Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canım takıma girip aktif bir üye olduğunda veriyorlar. Almak için herhangi bir kahramanlık yapmıyoruz.
Ay çok güldüm kahramanlık gerektirmeyen kelebek, en çok sevdiğim hayvandır düğün davetiyem, nikah şekerim hepsi rengarenk kelebektendi görünce çok hoşuma gitti ama oynakbasi34 canımın içi benim listeye girmek gibi bir niyetim yoktu sohbete geliyordum, en son kaç kiloyla ayrılmışim yarıştan bakabilirmisin mümkünse listeler beni geriyorda

sonundaoldu canikom hoşgeldin senin bu hafta sonları girmeme olayın canımı sıkıyor valla Pazartesi olunca hemen seni arıyorum

canım yaaa ben de özlüyorum ama ara ara okuyorum. sadece girip yazamıyorum. oğlum telefola ilgilenmem tahammül edemiyor, eşim de telefonkolik ama gerçekten bağımlı gibi ona söylenirken elimde telefon olması söylediklerimi anlamsız kılar dye vakit ayıramıyorum buralara. ama seviyorum sizi

MaşAllah kuzuya. aslında en tehlikeli dönem oluyor. sürekli dikkat et. bu dönemde düşmeyen bebe nerdeyse yoktur Allah korusun. benim oğlanda aldı nasibini tabi o dönem.

Yok yok gözüm üstünde mama hazırlarken de yerde olur ya da ana kucağında kemerli :)

kızlar dün çok fena koşturmaca oldu akşam giremedim uyuya kalmışım menü de yazamadım ama akşam yemeğimi çok geç yedim 8 9 gibiydi ama çorba ve kapuskaydi

bu arada 1 kilo fazla çıktım tartıda inşallah cumaya eksi gelir

İnşallah iyi çıkar canım.
Oğlum iyi şükür .. iki güne toparladı hemen.
Cuma iznin bitiyor dimi ?

Slm kizlar gunaydin

Cuma 101.7
Pazartesi 101.1
Fark -0.6

Ayy çok heyecanlı .. ikili rakamlara çok az kaldı..

Abla kelebek isareti neyi ifade ediyo

8.takima aitsin başka takımlara yar olamazsin :)

Sadece yarın mı tüm hafta demek istedin herhalde
Tüm haftaya yok demem...farkında ol yeter canım gerekeni yaparsın.

Sağ ol bitanem. Baştan sona seni dinleyeceğim. Ekmeğimi aldım. Ara öğünler koydum kendime. Akşamı bazen 17 bazen 18 yapıyorum . Daha erken 16ya alabilirim. 60 kiloya inince mezun olmaya karar verdim ayak diremesi yok canım inadim da gitti.... İçimde ukdeydi 5'li rakamlar napim nasip olmadı...korumadayken minik minik verebilirsem Tuğba gibi o heves de gider inşallah.Ben de seni çooooook şap şap opersin ya bazen bizi öyle öpüyorum.

Muhtarlıktan sonra zabitaliga geçiş evresi takimin olmazsa olmazı yapı taşı Lili

Banucum çattın diyeyim
oynakbasi34
Deli deliyi görünce sopasını saklarmis . Demek ondan bana çatmıyor

@serenalar bebişim in ismini görünce ne kadar özlediğimi fark ettim.

Elhan sana gelsin. Turku seviyormuşsun dedi kuşlar...

Amatör bir grup ama çok severim yorumlarını.
Kürtçe Türkçe çok güzel yorumluyorlar ..
Ayyyy deli olurum türküye...çok sağ ol bitanem. Türk sanat müziğinin de hastasıyım .İlkayi çok severim. Onun bi le le türküsü vardı. Şimdi arayıp dinleyeceğim. Kız sen var ya ne zarif ne ince bir şeysin

Dinlemem mi tabi ki dinlerim. Musa Eroğlu, Aşık Mahzuni, Neşet'in türküleri ama kendinden değil Hilmi Yarayıcı yeni keşfettim sesi muhteşem. Gudileke türküsünü ben de sana gönderiyorum canım. Burada paylaşmayı bilmiyorum.

Canım emar sonucunu bizimle de paylaş çok merak ediyorum seni...umarım ciddi bir şey çıkmaz.

