- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Senin imtihan ın da kardeş demek banucuğum zaten kafalar bi dolu bırak takma takılsın kendi halinde malzeme vermediğin iyi olmuş Meryem işin gücün arasında benim bile arkamı toplıyon helal canım zirayazılarım baya. Çeviri istiyo
o zaman oynakbasi34 ben kelebek istiyommmTavuk göğsünü abartmadıysan bence çok sıkıntı yok kaptanım, söyletme de bugünü paylaşşş
Hadi gözün aydın
Menü şahane
Anlamam arkadaş, evrene mesaj gönderelim dedinde biz ciksssssss mi dedikAllah muhabbetinizi arttırsın
Hahaha bir cikssss daha aramıza katılmışşş
İlahiii abla sorsaydınya sana ne oldu kendine gel diyevalla ben anlamını bile bilmiyorum cikssssss in
Eline sağlık şahane gözüküyo ,tarif isteriz ama sen gider başka takımlara yazarsın tarifide malum geyik sayfasıdır kardeş takımdır geziyosun pek yoğunsun evrene mesaj falan yolluyosun kafan karışır tarifide gider başkalarına verirsin bi kez denedim sert oldu kızartınca ,bende haşlayıp üzerine yoğurt ve salça sos döküp mantı gibi yedim
Simit kısmını lokma olarak düşünüp menünü beğendiğimi söylemek isterim efenim
Amiiin canım amin, bugün gezmelerdeydim o yüzden yoktum bebişimkelebeği kaptanımıza söylemelisin O ilgili mercilere iletir ama sanırım listede olman gerekiyo ama laf aramızda listeye girmeden takımın amblemini alanlara şahit oldum başka takımlarda yani ısrar et
Senin bu kardeşinin öz olduğuna eminsin değilmi kaptanım
abla suusss noluurErik suyu kaçamağa girmiyor canım için rahat olsun zaten şekersizmiş. Erik meyveler içinde çok masum şeker oranı düşük. Ben de yeşil erik hastasıyım biliyor musun....mevsimi bir gelse....ah...ağzımın suyu aktı resmenteşekkür ederim. Misafirler afiyetle yesin. Yemeyi düşünmüyorum. Belki bir çatal tadına bakarım o kadar...
allah bağışlasın canımBenımde 3 cocuk bıde esım var. Bende onlara uymak zorundayım:)
banuuuuu canım kaptanım noldu sana hani senin eliptik sporun bak ikidir kızdan kalma yazıyorsun yapma canımın içi sen günah olmasın diye yiyorsun ama vücuduna kötülük ediyorsun bunlar daha cok günah nolur yarınn harika bir menü ile gel bak muhteşemdi menulerin eliptigin çok.güzel gaza gelmiştin bırakma canım kendini bana o kadar mesaj attın çabaladin bak ne güzel ise yaradı kulak ver nolur bize sende yardımcı ol fıstık gibi hatunsun maşallah herşey senin elinde sen yine basaracaksin lütfen lütfen pes etmeHemen bende yediklerimi paylaşayım ;
Uyanınca 08.00de
1 kupa sıcak su
Kahvaltı;
1/2 simit
1 sekersiz Nescafe
Öğlen
1 açma
Sabah kızdan kalmıştı o an arkadaşa gitmeden huplettim
Ara 16.30
1 şekersiz Türk kahvesi
Akşam q9.30da
1 kase kırmızı Mercimek çorbası
4 kaşık köfteli patatesli havuçlu değişik bir yemek ( kizkardesim yapmış ama haşlama gibi olmus )
2 kaşık pilav ( pis girtlagima tukureyim dayanamadım )
Bol salata
Ara 20.30da
2 şekersiz çay
Toplam 1 litre ancak şu içtim ve bugün ki menüden hiç memnun değilim açıkcasiresmen karbonhidrat patlaması yaşadım
Yarın itibaren çok çok dikkatli olmam lazım yoksa yine boşa kürek çekmiş olurum
allah yardımcısı olsun böyle bir şeyi haketmedi o kız bela oldu çocuğun başına işte allahım sen sonumuzu hayra çıkar
bende kendime ayrı yapmıyorum umutcum ama sanırım eşimi kendime uyduruyorum ben Allahtan balık dışında birşey yok demez oda sadece balık yemez kilo kısmını çok kontrol edemedim canım karşılığını alıyorsan tabii bana susmak düşer her bunye farklı afiyet olsun
heee direk aklıma recep ivedigin wasabi ile besleenirdik repliği geldi
