Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Cumartesiye menu
1bardak form cay
1 yumurta
1y kasıgı peynır
3zeytın
Oglen
1kase yesıl mercimek salata
Cay
Aksam
1kase yoğurt corba 2kasık bulgur pilavı kayısı komposto..
1saat yuruyus

afiyet olsun umut menünün genel olarak güzel ama acaba pilav ve mercimeği aynı güne almasan mi canimm ikiside karbonhidrat birde kaseler ne ebatta canım ortalama kaç kaşık mercimek aldı mesela birde yoğurt çorbasına un falan koyuyormusun

ooooohhhhhh mihtesemmmmm görünüyor amann allahım bende yarın yapacağım valla hemde kizarticagim artı çıkarsa günahı senin boynuna nasıl acıktımmm

menumu yazayım da bende geç olmadan

sabah 11.30

çeyrek simit
1 bardak çay

öğlen 15.30
1 kepçe pırasa
5 6 karalahana sarması bol etli ve az bulgurlu
salata
1 dil ekmek tb buğday

akşam 19.30
4 dolu yk yoğurtlu havuç salata (yoğurtlu sarımsaklı makarna yaptım eşime allahım koca bir tabak yedi resmen bende napiyim dedim baktım kabak yok havuç var onu hemen çevirdim tavada sarımsaklı yoğurtla yedim )

ara 21.50
2 kare bitter
1 bardak sade kahve

şu 2 lt

20. dakika tempolu yürüdüm
oynakbasi34 @meryemoczan21

Menüler menüler:)

Uyandığımda (7.00)
Yoğurt

Kahvaltı (12.00)
Tabağın çeyreği kadar tulum
Salatalık domates
8 zeytin
1-2 leblebi
İki bardak çay
Haşlanmış yumurta

Ara Öğün (16.00)
1 muz

Akşam (20.00)
Ezogelin çorba
Salata
Azıcık ucundan simit (hiç olmasa iyiydi ama o an canım çok çekti birden)

1 tl su ve spor yok Elhan oynakbasi34

afiyet olsun canım menünün çok güzel ama vasabi ekmeği nedir acaba nasıl birşey

canım su az olmuş simitle keşke sabah olsaydı yine akşama kadar hareket edince kalmıyor birde muz ara öğün olarak yediğim zaman beni çabuk aciktirdigini farkettim sende de öyle bir etki var mı

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler

Şükür eve donebildim Annemler kalsa daha erken oturun diye tutturdu ama.kızın havuzunu bahane edip kaçtık
Aslında eşim 19 gibi geldi Annemler ama tam ben internete girecekken telefonun şarjı bitti şarj aleti de yanımda olmayınca öyle kaldım

Fena geçmedi gece ama benim kizkardes yine araştırma pesindeydi yok eniştem ne kadar tazminat alacak, yok efendim arabayı degistirecekmisiniz, kaç paralık bir şey düşünürsünüz falan diye bütün gece didikleyip durdu sanki o ödeyecek paraları bende sırf gicik olsun diye hep havada cevaplar verdim hatta araba konusunda da resmen gicik etmek için belki sifir alırım dedim

Sonunda baktı ogrenemeyecek sustu

ben aslinda 2 gündür çok hüzünlüyüm mugedeki zavallı kızcağız yüzünden izleyeniniz varmi

Sorma valla içim disima çıktı ağlamaktan Küçücük bir çocuk daha o benim gözümde ve hayatı bir pislik yüzünden maf oluyor

neredesiniz hanımlar grubu çok sessizlesti yeni gelen bacılar hele gelin bir muhabbet edelim kaynasalim

Şarj maduru oldum

Hıh size teessüf ediyorum bir ay önce aldığım kot pantolonu hiç giymemiştim bugün bir beden kucuguyle değiştirdim nabeeerrr

Helalllll ♡♡♡♡♡ Valla süpersin canım hep öyle incecik kal

Ohhh sefa olsun canım hak ettin bu keyfi ♡♡♡♡

Cumartesiye menu
1bardak form cay
1 yumurta
1y kasıgı peynır
3zeytın
Oglen
1kase yesıl mercimek salata
Cay
Aksam
1kase yoğurt corba 2kasık bulgur pilavı kayısı komposto..
1saat yuruyus

Çok güzel bir menü canım tebrikler ♡♡♡

Anammmmm bu ne güzel bir şey ♡♡♡♡
Benim büyük kız bayılır hatta bir kere denedim baya beğenildi tabi o zaman kızartma yaptım ama bir sonraki denemem haşlama olacak hatta senden tarif alayım sonuçta ben netten almıştım tarifi ama denenmis olanı yapmak daha güzel olur

Birde haslamayla kizartmanin tarifi aynı mı farklı mı

Harika bir menü canım senide tebrik ediyorum ♡♡♡♡♡

Maşallah bugun menüler süper ♡♡♡♡ tebrikler

Vallahi evde ne pişiyor onlardan yıyorum cnm. Kendime ayrı yapmam, zayıflama surecımı @lıstıgım sekilde devam ettirmeye calisıyorum. Karsılıgınıda alıyorum bakalım hayırlısıı

