- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.329
- 798
Tesekkür ederim bitanem. 60 'ta mezun olasım geliyor böyle dediğinde. Salonda hocam da buna benzer bir şeyler söyledi. Kaslanmışım bayağı.
Çok şükür iyiyim. İşler güçler yaşayıp gidiyoruz. Umarım sen de iyisindir.
Bonus'a bak hele mesajimı sahiplenmiş.o benim bir kerem...
Bu sıkıcı menüleri paylaşmaktan sıkıldım canıma tak etti. Hala tık yok.
Sabah 7.00 Bir kivi, bir bardak su
7.30 Bir yumurta, peynir, roka, zeytin, acı yeşil biber, çay
10.00 Sade Türk kahvesi ( müdürün ikramı edebiyat zümresi toplantısı vardı)
13.00 Sade Türk kahvesi( Arkadaşım yapmış onu da içtim)
15.00 İki kaşık yulaf iki kaşık yoğurt karışımı
16.30 Eşim dersten gelince kahve istedi.Üçüncü kahve de içildi.
18.00 Bir kase tavuklu mantar sote
İki litre su, 30 dakika yürüyüş, dört büyük fincan bitki çayı
@oynakbasi34
Carsamba menu
yesil cay
Kahvalti :1 haslanmis yumi
1 dilim k.ekmegi
2 zeytin
1 yemek kasigi tulum peynir
oglen:1 kase yogurt corba
1 dilim k.ekmegi
45 dk tempolu yuruyus
Aksam:1 tabak etli nohut,tursu,1 dilim ekmek
2 litre su.
Bide yatmadan 30 dk yurursem benden iyi kimse yok
Bende aynı fikirdeyimmavimli çok iyi gidiyosun merakla cumayı bekliyorum bide Bulamiyorum nin sonuç için sabırsızlanıyorum
Menümm
13:00 Iki dilim peynir, bi dilim pastırma, zeytin , bi dilim tandır ekmegi
19:30 kaz etli bulgur pilavi, yesil salata,iki kasık fasulye piyazı
@oynakbasi34Elhan
Iyi geceler kizlar
Aksam uzeri zeynep ataleslendi. 1 saate yakin uyudu atesi yuksekken onu uyku edindi su an hala oturuyoruz. Cok sukur 37ye dustu atesi. Yatalim uykum var diyorum hayir benim uyku saatim degil diyor
Insallah cnm. Dun oruc degildim meryemi ogleden sonra yatirinca spor yapmistim. Iyi olmustu oyle. Orucluykende kizlari yatirinca saat22de yaparim diye dusunuyordum ama zeynep atesli oldugu icin yapamadim
Hahahaha eyvah yakalandım:))
Günaydınnnnnn
Teşekkür ederim Tugbacim.Günaydın kızlar.. dün işe geç gelip müdürlere yakalanınca bugün koşa koşa geldimşansıma kimse yok. ben de kahvaltımı edip geliverdim.
cnm motiveni etkilemek istememasla. hedefini sen bilirsin ama vallahi taş gibi olmuşsun MaşAllah
bu arada bonus aynen senin mesaja kondu
afiyet olsun..
cnm ekmekler bence fazla. sen ekmeksizde öğün geçirebiliyorsun daha önceki menülerinde gördüm.
sabah ekmeği yeterli bencebu hafta senden çok umutluyum .
aynen. bak gönlü el vermedi sabah tatlı yemeyeçünkü hwedefleri var onun bende çok beğeniyorum menülerini.
çok şükür cnm sabah kahvaltısı iyi olmuş. afiyet olsun. ben akşamı da beğendi. bulgurun ölçülü olduğnu düşünüyorum
geçmiş olsun cnm. Rabbim bol bol şifa versin kuzuya inş.
ne sandın senbizim kız hafiye gibi hiçbir şey kaçmaz ondan
Teşekkür ederim Tugbacim.
S bedene düştüm çok şükür ama M beden giydiriyor eşim. Bol bol idare edeceğim artık. Ben de alışverise gittiğimde S giyip bir iki geziniyorum o bana yetiyor.
Amin cnm insallahGünaydın kızlar.. dün işe geç gelip müdürlere yakalanınca bugün koşa koşa geldimşansıma kimse yok. ben de kahvaltımı edip geliverdim.
cnm motiveni etkilemek istememasla. hedefini sen bilirsin ama vallahi taş gibi olmuşsun MaşAllah
bu arada bonus aynen senin mesaja kondu
afiyet olsun..
cnm ekmekler bence fazla. sen ekmeksizde öğün geçirebiliyorsun daha önceki menülerinde gördüm.
sabah ekmeği yeterli bencebu hafta senden çok umutluyum .
aynen. bak gönlü el vermedi sabah tatlı yemeyeçünkü hwedefleri var onun bende çok beğeniyorum menülerini.
