Sen iyi bir insan olduğun içine kan çekiyor tatlım. Alıştım kız sana,,,evlenip de bizi unutursan çok ozlerim .ama cidden öylesin,senin yüzünü gören insanın direk sarılası geliyordur bence.öyle bir enerji veriyor:)
küçükken tatlıymışım da,sonrasında tatlı yemeye verince kendimi işler değişmiş
o kadar cevaplatamaz canım benim kızım 33 aylık henüz ama teşekkür ederim bende zaman la konuşmaya başlarım bunlarıAyyy cnm okurken dehsete kapildim valla
Cok sukur Allah korumus kizini
Bu konuda cocuklarin yalan soyleyebilecegini zannetmiyorum
Bende ara sira buyuk kizimla (5yasinda) senaryolar yazar oynarim. Mesela yabanci biri geldi soyle dedi boyle yapti ne yaparsin, ne yapmamiz lazim veya evde yalniziz dustum basimi carpip bayildim ne yaparsin? 112 aradin ne soylersin? Evimizin adresi neydi? Pazarda kayboldun ne yaparsin? Polis amca sordu annenin adini ne telefonunu biliyor musun soyle bakalim vs vs vs
Selamın aleyküm kizlarrrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Dün eşim çok geç eve gelince giremedim buraya ama aklım buralardaydibüyük kızın da interneti bitmiş
Hesapta 15inde kızım. Maaşını alınca interneti actiracaktik ama sağ olsun eşim ille ay başını bekle kızın hem başka ihtiyaçları var hemde üniversite kaydı için de para isteniyor dedi
Neyseki 3 gün sonra benim internetim yenilenecek
Sen takımın eski üyelerinden olduğun için seninde kelebegine kavuşmanı istedim ♡♡♡ hemen en Son kaçtin lisedeyken bakarım canım
Valla bende eşimde sonrasında len göze mi geldik dedik zatenailede bir kaç kem gözlü var zaten benim tarafımda olsun sonun tarafında olsun
Aman Rabbim korumuşben okurken bile gerildim seni düşünemiyorum
Maalesef zaman çok kötü ve gözümüzü bir An bile evlatlarimzdan ayirmamaliyiz
Rabbim bir daha o korkuyu yasatmasin canım. ...Aminnnn
Birde tek kalıyorsun diye korkuyorsun eşine söyle en azından biber gazı alsın sanaRabbim esirgesin ama o An en azından kendini ve evladını savunursun gerçi o bir ara yasak falan diye duymuştum ama emin de değilim
Heee olmadı sen devamlı çantada Deodorant bulunduren kötü ihtimalle Size zarar vermeye niyetlenenin gözüne sikarsin hem silah olarak da gecmez hemde o An etkisiz hale getirir
Aman diyeyim çocuk oyun oynamak isterse de sen bırak evi pok götürsün ama dakika yanlız bırakma kuzuyu babasıyla da gitse
izliyor canım video ama öyle korkunç şeyler değil çizgi film işte sevmek için biri olsa orada dururdu ama kacmazdi kiGünaydın gençlik..
yokluğun fark ediliyor hilalcik..
o artı ödem olabilir dedim ama kızartmaları ekmekleri gömmüşsün olmaış cnm. perşembeleri detoks yapsana.
bu arada değişiklik sana iyi gelecek. anlaşmayı da yapmışsın aferin sana diyetini sabote etmezler. ufaklığıda bırakıp onalra yürürsün
çok severim bu türküy cano..her günün daha aydınlık olsun inş.
Şu mesajının hepsine katılıyorum Meralim. meryemciğin tencere yemeği yemesine, o patateslere, tatile, ve uçuğun sporuna. çoluk çocuk yokken ooo ne sporlar yapılır. bir de metobolizması güzel çalışır. hem rahmi de güzel etkiler spor..
yaprak serttir mideye dokunur cnm. hatta ebn emzirrken annem yedirtmezdi. çocua dkunur diye. ee senin mide d ehafif yemeye alıştıysa normaldir etkisi. bol su iç cnm.
ucukcum benim 2. çocuk olacak şayet olursa ama inn ilk çocuk gibi stres oluyorum. her ay belirtiler gelince geriliyorum. hatta bazen vaktinden önce kan testi bile yaptırıp moralimi bozuyorum. bunları da kendime boşuna eziyet olarak görüyorum ama bazen söz dinletemiyorum kendime.
bak lili demiş spor yap diye. bana çok iyi gelliyor yürüyüşler. benim pek zamanım yok aralara sıkıştırıyorum ama herşeyi unutturuyor. lütfen spor yap halk eğitim kursalarına falan git. olamdı okul oku. kafayı dağıt biraz.
ve lütfen tedavine başla bu arada. evet gençsin hatta çok gençsin ama için bebek istiyor başla bir yerden bakalım. doktorlar 1 yılı geçince gelin diyor.
senden bende de umutluyum cnm.. hadi bakalım o gelinlikte kuğu gibi ol.
