Canım yarın öğleden sonra çıkacakmış. Aile hekimine gitmiştim. Devlet hastanesi olsa öğleden sonra çıkardı. Olsun acelesi yok. Tesekkur ederim bitanem alakan ićin.Elhan abla sonuçların çıktı mı?
İnşallah hepsi güzeldir bebişimCanım yarın öğleden sonra çıkacakmış. Aile hekimine gitmiştim. Devlet hastanesi olsa öğleden sonra çıkardı. Olsun acelesi yok. Tesekkur ederim bitanem alakan ićin.
MaşallahBugün sporun canına okudum.
Nasıl yani şimdiye kadar yoktu şimdi mi çıktı bu allerjiler ? Geçmiş olsun canım sana da kızına da acil şifalar diliyorum...08:00 kalkış
10:00 rezene çayı
13:00 1 mandalin
17:30 3 kaşık mantı
Olmuyor böyle olmuyor.
Herşey üstüste geliyor sanki, alerji testi yaptırmıştım, portakal, kivi, çilek ve cevize alerjim var. Sonra miyopluk var, onu da bugün öğrendim, egzama başlangıcı. Kızım hasta, daha ne
Olmuyor tabi böyle olmuyor. Napalim alerjimiz var diye hayata mi küselim. Elması armutu visnesi kirazı ayvası üzümü kayısı şeftali erik muz karpuz kavun dünya meyve var onlari yersin. Gözlük var lens var. Egzemayi iyilestiriyorlar bazı gıdalara dikkat edersen hafif geçer. Sabah ne güzel yürüyordun minnoşla...hemen modun düştü. Bu kadar dert ettiğin şeye bir de kilo ekle madem...Menunü bu şekilde vermene değer mi tatlım. Aklı başında beslen...bebişin var ...sonra oklavayı elime aldirma...hayatta sahip olduğun güzellikleri düşün boş yere mutsuz etme kendini...08:00 kalkış
Olmuyor böyle olmuyor.
Herşey üstüste geliyor sanki, alerji testi yaptırmıştım, portakal, kivi, çilek ve cevize alerjim var. Sonra miyopluk var, onu da bugün öğrendim, egzama başlangıcı. Kızım hasta, daha ne
Canım o çizgiler seni olduğundan kilolu gösterecekti zaten. Sadece modeli güzeldi...sen beğendin diye sevinmiştim ama vardır bir hayır demek ki...gelmemiş...yeni cicini de güle güle giy.Maşallahbende beklediğim kabanı almaya gittim ama malesef onu alamadım yok getirtecekleri ilde de kalmamış sinir oldum yine uzatacaklardı kalsın dedim boynerden aldım bi tane, doğumgünü hediyem boşa gitmesin diye almalıydım
Dimi ama ohhh iyi ki gelmemişCanım o çizgiler seni olduğundan kilolu gösterecekti zaten. Sadece modeli güzeldi...sen beğendin diye sevinmiştim ama vardır bir hayır demek ki...gelmemiş...yeni cicini de güle güle giy.
08:00 kalkış
Olmuyor böyle olmuyor.
Ben diyoruuum patates peydah oldu grupta ve sırayla herkese bulaşıyohayırlı akşamlar
sabah 10.30
yarım avuç kadar üzüm findik
portakal 1 adet küçük boy
öğlen 13.30
bir dolu tabak kapuska
küçük kaşe salata
1 dil ekmek
ara
3 kare bitter çikolata
akşam 19.00
1.5 kepçe brokoli çorbası
1 tabak kapuska
2 yk kaşığı patates 1 but fırında
şu hiç içmedim
spor zaten hak getire :/
Ohhh çok şükür mutlu biri var buradaDimi ama ohhh iyi ki gelmemişbu sefer siyahhhh aldım aslında şu an giydiğimde siyahtı ama daha kısa ay siyah takıntım ne olacak bilmiyorum ama ince gösterdiği bi gerçek teşekkürler minnoş ablam
Meralin dediği gibi patatese muhabbet var bugünlerde uzak durulmali bence de...hayırlı akşamlar
sabah 10.30
yarım avuç kadar üzüm findik
portakal 1 adet küçük boy
öğlen 13.30
bir dolu tabak kapuska
küçük kaşe salata
1 dil ekmek
ara
3 kare bitter çikolata
akşam 19.00
1.5 kepçe brokoli çorbası
1 tabak kapuska
2 yk kaşığı patates 1 but fırında
şu hiç içmedim
spor zaten hak getire :/
Günaydın gençlik..
yokluğun fark ediliyor hilalcik..
o artı ödem olabilir dedim ama kızartmaları ekmekleri gömmüşsün olmaış cnm. perşembeleri detoks yapsana.
bu arada değişiklik sana iyi gelecek. anlaşmayı da yapmışsın aferin sana diyetini sabote etmezler. ufaklığıda bırakıp onalra yürürsün
çok severim bu türküy cano..her günün daha aydınlık olsun inş.
