Pazartesi menüsü
Sabah 7.30 İki yumurta, peynir, bir antinkuntin
13.00 Bir yeşil elma
15.00 İki kaşık kereviz salatası ( hindi, ceviz, dereotu, sarımsak,yoğurt karışımlı)
16.00 Sade Türk kahvesi
18.00 Üç kepçe mercimek çorbası, bir dilim tb ekmeği, bir kuru dolma
İki litre su, bitki çayları sayısız , 30 dakika yürüyüş, 3 mile leslie saat dokuzda planlandı...
Metabolizma şaşırtma günüm tıka basa yedim patlamak üzereyim.
Guzel...ruhu dinlendiyor adamın sesi. Ara öğün sayı belirlemedim canım. Aklıma geldikçe abartmadan bir meyve , salata veya yoğurt eklerim. Tabi bir de tb ekmeği ana öğün için.Meryemcim 16.00 akşam yemeği için çok erken olur gibime geliyor.. ara öğün yaparsan okey..
O zaman iki ana iki ara öğünmü yapacaksın. ?
Bakarsın duruma göre sen halledersin canım. Fazla takma sadece
Bu arada hemen dinledim su an bunu dinliyorum :)
Ahahaha
Bana da öyle geliyor. Nazarlara geldim deyip çıkayım işin içindenDenemelerden bir demet :)
Afiyet olsun
Yarın sabah artı gelebilirsin :)
Pazartesi menüsü
13.00 Bir yeşil elma
15.00 İki kaşık kereviz salatası ( hindi, ceviz, dereotu, sarımsak,yoğurt karışımlı)
16.00 Sade Türk kahvesi
İki litre su, bitki çayları sayısız , 30 dakika yürüyüş, 3 mile leslie saat dokuzda planlandı...
Pazartesi menüm
1 kupa form cay
Kahvaltı 10:30
Sahanda 1 yumi
1yk tılum peyniri
4zeytin
2dilim k ekmegi
Oglen
Kayısı kurusu 1kase 14:30
Aksam
16:30
1kase sehrıye corva
3 kofte, 2yemek kasıgı fırın patates
2lt2su
45dk tempolu yuruyus
Hilalcim bir kepçe çorba bir dilim ekmeğe eşit...akşam akşam dört dilim ekmeği götürdüm fark etmedin mi?bu mu tıka basa ablaaa bunla şaşırmaz kız o meto :)) afiyet olsun
afiyet olsun umutcum
Soğanlı yumurta harika oluyor. Afiyet olsun canım. Allah kabul etsin ibadetini ve dualarını.Slm kizlarr
Menu vereyim
Sahur; taze sogani kavurdum uzerine 2 yumurta kirdim, beyaz peynir, 5 cerry domates, 7 zeytin
Iftar; (evde kalan yemekleri isittim) 1 kase yogurtlu bugday corbasi, 1kase ispanak, 1/2 kase taze fasulye, 1 kase yogurt
22.00 Cocuklari yatirinca sade nescafe yaptim icine azicik sut akittim. 1 tanede kakaolu muz yedim ( normalde aksam meyve yememeye calisiyorum ama 2 gundur baldirlarima kramp giriyor ondan muz yiyeyim dedim)
Eki Görüntüle 2237095
Eki Görüntüle 2237094
Üç dilim ekmek hem incelermiş hem de sabah yediğin için çok da kötü değil...beğendim Hilalcim.evet bugün ki yeme faslını bitirdim öyle umuyorum yaniinşallah
sabah 10.30
1 kaşık kızartma biber
1 kaşık turşu
3 dil ekmek
ara
1 fincan kahve
1 portakal
akşam 17.30
1 kepçe çorba
salata
su 2 lt
yemeyi düşünmüyorum akşam artık sabahın telafisi olarak
Afiyet olsun....umudumPazartesi menüm
1 kupa form cay
Sahanda 1 yumi
1yk tılum peyniri
4zeytin
2dilim k ekmegi
Oglen
Aksam
1kase sehrıye corva
2lt2su
45dk tempolu yuruyus
Soğanlı yumurta harika oluyor. Afiyet olsun canım. Allah kabul etsin ibadetini ve dualarını.
Ayy al bendende okadar bende bunaldım öyle dışarı çıkmayla falan geçecek bunalım değil tatile ihtiyacım varkızlar ben çok bunaldım tam 2 haftadır acil ihtiyaç dışında dışarı çıkmamışım farkettim de bir dün kuaföre gittim o balkona çıktım salincagimda bir o yanı bir bu yani gidip geliyorum.
annem hala dönmedi bugün dayımın eşi ile konuştum beni oraya çağırıyorlar babacığım cenaze sebebi ile dün gece memlekete gitti annem 10 gün falan kalacak babam yokken gelmeyelim dedi kızımla beni özlemiş belki bir supriz yaparım eşimden izin almak zor oldu ama başardım.
tabi orada ya 2 gece yada 4 gece kalacağım ama diyeti bırakmak yok söz verdi yengem engellemeyecekler hatta yürüyüş bile yapabilirim bu günler içinde çok güzel bir yerde yaşıyorlar.
lazer randevumu erteleyebilirsem cmts dönebilirim ancak ertelemezlerse perşembe evimde olurum.
