Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

YENA ablaaaaa gezmen ne zaman canikom dün senden gaza gelip bi güzel temizlik yaptım benim de gezmem var diye

Balkondayim şu an kahve sigara yapıp hazirlanicam kuzum.

İyi etmişsin evi temiz bırakıp çıkmak çok güzel oluyor :)

Ciddi misin.. Ben duygusuzum herhalde bi güzel yutuyorum valla :))

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı günler

Sabah eşimle uzun bir aradan sonra Eminönüne gittik gümrük mallarının satışı olan bir mağazada sansima güzel bir üst buldum hemde 15 tlye ♡

Öğleden sonra Sınıftan bir veliye kahve içmeye gideceğiz akşam da Annemlerdeyiz yemeğe

Salı günü Annemler 1 aylığına Almanya'ya ucacaklar hatta ben bugün aklimdayken istediklerimi Liste yapacağım Gecen gün kardeşimle bana dedi Liste yapın da unutmayayım demişti orda müsli falan daha uygun ondan da isteyeyim de bir kaç ay masraf yapmamış olurum o bakımdan

Canım. Şeker dengelemek için gün kurusu ve hurma tercih et canım yoksa menü çok güzel ♡
Sabır canım direnç kirilinca patir patir gidecektir kilolar ♡

Yoğun istek üzerine dünkü menümü de paylaşayim ;

Uyanınca 06.30da
1 kupa sıcak su

Kahvaltı 08.30da
3 haşlanmış yumurta
Aslında 2 tane yiyecektim de büyük kız ben yemem diyince bir yarım saat sonra kalan 1 taneyi de yedim

Ara 10.00da
1 duble şekersiz Türk Kahvesi

Öğlen 13:00 de
2 kase tarhana çorbası

Sonra baş ağrısı mide bulantisi falan başlayınca hiç bir şey yemek istemedi canım eşim zorla kendi tatlisindan ( yalancı tavuk Göğsü ) bir kaç kaşık yedirin tatlı bari içini tutar diye çok saçma bir menü oldu farkındayım

Gece sabaha karşı ancak uyuyabildim baş ağrısı yüzünden

Cok gecmis olsun abla

Arkadaşlar, benim moralim yerle yeksan, hiç huzurum keyfim yok. Müsadenizle 2 gün inzivaya çekilsem olur mu? Yoksa diskalifiye mi olunuyor?

Canım hayırdır canını sıkan şey inşallah önemli bir şey değildir Rabbim derdine derman verir inşallah kuzum ♡
Sıkıntı yok canım henüz listede değilsin hem öyle iki günle diskalifiye olmak olmaz ♡ Sen iyi ol yeter

36 saatlik diyeti deneyen var mı. Dun bi kadın benim cocuk sahibi olmak istedigimi ögrenince önce vucudunu temizle dedi nasıl yapıcam dedim. Pazartesi persembeleri oruc tut 36 saatlik dedi

İnşallah sende yakında bizlerle mucizenin yıla çıktığının müjdesini paylasirsin ♡♡♡♡ dayanabilirsen dene canım sonuçta hem sevap hemde şifa kazanirsin inşallah Dualarımız seninle ♡♡♡

Lilişim sana olan düşkünlüğümü görmezden gelir de bana gönül koyarsan bak Allah seni taş eder. Beni koyma müşgüle gel seninle kaşık atalım bir tabak keşküle. İki haftadır yağlarimla nasıl çabaladığımı bilmiyorsun inatçı çıktı bu seviye. Sporsa spor, suysa su, diyet yemek, sıfır kaçamak napcami şaşırmış durumdayım. Marji benim kilodayken rahat rahat veriyordu bana noldu bilmiyorum. Mezun olmam lazım olamıyorum. Kardes takımda motivasyon artırma çalışmaları vardı denize düşen hesabı atladim hemen. Valla kötü bir niyetim yok. Kurban olduğum barı sen anla beni.

Yenoşum benim yaptığım ekşi olmuyor. 24 saat bekletirsen ekşi oluyor bu tür sevenler için bu süre tavsiye ediliyor. 12 saat bekletiyorum fırında. Mayaladıktan sonra alıp dolaba koyuyorum birkaç saat bekledikten sonra kefir tanelerini plastik süzgeçle ayırıp saklıyorum dolapta.Karisim koyuysa suyla biraz inceltip kavanoza koyuyor tüketiyorum. Ayirdigim kefir tanelerinin de ölmemesi için süt veya su ekleyip yine küçük bir kavanozda bir dahakine saklıyorum. Canlı diye korkmayın yoğurt mayasında da canlı organizma var yoksa tutar mı....bir sürü laf edilmiş kefire....şifa kaynağı o....faydaları saymakla bitmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…