ben nişanlandım kiloluydum. nikahı yaptık foto çekindik abowww kocaman duruyorum eşimin yanında. hemen diyete başladım. o gelinliğe incegrmeliyim dedim ve 82 kilodan 59 a düşüp amacıma ulaştım. sen de yaparsın güveniyorum.
cnm çok haklısın çok ürkütücü. artık çocuklarımızı kendimizden bile sakınır olduk. ülkece psikolojimiz bozuk. şu kötüler eskiden gün yüzüne çıkmıyordu maalesef. artık bilinçllendik her şey gün yüzüne çıkıyor. anne babalar hep çocuklarının yanında. bunlar güzel şey. ama işte bizlerde duydukça paranoyak oluyoruz.
neyse bir de şu videolar var ya çocukların bilinçaltına çok fena işliyor. şayet çocuğu biri almaya kalksa ki Allah korusun alırdı. çünkü çok küçük. belki geçerken birileri sevmiştir. ya da kendine doğru geliyor zannetmiştir. o izlediği videoları verdiği etkilerle öyle sanmıştır. ha video izlemiyorsa da birşey duymuştur falan.
Allah korusun kaptanım. Rabbim korktuğumuza uğratmasın. sanırım ben olsam ben de perişan olurdum. geçmiş olsun..
kaptanım biz de listte haızrlayabiliyor muyuztakım ruhundan mütevelllit
abla bilinç altı olabilir çünkü gece hep yanımıza geliyor camdan korktuğunu söylüyor buyukcene bir ağaç var cam önünde ama inşallah tamamen onun korkularindandirzukkum bebeğim kizinin bilinçaltı onu çok korkutmuş. Yoldan geçen birileri ya da bir bakış onu çok korkutmuş. Eşin oradayken buna cesaret edemezlerdi. Tek başına dışarı gönderecek zamanlar kalmadı bitanem. Fazla germe kendini çocuğun senin her halini görüyor daha fazla etkilenmesin. Daha dikkatli olursun Allah kötülere fırsat vermesin.
oynakbasi34 canım sana da gecmis olsun canım. Hayat sürprizlerle dolu, her günümüz aynı geçmiyor maalesef. Eşinle kırgınlığıni uzatmamak için sana ders olmuş kapının açılmaması.
Allah anneciğinin yolunu açık etsin sağ salim gidip torununu koklamak nasip olsun ona. Büyük kızın iyileşti mi biraz. Geçen hafta havalarda bir şey vardı benim de sürekli baş ağrilarim oldu...umarım biraz daha iyidir. Tabi sen de salya sümük birkaç gün geçirdinsen kendini nasıl hissediyorsun? Hayat düz bir çizgiye dönüştüğü gün eks olduk demektir yani mefta ...o yüzden iniş çikişlar hala hayatta olduğumuzu gösteriyor. Guzel bir gün diliyorum hepimize...
Yandan kaykil maykiiiil .
Biliyorum doktora gittim tahliller testler ne gerekiyosa yaptırdım bikac hafta icinde tekrar gidicem bakalım. Yürüyüs banada cok iyi geliyo bazen cıkıyorum spor yapmasamdaGünaydın gençlik..
yokluğun fark ediliyor hilalcik..
o artı ödem olabilir dedim ama kızartmaları ekmekleri gömmüşsün olmaış cnm. perşembeleri detoks yapsana.
bu arada değişiklik sana iyi gelecek. anlaşmayı da yapmışsın aferin sana diyetini sabote etmezler. ufaklığıda bırakıp onalra yürürsün
çok severim bu türküy cano..her günün daha aydınlık olsun inş.
Şu mesajının hepsine katılıyorum Meralim. meryemciğin tencere yemeği yemesine, o patateslere, tatile, ve uçuğun sporuna. çoluk çocuk yokken ooo ne sporlar yapılır. bir de metobolizması güzel çalışır. hem rahmi de güzel etkiler spor..
yaprak serttir mideye dokunur cnm. hatta ebn emzirrken annem yedirtmezdi. çocua dkunur diye. ee senin mide d ehafif yemeye alıştıysa normaldir etkisi. bol su iç cnm.
ucukcum benim 2. çocuk olacak şayet olursa ama inn ilk çocuk gibi stres oluyorum. her ay belirtiler gelince geriliyorum. hatta bazen vaktinden önce kan testi bile yaptırıp moralimi bozuyorum. bunları da kendime boşuna eziyet olarak görüyorum ama bazen söz dinletemiyorum kendime.
bak lili demiş spor yap diye. bana çok iyi gelliyor yürüyüşler. benim pek zamanım yok aralara sıkıştırıyorum ama herşeyi unutturuyor. lütfen spor yap halk eğitim kursalarına falan git. olamdı okul oku. kafayı dağıt biraz.
ve lütfen tedavine başla bu arada. evet gençsin hatta çok gençsin ama için bebek istiyor başla bir yerden bakalım. doktorlar 1 yılı geçince gelin diyor.
