- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
08:00 kalkış
10:00 rezene çayı
13:00 1 mandalin
17:30 3 kaşık mantı
Olmuyor böyle olmuyor.
Herşey üstüste geliyor sanki, alerji testi yaptırmıştım, portakal, kivi, çilek ve cevize alerjim var. Sonra miyopluk var, onu da bugün öğrendim, egzama başlangıcı. Kızım hasta, daha ne
Meryem bir sıkıntı yok inşallah?Canım yarın öğleden sonra çıkacakmış. Aile hekimine gitmiştim. Devlet hastanesi olsa öğleden sonra çıkardı. Olsun acelesi yok. Tesekkur ederim bitanem alakan ićin.
Aaaa nereye gidiyorsunMezun olayım canım.kafayi yedirecek bu bünye bana... -300 verebilirim . Yarın öbür gün mücadele tam gaz devam.
Kolay gelsin kaptanım. Interneti de çok dert etmeYaaaa birazdan evdekiler çıkıyor ve ben evle baş başa kalacağımkahvaltimi yapıp ufak ufak temizlik faslına başlarım
Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Net madur kaptaniniz geldiğini
Sabır kaldı şurada 3 gün sonra benim internet paketim yenilenecek nasılsa ♡ sonra telefonumu eleyen avladı Anne terliği ile tanistiririm
Can sıkıntısından yarım kalan bütün el işlerimi çıkardım kafam dağılım diyegerçi buyuk kiz görünce yahu işin mi yok ne ugrasiyorsun bunlarla dedi ama yarım kalmasin bari olmadı ufakligin ceyizine kalır
Öğleden sonra da Havuz faslı derken akşamı yaptım eşim de şükür çok geç gelmedi de buraya bakabildim
Sohbetinize dahil olmayi çok isterdim ama bir kaç güne yöne sahalara dönüyorum ♡
Allah razı olsun canım valla o An aklım gitti ama şükür iyimis ♡ Sonrasında hemen giyin Anneme benle geliyorsun bundan sonra evde tek kalıyorsun dedim ağlayarak da nasıl gülüyor tamam özür dilerim valla bilerek olmadı ama sakın ol tamam Annene de geliyorum senle yeterki sen üzülme dedi ve normalde sen git ya ben iyiyim diyen adam hiç itiraz etmeden benle geldi
Tabiki sizlerde Liste hazirlayabilirsinizAslında takımda herkesin listeyi düzenlemeyi bilmesi lazım. Ki olur ya ben giremem yada başka bir acil durum olur o zaman takımın diğer üyeleri de hazırlayıp paylaşımalanına taşımayı bilmeli ille kaptan olma şartı yok kuzum ♡♡♡♡
Hatta istersen bu cuma sen dene bakalım
Allah razı olsun canım ♡ sorma durup durup adamın o gün yüzüne baktımRabbim yokluklarini gostermesin. ...Aminnnn
Çok şükür büyük biraz daha iyi hatta okadar iyi ki kardeşini yakalayıp yere yatırıp tükenmez kalemle kalcasina dövme yapıyor şu anda
öksürüğü geçti sadece kulak tıkanıklığı ve hafif nezle kaldı onuda iki güne atar üzerinden
Şükür evdekiler iyi olunca bende biraz daha toparlanabildim ama hala her yerim ağrıyorhavuza bile inan zorla gittim ama iyi geldi en azından hava aldım
Ohhh en güzel hediyeyi vermişsin kendine ♡♡♡♡
Sağlıklı ve Fit olmana yardimci olacak işte ne güzel ♡♡♡♡♡
Ahhh ahhh bazen diyorum hiç isim olmasa koşturmaca olmasa da bütün gün spor salonundan çıkmadan çabucak incecik olsam diye
Aman Allah korusun valla 1 saniye bile gözden ayırmaya gelmiyorbugün havuzda 3 yaslarinda bir kız donalniyordu etrafta Annesinden tam uzaklasacakti ( Dinlemiyor Annesini ) dedim amansakin o tarafa gitme oraya giden çocukları kaciriyorlar sonra bir daha Anneni goremezsin dedim de kız korktu Annesinin yanından kalkmadı bir daha
Kadına da dedim kusura bakma maksadı korkutma değil ama zaman çok kötü ve burada da olsa kimseden yüzde yüz emin olamayızsiz aglayacaginiza çocuğu o konuda başı boş bırakmayın dedim Kadın teşekkür etti okadar güler yüzlü soylediniz ki sizden değil de benden uzak kalma korkusundan oturdu dedi
Ahhh o kantaron yok muher derde deva
Canım benim arkadaş kadar olmasın inan dah görünce bile midesi bulaniyormus hatta ilk oğlu sokaktan yaralı yavru kedi getirdiğinde hayvancagiz iyilesene kadar evden göndermeye de kiyamamis ama kusmaktan halsizlik kalmış
Asla evde kalamaz iyilesin sokağa salacagiz derken 10 gün sonra bir alıştı şu anda evde 3 tane sokaktan yavruyken alınan pisicik var ve hepsi birbirinden akıllı ve sevimli ♡♡♡♡ Resmen evin evlatları gibi oldular ♡♡♡♡ Bende benim büyük kuzuyu ikna etmeye çalışıyorumbugün tamam dese yarinbende sokaktan bir yavruyu sahiplenirim ♡♡♡♡♡
İlahi kaptanım bu kısmı okudum hemen cevap yazayım dedim sonra kalan kısmı okuycamsonundaoldu liste derken Almanya'dan alınacaklar listesine dahil olmaktan bahsetti oynakbasi34
MaşAllah SubanAllah cnm. azmin elinden hiçbir şey kaçmaz. 3 küçük bebeyle harikasın harika..
artık tamamen hedefe kilitlenebilirsin2 li rakalmlar da geldiğine göre
Sagol cnm. Insallah 80li rakamlari da gorurum.
Hayatimda hic 60li kiloda oldugumu hatirlamiyorum. Ilk kilo takintim 78-79larda olmustu. Universitedeydim. Esimle yeni tanismistik. O donem spor yaptim her gun yediklerime dikkat ettim 72-73e dusmustum. Onuda hayal mayal hatirliyorum cok uzun sure koruyamadim. Sonrasinda 80 90 100 aldi basini gitti iste. Evlendigimdede 89dan 93e dusmustum dugun icin.inş cnm. benim şüphem yok zaten. hatta hedefini bilmem de genelde biz şişmanların hedefleri 6 lar olur seni de öyle tahmin ettim ve 6ların geleceğine odaklandım ben snein adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?