- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.555
- 133
Aa cok güzel :)Takımın sembolü imiş, hadi gözün aydın, sen de uçuyorsun, bir tek biz kaldık :)
Ay çok güldüm kahramanlık gerektirmeyen kelebek, en çok sevdiğim hayvandır düğün davetiyem, nikah şekerim hepsi rengarenk kelebektendi görünce çok hoşuma gitti amaCanım takıma girip aktif bir üye olduğunda veriyorlar. Almak için herhangi bir kahramanlık yapmıyoruz.
sonundaoldu canikom hoşgeldin senin bu hafta sonları girmeme olayın canımı sıkıyor valla Pazartesi olunca hemen seni arıyorum
Günaydın Kadınlar Kulübü'nün mankenleri, nasılsınız? Anneli kızlı bizi soracak olursanız, şükür çok iyiyiz. Yarından sonra 5. Ayımıza gireceğiz, 4. Ayında karın üstünden sırt üstüne dönmeye başlamıştı, bugün de bir sırt bir yüz üstü derken hoşuna gidince yatakta yuvarlanmaya başladı♡
Heyecanımızı babadan sonra sizinle de paylaşalım dedik :)
Yok yok gözüm üstünde mama hazırlarken de yerde olur ya da ana kucağında kemerli :)canım yaaaben de özlüyorum ama ara ara okuyorum. sadece girip yazamıyorum. oğlum telefola ilgilenmem tahammül edemiyor, eşim de telefonkolik ama gerçekten bağımlı gibi ona söylenirken elimde telefon olması söylediklerimi anlamsız kılar dye vakit ayıramıyorum buralara. ama seviyorum sizi
MaşAllah kuzuya. aslında en tehlikeli dönem oluyor. sürekli dikkat et. bu dönemde düşmeyen bebe nerdeyse yoktur Allah korusun. benim oğlanda aldı nasibini tabi o dönem.
Sorma
Kahvaltıda pancake, öğlen ve akşamı birleştirdim pizza yedimkarbonhidratın dibine vurdum
Günaydın ablamemarım geçen gece çekildi sonuç bekliyorum
İlk sayfadaki metabolizma hızlandırıcıyı içiyorum tok tutuyor beni hoşuma gitti
Sen nasılsın ablam oglun nasıl oldu iyilestimi geçmiş olsun
Slm kizlar gunaydin
Cuma 101.7
Pazartesi 101.1
Fark -0.6
Abla kelebek isareti neyi ifade ediyo
Tüm haftaya yok demem...farkında ol yeter canım gerekeni yaparsın.Sadece yarın mı tüm hafta demek istedin herhalde
Sağ ol bitanem. Baştan sona seni dinleyeceğim. Ekmeğimi aldım. Ara öğünler koydum kendime. Akşamı bazen 17 bazen 18 yapıyorum . Daha erken 16ya alabilirim. 60 kiloya inince mezun olmaya karar verdim ayak diremesi yok canım inadim da gitti.... İçimde ukdeydi 5'li rakamlar napim nasip olmadı...korumadayken minik minik verebilirsem Tuğba gibi o heves de gider inşallah.Ben de seni çooooook şap şap opersin ya bazen bizi öyle öpüyorum.Canım tüm menüleri takip ettiğim gibi :)
Seninkinede bakıyorum.
Kuş kadar yiyorsun .
Bence plato evresindesin.. metabolizman direnişte :)
Rahat ol bir iki haftaya eksiye geçer yeniden. Yahut beslenme sisteminimi degistirsen. misal sabahları tb ekmek eklesen kahvaltina ..
Sen bilirsin tabii örnek sadece ..
Yahut akşam yemek saatini daha erkene ceksen..
Bana kalsa boyuna göre kilon gayet iyi.. neyin ayak diremesi anlamıyorum ..
Sonrada öpüyorum :)
Muhtarlıktan sonra zabitaliga geçiş evresiŞimdi çıkıyorum döndüğümde kaptandan menü ve bisiklet süresi bekliyorum haberi olsunoynakbasi34 yorumlamak için değil doğrusuyla yanlışıyla herkes görsün bir iki bişey desin ki kaptanişkomda kendine gelsin diye taktım hem yorumlarımda tabi neyim eksik
Deli deliyi görünce sopasını saklarmis . Demek ondan bana çatmıyor
@serenalar bebişim in ismini görünce ne kadar özlediğimi fark ettim.
