Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Evde hayvan yaşamazmış .Uzaktan sever benimki... Yıllardır ne kadar istediğimi bilse de kıramadım inadını. Kedi eve pozitif enerji verirmiş bence de bir yavru kedicik oğluna iyi gelir canım. Sorumluluk alır . Korkunu yenersin bu sayede

Yeni 5nci ayımıza girdik, kaşık mamasına başladık, dün memeyi verdim 2 buçuk ay sonra, aslında emerdi, ancak çok acıkmıştı gözü birşey görmedi, biberona saldırdı :)

oyy MaşAllah kuzuya. kaşık mamasını kendin yap cnm. hazırlar çürük ve bozuk meyvelerden yapılıyor

ayy ben çok fena panika tak geçiriyorum hayvana 1 metreden fazla yaklaşınca

yok yok gerçekten öyle ya ı biz kapılarda büyüdük ama nerede hiç böyle birşey karşılaşmadım şuan gerçekten çok çok kötü allahım yardımcımız olsun o çocuğuna allah korumuş

nasıl biraktirdin canım

Menüm kahvaltı
10:30
1kupa yesil cay
1HASLANMIS yumurta
1dılım suzme peynır
5zeytın
2dlm tb ekmegı
Pekmez
Çay
14:00 öglen:1 turk kahve 2ceviz
Yuruyus 1saat. Toplamda 5km yapıyor.
Aksam00
1kase tavuk corba
Yarım kase kabak cicegi dolması
2lt su
1kupa form cay...
Bitti

Cevabını aldınmı ben mi göremedim cicim

25.kareden bahsediyosun sanırım.. biçok çizgi filmde var olduğunu kanıtlarıyla gördüm bende o yüzden trt çocuk dışındaki çocuk kanallarını açmıyorum ,belki orda da vardır ama henüz olumsuz bişeye denk gelmedim nette.

süper cnm. inş hayırlı haberlerimiz olur. senin benim meralin themaginalin başka var mıydı acep
bu akdarız herhalde.
Ben sanırım bayağı bi erteledim bahar çocuğu olsun diye istiyorum şimdide düşündükçe komple vazgeçicem bu gidişle

Beni de araya sıkıştırın bir kedim olsun istiyorum. Eşim istemiyor
Benim de eşim istiyo ben istemiyorum

Bonus işte... Hem sor diyor hem cevap yazmıyor. Sanırım şimdi de parmaklarım ağrıyor diyecek.
İki iyilik bir arada olmuyor. İlle biri karşı çıkacak. Lafa gelince ruh ikizimsin diyor ama alakamız yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…