Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

[color="darkorchid"kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsobuda ılk üçte olmayanlara [/color]klava:klava:klava:

neyse ben Şımdılık cıkıyorum zaten kımse yok gıııııııdıp yÜrÜyÜŞÜmÜ yapayım sonra gÖrÜŞÜrÜz ÖptÜm

kızlar bize gelen giden oluyor zmn ayıramıyorum
resmiyette açıkjlanmadı ama 1.yiz
ne biryeselde ilterle nesliş var sanırsam
takımımı ve başta ilterimi tebrik ediyoruma.s.

benim levreğim süpersi hatta benden bile iyiydi haftaya daha güzel kilo vericek eminim bitki çayı felan çok iyiydi içmiş harika ama spor yapamadık oda bende
haftaya daha güzel kilo verecek

ilterim canım benim deli misin yer miyim haftaya en az 2 kg vercem hepinize söz...öncelikle sana ve neslişime...bu haftasonunu atlattım mı gerisi kolay zaten..arkadaşa giderken yemeğimi yiyip gitcem orda sadece çay içcem bana gelen misafirlerden önce de kahvaltımı sağlam yapıp onlar gelince az makarna salatası yicem-mayonezle karıştırmadan kendime ayırıp-bir tane de dolma..öyle kararlaştırdım öğle ve ara yerine..akşamı da bişekilde geçiştirdim mi tamam..artan herşeyi de buzluğa tıkcam ya da o gün eşime yedirip bitircemkaydirigubbakcemile3

iltercim bu 1 oldu kaldı 2 kızlar asılmak lazım yok 2 hafta daha 1 olamayız derseniz
ilter kaçacak kim motive etcek bizi o zaman

sabah 1.5 dilim k.ekmeği bol domates azcıkda peynirli omlet
arada 1 ceviz
öğlen az menemen 1 dilim ekmek çok azda çorba
akşam az pilav bikaç parça tavuk göğsü teflonda kızarttım derisi falan yoktu ve salata
9 gibide 1 elma yedim
akşam üstü 1.5 saat yürüyüş hmmm suyumuda içtim bolca bu kadar işte

ilterim dier yarışmada ne durumdayız peki 6. takımı geçtik mi??kaçıncı olduk??

canım şu ana kadar 6.takımla defalarca yarıştık her zamanki gibi sonuç belli
merak yapcak bişey yok:lepi:

bu haftalık geçtiniz canımalkisalkisalkis....siz haftaya görün bizi naniknaniknaniknanik

yahu bu 6.takımın huyu hiç değişmiyorkaydirigubbakcemile3 hep böyle haftaya diyolar diyolar gene aynı gene aynılülülülülülülülülülülülülülülülülülü

çiğdemcim takma kafana alıştık biz artık bugün gelip yarın gidenlere
inşallah sen alışacak kadar uzun kalmaz buralarda bir an evvel istediğin kiloya düşersin

bu günkü menüm

kahvaltıda ıkı yumurtayla ıkı dılım k ekmegı maydanoz yanında

ara bır armut

öglen ıkı kaşık bulgur pılavu bır kepce etlı patates

akşam 50 a u ösü aa b kaşıkdmates salatası

3 lt su

1 saat yürüyüş 390 kcl
zemuszemuszemuszemuszemuszemus

süpersin selmacım..ben yalnızım ya evde aslında patlıcan yemeğim vardı ama hiç yiyesim gelmedi crnflakes yedim ben de öncesinde de 5 i biyerde çay içtim

süpersin selmacım..ben yalnızım ya evde aslında patlıcan yemeğim vardı ama hiç yiyesim gelmedi crnflakes yedim ben de öncesinde de 5 i biyerde çay içtim

sende güzel giiiiiiidiiiiiiiyorsun canım ben o crnflakes yıyemıyorum cükı süt var ıcınde hıc hayatımda sütün tadını bılmem ama cok korkarım tatmaktan

aa neden ben de çok severim sütü..hergün bir bardak içmeye çalışıyorum..canım ben eski düzenime döndüm asıl bundan sonra görün beni bu hafta 2 kg vercem..cornflakes tam tahıllı ve çikolatalı hem hafif hem tok tutuyor hem de şeker ihtiyacımı karşılıyor canım arada yiyorum..

bilmem ama hıc tatmadım cok korkuyorum sütten cocuklar kücükken ısıtırdım ısıını anlamak ıcın parmagımla bakardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…