Bu bir işaret...üç vakte kadar uçmaya hazır ol canım.Bilmiyorum ki uçurmuyorlar beni, kreşteyken bile grubumun sembolü idi, bu bir işaret midir :)
Evde hayvan yaşamazmış .Uzaktan sever benimki... Yıllardır ne kadar istediğimi bilse de kıramadım inadını. Kedi eve pozitif enerji verirmiş bence de bir yavru kedicik oğluna iyi gelir canım. Sorumluluk alır . Korkunu yenersin bu sayedeaaa neden ki ?? aslında ben hayvanlardan çok korkarım. en çok istediğim korkum geçsede bir kedimiz olsa.
hatta pazar günü eşimle muhabbetini yaptım. korkmasam bir kedi alırdık oğluma arkadaş olurdu oğlum bayılırdı dedim.
enişte korkuyorsa huylanıyorsa o iş zor ama onlar yoksa inş kabul eder de cici bir kedin olur cnm
Hadi bakalım, beklemedeyiz uçup ayağımızın yerden kesilmesine :)Bu bir işaret...üç vakte kadar uçmaya hazır ol canım.uçacaksin uçacaksin
Yeni 5nci ayımıza girdik, kaşık mamasına başladık, dün memeyi verdim 2 buçuk ay sonra, aslında emerdi, ancak çok acıkmıştı gözü birşey görmedi, biberona saldırdı :)
Evde hayvan yaşamazmış .Uzaktan sever benimki... Yıllardır ne kadar istediğimi bilse de kıramadım inadını. Kedi eve pozitif enerji verirmiş bence de bir yavru kedicik oğluna iyi gelir canım. Sorumluluk alır . Korkunu yenersin bu sayede
Cok gecmiş olsun. Gecen haftafa bızim mahallede oldu bole bi olay. 3tane peceli kadın komsunun kapısına dılenci gibi gelmişler. Kapıyı 11yaslarındaki torunu acmiş, annen yokmu demişler.yok demiş. Soyle dısarıya dogru bi cıksana demişler, asılmıslar cekiştirmişlrr cocugu. Kurtulmus ellerinden, o sırada cocugun babası cıkmıs kapıya, kosarak kapıda bekleyen arabaya binip kacmıslar...
Bizim burası kasabaydı, sonra donusumle mahalle oldu. Yanı herkez bırbırını bılır, akrabaydı. Ama sehıre yakın olması, satılan arsalara yabancıların ev yapması, yaptırması sonucu, kiracılar vs. Artık tanımadıgın kişilerle karsılasılıyor heran. Yani buralarda olmaz derdik hep ama artık kimseye güvenilmiyor...
Yani buyuk sehırlerde cok cok zor.
Cocuklara kımseye guvenmemeyı solemek lazım. Masallah sızın kızınız ogrenmıste sizinle paylasmıs olanlara, bazı cocuklar kanıp gıdebılırde Allah korusun.
RABBİM ESİRGESİN TÜM EVLATLARIE ANALARI BABALARI İNŞALLAHH.
nasıl biraktirdin canımzaten korkunç videolardan bahsetmedim. çizgi türü olanların hepsinin arasında bizim algılayamadığımız çocuklarının zihnine ufak ufak işlenen şeyler var. yani izliyormuş onlardır temeli. videoyu bırakınca çocuktaki gelişime şok olacaksın.
benim oğlanda izlerdi bıraktık çocuk baya gelişti.
Kolay gelsin hasibecik, güneşli hava görünce bi temizlik yapası geliyo demi. Camlar, balkonlar....Temizlik yapiyordum midem bulanmaya basladi biraktim. Bir tek salon kalmisti onu da iftardan sonra yaparim artik.
Gecen hafta silmistim cnm camlari. Bu haftasonu evde degildik ondan rutin temizligim hafta icine kaldiKolay gelsin hasibecik, güneşli hava görünce bi temizlik yapası geliyo demi. Camlar, balkonlar....
Kedidir kediKızlar kedi mi dediniz benim iki kedim var anne kız
Allah kolaylık versın canım ama niyetli olunca zor sana. RABBIM mükafatını versın...Gecen hafta silmistim cnm camlari. Bu haftasonu evde degildik ondan rutin temizligim hafta icine kaldi
Amin cnmAllah kolaylık versın canım ama niyetli olunca zor sana. RABBIM mükafatını versın...
Cevabını aldınmı ben mi göremedim cicimSoru 1 Dirsek ve dizinde nasıl bir sıkıntı var. Eklem sıvısiyla mi alakalı?
Soru 2 Evde günün nasıl geçiyor? Hareketli biri misin?
Soru 3 Zayıflamaya karar verdiğinden beri hayatında nasıl değişiklikler yaptın? Bunları uygularken nasıl güçlüklerle karşılaşıyorsun? Baş etmekte çözüm bulmakta zorluk yaşıyor musun?
Soru 4 Etrafında eş, kardeş, arkadaş diyetinde daha doğrusu sağlıklı beslenmende sana destek olan var mı?
Her sorunun puan değeri 25p'tir. İstediğin sorudan başlayamazsın sırasıyla...
İmla noktalamaya dikkat edilecektir.
Sor demeyecektin ablamal başına belayı
25.kareden bahsediyosun sanırım.. biçok çizgi filmde var olduğunu kanıtlarıyla gördüm bende o yüzden trt çocuk dışındaki çocuk kanallarını açmıyorum ,belki orda da vardır ama henüz olumsuz bişeye denk gelmedim nette.zaten korkunç videolardan bahsetmedim. çizgi türü olanların hepsinin arasında bizim algılayamadığımız çocuklarının zihnine ufak ufak işlenen şeyler var. yani izliyormuş onlardır temeli. videoyu bırakınca çocuktaki gelişime şok olacaksın.
benim oğlanda izlerdi bıraktık çocuk baya gelişti.
Ben sanırım bayağı bi erteledim bahar çocuğu olsun diye istiyorum şimdidesüper cnm. inş hayırlı haberlerimiz olur. senin benim meralin themaginalin başka var mıydı acep
bu akdarız herhalde.
Benim de eşim istiyo ben istemiyorumBeni de araya sıkıştırınbir kedim olsun istiyorum. Eşim istemiyor
İki iyilik bir arada olmuyor. İlle biri karşı çıkacak. Lafa gelince ruh ikizimsin diyor ama alakamız yok...Cevabını aldınmı ben mi göremedim cicim
25.kareden bahsediyosun sanırım.. biçok çizgi filmde var olduğunu kanıtlarıyla gördüm bende o yüzden trt çocuk dışındaki çocuk kanallarını açmıyorum ,belki orda da vardır ama henüz olumsuz bişeye denk gelmedim nette.
Ben sanırım bayağı bi erteledim bahar çocuğu olsun diye istiyorum şimdidedüşündükçe komple vazgeçicem bu gidişle
Benim de eşim istiyo ben istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?