Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Neden ban yiyelim şekerim bence biri ban yemesi gerekiyosa ciksin ta kendisi yer,geldi dalgasını geçti gitti ve yeni yerinde asla ciks falan demiyo

nereye girmiş kız aman sanalda olsa huy değişmiyor işte yapacağını yapıyor insan bizide diğer takımım da fena dalgaya almıştı biri hastalandım olucem yogunbakimdayim falan dalgaya vuruyor aklı sıra ne üzülmüştüm o kadına ağlamıştım hatta
yapıyorlar malesef ciksss

kızlar nasılsınız
Hilalcim iyiyim tatlım. Sabah gezme işimi hallettim eve döndüm. Arkadaşlarla kahvaltı ettik. Yarın da ben de buluşacağız. Ne zamandır benden Antep usulü içli köfte ve kuru dolma istiyorlardı gelin bu pazar dedim. Mutfakta yemeklerle uğraşıyorum sakin sakin. Tatlıları onlar yapacak bır tek köstebek pasta yapicam tatlı olarak sadece. Kendime de antinkuntin ve kereviz salatası yapicam hindi etli. izleme bence seni üzen programları... Allah yardımcıları olsun. İzlediğimizle kalıyoruz.sen diyetine bak...kendini düşün.

oooooo babada bir servis varmı bayılırım kuru dolmaya içli köfteye ımmm ellerin ne lezzetli yemek yapıyordur kim bilir ablacım :) kolay gelsin sanaaa

oooooo babada bir servis varmı bayılırım kuru dolmaya içli köfteye ımmm ellerin ne lezzetli yemek yapıyordur kim bilir ablacım :) kolay gelsin sanaaa
Teşekkür ederim canım işlerim az kaldı. Tadımlık küçük bir tabak ikram edebilirim tabi buyur gel beklerim Hilalcim. Antep'ten birazcık bir şeyler kapmisim yiyenler bir daha istiyor maalesef. İçli köfteyi yapayım fotoğraf paylaşicam bakalım görüntüsünü beğenecek misiniz

Maşallah güzel arkadaşlarıma resminden sebeplenelim bari bizde afiyet şifa olsun sizlere güzel içli köfte ler vs gelelim lilimamabu liliş niye böyle cıks mıks yazıyo hiç. Böyle yazmıyodu diyodum jeton köşeli anca takladı Ay iyiki böyle dalga geçen şaka diye yalanlara yazan bi ortamı mız yok ben de zira gerçek sanır herkese Maskara olurdum çünkü dünya mıza yalanı sokmayalım derken söylenen herşeye de çabuk inanmak gibi bi hıyum var anlayınca da çok üzülüyorum o yüzden de sizlerden ayrıca çok memnunum güzel arkadaşlarım

Menüm sabah 8.30bi kase sebze çorba bi peynirli vasabi ekmek evde ekmek kalmamış dolapta vardı
Saat 15. 30 lahanalı sebze çorbası iki dlm buğday ekmeği yarın kase baharatlı yoğurt
Yeşil çay 4 ceviz az leblebi 4 büyük kuru üzüm su şu an 7 bardak spora yüzmeye gidicektim küçük oğluma bugün kimse yok bırakıcak o yüzden gidemedim hayırlısı

Sütü ısıtıyomusun mayalarken 1gün cam kavanoza mayalayıp fırında beklettim çok koyulaşmadı kefir kokusu var ama hazır kefir tadı yok

Sütü ısıtıyomusun mayalarken 1gün cam kavanoza mayalayıp fırında beklettim çok koyulaşmadı kefir kokusu var ama hazır kefir tadı yok
Hayır isitmiyorum canım.
Hazır gibi olmaz tabii.

Koyu olmasını istiyorsan suresini biraz daha uzat..
Ve yaptıkça farkı görürsün alışırsın..

Bir de face'de kefir taneleri diye bir grup var orayada bakabilirsjn

Canım ben yemicem içli köfteyi çünkü kizarticam ....haşlamayi da ben sevmiyorum. Yalan uzak dursun hayatımızdan. Ben de senin gibiyim çabuk kanarım söylenenlere.

Ebicim afiyet olsun. Öbür takimdayken arkadaşlara özenip ben de almıştım vasa ekmeğini. Bitiremedim hala var evde. Alıştım ekmeksizliğe. Kraker gibi bir ekmek zaten ekmeksiz olmaz diyen arkadaşlara önerebilirim glutensiz en azından.

Aktardan buldum mayayı sütü ısıttımda mayaladım ondan olmadı glba
Sütü ısıtmadan yapmıyorum zaten tutmuyor. Normal yoğurt ısısından biraz daha ılık olması gerekiyor. Tariflerde öyle yazıyor. Meraklıysan biraz araştır en doğru tarife ulaşabilirsin.

Elhan en sevdiğim yiyeceklerdendir icli köfte ve kuru dolma .. oyy ben de orda olmalıydım ...

Afiyet olsun size
Misafirim olursan inşallah olursun söz sana ikisini de yapicam canım.

Son düzenleme:

Buralardayım canım:) sen nasılsın nasıl gitti bu hafta?

valla güzel eksili gitti inşallah bu haftada fark aynen devam eder canım

at at bizde resime ekmek bana yeriz şaban usulü

Sağol canım

Hep hareket halindeler ya o yüzden terlemeleri,ince giydrimek lazım ..

Sizin düğün ne zamandı az kaldı dimi ?

Hıh size teessüf ediyorum bir ay önce aldığım kot pantolonu hiç giymemiştim bugün bir beden kucuguyle değiştirdim nabeeerrr

Slm hanımlar bugün çok yorucu bir gündü sabah pazari hallettik kahvaltı özel ders derken kizları jimnastike götürdük bende aynı salonda plates yaptım valla etlerim döküldü hamlamisim ordan çıktık yemeğe gittik ailecek AVM ye şuanda evde devrildim yatıyorum kızlar babasıyla sirke gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…