Ayyyy deli olurum türküye...çok sağ ol bitanem. Türk sanat müziğinin de hastasıyım .İlkayi çok severim. Onun bi le le türküsü vardı. Şimdi arayıp dinleyeceğim. Kız sen var ya ne zarif ne ince bir şeysin
Elhan sana gelsin. Turku seviyormuşsun dedi kuşlar...
Amatör bir grup ama çok severim yorumlarını.
Kürtçe Türkçe çok güzel yorumluyorlar ..
Dinlemem mi tabi ki dinlerim. Musa Eroğlu, Aşık Mahzuni, Neşet'in türküleri ama kendinden değilElhan aynı grup "altın yüzügúm kırıldı"
Şahane söylüyor onu da dinle lütfen..
Bir de ben ilkayı çok severim eski yorum ve Kızılırmak solisti ..
Senin de varsa önerilerin alırım bir dal
Canım emar sonucunu bizimle de paylaş çok merak ediyorum seni...umarım ciddi bir şey çıkmaz.Günaydın ablamemarım geçen gece çekildi sonuç bekliyorum
İlk sayfadaki metabolizma hızlandırıcıyı içiyorum tok tutuyor beni hoşuma gitti
Sen nasılsın ablam oglun nasıl oldu iyilestimi geçmiş olsun
Her gün gitse o 600gr lar var ya ...Allah nazarlardan korusun senin adına çok sevindim asibemSlm kizlar gunaydin
Cuma 101.7
Pazartesi 101.1
Fark -0.6
Allah mutluluğunuzu daim etsin tatlım. Daha dur ne sevinçler yaşayacaksınızGünaydın Kadınlar Kulübü'nün mankenleri, nasılsınız? Anneli kızlı bizi soracak olursanız, şükür çok iyiyiz. Yarından sonra 5. Ayımıza gireceğiz, 4. Ayında karın üstünden sırt üstüne dönmeye başlamıştı, bugün de bir sırt bir yüz üstü derken hoşuna gidince yatakta yuvarlanmaya başladı♡
Beş aydır buradayım giden 20 kilonun verdiği mutluluğu ben hiçbir yiyecekte bulamadım. Bu yazıyı şişman biri yazmıştır beceriksiz şeyAz önce bir yazı okudum, şöyle yazyordu:
"Diyet yaparken kaybettiğimiz tek şey; moral."
:)
Günaydın Kadınlar Kulübü'nün mankenleri, nasılsınız? Anneli kızlı bizi soracak olursanız, şükür çok iyiyiz. Yarından sonra 5. Ayımıza gireceğiz, 4. Ayında karın üstünden sırt üstüne dönmeye başlamıştı, bugün de bir sırt bir yüz üstü derken hoşuna gidince yatakta yuvarlanmaya başladı♡
Arkadaslarinin saygi gostermesini beklerdim. Martin ilk haftasi benimde gunum olacak bakalim ne yapacaklar. Israr etmiceklerini dusunuyorum kararliligimdan dolayi. Buyuk ihtimalle haftasonu olacak cunku gunu alacak arkadas sorumlumuz nobet tutmuyor haftaici mesaiye gidiyor. Haftasonuda olunca ogleden sonra olur buyuk ihtimalle. Guzel bir ogle yemegi yiyip giderim diyorum orada sadece cay icerimBu arada dün apartman günüm vardı...sadece bakliyat salatası yedim ve cay ictim .oradaki hamur düzenlerinin hiç birine ellemedim.biz seninki gibi ölümüne diyet yapamayız abartiyorsun diye elestirdiler surekli beni...ben ölümüne diyet yapmiyorum hatta ben diyet yapmıyorum saglıklı besleniyorum diye atarlandım.sofradaki ürünleri tek tek saglıklı mı diye sorgulattım hepsine ve hepsi tek sağlıklı yiyecegin benimki oldugu kanaatine vardı...cok sıkilmistı canım dün..
Sabirsizlikla bekliyorumAyy çok heyecanlı .. ikili rakamlara çok az kaldı..
8.takima aitsin başka takımlara yar olamazsin :)
Tesekkur ederimTüm haftaya yok demem...farkında ol yeter canım gerekeni yaparsın.
