Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

08:00 kalkış
10:00 rezene çayı
13:00 1 mandalin
17:30 3 kaşık mantı

Olmuyor böyle olmuyor.
Herşey üstüste geliyor sanki, alerji testi yaptırmıştım, portakal, kivi, çilek ve cevize alerjim var. Sonra miyopluk var, onu da bugün öğrendim, egzama başlangıcı. Kızım hasta, daha ne

Bugün sporun canına okudum.
Maşallah bende beklediğim kabanı almaya gittim ama malesef onu alamadım yok getirtecekleri ilde de kalmamış sinir oldum yine uzatacaklardı kalsın dedim boynerden aldım bi tane, doğumgünü hediyem boşa gitmesin diye almalıydım

Nasıl yani şimdiye kadar yoktu şimdi mi çıktı bu allerjiler ? Geçmiş olsun canım sana da kızına da acil şifalar diliyorum...

Olmuyor tabi böyle olmuyor. Napalim alerjimiz var diye hayata mi küselim. Elması armutu visnesi kirazı ayvası üzümü kayısı şeftali erik muz karpuz kavun dünya meyve var onlari yersin. Gözlük var lens var. Egzemayi iyilestiriyorlar bazı gıdalara dikkat edersen hafif geçer. Sabah ne güzel yürüyordun minnoşla...hemen modun düştü. Bu kadar dert ettiğin şeye bir de kilo ekle madem...Menunü bu şekilde vermene değer mi tatlım. Aklı başında beslen...bebişin var ...sonra oklavayı elime aldirma...hayatta sahip olduğun güzellikleri düşün boş yere mutsuz etme kendini...

Canım o çizgiler seni olduğundan kilolu gösterecekti zaten. Sadece modeli güzeldi...sen beğendin diye sevinmiştim ama vardır bir hayır demek ki...gelmemiş...yeni cicini de güle güle giy.

Canım o çizgiler seni olduğundan kilolu gösterecekti zaten. Sadece modeli güzeldi...sen beğendin diye sevinmiştim ama vardır bir hayır demek ki...gelmemiş...yeni cicini de güle güle giy.
Dimi ama ohhh iyi ki gelmemiş bu sefer siyahhhh aldım aslında şu an giydiğimde siyahtı ama daha kısa ay siyah takıntım ne olacak bilmiyorum ama ince gösterdiği bi gerçek teşekkürler minnoş ablam

allah dermansız dert vermesin bu saydıklarının hepsinin çok şükür dermanı var bu menü ile sağlık lı kilo veremezsin canım yarın silkelen kendine gel lütfen

hayırlı akşamlar

sabah 10.30
yarım avuç kadar üzüm findik
portakal 1 adet küçük boy

öğlen 13.30
bir dolu tabak kapuska
küçük kaşe salata
1 dil ekmek

ara
3 kare bitter çikolata

akşam 19.00
1.5 kepçe brokoli çorbası
1 tabak kapuska
2 yk kaşığı patates 1 but fırında

şu hiç içmedim
spor zaten hak getire :/

Ben diyoruuum patates peydah oldu grupta ve sırayla herkese bulaşıyo

Meralin dediği gibi patatese muhabbet var bugünlerde uzak durulmali bence de...

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar

Net madur kaptaniniz geldiğini
Sabır kaldı şurada 3 gün sonra benim internet paketim yenilenecek nasılsa ♡ sonra telefonumu eleyen avladı Anne terliği ile tanistiririm

Can sıkıntısından yarım kalan bütün el işlerimi çıkardım kafam dağılım diye gerçi buyuk kiz görünce yahu işin mi yok ne ugrasiyorsun bunlarla dedi ama yarım kalmasin bari olmadı ufakligin ceyizine kalır

Öğleden sonra da Havuz faslı derken akşamı yaptım eşim de şükür çok geç gelmedi de buraya bakabildim

Sohbetinize dahil olmayi çok isterdim ama bir kaç güne yöne sahalara dönüyorum ♡

Allah razı olsun canım valla o An aklım gitti ama şükür iyimis ♡ Sonrasında hemen giyin Anneme benle geliyorsun bundan sonra evde tek kalıyorsun dedim ağlayarak da nasıl gülüyor tamam özür dilerim valla bilerek olmadı ama sakın ol tamam Annene de geliyorum senle yeterki sen üzülme dedi ve normalde sen git ya ben iyiyim diyen adam hiç itiraz etmeden benle geldi

Tabiki sizlerde Liste hazirlayabilirsiniz Aslında takımda herkesin listeyi düzenlemeyi bilmesi lazım. Ki olur ya ben giremem yada başka bir acil durum olur o zaman takımın diğer üyeleri de hazırlayıp paylaşımalanına taşımayı bilmeli ille kaptan olma şartı yok kuzum ♡♡♡♡
Hatta istersen bu cuma sen dene bakalım

