Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

zukkum bebeğim kizinin bilinçaltı onu çok korkutmuş. Yoldan geçen birileri ya da bir bakış onu çok korkutmuş. Eşin oradayken buna cesaret edemezlerdi. Tek başına dışarı gönderecek zamanlar kalmadı bitanem. Fazla germe kendini çocuğun senin her halini görüyor daha fazla etkilenmesin. Daha dikkatli olursun Allah kötülere fırsat vermesin.
oynakbasi34 canım sana da gecmis olsun canım. Hayat sürprizlerle dolu, her günümüz aynı geçmiyor maalesef. Eşinle kırgınlığıni uzatmamak için sana ders olmuş kapının açılmaması.
Allah anneciğinin yolunu açık etsin sağ salim gidip torununu koklamak nasip olsun ona. Büyük kızın iyileşti mi biraz. Geçen hafta havalarda bir şey vardı benim de sürekli baş ağrilarim oldu...umarım biraz daha iyidir. Tabi sen de salya sümük birkaç gün geçirdinsen kendini nasıl hissediyorsun? Hayat düz bir çizgiye dönüştüğü gün eks olduk demektir yani mefta ...o yüzden iniş çikişlar hala hayatta olduğumuzu gösteriyor.Guzel bir gün diliyorum hepimize...

ama cidden öylesin,senin yüzünü gören insanın direk sarılası geliyordur bence.öyle bir enerji veriyor:)

küçükken tatlıymışım da,sonrasında tatlı yemeye verince kendimi işler değişmiş
Sen iyi bir insan olduğun içine kan çekiyor tatlım. Alıştım kız sana,,,evlenip de bizi unutursan çok ozlerim .
Ben de çok sariliyorum sana.

o kadar cevaplatamaz canım benim kızım 33 aylık henüz ama teşekkür ederim bende zaman la konuşmaya başlarım bunları

sorma banu bu eve çıktığından beri huzurla uyuyamadım ev büyük balkon ve 2 cam dan tırsıyorum hırsızdan sebep bide yan binamızda ki aptalca adam geçen bizim çatıya çıktı gece 1 de evde kalmış anahtarları bizim çatıdan onun balkona geçecekmiş annemle nasıl korktuk birde ben o an dustaydim o da tuz biber oldu bu korkularima

izliyor canım video ama öyle korkunç şeyler değil çizgi film işte sevmek için biri olsa orada dururdu ama kacmazdi ki
3 e kadar düşündüm durdum of

abla bilinç altı olabilir çünkü gece hep yanımıza geliyor camdan korktuğunu söylüyor buyukcene bir ağaç var cam önünde ama inşallah tamamen onun korkularindandir

Bir gelip bir gidiyorum kendimi toplamadan dikiş tutturmadan düzene girmeden yazmıycam dedim.

Bildirimede gelememiştim dışardaydım o gün baya.

Bir arkadaşın vesile olmasıyla kendime sevgililer günü hediyesi 3 aylık spor salonu paketi aldım.
Tam istediğim gibi ramazana kadar haftada 3 gün.

Şu an için biraz zorlanıyorum 8 ay olmuş bırakalı.
Ama alışıcam illaki.
Tek sorun bu ara dirseğim ve dizim ağrıyo sporla onlar kötü etkilenmez inş.

Ya sakatlacan ya ayağa kalkacan bonus

Biliyorum doktora gittim tahliller testler ne gerekiyosa yaptırdım bikac hafta icinde tekrar gidicem bakalım. Yürüyüs banada cok iyi geliyo bazen cıkıyorum spor yapmasamda

Nasıl bahsedeyim abla sor sen ben söyliyim :))

Nasılsın canım

Dün spor dersine girdim vücudumun 10 da 9 u ağrıyor

Oturamaan kalkamaaan öyleyim işte şu an

Sen nasılsın kuzu

Ohhh ohhh ne güzel ağrıdır bu yürüyüş yap açılırsın cano

Bende aynı diyet yürüyüş devamtabi benim ağrım yok

Acı çekiyorum ama bahtiyarım garip zevkler edindim bu yaştan sonra

Yürüyim diyorum yarına geçer inş yoksa ölümcül hareketler yaptırıyo kadın nasıl eşlik edicim

Zaten ilk haftadan sonra geçer.

Sen hala ne diyeti

Cok gecmiş olsun. Gecen haftafa bızim mahallede oldu bole bi olay. 3tane peceli kadın komsunun kapısına dılenci gibi gelmişler. Kapıyı 11yaslarındaki torunu acmiş, annen yokmu demişler.yok demiş. Soyle dısarıya dogru bi cıksana demişler, asılmıslar cekiştirmişlrr cocugu. Kurtulmus ellerinden, o sırada cocugun babası cıkmıs kapıya, kosarak kapıda bekleyen arabaya binip kacmıslar...
Bizim burası kasabaydı, sonra donusumle mahalle oldu. Yanı herkez bırbırını bılır, akrabaydı. Ama sehıre yakın olması, satılan arsalara yabancıların ev yapması, yaptırması sonucu, kiracılar vs. Artık tanımadıgın kişilerle karsılasılıyor heran. Yani buralarda olmaz derdik hep ama artık kimseye güvenilmiyor...
Yani buyuk sehırlerde cok cok zor.
Cocuklara kımseye guvenmemeyı solemek lazım. Masallah sızın kızınız ogrenmıste sizinle paylasmıs olanlara, bazı cocuklar kanıp gıdebılırde Allah korusun.
RABBİM ESİRGESİN TÜM EVLATLARIE ANALARI BABALARI İNŞALLAHH.

Yürü açılır, ayak baldırında çok ağrı varsa zeytinyağı veya vücut kremiyle aşağıdan yukarı doğru masaj yap sürekli, vücut alışana kadar oluyor ağırılar bırak kendini hocanın ellerine
Hihihihi azcik kilo almış olabilirim

Soru 1 Dirsek ve dizinde nasıl bir sıkıntı var. Eklem sıvısiyla mi alakalı?
Soru 2 Evde günün nasıl geçiyor? Hareketli biri misin?
Soru 3 Zayıflamaya karar verdiğinden beri hayatında nasıl değişiklikler yaptın? Bunları uygularken nasıl güçlüklerle karşılaşıyorsun? Baş etmekte çözüm bulmakta zorluk yaşıyor musun?
Soru 4 Etrafında eş, kardeş, arkadaş diyetinde daha doğrusu sağlıklı beslenmende sana destek olan var mı?
Her sorunun puan değeri 25p'tir. İstediğin sorudan başlayamazsın sırasıyla...
İmla noktalamaya dikkat edilecektir.

Sor demeyecektin ablam al başına belayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…