Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Harika bir menü...iki sarma çok değil gençsin unutmasin bünyen.... Spor da güzel...daha ne olsun. Koca bir öpücüğü hak ettin de artık nişanlın opsun yanımda değilsin.

Helal sana Diloooş baştan sona çok güzel, sen güvendiklerim arasındasın zaten aynen devam, vicdan azapları da başlamış sen olmuşsun

Yaa canım benim ilk günden beri desteğini çok hissediyorum,çok teşekkür ederim

sorma midem küçüldü diye midir nedir en ufak bişi yesem dünyaları yemişim gibi bi ağırlık oluyor ve hemen pişmanlık yaşıyorum.

böyle çok kilo verdiğim zamanlar oldu önceden,o yüzden vereceğime bende inanıyorum.tek isteğim geri almamak,bu son olur umarım.

Harika bir menü...iki sarma çok değil gençsin unutmasin bünyen.... Spor da güzel...daha ne olsun. Koca bir öpücüğü hak ettin de artık nişanlın opsun yanımda değilsin.

Meryem abla nur yüzlü ablam bitanesin sen

Bana öyle çok birşeymiş gibi geldi ki o iki sarma,anlatamam midemdeki ağırlığı.Şu saat oldu hala hissediyorum onları midemde

Rica ederim bebişim sizlerin kilo verdiğini görmek inan kendim kadar mutlu ediyo ,ben Meryem abla gibi nişanlına bırakamıycam öptüm bileee

Bir iki sebep var ama dolunayla birlesip etkiyi artirmis olabilir. Oyle biseymi varmıs :)
Evet yavrum yaa nedir bu dolunaydan çektiğimiz her ay her ayda olmaz ki yahu

Adet olucamı anlayınca kafam bozuluyo bu ay o kadar sey yaptım yine yok yine yookk ister istemez moralim bozuluyo.

Bana öyle çok birşeymiş gibi geldi ki o iki sarma,anlatamam midemdeki ağırlığı.Şu saat oldu hala hissediyorum onları midemde
Anam bu ne güzel iltifat böyle... oynayacam tutmayın beni...sen çok tatlı iyi huylu bir kizimizsin. Bu istek ve azimle güzel güzel zayıflayacaksın. Çikolata, bisküvi, kek, böreklerden korkarım iki sarma ne ki...vitamin olsun sana...çocukluk fotoğrafina da bayıldım. Dünya tatlısı bir şey tam ısırmalık

Adet olucamı anlayınca kafam bozuluyo bu ay o kadar sey yaptım yine yok yine yookk ister istemez moralim bozuluyo.
Sen doktora gittin demi canım yani kendi kendine tadavi uygulamıyosun sıkıntı nerde kimde biliyosun demi? Çünkü eşlere de çeşitli karışımlar falan yediriliyo hiç öyle şeyler denedin mi? Sıkma canını stres birebir etkiliyo en ummadığın zamanda bakmışsın olmuş kuzum yaşın çoook genç, inşallah hayırlısıyla yakın zamanda müjdeli haberi alırsın

Uçuğum bozma moralini durduk yere...dertler geçmeye mahkum...menün de bir şeye benzemiyordu canının sıkkın olduğunu anladım zaten...bı de ben üzmeyim dedim. Her şey düzelecek yavrum az sabır...güçlüsün sen bilirim seni canımın içi...hadi bir ohhhh çek...of değil ha.....ohhhhh

Baaak böyle nispet yapmayın şikayet ederim başka yerlerde görüşüyolar diye ( bunda bi sıkıntı görmüyo yönetim ama olsun siz biraz korkun )

Doktora gittik eşim de bi sıkıntı yok degerleri baya iyiymis hatta. Benim bikaç sıkıntım var ama henüz tedaviye gecemedik düzgün bi doktora denk gelemedim doktor araştırıyorum nasipten otesi yok tabi bekleyip duruyorum iste

ama cidden öylesin,senin yüzünü gören insanın direk sarılası geliyordur bence.öyle bir enerji veriyor:)

küçükken tatlıymışım da,sonrasında tatlı yemeye verince kendimi işler değişmiş

Aah abla ah ne guzel moral veriyosun gececek insallah

offff bu saat oldu uyuyamadım akşam çok kötü birşey öğrendim ağlamakla doldum allahım sen kötülere fırsat verme