Slm kizlar gunaydin

Cuma 101.7
Pazartesi 101.1
Fark -0.6

Her gün gitse o 600gr lar var ya ...Allah nazarlardan korusun senin adına çok sevindim asibem

Allah mutluluğunuzu daim etsin tatlım. Daha dur ne sevinçler yaşayacaksınız

Masallah cnm

Arkadaslarinin saygi gostermesini beklerdim. Martin ilk haftasi benimde gunum olacak bakalim ne yapacaklar. Israr etmiceklerini dusunuyorum kararliligimdan dolayi. Buyuk ihtimalle haftasonu olacak cunku gunu alacak arkadas sorumlumuz nobet tutmuyor haftaici mesaiye gidiyor. Haftasonuda olunca ogleden sonra olur buyuk ihtimalle. Guzel bir ogle yemegi yiyip giderim diyorum orada sadece cay icerim

Ayy çok heyecanlı .. ikili rakamlara çok az kaldı..
8.takima aitsin başka takımlara yar olamazsin :)
Sabirsizlikla bekliyorum

Tesekkur ederim

evet bugün ki yeme faslını bitirdim öyle umuyorum yani inşallah

sabah 10.30

1 kaşık kızartma biber
1 kaşık turşu
3 dil ekmek

ara
1 fincan kahve

1 portakal

akşam 17.30

1 kepçe çorba
salata

su 2 lt

yemeyi düşünmüyorum akşam artık sabahın telafisi olarak

2 kaşıkla 3 dilim ekmek yemeyi nasıl becerdin

2 kaşıkla 3 dilim ekmek yemeyi nasıl be0cerdin

hemen anlatayım meralcim ekmekler çok ince ve hemen bitiyor hiç bitmesin istiyorum bir iki derken anooo 3 dil olmuş ve ben kalktım sofradan hemen yeğenim bendeydi kahvaltıda hamile benim kışlık kizartmalardan istedi benimkiler kurutulmuş da kavrulmuş gibi oluyormuş son kutuyu ona açtım işte tabi baktım gidişat iyi değil kalanında topladım bugün hesapladım 18 martta 80 kilo oluyorum her hafta 1 kilo verirsem tam inşallah veririm

kızlar ben çok bunaldım tam 2 haftadır acil ihtiyaç dışında dışarı çıkmamışım farkettim de bir dün kuaföre gittim o balkona çıktım salincagimda bir o yanı bir bu yani gidip geliyorum.

annem hala dönmedi bugün dayımın eşi ile konuştum beni oraya çağırıyorlar babacığım cenaze sebebi ile dün gece memlekete gitti annem 10 gün falan kalacak babam yokken gelmeyelim dedi kızımla beni özlemiş belki bir supriz yaparım eşimden izin almak zor oldu ama başardım.

tabi orada ya 2 gece yada 4 gece kalacağım ama diyeti bırakmak yok söz verdi yengem engellemeyecekler hatta yürüyüş bile yapabilirim bu günler içinde çok güzel bir yerde yaşıyorlar.

lazer randevumu erteleyebilirsem cmts dönebilirim ancak ertelemezlerse perşembe evimde olurum.

banuuuu birşey desem ayıp olur mu kız eşinle kavga ettiniz ya acep kız kardeşinin nazarimi degdiki enişteye de ayıp yani senin kadar anlayışlı bir hanımı var başının üzerinde gezdirmesi lazım üzülme sen ağlama demiyorlar ne kadar iyi olursa olsunlar bizim kadar kırılgan değiller anlamıyorlar

Pazartesi menüsü
Sabah 7.30 İki yumurta, peynir, bir antinkuntin
13.00 Bir yeşil elma
15.00 İki kaşık kereviz salatası ( hindi, ceviz, dereotu, sarımsak,yoğurt karışımlı)
16.00 Sade Türk kahvesi
18.00 Üç kepçe mercimek çorbası, bir dilim tb ekmeği, bir kuru dolma
İki litre su, bitki çayları sayısız , 30 dakika yürüyüş, 3 mile leslie saat dokuzda planlandı...
Metabolizma şaşırtma günüm tıka basa yedim patlamak üzereyim.

Meryemcim 16.00 akşam yemeği için çok erken olur gibime geliyor.. ara öğün yaparsan okey..
O zaman iki ana iki ara öğünmü yapacaksın. ?
Bakarsın duruma göre sen halledersin canım. Fazla takma sadece

Bu arada hemen dinledim su an bunu dinliyorum :)

Beş aydır buradayım giden 20 kilonun verdiği mutluluğu ben hiçbir yiyecekte bulamadım. Bu yazıyı şişman biri yazmıştır beceriksiz şey
Ahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…