Soru 1 Dirsek ve dizinde nasıl bir sıkıntı var. Eklem sıvısiyla mi alakalı?
Soru 2 Evde günün nasıl geçiyor? Hareketli biri misin?
Soru 3 Zayıflamaya karar verdiğinden beri hayatında nasıl değişiklikler yaptın? Bunları uygularken nasıl güçlüklerle karşılaşıyorsun? Baş etmekte çözüm bulmakta zorluk yaşıyor musun?
Soru 4 Etrafında eş, kardeş, arkadaş diyetinde daha doğrusu sağlıklı beslenmende sana destek olan var mı?
Her sorunun puan değeri 25p'tir. İstediğin sorudan başlayamazsın sırasıyla...
İmla noktalamaya dikkat edilecektir.
Sor demeyecektin ablamal başına belayı
Eş elinden kantaron birebir bu ağrılara. KaptanımdaYürü açılır, ayak baldırında çok ağrı varsa zeytinyağı veya vücut kremiyle aşağıdan yukarı doğru masaj yap sürekli, vücut alışana kadar oluyor ağırılarbırak kendini hocanın ellerine
Hihihihi azcik kilo almış olabilirim
Eşi yanında olmayan ne yapsınEş elinden kantaron birebir bu ağrılara. Kaptanımdaoynakbasi34 ağrı sızı kalmadı. Unutma Bonus kantaron
Sen iyi bir insan olduğun içine kan çekiyor tatlım. Alıştım kız sana,,,evlenip de bizi unutursan çok ozlerim .
Ben de çok sariliyorum sana.
O zaman kantaron işe yaramaz LunyaEşi yanında olmayan ne yapsın
Dilancim açlığını bastıracak bir şeyler ye. Dışarda misin evde misin bilmiyorum. Kuruyemiş, meyve , ayran . Bol da su iç ... Sık tuvalete gitmekten çekinme tatlım....Unutmam ben sizleriii
Selam herkese,bugün çok aç hissediyorum:) ama neyseki yoğun bir gün aklıma gelmez fazla herhalde :)
Dilancim açlığını bastıracak bir şeyler ye. Dışarda misin evde misin bilmiyorum. Kuruyemiş, meyve , ayran . Bol da su iç ... Sık tuvalete gitmekten çekinme tatlım....
o kadar cevaplatamaz canım benim kızım 33 aylık henüz ama teşekkür ederim bende zaman la konuşmaya başlarım bunları
sorma banu bu eve çıktığından beri huzurla uyuyamadım ev büyük balkon ve 2 cam dan tırsıyorum hırsızdan sebep bide yan binamızda ki aptalca adam geçen bizim çatıya çıktı gece 1 de evde kalmış anahtarları bizim çatıdan onun balkona geçecekmiş annemle nasıl korktuk birde ben o an dustaydim o da tuz biber oldu bu korkularima
izliyor canım video ama öyle korkunç şeyler değil çizgi film işte sevmek için biri olsa orada dururdu ama kacmazdi ki
3 e kadar düşündüm durdum of
abla bilinç altı olabilir çünkü gece hep yanımıza geliyor camdan korktuğunu söylüyor buyukcene bir ağaç var cam önünde ama inşallah tamamen onun korkularindandir
Biliyorum doktora gittim tahliller testler ne gerekiyosa yaptırdım bikac hafta icinde tekrar gidicem bakalım. Yürüyüs banada cok iyi geliyo bazen cıkıyorum spor yapmasamda
Ben de yürüyüşten geldim canım. Ne güzel açık havada gezmek kafa dağıtıyor. Kim bronşit olmuş? Geçmiş olsun.Merhabalar, analı kızlı biz geldik.
Şu an dışarıdayız, ve 6000 adım atmış bulunmaktayız. Hala yürüyoruz. Havası ne sıcak ne soğuk, tam gezmelik, biz de tadını çıkarıyoruz. Bronşit olmuş biraz, çıkın gezin dedi, hiç eve girdiğimiz yok ki :)
Sabah kahvaltısı yapmadım daha, iştahım yok, meyve falan atıştırırım, bakarız ona ya. Ama şuan kendimi dinç hissediyorum.
Ciğerlerimiz açıldı ya :)
Beni de araya sıkıştırınsüper cnm. inş hayırlı haberlerimiz olur. senin benim meralin themaginalin başka var mıydı acep
bu akdarız herhalde.
2 hafta önce kızım hasta idi, 1 hafta düzeldi, şimdi yine hasta. Maşallah dirençli meleğim, allah hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara eda versin.Ben de yürüyüşten geldim canım. Ne güzel açık havada gezmek kafa dağıtıyor. Kim bronşit olmuş? Geçmiş olsun.
Bütün dualarına amiiiin.2 hafta önce kızım hasta idi, 1 hafta düzeldi, şimdi yine hasta. Maşallah dirençli meleğim, allah hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara eda versin.
Beni de araya sıkıştırınbir kedim olsun istiyorum. Eşim istemiyor
Insallah hepimizin gönlundekini nasip eder Allah :)süper cnm. inş hayırlı haberlerimiz olur. senin benim meralin themaginalin başka var mıydı acep
bu akdarız herhalde.
2 hafta önce kızım hasta idi, 1 hafta düzeldi, şimdi yine hasta. Maşallah dirençli meleğim, allah hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara eda versin.
Amin cnm..Insallah hepimizin gönlundekini nasip eder Allah :)
Bilmiyorum ki uçurmuyorlar beni, kreşteyken bile grubumun sembolü idi, bu bir işaret midir :)Bütün dualarına amiiiin.hep dirençli olsun inşallah. Annesi de diyetinde tabikim...şu kelebek işi noldu
Yeni 5nci ayımıza girdik, kaşık mamasına başladık, dün memeyi verdim 2 buçuk ay sonra, aslında emerdi, ancak çok acıkmıştı gözü birşey görmedi, biberona saldırdı :)geçmiş olsun. emiyorsa bol bol emsin meme ağzından çıkmasın. emmiyorsa da biraz vitaminli sebze meyve yedirmeye çalış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?