abla valla üşendim yazdıktan sora yapmaya ablama sağolsun haşlama olandan ceviz büyüklüğünde yapıp getirmiş diye bana depfrez de duruyorlar ama yemicem tabi yarin kapuska günü ben seni kizdiram diye dedimkim uğraşacak boşver kilosu da cabası ama bu ara bir fellah köftesi istemiyorum değil hani ama dursun 82.9 görünce ödül yaparım kendime
labne ile dnerim bir canım sagolsasin :)
menü çok güzel bu hızla gidersen mezuniyetin çok da uzak değil bence kaç kızın var adın nedir biraz tanışalım
ay ben o avokado yu aldım bir gün baktım hep ezikler dedim ki sertini alayım milleti kazikliyolar ezikleriyleCeyrek avokadoyu lorla karistir biraz corek otu ve ceviz ya da findik kirikla uzerine surup ye yada 2 wasa arasina koyup sandevic yap
Benim mezuniyetime cok var cnm insallah o gunleri goruruz. Kilo fazla olunca vermeside uzun olacak insallah kalici olarak verebilirim. 30 yasindayim emine 2013 agustos, zeynep 2016 mayis, meryem 2018 eylul dogumlu. Hemsireyim ama ucretsiz izine ayrildim. izmirliyim sakaryada yasiyorum. Yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum
Sen evli misin coluk cocuk var mi ne isle mesgulsun yas kac sen de anlat bakalim
ay ben o avokado yu aldım bir gün baktım hep ezikler dedim ki sertini alayım milleti kazikliyolar ezikleriyletabi ne bilem ben meğer olgunlaşması güzelmiş ay eşimle birlikte ısırdım yallah çöpe ilkkez çöpe bir meyve attım yiyemedim sora daha almadım ama şimdi sen altında bir heves ettim :)
ben niye seni almanya'da sanıyorum umutla karıştırdım her hall :)
allah bağışlasın evlatlarını canım
ben hilal İstanbuldayım bir kız evlat anasiyim 25 yaşımdayım ev hanimiyim devamlı mi verip alıyorum işte en son geçen sene 75 ı giren ben 3 ay içinde 93.5 a çıktım sonra geri başladım kendi başıma 90 89 arası oldum sonra banu sağolsun çok uğraştım heri geldim ve şimdi 83.1 ı gördük şükür ilk hedef 79 ikinci hedef 69 inşallah canım adın nedir
o zaman oynakbasi34 ben kelebek istiyommm
abla suusss noluurhele yeşil papaz eriği kocaman kütür kütür tuza banıp yemek allahım sana geliyorum :)))) şuan herkes ağzımın suyu içinde
allah bağışlasın canım
banuuuuu canım kaptanım noldu sana hani senin eliptik sporun bak ikidir kızdan kalma yazıyorsun yapma canımın içi sen günah olmasın diye yiyorsun ama vücuduna kötülük ediyorsun bunlar daha cok günah nolur yarınn harika bir menü ile gel bak muhteşemdi menulerin eliptigin çok.güzel gaza gelmiştin bırakma canım kendini bana o kadar mesaj attın çabaladin bak ne güzel ise yaradı kulak ver nolur bize sende yardımcı ol fıstık gibi hatunsun maşallah herşey senin elinde sen yine basaracaksin lütfen lütfen pes etme
Kazen Büyük Patron zahmet olmazsa aşağıda yazan arkadaslara da bir ara kelebeklerini kondururmusunuz ♡♡♡
zukkum
umutluanne83
Zarpy
ISILDURU
@Ucukkacikk
Bonus
İnşallah unuttuğum yokturSimdiden teşekkür ederiz ♡
Bence de hosaf şekersiz yapıldıysa kaçamak sayılmaziçin rahat olsun
Bende çok severim Wasa ekmeğini ama burada çok pahalı yahuAlmanyada 1 Euro falan bile değildi eskiden burada resMen 10 tlydi o zamanlar gerçi şimdi fiyatlar ne alemde haberim yok
Kız ben 3 aylıkken Annem hamile kalmış hatta çok aldırmak istemiş de şerefsiz doktor almamış daha ikinci hesabı
Hatta babam hep derdi sen o doktora dua et mindar olacaktır yoksa diye
11 ay aramiz yà hep çocukluktan beri kendi kendine rekabet yarattı gerçi benim hiç bir zaman umurumda olmadı
Şimdi aynı sidik yarısını çocuklar arasında yaratmaya çalışıyor ama yine kendi kendinehayatta evlatlarimi ne kıyaslamak nede kiyaslatirim