Şimdiden eline sağlik. Bana bak Hilal eğer kizartip yersen elimden kimse alamaz seni. haşla üzerine tereyağlı sos dök. Bir taneden fazla yemeyi düşünüyorsan da hiç yapma. Tartıda eksi görmekten daha güzel bir şey yok canım. Nefsine yenik düşme. Kendime kerevizli hindi etli salata yaptım... tadına bile bakmam içli köftenin. Kusura bakmasın tadıni bilmediğim bir şey değil.

afiyet olsun canım menün çok güzel ama vasabi ekmeği nedir acaba nasıl birşey
Vasabi ekmek değil. Klavyenin azizliğine uğramış o....vasa ekmeği doğrusu. Kraker ekmek. Glutensiz. Migrosta satılıyor çeşitler var. Peynirli, domatesli, susamlı falan. En sağlıklısi sade olan. Tok tutuyor bayağı....

Canım yapacağın zaman tarifini veririm. Tarif farkı yok haşlama ile kızartmanin. Büyüklüğü farklı sadece. Kızartma büyük oluyor , haşlama küçük. Haşlamada çok inceltmiyorsun çatlama olmasın diye...

Kızlar menülere yorum yazamıyorum çok yoruldum. Bugün bendensiniz abartmak yok ama

Azcık sımıtten bısey olmaz cnm. Nefis ceket bazen tabiki

Slm kizlarrr

Misfirlikten kacamak yapmadan dondugumu zannediyirdumki sabah meyve suyu muhabbetinden sonra acaba kacamagami giriyor diye dusunmeye basladim. Ev yapimi sekersiz erik suyu icmistim misafirlikte. Simdi bu kacamak mi degil mi bi diyiverin gari.

Sabah 10.00 1 tam yumurta, 2 yumurta sarisi (beyazini zeynep yedi), 2 yk lor, 5 cerry domates, maydanoz, dereotu, cay (galiba bu benim standart kahvaltim oldu)

Ogle 13.15 2 kase tarhana corbasi (misafirlige gitmeden once ictim hemen orda bir sey yememek icin) (resim cekemedim)

Ara 16.00 erik suyu (ev yapimi sekersiz) (resim cekemedim)

Aksam 20.00 (biraz gec oldu ama anca geldik eve) taze fasulye ve yogurt

Vucudun kendini koruyamaya almostir cnm sen sabredip kacamaksiz devam et. Direnc kirilinca teker teker gidecekler hepsi.

Balkondayim şu an kahve sigara yapıp hazirlanicam kuzum.

İyi etmişsin evi temiz bırakıp çıkmak çok güzel oluyor :)

Ciddi misin.. Ben duygusuzum herhalde bi güzel yutuyorum valla :))

Sigara mi

Hıh size teessüf ediyorum bir ay önce aldığım kot pantolonu hiç giymemiştim bugün bir beden kucuguyle değiştirdim nabeeerrr
Wwwoooooowwwwww vurdu gol oldu

Elinize saglik cnm afiyetle yiyin insallah

afiyet olsun canım menünün çok güzel ama vasabi ekmeği nedir acaba nasıl birşey
Cnm sanirim wasa dan bahsediyor. form biskuvilerin biraz daha buyugu tahta gibi ama icerigi farkli tabiki. 2 dilimi 1 dilim ekmege es deger. Kitir kitir yemesi guzel. Uzerine peynir surup guzel olur ya da diyette degilsen recele marmelata banmasi. Ben bazen salatanin icine kucuk kucuk parcalar atardim. Yerken citir citir guzel olurdu

Tavuk göğsünü abartmadıysan bence çok sıkıntı yok kaptanım, söyletme de bugünü paylaşşş
Kızlar slm hepinize İstanbuldan eşyam geldi bugün çoook meşgulüm yemek yemeyi unuttum
Hadi gözün aydın

Menüm gelsin
Kahvaltı 8de bir dilim tb ekmeği üzerine krem peynir ve filtre kahve
Öğlen 1de Türk kahvesi ve bir parça çikolata
Akşam 5te bir kaç pirzola ve yeşil salata yerim.
Menü şahane

Anlamam arkadaş, evrene mesaj gönderelim dedinde biz ciksssssss mi dedik Allah muhabbetinizi arttırsın

Hahaha bir cikssss daha aramıza katılmışşş

İlahiii abla sorsaydınya sana ne oldu kendine gel diye valla ben anlamını bile bilmiyorum cikssssss in
Eline sağlık şahane gözüküyo ,tarif isteriz ama sen gider başka takımlara yazarsın tarifide malum geyik sayfasıdır kardeş takımdır geziyosun pek yoğunsun evrene mesaj falan yolluyosun kafan karışır tarifide gider başkalarına verirsin bi kez denedim sert oldu kızartınca ,bende haşlayıp üzerine yoğurt ve salça sos döküp mantı gibi yedim

