Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Gecmis olsun cnm

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Evdekiler çıkmadan Size yazayım dedim paketimin yenilenmesine kaldı 2 gün sonra yine sizinleyim inşallah ♡♡♡♡
Kaç gündür kosturmaktan temizliği ihmal ettim bugün hazır evdeyken temizligimi yapayım valla ani biri gelse anammmm gezentilikten kadının evini çok götürüyor der kesin

hahaha öldüm gülmekten ilahi kaptanım
o listeden değil. annene yaptığın listeden yani biz de Almanyadan gelmek üzere liste hazırlayalım demek istedim espri yapayım dedim çorba oldu
o diğer listeyi ben hayatta beceremem kendi puanımı bile hep sen hesapladın düşün durumum ne kadar vahim

İlahi kaptanım bu kısmı okudum hemen cevap yazayım dedim sonra kalan kısmı okuycam sonundaoldu liste derken Almanya'dan alınacaklar listesine dahil olmaktan bahsetti oynakbasi34

haha aynen cnm ben de onu açıklıyordum
bu arada erteleme işin içinde hayırlısını dilerim cnm. senin bebe daha minnak zaten. rahat davran en güzeli. ben yok yere stres oldum ya laa

selamlar gençlik.
valla iki gündür keyifsisizm.
hatta dün 5 aydan beri yemediğim kadar yedim hem de saat kaçtı..
eşim dedi ki hayırdır diyete noldu?? amann nolduysa oldu, diyetten de sıkıldım herşeyden sıkıldım dedim.
o da hayırdır isyanlardansın dedi de isyanda olduğumu fark ettim
nedenini pek bilmiyorum da işte hayat diyelim.
umarım bundan sonrası tüm insanlık adına güzel olur. ben bir kahve içeyim zaten iş de yapamıyorum programlarım bozuldu onlar bile isyanda

MaşAllah SubanAllah cnm. azmin elinden hiçbir şey kaçmaz. 3 küçük bebeyle harikasın harika..
artık tamamen hedefe kilitlenebilirsin 2 li rakalmlar da geldiğine göre

Sagol cnm. Insallah 80li rakamlari da gorurum.

inş cnm. benim şüphem yok zaten. hatta hedefini bilmem de genelde biz şişmanların hedefleri 6 lar olur seni de öyle tahmin ettim ve 6ların geleceğine odaklandım ben snein adına
Hayatimda hic 60li kiloda oldugumu hatirlamiyorum. Ilk kilo takintim 78-79larda olmustu. Universitedeydim. Esimle yeni tanismistik. O donem spor yaptim her gun yediklerime dikkat ettim 72-73e dusmustum. Onuda hayal mayal hatirliyorum cok uzun sure koruyamadim. Sonrasinda 80 90 100 aldi basini gitti iste. Evlendigimdede 89dan 93e dusmustum dugun icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…