evimiz bahçeli bizim eşim cam fidanı ekmek için karşıda ufak bir boş arsadan toprak alıyor kızımda yanında 5 adımlık bir mesafe burası eşim bahçe kapısının orada uğraşırken kızımda bahçe kapısının dışında oynuyor ama kapı ful parmaklık gibi açık yani herşey görünüyor eşim eğiliyor saksıya kızim koşarak eve gelmiş ilk kapı dışında 2. bir kapı var binaya giren oraya kadar koşmuş baba abiler beni götürecek do demiş esim fırlamış bakmış kimse yok bu bir hayal olamaz kızım daha evvel bu şekilde gelmedi hiç ama eşimle konuştuğumuzda beri aklımdan çıkmıyor ya birşey olsaydı bu işler anlık saniyelik allahım sen koru zaten sadece pazar günleri babası ile çıkıyor tavuklarini sevmeye toprakla oynamaya onada yollamam artık çok korktum evin tam karşısın daki dükkana değişik tipte insanlar girip çıkıyor sözde hurda plastik vs geri dönüşümü yapıyorlar ama ben de eşimde denk geldik mazot benzin tarzı bişey çekiyorlar arabadan 3 4 kere gördüm ve bu insanlar benim hiç gözüm tutmadı izliycem yarın yine ama akıl verin nolur ben kızıma nasıl tarif ettireyim sorduğumda gel buraya gel demişler yarın balkondan göstersem mi nereden çağırdı seni diye

aklımı oynatacagim resmen düşünmekten bu çocuğu ben asla dışarı bahçeye çıkarmıyorum tek başıma zaten binada bir tek ben varım şuan çok aklıma takıldı bu çocuk yalan söylemeyi akıl edecek bir yaşta değil doğruysa bu insanlardan a kimse yok gündüz bu sokakta

Ayyy cnm okurken dehsete kapildim valla
Cok sukur Allah korumus kizini
Bu konuda cocuklarin yalan soyleyebilecegini zannetmiyorum

Bende ara sira buyuk kizimla (5yasinda) senaryolar yazar oynarim. Mesela yabanci biri geldi soyle dedi boyle yapti ne yaparsin, ne yapmamiz lazim veya evde yalniziz dustum basimi carpip bayildim ne yaparsin? 112 aradin ne soylersin? Evimizin adresi neydi? Pazarda kayboldun ne yaparsin? Polis amca sordu annenin adini ne telefonunu biliyor musun soyle bakalim vs vs vs

Selamın aleyküm kizlarrrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Dün eşim çok geç eve gelince giremedim buraya ama aklım buralardaydi büyük kızın da interneti bitmiş
Hesapta 15inde kızım. Maaşını alınca interneti actiracaktik ama sağ olsun eşim ille ay başını bekle kızın hem başka ihtiyaçları var hemde üniversite kaydı için de para isteniyor dedi

Neyseki 3 gün sonra benim internetim yenilenecek

Sen takımın eski üyelerinden olduğun için seninde kelebegine kavuşmanı istedim ♡♡♡ hemen en Son kaçtin lisedeyken bakarım canım

Valla bende eşimde sonrasında len göze mi geldik dedik zaten ailede bir kaç kem gözlü var zaten benim tarafımda olsun sonun tarafında olsun

Aman Rabbim korumuş ben okurken bile gerildim seni düşünemiyorum
Maalesef zaman çok kötü ve gözümüzü bir An bile evlatlarimzdan ayirmamaliyiz
Rabbim bir daha o korkuyu yasatmasin canım. ...Aminnnn

Birde tek kalıyorsun diye korkuyorsun eşine söyle en azından biber gazı alsın sana Rabbim esirgesin ama o An en azından kendini ve evladını savunursun gerçi o bir ara yasak falan diye duymuştum ama emin de değilim
Heee olmadı sen devamlı çantada Deodorant bulundur en kötü ihtimalle Size zarar vermeye niyetlenenin gözüne sikarsin hem silah olarak da gecmez hemde o An etkisiz hale getirir

Aman diyeyim çocuk oyun oynamak isterse de sen bırak evi pok götürsün ama dakika yanlız bırakma kuzuyu babasıyla da gitse

Dün eşim odumu kopardı

Eşimin kuzeni bize geldiğinde biberonunun ucunu unutmustu bende hazır araba bendeyken 2 dakikada gotureyim dedim dönüşü kızı Anneme bırakıp iki dakika eve uğrayıp Annemin benden istediği valileri alır birde kahve içerim dedim

Eşimde ben gittikten sonra uyuya kalmış ama nasıl bir uykuysa defalarca Zile bastım hatta apartmani ayağa kaldırdım desem yeridir Anahtarda içerden kapı üzerinde olunca kendi anahtarına da giremedim ve tabi o An uyduğunu bilmediğim için panik oldum
Bir yandan telefondan arıyorum hatta içerden duyuyorum telefonun çaldığını da ama yok adam kapıyı açmıyor

