Ben de Banuş niye durduk yere listeden bahsetti...yine görmediğim mesajlar mi oldu diye düşünüyordum tam...İlahi kaptanım bu kısmı okudum hemen cevap yazayım dedim sonra kalan kısmı okuycam@sonundaoldu liste derken Almanya'dan alınacaklar listesine dahil olmaktan bahsetti oynakbasi34
Otlu yumurtayı hazırlamak kolay mı canım. O otları tek tek ayikladim çamurlarini yedi su yikamisimdir. İki soğan kavurdum salça baharat ot bı güzel kavurdum. Yumurta aklımda yoktu yoğurtla yiyecektim sonra yarısını yarına ayırıp kalanına iki yumurta kırdım. Bayağı yemek işte...Herşey dahil paket gibi olmuş maşallah canikom amaaaaa yemek yemek yemeeeeeeeeek görelim artık ye ye yeeeee
Hiç zahmetsiz dermiyim bebişim yani o saydığın şeyleri kastettim işte ,levrek te şahane tabikiOtlu yumurtayı hazırlamak kolay mı canım. O otları tek tek ayikladim çamurlarini yedi su yikamisimdir. İki soğan kavurdum salça baharat ot bı güzel kavurdum. Yumurta aklımda yoktu yoğurtla yiyecektim sonra yarısını yarına ayırıp kalanına iki yumurta kırdım. Bayağı yemek işte...Bak yarın Levrek yapicam o yemek kategorisine giriyor mu Kuru fasulye, barbunya, salçalı köfte, patates bezelye yemekleri benim için tehlike...nasıl yiyeyim şimdi ...
Misafirlerden kalma patlıcan biber dolması vardı eşime zorla bitirttim. Ki bayılırım ekmek arasına koyup yemeye. Mezun olduktan sonra ölçülü bir şekilde menume alacağım dediğin yemekleri ama şimdi korkuyorum canım. En azından ekmek yiyorum.Hiç zahmetsiz dermiyim bebişim yani o saydığın şeyleri kastettim işte ,levrek te şahane tabiki
Niye zorluyosun ki burda gönüllü çoookMisafirlerden kalma patlıcan biber dolması vardı eşime zorla bitirttim. Ki bayılırım ekmek arasına koyup yemeye. Mezun olduktan sonra ölçülü bir şekilde menume alacağım dediğin yemekleri ama şimdi korkuyorum canım. En azından ekmek yiyorum.
İlahi kaptanım bu kısmı okudum hemen cevap yazayım dedim sonra kalan kısmı okuycam@sonundaoldu liste derken Almanya'dan alınacaklar listesine dahil olmaktan bahsetti oynakbasi34
Ben de Banuş niye durduk yere listeden bahsetti...yine görmediğim mesajlar mi oldu diye düşünüyordum tam...
oynakbasi34 kaptanım bir şey soracaktım. Bu hafta -600 Gr verebilirsem mezun olmak istiyorum. Merak ettiğim önce verip sonra mı mezun olmak istiyor diye yazılıyor? Yoksa bu hafta yazılması saçma olurdu di mi? Ya veremezsem diye bir sonuç da olabilir
Ben diyoruuum patates peydah oldu grupta ve sırayla herkese bulaşıyo
Meralin dediği gibi patatese muhabbet var bugünlerde uzak durulmali bence de...
Bugunku menü
Sabah tahlil için kahvaltı yapmadım. Dönünce de posetimi alıp sahile vurdum kendimi.
10.30 Biraz kuruyemiş iki çay
14.30 İki kepçe mercimek çorbası, yarım tb ekmeği
18.00 İki kaşık kereviz salatası, otlu iki yumurta( ebegümeci , adını bilmediğim yeşillik)
İki saat tempolu yürüyüş, ogleden sonra 30 dakika daha yürüyüş, bir saat zumba, 30 dakika kardiyo
İki litre su, yeşil çay içmeye devam
oynakbasi34
Yola çıkcam derken gideceğin yer şehir dışımıydı Hilaltoş?ben yola çıkıyorum birazdan Meryem abla perşembe için birşeyler yapalım mı detoks tarzı dukan yapicam ama ekstra eksik getirecek birşey daha olsa bide tabi menü hafifliği lazım bana artidayim hala
Ne gülüyosun
Yola çıkcam derken gideceğin yer şehir dışımıydı Hilaltoş?
Ne gülüyosun
bunaaya aslında burada olan menüler bir çoğumuza sanırım yemek fikri oluyor ben ne yapıyım diye düşünürken bura bazen fikir oluyor sanırım hepimiz ful sebze pisirmeliyiz
Mezun olayım canım.kafayi yedirecek bu bünye bana... -300 verebilirim . Yarın öbür gün mücadele tam gaz devam.kız benim kafa iyice uçmuş bende diyorum kız heves etti herhalde Liste düzenlemeyi öğrenmek istiyor hesabı
hala 300 - 500 kafası yaşıyorum nasıl bir mikropsa benimkisi
Canım zaten senin hedefe çok çok az kaldığı için bu hafta 300 gram da versen mezun olmak isteyebilirsinhe ama tam rakamı göreyim dersen bir sonraki hafta da olabilir nasıl istersen ♡
Canım keşfettigim bir şey var. Gün boyu mercimek çorbası can simidi gibi bir şey. Fazlaliklari kolayca atıyorsun. İstersen yanına kalorisi çok az salatalar ekleyebilirsin ama havuç turp olmayacak. Şişkinlik yapıyor onlar. Roka mükemmel mesela tavsiye ederim. Ben bu şekilde yapicam.ben yola çıkıyorum birazdan Meryem abla perşembe için birşeyler yapalım mı detoks tarzı dukan yapicam ama ekstra eksik getirecek birşey daha olsa bide tabi menü hafifliği lazım bana artidayim hala
YedirmemNiye zorluyosun ki burda gönüllü çoook
Hayırla git gel bitanem dikkatli ol e mi...ben yola çıkıyorum birazdan Meryem abla perşembe için birşeyler yapalım mı detoks tarzı dukan yapicam ama ekstra eksik getirecek birşey daha olsa bide tabi menü hafifliği lazım bana artidayim hala
Bonus işte... Hem sor diyor hem cevap yazmıyor. Sanırım şimdi de parmaklarım ağrıyor diyecek.yok...
Yedirmemkocalar dışında kimse yiyemez. Bu arada Zarpy Dilan akşam hiç gelmedi naptı ki...açlıktan bir köşede uyuyup kalmış olmasın tatlişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?