çok şükür cnm sabah kahvaltısı iyi olmuş. afiyet olsun. ben akşamı da beğendi. bulgurun ölçülü olduğnu düşünüyorum
geçmiş olsun cnm. Rabbim bol bol şifa versin kuzuya inş.
ne sandın senbizim kız hafiye gibi hiçbir şey kaçmaz ondan
Geçmiş olsun hasibecim.Gunaydin kizlarrr
Amin cnm insallah
Bak işte bu güzel...Sagol ablam.azıdı azıdı tursu
Harika....menü süper...spor da var daha ne olsun...bı de bol su olsun tamamdır...Bugünkü menü:
Sabah: Sütlü sade yulaf
Ara öğünlerde: Elma, mandalin
Akşam: 3 kaşık taze fasülye
Su: 1 litre
Spor yapayım dedim, saat 10'da bildirim geldi, 1 squat yaptım, ikincisinde kalkmamadım, her yerimden et kesilmiş :)
Kayınvalide gezmesine de dikkat ettin mi....yarın yüzün gülecek demektir.Yok aba ben Samsunluyum bizim oralardada meshurdur :) Annem yapmıs saolsun. Yarını hafif gecirmem lazim evet biz yine yarın kv. Ye gidicez ama nolursa olsun dikkat edicem
Bilmem mı o helvayı sıcak sıcak veriyorlar eline...ama yiyemiyorum işte...Duruyorum abla acıktıkca su içiyorum midem suyla doluyor çarşıda çok meşhur helvacı var Bursalılar bilir her gttğimde uğrardım oraya bile gtmedim
Geçmiş olsun canım...tez zamanda şifa bulsun yavrum. Kalıcı kilo vermeni ben de çok istiyorum olacak inşallah....Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Bu sabah erken kalkmayi abartttim sanırım
Büyük kız erkenden uyanınca ( kulağı agriyormus fena Grip kuzum ) bende onun seslerine uyandımPetekleri Yakınca hepimizin bogazlari kuruyor yakmayinca da bu sefer hasta olma olasılığı var Ne yapacağımı şaşırdım ama devamsızlık sıkıntı olmasın diye mecbur gidecek
♡♡♡♡♡ Güzel iltifatin için çok teşekkür ederim canıminşallah yine aynı hallerimi göreceğiz ama bu kez kalıcı olacak ♡
Süper bir menü canım ♡ Tebrikler
Bir harika menu daha ♡♡♡♡ Tebrikler canımRabbim oruçlarını da kabul etsin. ...Aminnnn
Helallllll ♡♡♡♡
Kız listeye göreceksin sende bu haftatabi düzenli girmezsen 1 hafta ileri atmak zorunda kalırım sonra demedi deme ♡
Harikasın canımTebrikler ♡
Canım akşam çok çok çok az olmuş yoğurt ve salata ekleseydinDayanabildiysen harika valla ♡
Bence de saatler belirtilirse daha rahat olabilir yorum yapmak açısından
Sorma Blackhouse bir geldi bir daha yüzünü görene aşk olsun
Çok geçmiş olsun canımRabbim kuzularimizi hastalıklardan korusun. ...Aminnnn
Valla helal olsun ♡ Maşallah harika gidiyorsun
Kaçış yok...yakalanirsin böyle...Hahahaha eyvah yakalandım:))
Günaydınnnnnn
60 da tamam deyim en iyisi....sonra minik minik inerim. Okulda önlük giydiğim için sıkıntı olmuyor aslında. Sen önlük giymiyorsun tabi...rahatsız oluyorsun fiziğin belli olunca normal olarak. Eşim eskiden hiç kiskanmazdi yeni yeni huylar edindi...MaşAllah ne güzel.. enişteme bak hele kıskanmacalar falan ohhh
ben M giyiyorum cnm. S dar geliyor gözümebenim kafada enişteden.
eşimse naparsan yap modunda
sen o zaman 60 da dur hafif hafif koruma moduna geç. o arada da gider zaten56 demek ki aşırı az olur sana
Yoğun işlerinde kolaylıklar dilerim canım. Gönlünce güzel bir gün geçir inşallah.Mutlu persembeler
Yıkılmadım ama ayaktada değilim
Yoğunum özetle
Hepinizi öptüm sulu suluiyyyyy
Tesekkurler Müslüm baba harika
Topumuz aldık kabul ettik.
Topunuza gelsin :)
Evet cnm ben sivilim senin önlük avantaj tabi. Bu erkeklerde kıskansa bir dert kısmansa bir dert bize yaranılmaZBak işte bu güzel...