Simit kısmını lokma olarak düşünüp menünü beğendiğimi söylemek isterim efenim

Lilimam meralcimmm neredesin canımmm kız.mezun oldunuz valla allahım biz kalanlara da o hissi tattirsin inşallah lili bu kelebek bende.niye yok ki
Amiiin canım amin, bugün gezmelerdeydim o yüzden yoktum bebişim kelebeği kaptanımıza söylemelisin O ilgili mercilere iletir ama sanırım listede olman gerekiyo ama laf aramızda listeye girmeden takımın amblemini alanlara şahit oldum başka takımlarda yani ısrar et

Senin bu kardeşinin öz olduğuna eminsin değilmi kaptanım

Erik suyu kaçamağa girmiyor canım için rahat olsun zaten şekersizmiş. Erik meyveler içinde çok masum şeker oranı düşük. Ben de yeşil erik hastasıyım biliyor musun....mevsimi bir gelse....ah...ağzımın suyu aktı resmen teşekkür ederim. Misafirler afiyetle yesin. Yemeyi düşünmüyorum. Belki bir çatal tadına bakarım o kadar...

Tamamdır canım büyük ihtimalle Ay başında yaparım haşlama olunca peki buzluğa atabiliyoruz dimi 1 tane gönül rahatlığı ile yiyebiliyoruz ozaman ♡

allah yardımcısı olsun böyle bir şeyi haketmedi o kız bela oldu çocuğun başına işte allahım sen sonumuzu hayra çıkar

Vallahi evde ne pişiyor onlardan yıyorum cnm. Kendime ayrı yapmam, zayıflama surecımı @lıstıgım sekilde devam ettirmeye calisıyorum. Karsılıgınıda alıyorum bakalım hayırlısıı
bende kendime ayrı yapmıyorum umutcum ama sanırım eşimi kendime uyduruyorum ben Allahtan balık dışında birşey yok demez oda sadece balık yemez kilo kısmını çok kontrol edemedim canım karşılığını alıyorsan tabii bana susmak düşer her bunye farklı afiyet olsun

heee direk aklıma recep ivedigin wasabi ile besleenirdik repliği geldi

abla valla üşendim yazdıktan sora yapmaya ablama sağolsun haşlama olandan ceviz büyüklüğünde yapıp getirmiş diye bana depfrez de duruyorlar ama yemicem tabi yarin kapuska günü ben seni kizdiram diye dedim kim uğraşacak boşver kilosu da cabası ama bu ara bir fellah köftesi istemiyorum değil hani ama dursun 82.9 görünce ödül yaparım kendime

labne ile dnerim bir canım sagolsasin :)
menü çok güzel bu hızla gidersen mezuniyetin çok da uzak değil bence kaç kızın var adın nedir biraz tanışalım

Benim sözlerle beni vuruyor bakar mısın ben diğer takımlarla yarış halindeyim. Muhabbet alışverişim yoktur bu böyle biline...sen beni sevme istersen...ben kardeşimi sevmeye devam edicem. Platonik takilirim napim... içli köftenin dış kısmına haşlanmış patates koyuyorum irmik kullanmıyorum hem dağılmiyor hem çıtır çıtır oluyor.

Bugün yorgunsun yarın misafirleri atlat bi kendine gel kendi yaptığının birebir aynısını istiyorum ben hemen yapcam cınım zaten seni sevmediğim için başka yerlerde olmana hemen salça oluyorum demi

Benımde 3 cocuk bıde esım var. Bende onlara uymak zorundayım:)

Bence de hosaf şekersiz yapıldıysa kaçamak sayılmaz için rahat olsun

Bende çok severim Wasa ekmeğini ama burada çok pahalı yahu Almanyada 1 Euro falan bile değildi eskiden burada resMen 10 tlydi o zamanlar gerçi şimdi fiyatlar ne alemde haberim yok

Kız ben 3 aylıkken Annem hamile kalmış hatta çok aldırmak istemiş de şerefsiz doktor almamış daha ikinci hesabı
Hatta babam hep derdi sen o doktora dua et mindar olacaktır yoksa diye
11 ay aramiz yà hep çocukluktan beri kendi kendine rekabet yarattı gerçi benim hiç bir zaman umurumda olmadı

Şimdi aynı sidik yarısını çocuklar arasında yaratmaya çalışıyor ama yine kendi kendine hayatta evlatlarimi ne kıyaslamak nede kiyaslatirim

Bazen küçükken keşke biri çıkıp hastanede karıştı dese de gelip alsalar bu manyağı derdim hani derler ya 7sinde neyse 7sinde de o dur bizimki de o hesap
Gerci asla kötü olsun istemem ama bana mumkunse çok sık yakin olmasa da olur

Bir dönem cildirtiyordu resmen beni bende Annemin yanında bir sinir anında len dua et Annemlere bir şey olmasın valla ikisine de bir şey olduğu An ilk isim seni evire çevire dövmek olacak ondan sonra ister konuş ister yüzüme bakma demiştim Annem başladı gülmeye anam bir insan bu kadar mı açık sözlü olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…