Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bonus en son menümü birazdan yazcam demiştin ben hala bekliyorum nerelerdesin ayol bi geliyo bi kayboluyosun bizi kendinden mahrum etme şekerim

@HasibeG küçüğüne çok geçmiş olsun canım.

kaptanım da menü yazsın bence. ben de onu beklemedeyim. akşamları yazıversin ben okurum sabah oynakbasi34

Kızlar listenin kıymetini anlayacaklar da geç olacak nekadar geç okadar kötü.

aynen cnm. ben hafif kilo alıyorum zaten bünye müsait. takıma ve listeye bakınca frenliyorum.
hatta ne yalansöyleyim hasibe ve meryemin menülerinden sonra diyet yapasım da geliyor
hasibeninkiler tam benlik. meryemin ki beni aşar

Su perisi86

Sensiz olmaz, sensiz olmaz

Çoookk duygulandım
Sagol ablam
Fizik tedavi Dr tekrar emar istedi yarın sabah beyin cerrahına randevum var emar için istek kagıdı almam lazım
Şu işlerimi halledip tekrar burda olurum
Bi ip atladım iki haftadır acısını çekiyorum bu hatam bana ekstra Bı fıtık daha eklememiştir inş

Çok şükür sürekli yattığım halde Kilom sabit

Geçen hafta babamın ameliyatı vardı ama bu hafta bi bahanem de yok ne yazık ki :)

Canım benim, bu akşam mutlaka menümü yazıcam:)

babana geçmiş olsun cnm. bahaneler değil miydi bizi hep kilolu yapan. aman cnm kaldığın yerden devam et. yılanın başını küçükken ezmek gerek.
benim psikolojik sınırım 7 ler mesela genelde 7 leri aşmam. 7 leri görünce hemen diyet yaparım. ha benimde sorunum koruma. onu da bu grupta çözeceğime inanıyorum.

Bende normalde 7'leri aşmazdım ama bu sene ilk kez 8'leri gördüm ve şok oldum.Neyse en azından 7'lere inerim birkaç haftaya umarım:)

tabi ki inersin cnm. inmemen için hiçbir neden yok çok şükür. sne iradeli kızsın belli yani bunu kullan

tatlım ben bugünü komple aç geçiricem dersem geçer inanki,yani dediğin gibi iradede bir sıkıntı yok.Ama stres anlarında yeme var bende,stres olunca üzülünce falan yiyorum ben.Duygusal yeme denen olay yani.O yüzden mesela çok güzel verdiğim zamanlar oldu ama üzücü dönemlerde hop geri aldım.

Ayyyy kepim gelmiiiiş

Ne güzel... Kocaman tebriks

Hakettin canım. Çok disiplinli ogrenciydin

Bu arada ergen esprini merak ettim :)

Pek bu sosyal mesaj olmuş. En bi sevdiğim :)

canım neden öyle bişey yapıyorsun. Sen yuruyuş dişin da baska egzersiz yapma bu süreçte..

Yarın tartı günü benimki de yemek ayarlamış aksilik işte...gider miyim ama. Hakkımı saklı tutup başka güne olur dedim...adam olmaz diyor sevgililer günü benim için de çok anlamlı değil. Bir gün değil 365 gün incitmesin beni çiçek böcek istemem.

Bozulma ... Bunlar hep kapitalist oyunlar :))
Başkasının belirlediği günde neden hediye alsın ki sana,istediği zaman alsın.
Biz anarşikleri bozar di mi bacım. Allah'ın Valentina si kesin şişmandir bu papaz.

Ayyyy kepim gelmiiiiş
Kıskanıyorum ama çatlamayacağim haftaya benimdir Allah'ın izniyle Kız muhtar hayırlı olsun gene de...nasıl duygular bunlar hele bı anlat

ay cnm genel öküz çünkü hergün öküzlerle bir arada
kepinde hayırlı olsun cnm. gebelik harici kilo almman dileğimle
Hayvanlarla meşguliyet stres atar canım. Eşinin nerede olduğunu biliyorsun oooh için rahat....benimki kız meslek lisesinde çalışıyor... Libidolar tavan ... Allah'tan emekliliği geldi de.... baba niyetiyle (sanırım) seni seviyoruz hocam diyorlar.gene de seninki gibi bir ortamı olmasını tercih ederdim kuzum. Dertli dertli yazasim geldi durduk yere

Sloganını tuttum bebeğim.

Evet kaptancım neden senden menü gelmiyor hele anlat oynakbasi34
Kaptanliğin dayanılmaz hafifliği bu olsa gerek. Sürpriz yapacak bence yarın bize.

bizim kızlar saldı haaaa. Bonus oynakbasi34 zukkum (ama onun nedeni var tabi) Zarpy Z Zeybil1
hele bir salın var ya....

Zeybilcim gayret et tatlım. Bu hafta liste şansını kaçırma. Listede kendine daha çok dikkat ediyorsun. Kilolar daha hızlı veriliyor. Amacımız da bu değil mi zaten.

Canım belli bir ivme kazandıktan sonra kaçamak yapmayı aklımıza getirmiyoruz. Hep aynı saatlerde ogunlerimizi ayarlayabilirsek fazla da kaçirsak kilo almıyoruz. Benim öğünler kolay aslında. Dirençler olmasa o da bana has bir şey zannedersem benim yediklerimi yiyenler çok güzel kilo verirler.

Canım inşallah korktuğun olmaz. Tez zamanda iyileşirsin merak etme.

Ah Dilancim komple aç olunca kıtlık sinyalleri sana muhalefet eder. Keşke sabah okusaydim bu mesajı...yoğurt süt yumurta ye derdim en azından.

Bide gitsen hayran kalırsın zaten cok özlüyorum Samsunumu

Hayırlı akşamlar misafirlerimizi ağırladık işler de kısmen bitti işler tam hiç bitmez tabii menüm
Sabah 9, 00 da tarhana çorba bi haşlanmış yumurta
11,45 fırından çıkınca bi gül böreği yarım kaşık yulaf 3_4 kuru üzümlü acı biberli 3 kaşık yoğurt akşam 18. 00 yarım porsiyon fırın sebze iki kaşık yoğurtlu bi haşlanmış yumurta bi kaç ceviz leblebi bir kaysı su bi litre civarı biraz daha içicem spor ev temizliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…