Şu mesajının hepsine katılıyorum Meralim. meryemciğin tencere yemeği yemesine, o patateslere, tatile, ve uçuğun sporuna. çoluk çocuk yokken ooo ne sporlar yapılır. bir de metobolizması güzel çalışır. hem rahmi de güzel etkiler spor..
yaprak serttir mideye dokunur cnm. hatta ebn emzirrken annem yedirtmezdi. çocua dkunur diye. ee senin mide d ehafif yemeye alıştıysa normaldir etkisi. bol su iç cnm.
ucukcum benim 2. çocuk olacak şayet olursa ama inn ilk çocuk gibi stres oluyorum. her ay belirtiler gelince geriliyorum. hatta bazen vaktinden önce kan testi bile yaptırıp moralimi bozuyorum. bunları da kendime boşuna eziyet olarak görüyorum ama bazen söz dinletemiyorum kendime.
bak lili demiş spor yap diye. bana çok iyi gelliyor yürüyüşler. benim pek zamanım yok aralara sıkıştırıyorum ama herşeyi unutturuyor. lütfen spor yap halk eğitim kursalarına falan git. olamdı okul oku. kafayı dağıt biraz.
ve lütfen tedavine başla bu arada. evet gençsin hatta çok gençsin ama için bebek istiyor başla bir yerden bakalım. doktorlar 1 yılı geçince gelin diyor.
senden bende de umutluyum cnm.. hadi bakalım o gelinlikte kuğu gibi ol.
ben nişanlandım kiloluydum. nikahı yaptık foto çekindik abowww kocaman duruyorum eşimin yanında. hemen diyete başladım. o gelinliğe incegrmeliyim dedim ve 82 kilodan 59 a düşüp amacıma ulaştım. sen de yaparsın güveniyorum.
cnm çok haklısın çok ürkütücü. artık çocuklarımızı kendimizden bile sakınır olduk. ülkece psikolojimiz bozuk. şu kötüler eskiden gün yüzüne çıkmıyordu maalesef. artık bilinçllendik her şey gün yüzüne çıkıyor. anne babalar hep çocuklarının yanında. bunlar güzel şey. ama işte bizlerde duydukça paranoyak oluyoruz.
neyse bir de şu videolar var ya çocukların bilinçaltına çok fena işliyor. şayet çocuğu biri almaya kalksa ki Allah korusun alırdı. çünkü çok küçük. belki geçerken birileri sevmiştir. ya da kendine doğru geliyor zannetmiştir. o izlediği videoları verdiği etkilerle öyle sanmıştır. ha video izlemiyorsa da birşey duymuştur falan.
Allah korusun kaptanım. Rabbim korktuğumuza uğratmasın. sanırım ben olsam ben de perişan olurdum. geçmiş olsun..
kaptanım biz de listte haızrlayabiliyor muyuztakım ruhundan mütevelllit
zukkum bebeğim kizinin bilinçaltı onu çok korkutmuş. Yoldan geçen birileri ya da bir bakış onu çok korkutmuş. Eşin oradayken buna cesaret edemezlerdi. Tek başına dışarı gönderecek zamanlar kalmadı bitanem. Fazla germe kendini çocuğun senin her halini görüyor daha fazla etkilenmesin. Daha dikkatli olursun Allah kötülere fırsat vermesin.
oynakbasi34 canım sana da gecmis olsun canım. Hayat sürprizlerle dolu, her günümüz aynı geçmiyor maalesef. Eşinle kırgınlığıni uzatmamak için sana ders olmuş kapının açılmaması.
Allah anneciğinin yolunu açık etsin sağ salim gidip torununu koklamak nasip olsun ona. Büyük kızın iyileşti mi biraz. Geçen hafta havalarda bir şey vardı benim de sürekli baş ağrilarim oldu...umarım biraz daha iyidir. Tabi sen de salya sümük birkaç gün geçirdinsen kendini nasıl hissediyorsun? Hayat düz bir çizgiye dönüştüğü gün eks olduk demektir yani mefta ...o yüzden iniş çikişlar hala hayatta olduğumuzu gösteriyor. Guzel bir gün diliyorum hepimize...
Bir gelip bir gidiyorum kendimi toplamadan dikiş tutturmadan düzene girmeden yazmıycam dedim.
Bildirimede gelememiştim dışardaydım o gün baya.
Bir arkadaşın vesile olmasıyla kendime sevgililer günü hediyesi 3 aylık spor salonu paketi aldım.
Tam istediğim gibi ramazana kadar haftada 3 gün.
Şu an için biraz zorlanıyorum 8 ay olmuş bırakalı.
Ama alışıcam illaki.
Tek sorun bu ara dirseğim ve dizim ağrıyo sporla onlar kötü etkilenmez inş.
