Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hemen bende yediklerimi paylaşayım ;

Uyanınca 08.00de
1 kupa sıcak su

Kahvaltı;
1/2 simit
1 sekersiz Nescafe

Öğlen
1 açma
Sabah kızdan kalmıştı o an arkadaşa gitmeden huplettim

Ara 16.30
1 şekersiz Türk kahvesi

Akşam q9.30da
1 kase kırmızı Mercimek çorbası
4 kaşık köfteli patatesli havuçlu değişik bir yemek ( kizkardesim yapmış ama haşlama gibi olmus )
2 kaşık pilav ( pis girtlagima tukureyim dayanamadım )
Bol salata

Ara 20.30da
2 şekersiz çay

Toplam 1 litre ancak şu içtim ve bugün ki menüden hiç memnun değilim açıkcasi resmen karbonhidrat patlaması yaşadım
Yarın itibaren çok çok dikkatli olmam lazım yoksa yine boşa kürek çekmiş olurum

Aynen canım sınavım büyük ama atlatirim inşallah

o zaman oynakbasi34 ben kelebek istiyommm

abla suusss noluur hele yeşil papaz eriği kocaman kütür kütür tuza banıp yemek allahım sana geliyorum :)))) şuan herkes ağzımın suyu içinde

Benımde 3 cocuk bıde esım var. Bende onlara uymak zorundayım:)
allah bağışlasın canım
banuuuuu canım kaptanım noldu sana hani senin eliptik sporun bak ikidir kızdan kalma yazıyorsun yapma canımın içi sen günah olmasın diye yiyorsun ama vücuduna kötülük ediyorsun bunlar daha cok günah nolur yarınn harika bir menü ile gel bak muhteşemdi menulerin eliptigin çok.güzel gaza gelmiştin bırakma canım kendini bana o kadar mesaj attın çabaladin bak ne güzel ise yaradı kulak ver nolur bize sende yardımcı ol fıstık gibi hatunsun maşallah herşey senin elinde sen yine basaracaksin lütfen lütfen pes etme

Ceyrek avokadoyu lorla karistir biraz corek otu ve ceviz ya da findik kirikla uzerine surup ye yada 2 wasa arasina koyup sandevic yap

Benim mezuniyetime cok var cnm insallah o gunleri goruruz. Kilo fazla olunca vermeside uzun olacak insallah kalici olarak verebilirim. 30 yasindayim emine 2013 agustos, zeynep 2016 mayis, meryem 2018 eylul dogumlu. Hemsireyim ama ucretsiz izine ayrildim. izmirliyim sakaryada yasiyorum. Yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum
Sen evli misin coluk cocuk var mi ne isle mesgulsun yas kac sen de anlat bakalim

ay ben o avokado yu aldım bir gün baktım hep ezikler dedim ki sertini alayım milleti kazikliyolar ezikleriyle tabi ne bilem ben meğer olgunlaşması güzelmiş ay eşimle birlikte ısırdım yallah çöpe ilkkez çöpe bir meyve attım yiyemedim sora daha almadım ama şimdi sen altında bir heves ettim :)

ben niye seni almanya'da sanıyorum umutla karıştırdım her hall :)
allah bağışlasın evlatlarını canım
ben hilal İstanbuldayım bir kız evlat anasiyim 25 yaşımdayım ev hanimiyim devamlı mi verip alıyorum işte en son geçen sene 75 ı giren ben 3 ay içinde 93.5 a çıktım sonra geri başladım kendi başıma 90 89 arası oldum sonra banu sağolsun çok uğraştım heri geldim ve şimdi 83.1 ı gördük şükür ilk hedef 79 ikinci hedef 69 inşallah canım adın nedir

Hasibe cnm benim adim nickimle ayni g de soy adimin bas harfi. Sert avokado alirsan 2-3 elmanin yanina koyup beklet bir kac gune olgunlasir. Ben de en cok 107yi gordum biraz dikkat ettim 105.3e dustum ve bu kiloyla ciddi bir sekilde basladim. Bugun 101.5 ciktim 9lari bekliyorum sabirsizlikla.