Allah razı olsun canım ♡ sorma durup durup adamın o gün yüzüne baktım Rabbim yokluklarini gostermesin. ...Aminnnn

Çok şükür büyük biraz daha iyi hatta okadar iyi ki kardeşini yakalayıp yere yatırıp tükenmez kalemle kalcasina dövme yapıyor şu anda
öksürüğü geçti sadece kulak tıkanıklığı ve hafif nezle kaldı onuda iki güne atar üzerinden

Şükür evdekiler iyi olunca bende biraz daha toparlanabildim ama hala her yerim ağrıyor havuza bile inan zorla gittim ama iyi geldi en azından hava aldım

Ohhh en güzel hediyeyi vermişsin kendine ♡♡♡♡
Sağlıklı ve Fit olmana yardimci olacak işte ne güzel ♡♡♡♡♡
Ahhh ahhh bazen diyorum hiç isim olmasa koşturmaca olmasa da bütün gün spor salonundan çıkmadan çabucak incecik olsam diye

Aman Allah korusun valla 1 saniye bile gözden ayırmaya gelmiyor bugün havuzda 3 yaslarinda bir kız donalniyordu etrafta Annesinden tam uzaklasacakti ( Dinlemiyor Annesini ) dedim amansakin o tarafa gitme oraya giden çocukları kaciriyorlar sonra bir daha Anneni goremezsin dedim de kız korktu Annesinin yanından kalkmadı bir daha
Kadına da dedim kusura bakma maksadı korkutma değil ama zaman çok kötü ve burada da olsa kimseden yüzde yüz emin olamayız siz aglayacaginiza çocuğu o konuda başı boş bırakmayın dedim Kadın teşekkür etti okadar güler yüzlü soylediniz ki sizden değil de benden uzak kalma korkusundan oturdu dedi

Eş elinden kantaron birebir bu ağrılara. Kaptanımda oynakbasi34 ağrı sızı kalmadı. Unutma @Bonus kantaron

Ahhh o kantaron yok mu her derde deva

oyy MaşAllah kuzuya. kaşık mamasını kendin yap cnm. hazırlar çürük ve bozuk meyvelerden yapılıyor

ayy ben çok fena panika tak geçiriyorum hayvana 1 metreden fazla yaklaşınca

Canım benim arkadaş kadar olmasın inan dah görünce bile midesi bulaniyormus hatta ilk oğlu sokaktan yaralı yavru kedi getirdiğinde hayvancagiz iyilesene kadar evden göndermeye de kiyamamis ama kusmaktan halsizlik kalmış
Asla evde kalamaz iyilesin sokağa salacagiz derken 10 gün sonra bir alıştı şu anda evde 3 tane sokaktan yavruyken alınan pisicik var ve hepsi birbirinden akıllı ve sevimli ♡♡♡♡ Resmen evin evlatları gibi oldular ♡♡♡♡ Bende benim büyük kuzuyu ikna etmeye çalışıyorum bugün tamam dese yarinbende sokaktan bir yavruyu sahiplenirim ♡♡♡♡♡

Nasıl yani şimdiye kadar yoktu şimdi mi çıktı bu allerjiler ? Geçmiş olsun canım sana da kızına da acil şifalar diliyorum...
Yok aslında varmış, ben sonradan öğrendim, hiç daha önce önemsemedim gün içerisinde huylanınca kaşınma gibi bişey sanıyordum :$

Ya sabah yürüyordum, eve geldim 11000 adım atmışız, ne kadar yürüdüysem artık, lens tak çıkar zor olmuyor mu, geceleri yapışıyor diye biliyorum. Gözlüğe bakacağız artık bir şekilde. Neyse morali bozmuyoruz ♡

allah dermansız dert vermesin bu saydıklarının hepsinin çok şükür dermanı var bu menü ile sağlık lı kilo veremezsin canım yarın silkelen kendine gel lütfen
Sabah ola hayrola diyelim. Yeni güne başlayalım :)

Bugunku menü
Sabah tahlil için kahvaltı yapmadım. Dönünce de posetimi alıp sahile vurdum kendimi.
10.30 Biraz kuruyemiş iki çay
14.30 İki kepçe mercimek çorbası, yarım tb ekmeği
18.00 İki kaşık kereviz salatası, otlu iki yumurta( ebegümeci , adını bilmediğim yeşillik)
İki saat tempolu yürüyüş, ogleden sonra 30 dakika daha yürüyüş, bir saat zumba, 30 dakika kardiyo
İki litre su, yeşil çay içmeye devam
oynakbasi34

Kesinlikle canım morali bozmuyoruz. Yeni gün yeni umutlar yeter ki biz iyi olalım. Şükretmek lazım her halimize.

Herşey dahil paket gibi olmuş maşallah canikom amaaaaa yemek yemek yemeeeeeeeeek görelim artık ye ye yeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…