Harika bir menü...iki sarma çok değil gençsin unutmasin bünyen.... Spor da güzel...daha ne olsun. Koca bir öpücüğü hak ettin de artık nişanlın opsun yanımda değilsin.Selamlar hanımlar,
Uyandığımda (7.00)
Sade türk kahvesi
Kahvaltı (10.00)
Çökelekli omlet
Salatalık domates
3-5 leblebi
2 bardak çay
Ara öğün (14.00)
1 kivi
Akşam (18.00)
Kuru fasülye
İki tane yaprak sarması (bu biraz ağırlık yaptı,pişman oldum yediğime)
Elhan oynakbasi34 ama bilin bugün kim spor yaptı?? Evet doğru bildiniz sarmalardan pişman olunca 45 dk eliptik bisiklete abandım:) 1.5 lt su
Helal sana Diloooş baştan sona çok güzel, sen güvendiklerim arasındasın zaten aynen devam, vicdan azapları da başlamış sen olmuşsun
Bir iki sebep var ama dolunayla birlesip etkiyi artirmis olabilir. Oyle biseymi varmıs :)Özel sebebi mi var yoksa dolunay etkisi mağduru musun sende ?
Harika bir menü...iki sarma çok değil gençsin unutmasin bünyen.... Spor da güzel...daha ne olsun. Koca bir öpücüğü hak ettin de artık nişanlın opsun yanımda değilsin.
Harika bir menü...iki sarma çok değil gençsin unutmasin bünyen.... Spor da güzel...daha ne olsun. Koca bir öpücüğü hak ettin de artık nişanlın opsun yanımda değilsin.
Rica ederim bebişim sizlerin kilo verdiğini görmek inan kendim kadar mutlu ediyo ,ben Meryem abla gibi nişanlına bırakamıycam öptüm bileeeYaa canım benim ilk günden beri desteğini çok hissediyorum,çok teşekkür ederim
sorma midem küçüldü diye midir nedir en ufak bişi yesem dünyaları yemişim gibi bi ağırlık oluyor ve hemen pişmanlık yaşıyorum.
böyle çok kilo verdiğim zamanlar oldu önceden,o yüzden vereceğime bende inanıyorum.tek isteğim geri almamak,bu son olur umarım.
Evet yavrum yaa nedir bu dolunaydan çektiğimiz her ay her ayda olmaz ki yahuBir iki sebep var ama dolunayla birlesip etkiyi artirmis olabilir. Oyle biseymi varmıs :)
Adet olucamı anlayınca kafam bozuluyo bu ay o kadar sey yaptım yine yok yine yookk ister istemez moralim bozuluyo.
Rica ederim bebişim sizlerin kilo verdiğini görmek inan kendim kadar mutlu ediyo ,ben Meryem abla gibi nişanlına bırakamıycam öptüm bileee
Evet yavrum yaa nedir bu dolunaydan çektiğimiz her ay her ayda olmaz ki yahu
Anam bu ne güzel iltifat böyle...Meryem abla nur yüzlü ablam bitanesin sen
Bana öyle çok birşeymiş gibi geldi ki o iki sarma,anlatamam midemdeki ağırlığı.Şu saat oldu hala hissediyorum onları midemde
Sen doktora gittin demi canım yani kendi kendine tadavi uygulamıyosun sıkıntı nerde kimde biliyosun demi? Çünkü eşlere de çeşitli karışımlar falan yediriliyo hiç öyle şeyler denedin mi? Sıkma canını stres birebir etkiliyo en ummadığın zamanda bakmışsın olmuş kuzum yaşın çoook genç, inşallah hayırlısıyla yakın zamanda müjdeli haberi alırsınAdet olucamı anlayınca kafam bozuluyo bu ay o kadar sey yaptım yine yok yine yookk ister istemez moralim bozuluyo.
