Turşu abartmadiysan tamamdır. Ödem için az tuket. Güzel menü bacısıCarsamba menu
yesil cay
Kahvalti :1 haslanmis yumi
1 dilim k.ekmegi
2 zeytin
1 yemek kasigi tulum peynir
oglen:1 kase yogurt corba
1 dilim k.ekmegi
45 dk tempolu yuruyus
Aksam:1 tabak etli nohut,tursu,1 dilim ekmek
2 litre su.
Bide yatmadan 30 dk yurursem benden iyi kimse yok
Bu hafta istediğin kadar şımarabilirsin tatlım.Zalımın gelini cuk oturdu yaaani
Teşekkür ederim kaptaniçemm darısı başınıza inşallah
Övvv beniiikarnede sınıf öğretmeninin görüşü kısmını doldurduğun için teşekkür ederim öyretmeniiim şaka bi yana teşekkür ederim bebeğim şımarıyorum amaa bu gruba dahil olmasaydım daha çok beklerdim ,sayenizde kısa sürede hedefime ulaştım en çokta senin azmin bana önder oldu,çok çok teşekkür ederim
Teşekkürler tatlım,aminburalardan ayrılmayın
Keşke saatleri de yazsanız kızlar
Ablacim sen tek iste....motivasyon sana limitsiz....Sagol cnm ablamm.valla motivasyonda 1 numarasin
Aynı fikirdeyim.Ayşecim sen listedemisin ? Eğer bu hafta giriyosan tartıya iki kala turşu gibi su tutucu ödem şişkinlik yapıcı gıdalar tüketmesen daha iyi olur canım
Asibecim harikasınSlm kizlar
Sahurda; yulaf lapasi (onceki tarifin aynisi ama tarcin atmayi unutmusum bir de 1 tk chia ekledim). Yaridan biraz fazla yedim vakit cikti bitiremedim.
Iftarda; mercimek corbasi, yarim kase tane fasulye, 1 kase yogurt, 1 tabak karnibahar pilavi (sogan, kirmizi biber, havuc, karnibahar)
Eki Görüntüle 2235521 Eki Görüntüle 2235522
Mavişim atağa geçmişti. Cumaya emin adımlarla ve boş mideyle ilerliyordu.Hadi mavişimSlm kızlar ben de menümü yazayım.
Kahvaltı 8de bir dilim kaşarlı tb ekmeği ve sucuklu yumurta, çay
Akşam 4te fırında 5 tavuk kanat
Ara çay
Bende aynı fikirdeyimMavişim atağa geçmişti. Cumaya emin adımlarla ve boş mideyle ilerliyordu.Hadi mavişimSana hep güvendik hala da güveniyoruz.
Mavişim atağa geçmişti. Cumaya emin adımlarla ve boş mideyle ilerliyordu.Hadi mavişimSana hep güvendik hala da güveniyoruz.
Bende aynı fikirdeyimmavimli çok iyi gidiyosun merakla cumayı bekliyorum bide Bulamiyorum nin sonuç için sabırsızlanıyorum
Tesekkur ederim ablaTurşu abartmadiysan tamamdır. Ödem için az tuket. Güzel menü bacısı
Bu hafta istediğin kadar şımarabilirsin tatlım.Bir yarım mezun olmuş gibi mutluyum.
yenoşum gibi şap şup öpecem elime geçsen ama nerdeee
Ablacim sen tek iste....motivasyon sana limitsiz....
Aynı fikirdeyim.
Asibecim harikasınAfiyet olsun. Yarın yulaf günüm .Ama hep yoğurtlu olacak. Tatlı olan yaramadı bana.
Bende aynı fikirdeyimmavimli çok iyi gidiyosun merakla cumayı bekliyorum bide Bulamiyorum nin sonuç için sabırsızlanıyorum
Hiç endişen olmasın cuma olmasa bile çok yakında düşüşe geçeceksin yeter ki olmuyo diye pes etme menülerin çok güzel, spor olabilse çok daha rahat eksi gelecek ama hem oruçsun hemde 3 çocukla nasıl vakit bulursun bilmiyorum,ben zumbada çare buldum imkanın olursa kesinlikle tavsiye ederim günlük 40 dk olanı yapıyodum ben, bugünlerde ara verdim ama bikaçgüne kalmaz tekrar başlamayı düşünüyorum .Tesekkur ederim abla
Cumadan beri ayni kilodayim cnm o kadar kacamaksiz gitmeme ragmen ama yilmadim aynen devam. Vucut korumaya gecti herhalde bakalim cumaya kadar kirilacak mi
Ayşecim sen listedemisin ? Eğer bu hafta giriyosan tartıya iki kala turşu gibi su tutucu ödem şişkinlik yapıcı gıdalar tüketmesen daha iyi olur canım
Kisa ve özSlm kızlar ben de menümü yazayım.
Kahvaltı 8de bir dilim kaşarlı tb ekmeği ve sucuklu yumurta, çay
Akşam 4te fırında 5 tavuk kanat
Ara çay
Angelli bi arkadaş vardı nicki tam hatırlayamadım o da yok,zeybil desen zaten bikaç günde bir geliyo ,umutluanne83 kalıcı çıktı maşallah , D Deliidivane desen zukkum suz gelmiyo
Evet canım yarın dikkat et ozaman, bulgur karnabahar nohut fasulye türü şeyler yeme ki tartıda boş ödem kilo gibi gözüküp takımın derecesini düşürmesin ,bunları tartıdan sonraki günlerde yemeye çalışayy olemi..evet bu hafta giriyorum listeye
Sagol ablam.azıdı azıdı tursurşu abartmadiysan tamamdır. Ödem için az tuket. Güzel menü bacısı
Benden kaçmaz beybisi senin yarenin bugünlerde yok diye gelmiyosunbu aralar giremiyorum hakkaten
Evet canım yarın dikkat et ozaman, bulgur karnabahar nohut fasulye türü şeyler yeme ki tartıda boş ödem kilo gibi gözüküp takımın derecesini düşürmesin ,bunları tartıdan sonraki günlerde yemeye çalış
Valla bravo.cumaya -2 olun herhallMenümm
13:00 Iki dilim peynir, bi dilim pastırma, zeytin , bi dilim tandır ekmegi
19:30 kaz etli bulgur pilavi, yesil salata,iki kasık fasulye piyazı
oynakbasi34 Elhan
Ikimizinde mesguliyetleri tam denk geldiBenden kaçmaz beybisi senin yarenin bugünlerde yok diye gelmiyosun
Valla tartiya cıkmaya korkuyorum insallah eksi gelir ama artı gelmesinde eksi benim icin ödül olur bu haftaValla bravo.cumaya -2 olun herhall
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?