Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

nıhal bende ınanamıyorum kendıme bu kadar az yamış olamam dıyorum ama az yemışım ben ne kadar rejımede gırsem bırşeyler atıştırırdım caktırmadan ama ınan artık bır lokma bıle agzıma atmıyorum eve verlm u kg bayramda kendımıze güzel bır kıyfet alalım meela ben elbıse almak ıstıyorum

en cok hoşuma gıden şeyde şu kg cızelgemı degıştırmek mutlu oluyorum ordakı gıden kg görünce her hafta senın az kaldı 70 rakamları görmeye ha gayret

selmacım öncelikle diyette olduğunu unut..sürekli aklında diyet olunca sinirleri bozuluyor insanın..ben sağlıklı besleniyorum diyeceksin..sağlığım için birşeyler yapıyorum molması gereken bu..ben yıllar öncesinde obezite seminerine katılmıştım orda bir profesör demişti ki şu kelepçe amliyatları var ya obezlere uyguluyorlar işte orda mideyi küçük kahve fincanının içi ne alacaksa o kadar küçültüyolarmış..düşünsene ne sığar ona ya..ordan biri aladı hemen eee naısl oluyor diye ve adam ne dedi biliyor musun normali o ki zaten o kadarı yaşamınızı devam ettirmek için yeterli..ee biz napıyoruz doldur doldur sanki küfe..insanın kendine ettiğini başka kimse edemez..
biliyorsun bayramda ben de Ankaraya gidiyorum kayınvalidemlere şu bana laf söyleyn eltim de orda olcak ona nispet yapmak istiyorum..ben de şık bir jile alcam kendime ya da etek ceket takım bayram için..bi de ilk bayramımız kayınvalidemlerde yeni gelin güzel olim di mikaydirigubbakcemile3

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 124. ETAP

(25 EYLÜL - 02 EKİM 2009)

1- 8. TAKIM 0.97% :hooray::teytey:

2- 4.TAKIM 0.72%:teytey:

3- 6.TAKIM 0.58%hihoyyyt

BİREYSEL SIRALAMA

1- Silviya (4.03%) - 2.TAKIM:hooray:a.s.
2- neslihan165 (2.80%) 8.TAKIMhihoyyyt

3- ilterçakir (2.63%) 8.TAKIM:teytey:

kızlar bunu bekledim uyumadıım:lepi:
alkışların en büyüğü takımıma ilterime neslişimeopuyorumnanaktan
kısacası hepinize:enbuyukkk::teytey:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

hedefıme ulaşırsam neden olmasın ceker koyarım fotomu hatta boy boy mahalleye bıle asarım böyleydı böyle oldu dıye ne yapayım ama o tv de gazetelerde resmını gördügüm ınsanlara hep özenmışımdır :roflol::roflol::roflol:OR]

:lepi::lepi::lepi: hihoyyythihoyyythihoyyytalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis bız süpz a olamaz böyle bırşey :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

heyyoooo alkış bizim takıma öncelikle iltere ortişime :lepi::içelim:

kızlar sankı bu gün secım varmışta bızde ssssonucu beklıyormuşuz gıbı hıssettım ve sonuclar acıklandı

asarız canım asarız..kızlara da söyleyelim herkes bayramlıklarıyla çekinsin..
bu arada ne demek hedefime ulaşırsam ulaşamazsan atılcan güzelim:)mecburuz hedefe ulaşmama gibi bir lüksümüz yok..kötükedihüso

Canım kolay gelsinm sana, sakın kaçamak yapma emi...

çiğdemcim takma kafana alıştık biz artık bugün gelip yarın gidenlere
inşallah sen alışacak kadar uzun kalmaz buralarda bir an evvel istediğin kiloya düşersin

İnşallah tatlım, ama yarışma hırslandırdı beni, sıkı bir orti bulmam gerek..
Bu arada 1. olmuşuz, oyyy süpersiniz kızlar, :sm_cool:.

sabah 1 dilim krem paynirli kepek ekmeği, şekersiz çay,
arada 1 çikolatalı gofret yedim(regl im ya canım çekti çayla yedim)
Öğlen bir tavuk but (derisiz) 1 tane haşlanmış patates,
Arada:1 elma
Akşam: Şehriye çorbası 1 dilim ekmek ve salata
Lahna çorbasını bu hafta yapmıyacağım, bayağı halsiz bıraktı beni,
Çok mutluyum kilo vermeye başladığım için, sizlerde çok teşekkür ederim sayenizde fıstıklar, hepinizi kocaman öpüyorum...

Sabah = 4 adet grissini,6 adet salatalık
Öğlen = türk kahvesi
Akşam = 1 porsiyon salata, 2 adet grissini,1 çay bardağı çay
Yatmadan önce = yarım kg. salatalık
Toplamda 2,5 lt. su
Arkadaşlar kilo veren herkesi kutluyorum.opuyorumnanaktan İlter ve nesliş sizleride derecelerinizden dolayı tebrik ediyorum ve ayakta alkışlıyorum.alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Kilo vermek isteyipte (çabalayıp) kilo veremeyen arkadaşlarıda ( ben hariçklava:) azimlerinden dolayı (kabul ediyorum ben biraz ipleri klava:gevşek tuttum) tebrik ediyorum.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…