Uçuğum bozma moralini durduk yere...dertler geçmeye mahkum...menün de bir şeye benzemiyordu canının sıkkın olduğunu anladım zaten...bı de ben üzmeyim dedim. Her şey düzelecek yavrum az sabır...güçlüsün sen bilirim seni canımın içi...hadi bir ohhhh çek...of değil ha.....ohhhhhAdet olucamı anlayınca kafam bozuluyo bu ay o kadar sey yaptım yine yok yine yookk ister istemez moralim bozuluyo.
Baaak böyle nispet yapmayın şikayet ederim başka yerlerde görüşüyolar diyeAnam bu ne güzel iltifat böyle...oynayacam tutmayın beni...sen çok tatlı iyi huylu bir kizimizsin. Bu istek ve azimle güzel güzel zayıflayacaksın. Çikolata, bisküvi, kek, böreklerden korkarım iki sarma ne ki...vitamin olsun sana...çocukluk fotoğrafina da bayıldım. Dünya tatlısı bir şey tam ısırmalık
Doktora gittik eşim de bi sıkıntı yok degerleri baya iyiymis hatta. Benim bikaç sıkıntım var ama henüz tedaviye gecemedik düzgün bi doktora denk gelemedim doktor araştırıyorum nasipten otesi yok tabi bekleyip duruyorum isteSen doktora gittin demi canım yani kendi kendine tadavi uygulamıyosun sıkıntı nerde kimde biliyosun demi? Çünkü eşlere de çeşitli karışımlar falan yediriliyo hiç öyle şeyler denedin mi? Sıkma canını stres birebir etkiliyo en ummadığın zamanda bakmışsın olmuş kuzum yaşın çoook genç, inşallah hayırlısıyla yakın zamanda müjdeli haberi alırsın
Anam bu ne güzel iltifat böyle...oynayacam tutmayın beni...sen çok tatlı iyi huylu bir kizimizsin. Bu istek ve azimle güzel güzel zayıflayacaksın. Çikolata, bisküvi, kek, böreklerden korkarım iki sarma ne ki...vitamin olsun sana...çocukluk fotoğrafina da bayıldım. Dünya tatlısı bir şey tam ısırmalık
Aah abla ah ne guzel moral veriyosun gececek insallahUçuğum bozma moralini durduk yere...dertler geçmeye mahkum...menün de bir şeye benzemiyordu canının sıkkın olduğunu anladım zaten...bı de ben üzmeyim dedim. Her şey düzelecek yavrum az sabır...güçlüsün sen bilirim seni canımın içi...hadi bir ohhhh çek...of değil ha.....ohhhhh
offff bu saat oldu uyuyamadım akşam çok kötü birşey öğrendim ağlamakla doldum allahım sen kötülere fırsat verme
evimiz bahçeli bizim eşim cam fidanı ekmek için karşıda ufak bir boş arsadan toprak alıyor kızımda yanında 5 adımlık bir mesafe burası eşim bahçe kapısının orada uğraşırken kızımda bahçe kapısının dışında oynuyor ama kapı ful parmaklık gibi açık yani herşey görünüyor eşim eğiliyor saksıya kızim koşarak eve gelmiş ilk kapı dışında 2. bir kapı var binaya giren oraya kadar koşmuş baba abiler beni götürecek do demiş esim fırlamış bakmış kimse yok bu bir hayal olamaz kızım daha evvel bu şekilde gelmedi hiç ama eşimle konuştuğumuzda beri aklımdan çıkmıyor ya birşey olsaydı bu işler anlık saniyelik allahım sen koru zaten sadece pazar günleri babası ile çıkıyor tavuklarini sevmeye toprakla oynamaya onada yollamam artık çok korktum evin tam karşısın daki dükkana değişik tipte insanlar girip çıkıyor sözde hurda plastik vs geri dönüşümü yapıyorlar ama ben de eşimde denk geldik mazot benzin tarzı bişey çekiyorlar arabadan 3 4 kere gördüm ve bu insanlar benim hiç gözüm tutmadı izliycem yarın yine ama akıl verin nolur ben kızıma nasıl tarif ettireyim sorduğumda gel buraya gel demişler yarın balkondan göstersem mi nereden çağırdı seni diye
Ay çok güldüm kahramanlık gerektirmeyen kelebek, en çok sevdiğim hayvandır düğün davetiyem, nikah şekerim hepsi rengarenk kelebektendi görünce çok hoşuma gitti amaoynakbasi34 canımın içi benim listeye girmek gibi bir niyetim yoktu sohbete geliyordum, en son kaç kiloyla ayrılmışim yarıştan bakabilirmisin mümkünse listeler beni geriyorda
kızlar ben çok bunaldım tam 2 haftadır acil ihtiyaç dışında dışarı çıkmamışım farkettim de bir dün kuaföre gittim o balkona çıktım salincagimda bir o yanı bir bu yani gidip geliyorum.