Bazen küçükken keşke biri çıkıp hastanede karıştı dese de gelip alsalar bu manyağı derdimhani derler ya 7sinde neyse 7sinde de o dur bizimki de o hesap
Gerci asla kötü olsun istemem ama bana mumkunse çok sık yakin olmasa da olur
Bir dönem cildirtiyordu resmen beni bende Annemin yanında bir sinir anında len dua et Annemlere bir şey olmasın valla ikisine de bir şey olduğu An ilk isim seni evire çevire dövmek olacak ondan sonra ister konuş ister yüzüme bakma demiştimAnnem başladı gülmeye anam bir insan bu kadar mı açık sözlü olur diye
Evet canım bugün harbi fena olmuşHemen bende yediklerimi paylaşayım ;
Uyanınca 08.00de
1 kupa sıcak su
Kahvaltı;
1/2 simit
1 sekersiz Nescafe
Öğlen
1 açma
Sabah kızdan kalmıştı o an arkadaşa gitmeden huplettim
Ara 16.30
1 şekersiz Türk kahvesi
Akşam q9.30da
1 kase kırmızı Mercimek çorbası
4 kaşık köfteli patatesli havuçlu değişik bir yemek ( kizkardesim yapmış ama haşlama gibi olmus )
2 kaşık pilav ( pis girtlagima tukureyim dayanamadım )
Bol salata
Ara 20.30da
2 şekersiz çay
Toplam 1 litre ancak şu içtim ve bugün ki menüden hiç memnun değilim açıkcasiresmen karbonhidrat patlaması yaşadım
Yarın itibaren çok çok dikkatli olmam lazım yoksa yine boşa kürek çekmiş olurum
Hasibecim bak zukkuma sır verdim sende dinle,grubumuza dahil oldun yani o sembolü ısrarla iste sana da verirler liste öncesiListeye girince ben de isterim
Hasibe cnm benim adim nickimle ayni g de soy adimin bas harfi. Sert avokado alirsan 2-3 elmanin yanina koyup beklet bir kac gune olgunlasir. Ben de en cok 107yi gordum biraz dikkat ettim 105.3e dustum ve bu kiloyla ciddi bir sekilde basladim. Bugun 101.5 ciktim 9lari bekliyorum sabirsizlikla.
canım listeye girmeden de alabiliyomusuz lili öyle dediAaaa iyi hatırlattı listeye yeni dahil olan arkadaşlara da kelebek kondurmaya lazımTabi sanada ♡
Haklısın vallaEpileptik bisikleti de yarın eşime söyleyeyim de salona taşısın en azından milleti rahatsız etneden binebilirim hastaliktan kurtulamayinca onuda ihmal ettim ama yeter bukadar miskinlik hem zayıflamak Istiyorum hemde yapilmasi gerekeni yapmıyorum
lili listesizde oluyo dediListeye girenler kelebeklerine kavusacakhani benim neden yok demeyin ♡♡♡
Babanın sözleride beni benden aldı sen böyleyken kardeşin nasıl öyle diycem ama aynı ailede bukadar zıt kardeşler olabiliyo,misal babam ve halalarımda kardeş ,babam dünya iyisiyken zıtlıktan örnek verdiğime göre halalarımın nasıl olduğunu dememe gerek yok sanırım
Evet canım bugün harbi fena olmuştelafi edecek bişey bile yapmamışsın,Hilalin dediği gibi neden bisikletini kullanmıyosun? Eşinin salona getirmesini bekleme o getirene kadar yatak odasında devam et lütfen kaptanım ve mutlaka buraya yaz.
Hasibecim bak zukkuma sır verdim sende dinle,grubumuza dahil oldun yani o sembolü ısrarla iste sana da verirler liste öncesiama bugün pazarya kazen sanırım buralarda olmuyo pazartesiye ısrar et
8. Takım / CUMA Zayıflama Yarışması
CUMA Zayıflama Yarışması 8. takım üyesi
Ödüllendirilen Üyeler:
tesekkürler
- YENA
- oynakbasi34
- kittenlove
- mavimli
- helopini
- serenalar
- Meryem1306
- gulum7
- meryemozcan27
- sonundaoldu
- Themarginal
- Lilimam25
- ebideryal
- CRESCENT2209
- zukkum
- umutluanne83
- Zarpy
- ISILDURU
- Ucukkacikk
- Bonus
inşallah görürsün canım çok az kalmış
canım listeye girmeden de alabiliyomusuz lili öyle dedi
yatak odasında olsun canım nolacqk ki sen yeter ki bin ben 3 ay yatak odasında kullandim
lili listesizde oluyo dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?