Ya sakatlacan ya ayağa kalkacan bonus
Cok gecmiş olsun. Gecen haftafa bızim mahallede oldu bole bi olay. 3tane peceli kadın komsunun kapısına dılenci gibi gelmişler. Kapıyı 11yaslarındaki torunu acmiş, annen yokmu demişler.yok demiş. Soyle dısarıya dogru bi cıksana demişler, asılmıslar cekiştirmişlrr cocugu. Kurtulmus ellerinden, o sırada cocugun babası cıkmıs kapıya, kosarak kapıda bekleyen arabaya binip kacmıslar...
Bizim burası kasabaydı, sonra donusumle mahalle oldu. Yanı herkez bırbırını bılır, akrabaydı. Ama sehıre yakın olması, satılan arsalara yabancıların ev yapması, yaptırması sonucu, kiracılar vs. Artık tanımadıgın kişilerle karsılasılıyor heran. Yani buralarda olmaz derdik hep ama artık kimseye güvenilmiyor...
Yani buyuk sehırlerde cok cok zor.
Cocuklara kımseye guvenmemeyı solemek lazım. Masallah sızın kızınız ogrenmıste sizinle paylasmıs olanlara, bazı cocuklar kanıp gıdebılırde Allah korusun.
RABBİM ESİRGESİN TÜM EVLATLARIE ANALARI BABALARI İNŞALLAHH.
Eş elinden kantaron birebir bu ağrılara. Kaptanımdaoynakbasi34 ağrı sızı kalmadı. Unutma @Bonus kantaron
oyy MaşAllah kuzuya. kaşık mamasını kendin yap cnm. hazırlar çürük ve bozuk meyvelerden yapılıyor
ayy ben çok fena panika tak geçiriyorum hayvana 1 metreden fazla yaklaşınca
Yok aslında varmış, ben sonradan öğrendim, hiç daha önce önemsemedim gün içerisinde huylanınca kaşınma gibi bişey sanıyordum :$Nasıl yani şimdiye kadar yoktu şimdi mi çıktı bu allerjiler ? Geçmiş olsun canım sana da kızına da acil şifalar diliyorum...
Ya sabah yürüyordum, eve geldim 11000 adım atmışız, ne kadar yürüdüysem artık, lens tak çıkar zor olmuyor mu, geceleri yapışıyor diye biliyorum. Gözlüğe bakacağız artık bir şekilde. Neyse morali bozmuyoruz ♡Olmuyor tabi böyle olmuyor. Napalim alerjimiz var diye hayata mi küselim. Elması armutu visnesi kirazı ayvası üzümü kayısı şeftali erik muz karpuz kavun dünya meyve var onlari yersin. Gözlük var lens var. Egzemayi iyilestiriyorlar bazı gıdalara dikkat edersen hafif geçer. Sabah ne güzel yürüyordun minnoşla...hemen modun düştü. Bu kadar dert ettiğin şeye bir de kilo ekle madem...Menunü bu şekilde vermene değer mi tatlım. Aklı başında beslen...bebişin var ...sonra oklavayı elime aldirma...hayatta sahip olduğun güzellikleri düşün boş yere mutsuz etme kendini...
Sabah ola hayrola diyelim. Yeni güne başlayalım :)allah dermansız dert vermesin bu saydıklarının hepsinin çok şükür dermanı var bu menü ile sağlık lı kilo veremezsin canım yarın silkelen kendine gel lütfen
Kesinlikle canım morali bozmuyoruz. Yeni gün yeni umutlar yeter ki biz iyi olalım. Şükretmek lazım her halimize.Yok aslında varmış, ben sonradan öğrendim, hiç daha önce önemsemedim gün içerisinde huylanınca kaşınma gibi bişey sanıyordum :$
Ya sabah yürüyordum, eve geldim 11000 adım atmışız, ne kadar yürüdüysem artık, lens tak çıkar zor olmuyor mu, geceleri yapışıyor diye biliyorum. Gözlüğe bakacağız artık bir şekilde. Neyse morali bozmuyoruz ♡
Sabah ola hayrola diyelim. Yeni güne başlayalım :)
Herşey dahil paket gibi olmuş maşallah canikom amaaaaa yemek yemek yemeeeeeeeeek görelim artık ye ye yeeeeeBugunku menü
Sabah tahlil için kahvaltı yapmadım. Dönünce de posetimi alıp sahile vurdum kendimi.
10.30 Biraz kuruyemiş iki çay
14.30 İki kepçe mercimek çorbası, yarım tb ekmeği
18.00 İki kaşık kereviz salatası, otlu iki yumurta( ebegümeci , adını bilmediğim yeşillik)
İki saat tempolu yürüyüş, ogleden sonra 30 dakika daha yürüyüş, bir saat zumba, 30 dakika kardiyo
İki litre su, yeşil çay içmeye devam
oynakbasi34
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?