annem hala dönmedi bugün dayımın eşi ile konuştum beni oraya çağırıyorlar babacığım cenaze sebebi ile dün gece memlekete gitti annem 10 gün falan kalacak babam yokken gelmeyelim dedi kızımla beni özlemiş belki bir supriz yaparım eşimden izin almak zor oldu ama başardım.
tabi orada ya 2 gece yada 4 gece kalacağım ama diyeti bırakmak yok söz verdi yengem engellemeyecekler hatta yürüyüş bile yapabilirim bu günler içinde çok güzel bir yerde yaşıyorlar.
lazer randevumu erteleyebilirsem cmts dönebilirim ancak ertelemezlerse perşembe evimde olurum.
banuuuu birşey desem ayıp olur mu kız eşinle kavga ettiniz ya acep kız kardeşinin nazarimi degdiki enişteye de ayıp yani senin kadar anlayışlı bir hanımı var başının üzerinde gezdirmesi lazım üzülme sen ağlama demiyorlar ne kadar iyi olursa olsunlar bizim kadar kırılgan değiller anlamıyorlar
offff bu saat oldu uyuyamadım akşam çok kötü birşey öğrendim ağlamakla doldum allahım sen kötülere fırsat verme
evimiz bahçeli bizim eşim cam fidanı ekmek için karşıda ufak bir boş arsadan toprak alıyor kızımda yanında 5 adımlık bir mesafe burası eşim bahçe kapısının orada uğraşırken kızımda bahçe kapısının dışında oynuyor ama kapı ful parmaklık gibi açık yani herşey görünüyor eşim eğiliyor saksıya kızim koşarak eve gelmiş ilk kapı dışında 2. bir kapı var binaya giren oraya kadar koşmuş baba abiler beni götürecek do demiş esim fırlamış bakmış kimse yok bu bir hayal olamaz kızım daha evvel bu şekilde gelmedi hiç ama eşimle konuştuğumuzda beri aklımdan çıkmıyor ya birşey olsaydı bu işler anlık saniyelik allahım sen koru zaten sadece pazar günleri babası ile çıkıyor tavuklarini sevmeye toprakla oynamaya onada yollamam artık çok korktum evin tam karşısın daki dükkana değişik tipte insanlar girip çıkıyor sözde hurda plastik vs geri dönüşümü yapıyorlar ama ben de eşimde denk geldik mazot benzin tarzı bişey çekiyorlar arabadan 3 4 kere gördüm ve bu insanlar benim hiç gözüm tutmadı izliycem yarın yine ama akıl verin nolur ben kızıma nasıl tarif ettireyim sorduğumda gel buraya gel demişler yarın balkondan göstersem mi nereden çağırdı seni diye
aklımı oynatacagim resmen düşünmekten bu çocuğu ben asla dışarı bahçeye çıkarmıyorum tek başıma zaten binada bir tek ben varım şuan çok aklıma takıldı bu çocuk yalan söylemeyi akıl edecek bir yaşta değil doğruysa bu insanlardan a kimse yok gündüz bu sokakta
kızlar dün çok fena koşturmaca oldu akşam giremedim uyuya kalmışım menü de yazamadım ama akşam yemeğimi çok geç yedim 8 9 gibiydi ama çorba ve kapuskaydi
bu arada 1 kilo fazla çıktım tartıda inşallah cumaya eksi gelir
Bu kente yalnızlık çöktüğü zaman
Uykusunda bir kuş ölür ecelsiz
Alıp da başını gitmek istersin
Karanlık sokaklar kör sağır dilsiz @YENA ,Lilimam sonundaoldu , @mavimli oynakbasi34 sayfalarım karanlık kalmasın hadi gelin aydınlanayım artıkın
