Bende valla onu diycektim dün gece aklıma geldide girip yazamadım sabah yazarım dedimkaptanım da menü yazsın bence. ben de onu beklemedeyim. akşamları yazıversin ben okurum sabahoynakbasi34
Bende bu listeyi hazırlıyodum bi saattir zeybili etiketlemeye uğraşıyodum sen halletmişsin
Kızlar listenin kıymetini anlayacaklar da geç olacaknekadar geç okadar kötü.
Çoookk duygulandım
Geçen hafta babamın ameliyatı vardı ama bu hafta bi bahanem de yok ne yazık ki :)
Canım benim, bu akşam mutlaka menümü yazıcam:)
babana geçmiş olsun cnm. bahaneler değil miydi bizi hep kilolu yapan. aman cnm kaldığın yerden devam et. yılanın başını küçükken ezmek gerek.
benim psikolojik sınırım 7 ler mesela genelde 7 leri aşmam. 7 leri görünce hemen diyet yaparım. ha benimde sorunum koruma. onu da bu grupta çözeceğime inanıyorum.
Bende normalde 7'leri aşmazdım ama bu sene ilk kez 8'leri gördüm ve şok oldum.Neyse en azından 7'lere inerim birkaç haftaya umarım:)
tabi ki inersin cnm. inmemen için hiçbir neden yok çok şükür. sne iradeli kızsın belli yani bunu kullan
Ayyyy kepim gelmiiiiş
Yağmurda el ele kol kola yürümeyi romantik sananlar, dışarıda evsiz barksız kalanların üzerine karın, yağmurun romantik yağmadığını bilmezler.
Bugün 14 Şubat, sevgililer günüymüş, bilmezler mi; seven herkese, hergün sevgililer günüdür.
Neyse, gününüz aydın olsun :)
Yeni gün, tartı da yeni eksiler görme dileğiyle.
Çoookk duygulandım
Sagol ablam
Fizik tedavi Dr tekrar emar istedi yarın sabah beyin cerrahına randevum var emar için istek kagıdı almam lazım
Şu işlerimi halledip tekrar burda olurum
Bi ip atladım iki haftadır acısını çekiyorum bu hatam bana ekstra Bı fıtık daha eklememiştir inş
Çok şükür sürekli yattığım halde Kilom sabit
Yarın tartı günü benimki de yemek ayarlamışEvet cnm ben sivilim senin önlük avantaj tabi. Bu erkeklerde kıskansa bir dert kısmansa bir dert bize yaranılmaZ
Yalnız az önce arkadaşım aradı açamadım sonra döndüm ona ayyy eşim burda yollarım ararım dedi neyse sonra çiçek getirmiş de dedi senin eşin naptı dedi ben de benim eşim öküz dedimbozulmadım da değil haaa ne vardı iki çiçek yollasa. Kendime çiçek mi söylesem sevgili kendim seni çok seviyorum diye notta yazdırırım
Biz anarşikleri bozar di mi bacım. Allah'ın Valentina siBozulma ... Bunlar hep kapitalist oyunlar :))
Başkasının belirlediği günde neden hediye alsın ki sana,istediği zaman alsın.
Kıskanıyorum ama çatlamayacağim haftaya benimdir Allah'ın izniyleAyyyy kepim gelmiiiiş
Hayvanlarla meşguliyet stres atar canım. Eşinin nerede olduğunu biliyorsun oooh için rahat....benimki kız meslek lisesinde çalışıyor... Libidolar tavan ... Allah'tan emekliliği geldi de.... baba niyetiyle (sanırım) seni seviyoruz hocam diyorlar.ay cnm genel öküzçünkü hergün öküzlerle bir arada
kepinde hayırlı olsun cnm. gebelik harici kilo almman dileğimle
Sloganını tuttum bebeğim.Yağmurda el ele kol kola yürümeyi romantik sananlar, dışarıda evsiz barksız kalanların üzerine karın, yağmurun romantik yağmadığını bilmezler.
Bugün 14 Şubat, sevgililer günüymüş, bilmezler mi; seven herkese, hergün sevgililer günüdür.
Neyse, gününüz aydın olsun :)
Yeni gün, tartı da yeni eksiler görme dileğiyle.
Kaptanliğin dayanılmaz hafifliği bu olsa gerek. Sürpriz yapacak bence yarın bize.
Zeybilcim gayret et tatlım. Bu hafta liste şansını kaçırma. Listede kendine daha çok dikkat ediyorsun. Kilolar daha hızlı veriliyor. Amacımız da bu değil mi zaten.Bende bu listeyi hazırlıyodum bi saattir zeybili etiketlemeye uğraşıyodum sen halletmişsindün gece girmiş arkadaş ama buraya yazmıyo geçen hafta gibi yarın gece kilo bildirimi yapıp listeye girdim demi demez inşallah (buna benzer cümleydi işte )
Canım belli bir ivme kazandıktan sonra kaçamak yapmayı aklımıza getirmiyoruz. Hep aynı saatlerde ogunlerimizi ayarlayabilirsek fazla da kaçirsak kilo almıyoruz. Benim öğünler kolay aslında. Dirençler olmasa o da bana has bir şey zannedersem benim yediklerimi yiyenler çok güzel kilo verirler.aynen cnm. ben hafif kilo alıyorum zaten bünye müsait. takıma ve listeye bakınca frenliyorum.
hatta ne yalansöyleyim hasibe ve meryemin menülerinden sonra diyet yapasım da geliyor
hasibeninkiler tam benlik. meryemin ki beni aşar
Canım inşallah korktuğun olmaz. Tez zamanda iyileşirsin merak etme.Çoookk duygulandım
Sagol ablam
Fizik tedavi Dr tekrar emar istedi yarın sabah beyin cerrahına randevum var emar için istek kagıdı almam lazım
Şu işlerimi halledip tekrar burda olurum
Bi ip atladım iki haftadır acısını çekiyorum bu hatam bana ekstra Bı fıtık daha eklememiştir inş
Çok şükür sürekli yattığım halde Kilom sabit
Ah Dilancim komple aç olunca kıtlık sinyalleri sana muhalefet eder. Keşke sabah okusaydim bu mesajı...yoğurt süt yumurta ye derdim en azından.tatlım ben bugünü komple aç geçiricem dersem geçer inanki,yani dediğin gibi iradede bir sıkıntı yok.Ama stres anlarında yeme var bende,stres olunca üzülünce falan yiyorum ben.Duygusal yeme denen olay yani.O yüzden mesela çok güzel verdiğim zamanlar oldu ama üzücü dönemlerde hop geri aldım.
Bide gitsen hayran kalırsın zaten cok özlüyorum SamsunumuSamsuna ayrı bi sempatim var çok severim, hiç gittin mi dersen HAYIR
Ben s kabanlarımı bile giyebiliyorum ama sanırım kalıpları genişeşim fena kıskanç evlenince değişir sanmıştım ama nerdeee makyajıma bile karışır
İğrenç ergen esprisi yapardımda yüreğiniz kaldırmaz
Böyle günlerde öküz olsunlar zaten boşver şekerim
Hay ağzına sağlık ablam beee , 14 şubat hep saçma gelmiştir zaten 10 yıldır bi kere bile kutlamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?