Aaaa iyi hatırlattı listeye yeni dahil olan arkadaşlara da kelebek kondurmaya lazım Tabi sanada ♡

Haklısın valla Epileptik bisikleti de yarın eşime söyleyeyim de salona taşısın en azından milleti rahatsız etneden binebilirim hastaliktan kurtulamayinca onuda ihmal ettim ama yeter bukadar miskinlik hem zayıflamak Istiyorum hemde yapilmasi gerekeni yapmıyorum

Babanın sözleride beni benden aldı sen böyleyken kardeşin nasıl öyle diycem ama aynı ailede bukadar zıt kardeşler olabiliyo,misal babam ve halalarımda kardeş ,babam dünya iyisiyken zıtlıktan örnek verdiğime göre halalarımın nasıl olduğunu dememe gerek yok sanırım

Evet canım bugün harbi fena olmuş telafi edecek bişey bile yapmamışsın,Hilalin dediği gibi neden bisikletini kullanmıyosun? Eşinin salona getirmesini bekleme o getirene kadar yatak odasında devam et lütfen kaptanım ve mutlaka buraya yaz.

Listeye girince ben de isterim
Hasibecim bak zukkuma sır verdim sende dinle,grubumuza dahil oldun yani o sembolü ısrarla iste sana da verirler liste öncesi ama bugün pazarya kazen sanırım buralarda olmuyo pazartesiye ısrar et

inşallah görürsün canım çok az kalmış

canım listeye girmeden de alabiliyomusuz lili öyle dedi
yatak odasında olsun canım nolacqk ki sen yeter ki bin ben 3 ay yatak odasında kullandim

Listeye girenler kelebeklerine kavusacak hani benim neden yok demeyin ♡♡♡
lili listesizde oluyo dedi

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Eşimle kuzuyu havuza getirdik o serin sularda yuzerken bende sizlere bir bakayım dedim ♡

Eve gidince de az dinlenip temizlige girisecegim biraz hem eşime bisikleti salona aldirayim

Kesinlikle bundan sonra bisikleti de tekrar kullanacağım ♡ inan dünden beri ben bile kendime kızıyorum sonuçta vermek istiyorum ve bunun için BENİM bir şey yapmam gerek maalesef sihirli deynek bulan olmadı şimdiye kadar

Biz teşekkür ederiz Takımın Melek Ablası ♡♡♡♡♡

Benim bildiğim listeye girmeden alınmıyor ama belki nasılsa kesin listeye Giricek diye talep eden olmuştur bir arastirayim sıkıntı yoksa bizde talep ederiz azimli kelebeklerimize ♡♡♡♡

Canım benim yatak odasıyla karşı dairenin yatak odası yan yana diye rahatsızlık veririm korkusuna binmiyorum gerçi çok ses yapmıyor bence ama karşı komşuyu pek tanımıyorum yeni taşındı nasıl bir tiptir sonra sıkıntı olmasın hesabı ama salona alınca sıkıntı yok çünkü alt komşum da dünya tatlısı yan komşu da öyle üst komşu kendi patirti yaptığı için ses edemez hem sabah erkenden bişey de yatak odalarina uzak kalıyor ses gitmez ♡

Sanırım senin insiyatifinde bu kelebekler kaptanım oynakbasi34 yani üyenin gruba yeterince vakit ayırdığına düzenli paylaşım yaptığına listeye girme ihtimalinin yüksek olduğuna kanaat getirirsen alınabiliyor sanırım,çünkü birden fazla kişi dikkatimi çekmişti listeye girmeden sembolü aldığı bak zukkum da listede değil ama aldı,ışılduru da aldı sanırım bu takımın eski mezunu yani O'nu tanımadığım için durumunu bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…