Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın kızlar.. dün işe geç gelip müdürlere yakalanınca bugün koşa koşa geldim şansıma kimse yok. ben de kahvaltımı edip geliverdim.

cnm motiveni etkilemek istememasla. hedefini sen bilirsin ama vallahi taş gibi olmuşsun MaşAllah
bu arada bonus aynen senin mesaja kondu

afiyet olsun..

cnm ekmekler bence fazla. sen ekmeksizde öğün geçirebiliyorsun daha önceki menülerinde gördüm.
sabah ekmeği yeterli bence bu hafta senden çok umutluyum .

Bende aynı fikirdeyim mavimli çok iyi gidiyosun merakla cumayı bekliyorum bide Bulamiyorum nin sonuç için sabırsızlanıyorum

aynen. bak gönlü el vermedi sabah tatlı yemeye çünkü hwedefleri var onun bende çok beğeniyorum menülerini.

Menümm
13:00 Iki dilim peynir, bi dilim pastırma, zeytin , bi dilim tandır ekmegi
19:30 kaz etli bulgur pilavi, yesil salata,iki kasık fasulye piyazı
@oynakbasi34 Elhan

çok şükür cnm sabah kahvaltısı iyi olmuş. afiyet olsun. ben akşamı da beğendi. bulgurun ölçülü olduğnu düşünüyorum

geçmiş olsun cnm. Rabbim bol bol şifa versin kuzuya inş.

Hahahaha eyvah yakalandım:))

Günaydınnnnnn

ne sandın sen bizim kız hafiye gibi hiçbir şey kaçmaz ondan

Teşekkür ederim Tugbacim.
S bedene düştüm çok şükür ama M beden giydiriyor eşim. Bol bol idare edeceğim artık. Ben de alışverise gittiğimde S giyip bir iki geziniyorum o bana yetiyor.

Teşekkür ederim Tugbacim.
S bedene düştüm çok şükür ama M beden giydiriyor eşim. Bol bol idare edeceğim artık. Ben de alışverise gittiğimde S giyip bir iki geziniyorum o bana yetiyor.

MaşAllah ne güzel.. enişteme bak hele kıskanmacalar falan ohhh
ben M giyiyorum cnm. S dar geliyor gözüme benim kafada enişteden.
eşimse naparsan yap modunda

sen o zaman 60 da dur hafif hafif koruma moduna geç. o arada da gider zaten 56 demek ki aşırı az olur sana

Gunaydin kizlarrr

Amin cnm insallah

Sagol ablam.azıdı azıdı tursu
Bak işte bu güzel...

Harika....menü süper...spor da var daha ne olsun...bı de bol su olsun tamamdır...

Yok aba ben Samsunluyum bizim oralardada meshurdur :) Annem yapmıs saolsun. Yarını hafif gecirmem lazim evet biz yine yarın kv. Ye gidicez ama nolursa olsun dikkat edicem
Kayınvalide gezmesine de dikkat ettin mi....yarın yüzün gülecek demektir.

Duruyorum abla acıktıkca su içiyorum midem suyla doluyor çarşıda çok meşhur helvacı var Bursalılar bilir her gttğimde uğrardım oraya bile gtmedim
Bilmem mı o helvayı sıcak sıcak veriyorlar eline...ama yiyemiyorum işte...

Geçmiş olsun canım...tez zamanda şifa bulsun yavrum. Kalıcı kilo vermeni ben de çok istiyorum olacak inşallah....

Hahahaha eyvah yakalandım:))

Günaydınnnnnn
Kaçış yok...yakalanirsin böyle...

60 da tamam deyim en iyisi....sonra minik minik inerim. Okulda önlük giydiğim için sıkıntı olmuyor aslında. Sen önlük giymiyorsun tabi...rahatsız oluyorsun fiziğin belli olunca normal olarak. Eşim eskiden hiç kiskanmazdi yeni yeni huylar edindi...

Mutlu persembeler

Yıkılmadım ama ayaktada değilim

Yoğunum özetle

Hepinizi öptüm sulu sulu iyyyyy
Yoğun işlerinde kolaylıklar dilerim canım. Gönlünce güzel bir gün geçir inşallah.

@serenalar

Sensiz olmaz, sensiz olmaz

Tesekkurler Müslüm baba harika

Topunuza gelsin :)
Topumuz aldık kabul ettik.

Evet cnm ben sivilim senin önlük avantaj tabi. Bu erkeklerde kıskansa bir dert kısmansa bir dert bize yaranılmaZ
Yalnız az önce arkadaşım aradı açamadım sonra döndüm ona ayyy eşim burda yollarım ararım dedi neyse sonra çiçek getirmiş de dedi senin eşin naptı dedi ben de benim eşim öküz dedim bozulmadım da değil haaa ne vardı iki çiçek yollasa. Kendime çiçek mi söylesem sevgili kendim seni çok seviyorum diye notta yazdırırım

Eklentiler

• E34C9887-515D-4718-93E6-FB9354D9A81F.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 34
Bozulma ... Bunlar hep kapitalist oyunlar :))
Başkasının belirlediği günde neden hediye alsın ki sana,istediği zaman alsın.

Yok aba ben Samsunluyum bizim oralardada meshurdur :) Annem yapmıs saolsun. Yarını hafif gecirmem lazim evet biz yine yarın kv. Ye gidicez ama nolursa olsun dikkat edicem
Samsuna ayrı bi sempatim var çok severim, hiç gittin mi dersen HAYIR

Ben s kabanlarımı bile giyebiliyorum ama sanırım kalıpları geniş eşim fena kıskanç evlenince değişir sanmıştım ama nerdeee makyajıma bile karışır

Mutlu persembeler

Yıkılmadım ama ayaktada değilim

Yoğunum özetle

Hepinizi öptüm sulu sulu iyyyyy

Topunuza gelsin :)
İğrenç ergen esprisi yapardımda yüreğiniz kaldırmaz

Böyle günlerde öküz olsunlar zaten boşver şekerim

Bozulma ... Bunlar hep kapitalist oyunlar :))
Başkasının belirlediği günde neden hediye alsın ki sana,istediği zaman alsın.
Hay ağzına sağlık ablam beee , 14 şubat hep saçma gelmiştir zaten 10 yıldır bi kere bile kutlamadık

ay cnm genel öküz çünkü hergün öküzlerle bir arada
kepinde hayırlı olsun cnm. gebelik harici kilo almman dileğimle

Yağmurda el ele kol kola yürümeyi romantik sananlar, dışarıda evsiz barksız kalanların üzerine karın, yağmurun romantik yağmadığını bilmezler.

Bugün 14 Şubat, sevgililer günüymüş, bilmezler mi; seven herkese, hergün sevgililer günüdür.

Neyse, gününüz aydın olsun :)
Yeni gün, tartı da yeni eksiler görme dileğiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…