senden bende de umutluyum cnm.. hadi bakalım o gelinlikte kuğu gibi ol.
ben nişanlandım kiloluydum. nikahı yaptık foto çekindik abowww kocaman duruyorum eşimin yanında. hemen diyete başladım. o gelinliğe incegrmeliyim dedim ve 82 kilodan 59 a düşüp amacıma ulaştım. sen de yaparsın güveniyorum.
cnm çok haklısın çok ürkütücü. artık çocuklarımızı kendimizden bile sakınır olduk. ülkece psikolojimiz bozuk. şu kötüler eskiden gün yüzüne çıkmıyordu maalesef. artık bilinçllendik her şey gün yüzüne çıkıyor. anne babalar hep çocuklarının yanında. bunlar güzel şey. ama işte bizlerde duydukça paranoyak oluyoruz.
neyse bir de şu videolar var ya çocukların bilinçaltına çok fena işliyor. şayet çocuğu biri almaya kalksa ki Allah korusun alırdı. çünkü çok küçük. belki geçerken birileri sevmiştir. ya da kendine doğru geliyor zannetmiştir. o izlediği videoları verdiği etkilerle öyle sanmıştır. ha video izlemiyorsa da birşey duymuştur falan.
Allah korusun kaptanım. Rabbim korktuğumuza uğratmasın. sanırım ben olsam ben de perişan olurdum. geçmiş olsun..
kaptanım biz de listte haızrlayabiliyor muyuztakım ruhundan mütevelllit
Çok fazla kendinden bahsetmiyorsun bizlere...yine yüzeysel anlatmışsin . Yaşam enerjin bol olsun. Fiziksel rahatsızlığın geçer inşallah canım. Fazlası yoktur umarım Tez zamanda toparlarsin inşallah. Bizler buradayız unutma bonuscum.
Nasılsın canım
Ohhh ohhh ne güzel ağrıdır buDün spor dersine girdim vücudumun 10 da 9 u ağrıyor
Oturamaan kalkamaaan öyleyim işte şu an
Sen nasılsın kuzu
Ohhh ohhh ne güzel ağrıdır buyürüyüş yap açılırsın cano
Bende aynı diyet yürüyüş devamtabi benim ağrım yok
Cok gecmiş olsun. Gecen haftafa bızim mahallede oldu bole bi olay. 3tane peceli kadın komsunun kapısına dılenci gibi gelmişler. Kapıyı 11yaslarındaki torunu acmiş, annen yokmu demişler.yok demiş. Soyle dısarıya dogru bi cıksana demişler, asılmıslar cekiştirmişlrr cocugu. Kurtulmus ellerinden, o sırada cocugun babası cıkmıs kapıya, kosarak kapıda bekleyen arabaya binip kacmıslar...offff bu saat oldu uyuyamadım akşam çok kötü birşey öğrendim ağlamakla doldum allahım sen kötülere fırsat verme
evimiz bahçeli bizim eşim cam fidanı ekmek için karşıda ufak bir boş arsadan toprak alıyor kızımda yanında 5 adımlık bir mesafe burası eşim bahçe kapısının orada uğraşırken kızımda bahçe kapısının dışında oynuyor ama kapı ful parmaklık gibi açık yani herşey görünüyor eşim eğiliyor saksıya kızim koşarak eve gelmiş ilk kapı dışında 2. bir kapı var binaya giren oraya kadar koşmuş baba abiler beni götürecek do demiş esim fırlamış bakmış kimse yok bu bir hayal olamaz kızım daha evvel bu şekilde gelmedi hiç ama eşimle konuştuğumuzda beri aklımdan çıkmıyor ya birşey olsaydı bu işler anlık saniyelik allahım sen koru zaten sadece pazar günleri babası ile çıkıyor tavuklarini sevmeye toprakla oynamaya onada yollamam artık çok korktum evin tam karşısın daki dükkana değişik tipte insanlar girip çıkıyor sözde hurda plastik vs geri dönüşümü yapıyorlar ama ben de eşimde denk geldik mazot benzin tarzı bişey çekiyorlar arabadan 3 4 kere gördüm ve bu insanlar benim hiç gözüm tutmadı izliycem yarın yine ama akıl verin nolur ben kızıma nasıl tarif ettireyim sorduğumda gel buraya gel demişler yarın balkondan göstersem mi nereden çağırdı seni diye
Yürü açılır, ayak baldırında çok ağrı varsa zeytinyağı veya vücut kremiyle aşağıdan yukarı doğru masaj yap sürekli, vücut alışana kadar oluyor ağırılar
Acı çekiyorum ama bahtiyarım garip zevkler edindim bu yaştan sonra
Yürüyim diyorum yarına geçer inş yoksa ölümcül hareketler yaptırıyo kadın nasıl eşlik edicim
Zaten ilk haftadan sonra geçer.
Sen hala ne diyeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?