Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Denemelerden bir demet :)
Afiyet olsun

Yarın sabah artı gelebilirsin :)

Guzel...ruhu dinlendiyor adamın sesi. Ara öğün sayı belirlemedim canım. Aklıma geldikçe abartmadan bir meyve , salata veya yoğurt eklerim. Tabi bir de tb ekmeği ana öğün için.

Denemelerden bir demet :)
Afiyet olsun

Yarın sabah artı gelebilirsin :)
Bana da öyle geliyor. Nazarlara geldim deyip çıkayım işin içinden

bu mu tıka basa ablaaa bunla şaşırmaz kız o meto :)) afiyet olsun

afiyet olsun umutcum

Slm kizlarr
Menu vereyim
Sahur; taze sogani kavurdum uzerine 2 yumurta kirdim, beyaz peynir, 5 cerry domates, 7 zeytin
Iftar; (evde kalan yemekleri isittim) 1 kase yogurtlu bugday corbasi, 1kase ispanak, 1/2 kase taze fasulye, 1 kase yogurt
22.00 Cocuklari yatirinca sade nescafe yaptim icine azicik sut akittim. 1 tanede kakaolu muz yedim ( normalde aksam meyve yememeye calisiyorum ama 2 gundur baldirlarima kramp giriyor ondan muz yiyeyim dedim)

Soğanlı yumurta harika oluyor. Afiyet olsun canım. Allah kabul etsin ibadetini ve dualarını.

Üç dilim ekmek hem incelermiş hem de sabah yediğin için çok da kötü değil...beğendim Hilalcim.

Soğanlı yumurta harika oluyor. Afiyet olsun canım. Allah kabul etsin ibadetini ve dualarını.

Sagol cnm. Benimde gecen canim cekti. Dun koydeyken gorumcem topluyordu dedim abla bir kac dal bana da al. Tazecik tazecik guzel oldu valla

Ayy al bendende okadar bende bunaldım öyle dışarı çıkmayla falan geçecek bunalım değil tatile ihtiyacım var

Abla ablaaaa artık yemek ye lütfen bak tencere yemeği falan ye canımm tamam çorba ekmek yerine ama kalori hesabına göre yoksa tok falan tutmuyo tek başına,onun yerine tencere yemeği ve bir dilim ekmek yesen hem daha tok olurdun hemde vücut şaaaaşıp kalakalırdı hatta sonrasında tepki bile gösterebilir malum yemek nedir unuttu garibim

Son günlerde menülerde sık sık patates görüyorum hadi hayırlısı ama bizler patatesi unutmuştuk haberiniz ola

Bu menüyü Meryem sultan görmemiş olacakki yorum yapmamış,sen naaaptın böyle hiç olmamış valla, sen neden spor yapmıyosun şekerim ?

Yine çok güzel Hasibecim ,lütfen kaptanım bak Hasibeyle kilolarınız yakın kopya çekebilirsin,sen neden böyle beslenmeyesin oynakbasi34

Tesekkur ederim cnm

Selamlar hanımlar,

Uyandığımda (7.00)
Sade türk kahvesi

Kahvaltı (10.00)
Çökelekli omlet
Salatalık domates
3-5 leblebi
2 bardak çay

Ara öğün (14.00)
1 kivi

Akşam (18.00)
Kuru fasülye
İki tane yaprak sarması (bu biraz ağırlık yaptı,pişman oldum yediğime)

Elhan oynakbasi34 ama bilin bugün kim spor yaptı?? Evet doğru bildiniz sarmalardan pişman olunca 45 dk eliptik bisiklete abandım:) 1.5 lt su

Canım sıkkın moralim 0 bu halde diyet filan düsünemiyorum

Helal sana Diloooş baştan sona çok güzel, sen güvendiklerim arasındasın zaten aynen devam, vicdan azapları da başlamış sen olmuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…