banuuuu birşey desem ayıp olur mu kız eşinle kavga ettiniz ya acep kız kardeşinin nazarimi degdiki enişteye de ayıp yani senin kadar anlayışlı bir hanımı var başının üzerinde gezdirmesi lazım üzülme sen ağlama demiyorlar ne kadar iyi olursa olsunlar bizim kadar kırılgan değiller anlamıyorlar
Abla ablaaaa artık yemek ye lütfen bak tencere yemeği falan ye canımm tamam çorba ekmek yerine ama kalori hesabına göre yoksa tok falan tutmuyo tek başına,onun yerine tencere yemeği ve bir dilim ekmek yesen hem daha tok olurdun hemde vücut şaaaaşıp kalakalırdıPazartesi menüsü
13.00 Bir yeşil elma
16.00 Sade Türk kahvesi
Son günlerde menülerde sık sık patates görüyorum hadi hayırlısı ama bizler patatesi unutmuştuk haberiniz olaPazartesi menüm
1 kupa form cay
Sahanda 1 yumi
1yk tılum peyniri
4zeytin
2dilim k ekmegi
Oglen
Aksam
1kase sehrıye corva
2lt2su
45dk tempolu yuruyus
Bu menüyü Meryem sultan görmemiş olacakki yorum yapmamış,sen naaaptın böyleBu aralar adet olucam galiba sancıları basladı simdiden, adet olucam zaman yeme duzenimde bozuluyo
Menüm 11:45 bi sandvic ekmegine krem peynir sürdüm
Arada bi tane bülbül yuvası
17:00 bi tabak nohut yemegi 2 kaşık pilav
20:00 cay pogaca
Yine çok güzel Hasibecim ,lütfen kaptanım bak Hasibeyle kilolarınız yakın kopya çekebilirsin,sen neden böyle beslenmeyesinSlm kizlarr
Menu vereyim
Sahur; taze sogani kavurdum uzerine 2 yumurta kirdim, beyaz peynir, 5 cerry domates, 7 zeytin
Iftar; (evde kalan yemekleri isittim) 1 kase yogurtlu bugday corbasi, 1kase ispanak, 1/2 kase taze fasulye, 1 kase yogurt
22.00 Cocuklari yatirinca sade nescafe yaptim icine azicik sut akittim. 1 tanede kakaolu muz yedim ( normalde aksam meyve yememeye calisiyorum ama 2 gundur baldirlarima kramp giriyor ondan muz yiyeyim dedim)
Eki Görüntüle 2237095
Eki Görüntüle 2237094
Türküleriniz şahane bebişim en bi sevdiğimmmBu kente yalnızlık çöktüğü zaman
Uykusunda bir kuş ölür ecelsiz
Alıp da başını gitmek istersin
Karanlık sokaklar kör sağır dilsizYENA , Lilimam sonundaoldu , mavimli oynakbasi34 sayfalarım karanlık kalmasın hadi gelin aydınlanayım artıkın
Tesekkur ederim cnmAyy al bendende okadar bende bunaldım öyle dışarı çıkmayla falan geçecek bunalım değil tatile ihtiyacım var
Abla ablaaaa artık yemek ye lütfen bak tencere yemeği falan ye canımm tamam çorba ekmek yerine ama kalori hesabına göre yoksa tok falan tutmuyo tek başına,onun yerine tencere yemeği ve bir dilim ekmek yesen hem daha tok olurdun hemde vücut şaaaaşıp kalakalırdıhatta sonrasında tepki bile gösterebilir malum yemek nedir unuttu garibim
Son günlerde menülerde sık sık patates görüyorum hadi hayırlısı ama bizler patatesi unutmuştuk haberiniz ola
Bu menüyü Meryem sultan görmemiş olacakki yorum yapmamış,sen naaaptın böylehiç olmamış valla, sen neden spor yapmıyosun şekerim ?
Yine çok güzel Hasibecim ,lütfen kaptanım bak Hasibeyle kilolarınız yakın kopya çekebilirsin,sen neden böyle beslenmeyesinoynakbasi34
Canım sıkkın moralim 0 bu halde diyet filan düsünemiyorumAyy al bendende okadar bende bunaldım öyle dışarı çıkmayla falan geçecek bunalım değil tatile ihtiyacım var
Abla ablaaaa artık yemek ye lütfen bak tencere yemeği falan ye canımm tamam çorba ekmek yerine ama kalori hesabına göre yoksa tok falan tutmuyo tek başına,onun yerine tencere yemeği ve bir dilim ekmek yesen hem daha tok olurdun hemde vücut şaaaaşıp kalakalırdıhatta sonrasında tepki bile gösterebilir malum yemek nedir unuttu garibim
Son günlerde menülerde sık sık patates görüyorum hadi hayırlısı ama bizler patatesi unutmuştuk haberiniz ola
Bu menüyü Meryem sultan görmemiş olacakki yorum yapmamış,sen naaaptın böylehiç olmamış valla, sen neden spor yapmıyosun şekerim ?
Yine çok güzel Hasibecim ,lütfen kaptanım bak Hasibeyle kilolarınız yakın kopya çekebilirsin,sen neden böyle beslenmeyesinoynakbasi34
Selamlar hanımlar,
Uyandığımda (7.00)
Sade türk kahvesi
Kahvaltı (10.00)
Çökelekli omlet
Salatalık domates
3-5 leblebi
2 bardak çay
Ara öğün (14.00)
1 kivi
Akşam (18.00)
Kuru fasülye
İki tane yaprak sarması (bu biraz ağırlık yaptı,pişman oldum yediğime)
Elhan oynakbasi34 ama bilin bugün kim spor yaptı?? Evet doğru bildiniz sarmalardan pişman olunca 45 dk eliptik bisiklete abandım:) 1.5 lt su
Özel sebebi mi var yoksa dolunay etkisi mağduru musun sende ?Canım sıkkın moralim 0 bu halde diyet filan düsünemiyorum
Tesekkur ederim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?