Ayy al bendende okadar bende bunaldım öyle dışarı çıkmayla falan geçecek bunalım değil tatile ihtiyacım var
Abla ablaaaa artık yemek ye lütfen bak tencere yemeği falan ye canımm tamam çorba ekmek yerine ama kalori hesabına göre yoksa tok falan tutmuyo tek başına,onun yerine tencere yemeği ve bir dilim ekmek yesen hem daha tok olurdun hemde vücut şaaaaşıp kalakalırdıhatta sonrasında tepki bile gösterebilir malum yemek nedir unuttu garibim
Son günlerde menülerde sık sık patates görüyorum hadi hayırlısı ama bizler patatesi unutmuştuk haberiniz ola
Bu menüyü Meryem sultan görmemiş olacakki yorum yapmamış,sen naaaptın böylehiç olmamış valla, sen neden spor yapmıyosun şekerim ?
Yine çok güzel Hasibecim ,lütfen kaptanım bak Hasibeyle kilolarınız yakın kopya çekebilirsin,sen neden böyle beslenmeyesinoynakbasi34
Meryem abla nur yüzlü ablam bitanesin sen
Bana öyle çok birşeymiş gibi geldi ki o iki sarma,anlatamam midemdeki ağırlığı.Şu saat oldu hala hissediyorum onları midemde
ucukcum benim 2. çocuk olacak şayet olursa ama inn ilk çocuk gibi stres oluyorum. her ay belirtiler gelince geriliyorum. hatta bazen vaktinden önce kan testi bile yaptırıp moralimi bozuyorum. bunları da kendime boşuna eziyet olarak görüyorum ama bazen söz dinletemiyorum kendime.Adet olucamı anlayınca kafam bozuluyo bu ay o kadar sey yaptım yine yok yine yookk ister istemez moralim bozuluyo.
ama cidden öylesin,senin yüzünü gören insanın direk sarılası geliyordur bence.öyle bir enerji veriyor:)
küçükken tatlıymışım da,sonrasında tatlı yemeye verince kendimi işler değişmiş
Dün eşim odumu kopardı
Eşimin kuzeni bize geldiğinde biberonunun ucunu unutmustu bende hazır araba bendeyken 2 dakikada gotureyim dedimdönüşü kızı Anneme bırakıp iki dakika eve uğrayıp Annemin benden istediği valileri alır birde kahve içerim dedim
Eşimde ben gittikten sonra uyuya kalmış ama nasıl bir uykuysa defalarca Zile bastım hatta apartmani ayağa kaldırdım desem yeridirAnahtarda içerden kapı üzerinde olunca kendi anahtarına da giremedim ve tabi o An uyduğunu bilmediğim için panik oldum
Bir yandan telefondan arıyorum hatta içerden duyuyorum telefonun çaldığını da ama yok adam kapıyı açmıyor
O AN aklıma direk eşimin fenalaştıği geldi ve daha kötü panik oldum
En sonunda şükür duyurabildim kendimi ama inanılmaz sinirlerim bozuldu ve içeri girer girmez aglamaya başladım
O an nasıl kendime kızdım daha bir gün önce sacma şeyler yüzünden kısa süreli de olsa tartıştık ve o An hiç ya bir şey olursa diye düşünmüyor insan
Rabbim sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin. ...Aminnnnn
Bu arada bugün Annemler Almanya'ya ucuyorlarGelin bir iki güne doğum yapacak ve bizimkiler 1.5 ay kadar orada kalacaklar
Tabi güzel bir Liste hazirladik hepimizgelirken unutmayayim herkes yazsın demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?