Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Turşu abartmadiysan tamamdır. Ödem için az tuket. Güzel menü bacısı

Bu hafta istediğin kadar şımarabilirsin tatlım. Bir yarım mezun olmuş gibi mutluyum.
yenoşum gibi şap şup öpecem elime geçsen ama nerdeee
Sagol cnm ablamm.valla motivasyonda 1 numarasin
Ablacim sen tek iste....motivasyon sana limitsiz....

Ayşecim sen listedemisin ? Eğer bu hafta giriyosan tartıya iki kala turşu gibi su tutucu ödem şişkinlik yapıcı gıdalar tüketmesen daha iyi olur canım
Aynı fikirdeyim.

Asibecim harikasın Afiyet olsun. Yarın yulaf günüm .Ama hep yoğurtlu olacak. Tatlı olan yaramadı bana.

Slm kızlar ben de menümü yazayım.
Kahvaltı 8de bir dilim kaşarlı tb ekmeği ve sucuklu yumurta, çay
Akşam 4te fırında 5 tavuk kanat
Ara çay
Mavişim atağa geçmişti. Cumaya emin adımlarla ve boş mideyle ilerliyordu.Hadi mavişim Sana hep güvendik hala da güveniyoruz.

Tesekkur ederim abla

Bende aynı fikirdeyim mavimli çok iyi gidiyosun merakla cumayı bekliyorum bide Bulamiyorum nin sonuç için sabırsızlanıyorum

Cumadan beri ayni kilodayim cnm o kadar kacamaksiz gitmeme ragmen ama yilmadim aynen devam. Vucut korumaya gecti herhalde bakalim cumaya kadar kirilacak mi

Tesekkur ederim abla

Cumadan beri ayni kilodayim cnm o kadar kacamaksiz gitmeme ragmen ama yilmadim aynen devam. Vucut korumaya gecti herhalde bakalim cumaya kadar kirilacak mi
Hiç endişen olmasın cuma olmasa bile çok yakında düşüşe geçeceksin yeter ki olmuyo diye pes etme menülerin çok güzel, spor olabilse çok daha rahat eksi gelecek ama hem oruçsun hemde 3 çocukla nasıl vakit bulursun bilmiyorum,ben zumbada çare buldum imkanın olursa kesinlikle tavsiye ederim günlük 40 dk olanı yapıyodum ben, bugünlerde ara verdim ama bikaçgüne kalmaz tekrar başlamayı düşünüyorum .

Tamam yarin yalandan atıştırayım.bide oturma var yarin.napacasamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…