O AN aklıma direk eşimin fenalaştıği geldi ve daha kötü panik oldum

En sonunda şükür duyurabildim kendimi ama inanılmaz sinirlerim bozuldu ve içeri girer girmez aglamaya başladım
O an nasıl kendime kızdım daha bir gün önce sacma şeyler yüzünden kısa süreli de olsa tartıştık ve o An hiç ya bir şey olursa diye düşünmüyor insan

Rabbim sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin. ...Aminnnnn

Günaydın gençlik..

yokluğun fark ediliyor hilalcik..
o artı ödem olabilir dedim ama kızartmaları ekmekleri gömmüşsün olmaış cnm. perşembeleri detoks yapsana.
bu arada değişiklik sana iyi gelecek. anlaşmayı da yapmışsın aferin sana diyetini sabote etmezler. ufaklığıda bırakıp onalra yürürsün

çok severim bu türküy cano.. her günün daha aydınlık olsun inş.

Şu mesajının hepsine katılıyorum Meralim. meryemciğin tencere yemeği yemesine, o patateslere, tatile , ve uçuğun sporuna. çoluk çocuk yokken ooo ne sporlar yapılır. bir de metobolizması güzel çalışır. hem rahmi de güzel etkiler spor..

yaprak serttir mideye dokunur cnm. hatta ebn emzirrken annem yedirtmezdi. çocua dkunur diye. ee senin mide d ehafif yemeye alıştıysa normaldir etkisi. bol su iç cnm.

ucukcum benim 2. çocuk olacak şayet olursa ama inn ilk çocuk gibi stres oluyorum. her ay belirtiler gelince geriliyorum. hatta bazen vaktinden önce kan testi bile yaptırıp moralimi bozuyorum. bunları da kendime boşuna eziyet olarak görüyorum ama bazen söz dinletemiyorum kendime.
bak lili demiş spor yap diye. bana çok iyi gelliyor yürüyüşler. benim pek zamanım yok aralara sıkıştırıyorum ama herşeyi unutturuyor. lütfen spor yap halk eğitim kursalarına falan git. olamdı okul oku. kafayı dağıt biraz.
ve lütfen tedavine başla bu arada. evet gençsin hatta çok gençsin ama için bebek istiyor başla bir yerden bakalım. doktorlar 1 yılı geçince gelin diyor.

ama cidden öylesin,senin yüzünü gören insanın direk sarılası geliyordur bence.öyle bir enerji veriyor:)

küçükken tatlıymışım da,sonrasında tatlı yemeye verince kendimi işler değişmiş

senden bende de umutluyum cnm.. hadi bakalım o gelinlikte kuğu gibi ol.
ben nişanlandım kiloluydum. nikahı yaptık foto çekindik abowww kocaman duruyorum eşimin yanında. hemen diyete başladım. o gelinliğe incegrmeliyim dedim ve 82 kilodan 59 a düşüp amacıma ulaştım. sen de yaparsın güveniyorum.

cnm çok haklısın çok ürkütücü. artık çocuklarımızı kendimizden bile sakınır olduk. ülkece psikolojimiz bozuk. şu kötüler eskiden gün yüzüne çıkmıyordu maalesef. artık bilinçllendik her şey gün yüzüne çıkıyor. anne babalar hep çocuklarının yanında. bunlar güzel şey. ama işte bizlerde duydukça paranoyak oluyoruz.
neyse bir de şu videolar var ya çocukların bilinçaltına çok fena işliyor. şayet çocuğu biri almaya kalksa ki Allah korusun alırdı. çünkü çok küçük. belki geçerken birileri sevmiştir. ya da kendine doğru geliyor zannetmiştir. o izlediği videoları verdiği etkilerle öyle sanmıştır. ha video izlemiyorsa da birşey duymuştur falan.

Allah korusun kaptanım. Rabbim korktuğumuza uğratmasın. sanırım ben olsam ben de perişan olurdum. geçmiş olsun..

Bu arada bugün Annemler Almanya'ya ucuyorlar Gelin bir iki güne doğum yapacak ve bizimkiler 1.5 ay kadar orada kalacaklar

Tabi güzel bir Liste hazirladik hepimiz gelirken unutmayayim herkes yazsın demişti

kaptanım biz de listte haızrlayabiliyor muyuz takım ruhundan mütevelllit

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…