Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

şu an nasıl bir meryem abla ile karşı karşıyayım daha iyi anladım

Eş elinden kantaron birebir bu ağrılara. Kaptanımda oynakbasi34 ağrı sızı kalmadı. Unutma Bonus kantaron

Sen iyi bir insan olduğun içine kan çekiyor tatlım. Alıştım kız sana,,,evlenip de bizi unutursan çok ozlerim .
Ben de çok sariliyorum sana.

Unutmam ben sizleriii

Selam herkese,bugün çok aç hissediyorum:) ama neyseki yoğun bir gün aklıma gelmez fazla herhalde :)

Unutmam ben sizleriii

Selam herkese,bugün çok aç hissediyorum:) ama neyseki yoğun bir gün aklıma gelmez fazla herhalde :)
Dilancim açlığını bastıracak bir şeyler ye. Dışarda misin evde misin bilmiyorum. Kuruyemiş, meyve , ayran . Bol da su iç ... Sık tuvalete gitmekten çekinme tatlım....

Merhabalar, analı kızlı biz geldik.

Şu an dışarıdayız, ve 6000 adım atmış bulunmaktayız. Hala yürüyoruz. Havası ne sıcak ne soğuk, tam gezmelik, biz de tadını çıkarıyoruz. Bronşit olmuş biraz, çıkın gezin dedi, hiç eve girdiğimiz yok ki :)

Sabah kahvaltısı yapmadım daha, iştahım yok, meyve falan atıştırırım, bakarız ona ya. Ama şuan kendimi dinç hissediyorum.

Ciğerlerimiz açıldı ya :)

zaten korkunç videolardan bahsetmedim. çizgi türü olanların hepsinin arasında bizim algılayamadığımız çocuklarının zihnine ufak ufak işlenen şeyler var. yani izliyormuş onlardır temeli. videoyu bırakınca çocuktaki gelişime şok olacaksın.
benim oğlanda izlerdi bıraktık çocuk baya gelişti.

Biliyorum doktora gittim tahliller testler ne gerekiyosa yaptırdım bikac hafta icinde tekrar gidicem bakalım. Yürüyüs banada cok iyi geliyo bazen cıkıyorum spor yapmasamda

süper cnm. inş hayırlı haberlerimiz olur. senin benim meralin themaginalin başka var mıydı acep
bu akdarız herhalde.

Ben de yürüyüşten geldim canım. Ne güzel açık havada gezmek kafa dağıtıyor. Kim bronşit olmuş? Geçmiş olsun.

Ben de yürüyüşten geldim canım. Ne güzel açık havada gezmek kafa dağıtıyor. Kim bronşit olmuş? Geçmiş olsun.
2 hafta önce kızım hasta idi, 1 hafta düzeldi, şimdi yine hasta. Maşallah dirençli meleğim, allah hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara eda versin.

2 hafta önce kızım hasta idi, 1 hafta düzeldi, şimdi yine hasta. Maşallah dirençli meleğim, allah hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara eda versin.
Bütün dualarına amiiiin. hep dirençli olsun inşallah. Annesi de diyetinde tabikim...şu kelebek işi noldu

Beni de araya sıkıştırın bir kedim olsun istiyorum. Eşim istemiyor

aaa neden ki ?? aslında ben hayvanlardan çok korkarım. en çok istediğim korkum geçsede bir kedimiz olsa.
hatta pazar günü eşimle muhabbetini yaptım. korkmasam bir kedi alırdık oğluma arkadaş olurdu oğlum bayılırdı dedim.
enişte korkuyorsa huylanıyorsa o iş zor ama onlar yoksa inş kabul eder de cici bir kedin olur cnm

geçmiş olsun. emiyorsa bol bol emsin meme ağzından çıkmasın. emmiyorsa da biraz vitaminli sebze meyve yedirmeye çalış.

geçmiş olsun. emiyorsa bol bol emsin meme ağzından çıkmasın. emmiyorsa da biraz vitaminli sebze meyve yedirmeye çalış.
Yeni 5nci ayımıza girdik, kaşık mamasına başladık, dün memeyi verdim 2 buçuk ay sonra, aslında emerdi, ancak çok acıkmıştı gözü birşey görmedi, biberona saldırdı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…