Sağ ol bitanem. Baştan sona seni dinleyeceğim. Ekmeğimi aldım. Ara öğünler koydum kendime. Akşamı bazen 17 bazen 18 yapıyorum . Daha erken 16ya alabilirim. 60 kiloya inince mezun olmaya karar verdim ayak diremesi yok canım inadim da gitti.... İçimde ukdeydi 5'li rakamlar napim nasip olmadı...korumadayken minik minik verebilirsem Tuğba gibi o heves de gider inşallah.Ben de seni çooooook şap şap opersin ya bazen bizi öyle öpüyorum.
Muhtarlıktan sonra zabitaliga geçiş evresitakimin olmazsa olmazı yapı taşı Lili
Ayyyy deli olurum türküye...çok sağ ol bitanem. Türk sanat müziğinin de hastasıyım .İlkayi çok severim. Onun bi le le türküsü vardı. Şimdi arayıp dinleyeceğim. Kız sen var ya ne zarif ne ince bir şeysin
Dinlemem mi tabi ki dinlerim. Musa Eroğlu, Aşık Mahzuni, Neşet'in türküleri ama kendinden değilHilmi Yarayıcı yeni keşfettim sesi muhteşem. Gudileke türküsünü ben de sana gönderiyorum canım. Burada paylaşmayı bilmiyorum.
Canım emar sonucunu bizimle de paylaş çok merak ediyorum seni...umarım ciddi bir şey çıkmaz.
Her gün gitse o 600gr lar var ya ...Allah nazarlardan korusun senin adına çok sevindim asibem
Allah mutluluğunuzu daim etsin tatlım. Daha dur ne sevinçler yaşayacaksınız
İnşallah iyi çıkar canım.
Oğlum iyi şükür .. iki güne toparladı hemen.
Cuma iznin bitiyor dimi ?
Ayy çok heyecanlı .. ikili rakamlara çok az kaldı..
8.takima aitsin başka takımlara yar olamazsin :)
Darısı bana...... kelebekli amaBeş aydır buradayım giden 20 kilonun verdiği mutluluğu ben hiçbir yiyecekte bulamadım. Bu yazıyı şişman biri yazmıştır beceriksiz şey
2 kaşıkla 3 dilim ekmek yemeyi nasıl becerdinevet bugün ki yeme faslını bitirdim öyle umuyorum yaniinşallah
sabah 10.30
1 kaşık kızartma biber
1 kaşık turşu
3 dil ekmek
ara
1 fincan kahve
1 portakal
akşam 17.30
1 kepçe çorba
salata
su 2 lt
yemeyi düşünmüyorum akşam artık sabahın telafisi olarak
2 kaşıkla 3 dilim ekmek yemeyi nasıl be0cerdin
KelebekimDarısı bana...... kelebekli ama
Sağ ol bitanem. Baştan sona seni dinleyeceğim. Ekmeğimi aldım. Ara öğünler koydum kendime. Akşamı bazen 17 bazen 18 yapıyorum . Daha erken 16ya alabilirim. 60 kiloya inince mezun olmaya karar verdim ayak diremesi yok canım inadim da gitti.... İçimde ukdeydi 5'li rakamlar napim nasip olmadı...korumadayken minik minik verebilirsem Tuğba gibi o heves de gider inşallah.Ben de seni çooooook şap şap opersin ya bazen bizi öyle öpüyorum.
Muhtarlıktan sonra zabitaliga geçiş evresitakimin olmazsa olmazı yapı taşı Lili
Dinlemem mi tabi ki dinlerim. Musa Eroğlu, Aşık Mahzuni, Neşet'in türküleri ama kendinden değilHilmi Yarayıcı yeni keşfettim sesi muhteşem. Gudileke türküsünü ben de sana gönderiyorum canım. Burada paylaşmayı bilmiyorum.
Canım emar sonucunu bizimle de paylaş çok merak ediyorum seni...umarım ciddi bir şey çıkmaz.
Her gün gitse o 600gr lar var ya ...Allah nazarlardan korusun senin adına çok sevindim asibem
Allah mutluluğunuzu daim etsin tatlım. Daha dur ne sevinçler yaşayacaksınız
AhahahaBeş aydır buradayım giden 20 kilonun verdiği mutluluğu ben hiçbir yiyecekte bulamadım. Bu yazıyı şişman biri yazmıştır beceriksiz şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?