmayın

Çarşıdaydım bugün 2saatde yürüyüş yaptım oh valla hamlaşmışım iyi geldi
Kahvaltı 2yumurta 6zeytin peynir çay

Akşam 1lahmacun ayran
Ara sade kahve

Yatmadan yeşil çay içerim
Keşke saatleri de yazsanız kızlar

Ayşecim sen listedemisin ? Eğer bu hafta giriyosan tartıya iki kala turşu gibi su tutucu ödem şişkinlik yapıcı gıdalar tüketmesen daha iyi olur canım

Slm kizlar

Sahurda; yulaf lapasi (onceki tarifin aynisi ama tarcin atmayi unutmusum bir de 1 tk chia ekledim). Yaridan biraz fazla yedim vakit cikti bitiremedim.

Iftarda; mercimek corbasi, yarim kase tane fasulye, 1 kase yogurt, 1 tabak karnibahar pilavi (sogan, kirmizi biber, havuc, karnibahar)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…