Harika....menü süper...spor da var daha ne olsun...bı de bol su olsun tamamdır...
Kayınvalide gezmesine de dikkat ettin mi....yarın yüzün gülecek demektir.
Bilmem mı o helvayı sıcak sıcak veriyorlar eline...ama yiyemiyorum işte...
Geçmiş olsun canım...tez zamanda şifa bulsun yavrum. Kalıcı kilo vermeni ben de çok istiyorum olacak inşallah....
Kaçış yok...yakalanirsin böyle...
60 da tamam deyim en iyisi....sonra minik minik inerim. Okulda önlük giydiğim için sıkıntı olmuyor aslında. Sen önlük giymiyorsun tabi...rahatsız oluyorsun fiziğin belli olunca normal olarak. Eşim eskiden hiç kiskanmazdi yeni yeni huylar edindi...
Yoğun işlerinde kolaylıklar dilerim canım. Gönlünce güzel bir gün geçir inşallah.
Tesekkurler Müslüm baba harika
Topumuz aldık kabul ettik.
Bozulma ... Bunlar hep kapitalist oyunlar :))Evet cnm ben sivilim senin önlük avantaj tabi. Bu erkeklerde kıskansa bir dert kısmansa bir dert bize yaranılmaZ
Yalnız az önce arkadaşım aradı açamadım sonra döndüm ona ayyy eşim burda yollarım ararım dedi neyse sonra çiçek getirmiş de dedi senin eşin naptı dedi ben de benim eşim öküz dedimbozulmadım da değil haaa ne vardı iki çiçek yollasa. Kendime çiçek mi söylesem sevgili kendim seni çok seviyorum diye notta yazdırırım
Hehe kesin öyledir cnmBozulma ... Bunlar hep kapitalist oyunlar :))
Başkasının belirlediği günde neden hediye alsın ki sana,istediği zaman alsın.
Samsuna ayrı bi sempatim var çok severim, hiç gittin mi dersen HAYIRYok aba ben Samsunluyum bizim oralardada meshurdur :) Annem yapmıs saolsun. Yarını hafif gecirmem lazim evet biz yine yarın kv. Ye gidicez ama nolursa olsun dikkat edicem
Ben s kabanlarımı bile giyebiliyorum ama sanırım kalıpları genişMaşAllah ne güzel.. enişteme bak hele kıskanmacalar falan ohhh
ben M giyiyorum cnm. S dar geliyor gözümebenim kafada enişteden.
eşimse naparsan yap modunda
sen o zaman 60 da dur hafif hafif koruma moduna geç. o arada da gider zaten56 demek ki aşırı az olur sana
Mutlu persembeler
Yıkılmadım ama ayaktada değilim
Yoğunum özetle
Hepinizi öptüm sulu suluiyyyyy
İğrenç ergen esprisi yapardımda yüreğiniz kaldırmaz
Topunuza gelsin :)
Böyle günlerde öküz olsunlar zaten boşver şekerimEvet cnm ben sivilim senin önlük avantaj tabi. Bu erkeklerde kıskansa bir dert kısmansa bir dert bize yaranılmaZ
Yalnız az önce arkadaşım aradı açamadım sonra döndüm ona ayyy eşim burda yollarım ararım dedi neyse sonra çiçek getirmiş de dedi senin eşin naptı dedi ben de benim eşim öküz dedimbozulmadım da değil haaa ne vardı iki çiçek yollasa. Kendime çiçek mi söylesem sevgili kendim seni çok seviyorum diye notta yazdırırım
Hay ağzına sağlık ablam beee , 14 şubat hep saçma gelmiştir zaten 10 yıldır bi kere bile kutlamadıkBozulma ... Bunlar hep kapitalist oyunlar :))
Başkasının belirlediği günde neden hediye alsın ki sana,istediği zaman alsın.
Samsuna ayrı bi sempatim var çok severim, hiç gittin mi dersen HAYIR
Ben s kabanlarımı bile giyebiliyorum ama sanırım kalıpları genişeşim fena kıskanç evlenince değişir sanmıştım ama nerdeee makyajıma bile karışır
İğrenç ergen esprisi yapardımda yüreğiniz kaldırmaz
Böyle günlerde öküz olsunlar zaten boşver şekerim
Hay ağzına sağlık ablam beee , 14 şubat hep saçma gelmiştir zaten 10 yıldır bi kere bile kutlamadık
ay cnm genel öküzçünkü hergün öküzlerle bir arada
kepinde hayırlı olsun cnm. gebelik harici kilo almman dileğimle
Adam çiçek bahçesinde çalıştıda çiçek mi getirmedi,etini sütünü getiriyosa tamam işte
Teşekkürler bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?