Sayfa bugün hepten ölmüş
Hayırlı akşamlar arkadaşlar menüm sabah 1 omlet yarım tb 2 ceviz ikindi tarhana bi kase bi omlet fırın sebze yarım porsiyon
Üç ceviz bi kaşık leblebi iki 3 kaysı bitki çayları su bi litre civarı henüz spor bi saat Step yarım saat bölgesel fitnes yarım saatten fazla yürüyüş
Ha bide arada sade kahve içtik ikramdı zemzem ve bi hurma
Afiyet olsun Ebicim. Her ne kadar virgülsüz, noktasız cümlelerini birleştirmekte ayırmakta zorlansam da artık anlıyorum bayağı da okumayınca özlüyorum. İyi bak kendine tatlım. Çabuk iyileş. Günü güzel kapatmışsın tebrikler.Hayırlı akşamlar arkadaşlar menüm sabah 1 omlet yarım tb 2 ceviz ikindi tarhana bi kase bi omlet fırın sebze yarım porsiyon
Üç ceviz bi kaşık leblebi iki 3 kaysı bitki çayları su bi litre civarı henüz spor bi saat Step yarım saat bölgesel fitnes yarım saatten fazla yürüyüş
Ha bide arada sade kahve içtik ikramdı zemzem ve bi hurma
Cillop gibi mesajım var. Sensin ölü...yazdın da okumadık mi, beğenmedik mi zalımın geliniSayfa bugün hepten ölmüş
Medarı iftiharımız, takımın neşesi ,gülen yüzü tebrik ederim canım. Karnen çok güzel. Hayatının her alanında elini attığın her işte başarıya ulaşacağına inancım sonsuz. Hep diyorum güçlü kadınlara hayranım. Biz istersek her şey değişir.Sağ Olsun Baharimiz Mezuniyet karnesini hazırlamış ♡♡♡♡ Diğeri de yolda bugün yarın onuda yayınlar
Canı gönülden tebrik ediyorum ♡ Bir daha asla arti yüzü görme inşallah ♡♡♡Aminnn
Eki Görüntüle 2235365
8. TakımdanLilimam 12 haftada 11,2 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.
Mezun olan herkezi tebrikler ederim.darisi tum siskolarin(yani benimde) basimizaSağ Olsun Baharimiz Mezuniyet karnesini hazırlamış ♡♡♡♡ Diğeri de yolda bugün yarın onuda yayınlar
Canı gönülden tebrik ediyorum ♡ Bir daha asla arti yüzü görme inşallah ♡♡♡Aminnn
Eki Görüntüle 2235365
Benim daha 14 kilocuk varMedarı iftiharımız, takımın neşesi ,gülen yüzü tebrik ederim canım. Karnen çok güzel. Hayatının her alanında elini attığın her işte başarıya ulaşacağına inancım sonsuz. Hep diyorum güçlü kadınlara hayranım. Biz istersek her şey değişir.Eee artık darısı bizim başımıza değil mi hatunlar. Bir şişmandan daha kurtulduk sirada kim var
Bu sıkıcı menüleri paylaşmaktan sıkıldım canıma tak etti. Hala tık yok.
Sabah 7.00 Bir kivi, bir bardak su
7.30 Bir yumurta, peynir, roka, zeytin, acı yeşil biber, çay
10.00 Sade Türk kahvesi ( müdürün ikramı edebiyat zümresi toplantısı vardı)
13.00 Sade Türk kahvesi( Arkadaşım yapmış onu da içtim)
15.00 İki kaşık yulaf iki kaşık yoğurt karışımı
16.30 Eşim dersten gelince kahve istedi.Üçüncü kahve de içildi.
18.00 Bir kase tavuklu mantar sote
İki litre su, 30 dakika yürüyüş, dört büyük fincan bitki çayı
oynakbasi34
Medarı iftiharımız, takımın neşesi ,gülen yüzü tebrik ederim canım. Karnen çok güzel. Hayatının her alanında elini attığın her işte başarıya ulaşacağına inancım sonsuz. Hep diyorum güçlü kadınlara hayranım. Biz istersek her şey değişir.Eee artık darısı bizim başımıza değil mi hatunlar. Bir şişmandan daha kurtulduk sirada kim var
Mezun olan herkezi tebrikler ederim.darisi tum siskolarin(yani benimde) basimiza
Çarşıdaydım bugün 2saatde yürüyüş yaptım oh valla hamlaşmışım iyi geldi
Kahvaltı 2yumurta 6zeytin peynir çay
Akşam 1lahmacun ayran
Ara sade kahve
Yatmadan yeşil çay içerim
14 kilo nedir ki....Ayşecim başladıysa bitmeye mahkum.Benim daha 14 kilocuk var
Amin bebeğim mezun olmak istiyoruz hayırlısıyla. Son olarak mezun olacam demeHarika bir menü canımeminim bir yerde o direnç kırılacak ve birden hedefine ulaşmış olacaksın
Sırada en yakın sensin benceben Son olarak mezun olup kapıyı kitleyecegim sanırım
Hakikaten gurur duyuyorum bütün kızlarla ♡ hepsi gayet istikrarlı gidiyor
Aminnnnnn başta ben tabiki
Zalımın gelini cuk oturdu yaaaniAfiyet olsun Ebicim. Her ne kadar virgülsüz, noktasız cümlelerini birleştirmekte ayırmakta zorlansam da artık anlıyorum bayağı da okumayınca özlüyorum. İyi bak kendine tatlım. Çabuk iyileş. Günü güzel kapatmışsın tebrikler.
Cillop gibi mesajım var. Sensin ölü...yazdın da okumadık mi, beğenmedik mi zalımın gelini
Teşekkür ederim kaptaniçemm darısı başınıza inşallahSağ Olsun Baharimiz Mezuniyet karnesini hazırlamış ♡♡♡♡ Diğeri de yolda bugün yarın onuda yayınlar
Eki Görüntüle 2235365
Övvv beniiiMedarı iftiharımız, takımın neşesi ,gülen yüzü tebrik ederim canım. Karnen çok güzel. Hayatının her alanında elini attığın her işte başarıya ulaşacağına inancım sonsuz. Hep diyorum güçlü kadınlara hayranım. Biz istersek her şey değişir.Eee artık darısı bizim başımıza değil mi hatunlar. Bir şişmandan daha kurtulduk sirada kim var
Teşekkürler tatlım,aminMezun olan herkezi tebrikler ederim.darisi tum siskolarin(yani benimde) basimiza
Keşke saatleri de yazsanız kızlarÇarşıdaydım bugün 2saatde yürüyüş yaptım oh valla hamlaşmışım iyi geldi
Kahvaltı 2yumurta 6zeytin peynir çay
Akşam 1lahmacun ayran
Ara sade kahve
Yatmadan yeşil çay içerim
Sagol cnm ablamm.valla motivasyonda 1 numarasin14 kilo nedir ki....Ayşecim başladıysa bitmeye mahkum.
Ayşecim sen listedemisin ? Eğer bu hafta giriyosan tartıya iki kala turşu gibi su tutucu ödem şişkinlik yapıcı gıdalar tüketmesen daha iyi olur canımCarsamba menu
yesil cay
Kahvalti :1 haslanmis yumi
1 dilim k.ekmegi
2 zeytin
1 yemek kasigi tulum peynir
oglen:1 kase yogurt corba
1 dilim k.ekmegi
45 dk tempolu yuruyus
Aksam:1 tabak etli nohut,tursu,1 dilim ekmek
2 litre su.
Bide yatmadan 30 dk yurursem benden iyi kimse yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?