Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

cnm bu sefer gümbür gümbür geliyorsun sen o 6lar gelecek başka yolu yok oruç tutmayı bile çözdün diyet yaparken. daha ne olsun MaşAllah.
ben de snein gibi tutacağım ölmezde kalırsam

Vuhuuuu baby baby

haha aynen cnm ben de onu açıklıyordum
bu arada erteleme işin içinde hayırlısını dilerim cnm. senin bebe daha minnak zaten. rahat davran en güzeli. ben yok yere stres oldum ya laa
Ben hep 3 yaşına gelsin sonra dedim ama eşim beyefendi ikna olmuyo,bakalım hayırlısı hepimiz için canikom

Bende dün aynen saçmaladım gereksiz bi ton şey yedim ama iki saattir acısını çıkarıyorum zumba leslie sıraladım valla

Ben dinledim oooh beni de sevin yoksa muhabbetinize hep böyle maydonoz olurum haberiniz ola

neyse öyle böyle 3 yaş gelir zaten cnm. bunun 9 ayı falan var. bende de olmadı bu ay da. zaten öyle hemencecik hamile kalanlardan değilim ne diyoruz hayırlısı Allah'dan hepimiz için.
sen iyi bugün acısını çıkarmışsın. ben bugünde cozuttum. yani tatlı düşkünlüğüm geri geldi. meuzniyet kiloma dönersem tekrar listeye gireceğim herhalde. ama umarım gelmem

cnm bu sefer gümbür gümbür geliyorsun sen o 6lar gelecek başka yolu yok oruç tutmayı bile çözdün diyet yaparken. daha ne olsun MaşAllah.
ben de snein gibi tutacağım ölmezde kalırsam

Ayyy insallah cnm agzin bal yesin e mi

Yaa hasibecim çok sevindim çok ..
Hadi darısı 8 lere canım

Amin cnm insallah

Estağfurullah kimseyi yargılamayi düşünmem. Biz hanımlar sorunlarla baş etme yollarını hep geri plana atarız genelde. Tez zamanda diyetine odaklanmani istiyorum bunun için de her ne gerekiyorsa üzerime düşen yanındayım Bonuscum. Eller parmaklar da ağrır elbette. Fizik yorgun çünkü.

Yoğun ama çok güzel geçirmişsin gününü harikasın. Kivilerin sertse birkaç gün beklet olgunlaşır onlar. Erken topluyorlar pazarda çabuk bozulmasın diye.

Iyi geceler kizlar

Sahurda izgara tavuk ve salata

Iftarda 1 kase yogurtlu bugday corbasi, 1 kase bamya, 1 kase kozlenmis patlican yogurtlamasi

Ara sade nescafe
Eki Görüntüle 2237403
Eki Görüntüle 2237402
Asibecim bu ivmeyi kazandın ya 7 ler 6 lar inan hayal değil...senin sadece zamana ihtiyacin var. Tebrik ederim canım.

Meryem bir sıkıntı yok inşallah?
Mavişim kan ve hormon tahlili yaptırdım canım ciddi bir sağlık problemim yoktu.

Aaaa nereye gidiyorsun tamam mezun ol da sakın bir yere gitme
Meydanı boş bırakıp gidebilir miyim sence.. mümkün değil canım.

Afiyet olsun tatlım. Kek yedikten sonra ertesi gün bir tartilsan zarar verip vermediğini kontrol ederdin. Yoksa benim aklım çıkıyor gordukce.

Mutluyuz umutluyuz

Resetleriz seni....sıkma canını

Seviyorum seniiiiiiii.....ekmeği tuza banıp banip yer gibi.....

Meryem ablaa mezun mu oluyorsun sen Elhan
Olmak istiyorum canım.

Anlayanlar olursa yorum yapabilir canlarım. Doktorum genel anlamda değerlerin gayet güzel dedi. Bununla beraber birkaç olumsuzluk da var tabi.
D vitaminim çok düşük tedaviye bugün başladım. 6.74 . Belki de kilo verme hızımı bu etkiliyordu.
Kolesterol yüksek çıktı (CHOL 287) ilginç değil mi? Kardiyoloji doktoruna yönlendirildim. Diyet ve egzersiz verecekmiş buna çok güldüm tabi içimden.
Veeeee sonunda beklediğim oldu menopoza girmiş bulunmaktayım. onun için de jinekolojiye uğramam lazım. Merak eden arkadaşlarım için bu konuyu da gündeme getirdim.

Yola çıkcam derken gideceğin yer şehir dışımıydı Hilaltoş?

Ne gülüyosun
evet canım kocaelindeyim canım

tamam abla teyzeme geçiyorum ikna edebilirsem çorba salata yaparım havuç turp yok ama

Hayırla git gel bitanem dikkatli ol e mi...
sağol ablammmm

Tesekkur ederim cnm.

Degerlerin masallahi var cnm. Kansizligin yok. Kolestrolun biraz yuksek. Tiroid hormonlarin normal. D vitamini kis ayinda oldugumuz icin bu degerde takviye gerekir. Bence b12 takviyeside olabilir. Menapozunda hayirli olsun

Elhan

Öncelikle d vitaminin aşırı düşük acil kullanman lazım o kadar düşük yani.

Sonra da kendime geleyim.
Benim bel ve boyun fıtığım var el kol ağrısı boyundan kaynaklı oluyor muhtemelen.
Aşırı ağrı oluyor diye sinirlerede bakıldı sıkışma falan çıkmadı.

Boynumdaki fıtığın bu kadar ağrı yapmıyacak yerde olduğunu bir ihtimal kas romatizması olabilceğini söyledi bir dr onun içinde ayrıca bir yere gitmedim. Bıktım çünkü.
Fibromiyalji benzeri ağrılar.

Hacamat ve nöral terapiden çok fayda gördüm.
1 sene baya iyiydi bu aralar yine ellerim ağrımaya başladı.
Tahtada ekmek keserken, elimde bişey doğrarken, telde uzun süre kalınca falan ağrıyor parmaklarımı sıkıyorum artık.
Birde dirseğim çıktı nerden çıktıysa şu an buraya kadar yazarken kolum ve dirseğim nasıl sızlıyor tarifi yok.

Boyun ve bel için ayrıca insülin direnci için kilo vermek egzersiz yapmak zorundayım her gittiğim dr aynı şeyi söyledi haliyle.

Kilo vermeye niyet edeli çok uzun zaman oldu cevaplayacağım en zor soru bu oluyor bizim topiğede her gelen soruyor 10 yıldır aynı yerdeyim derken zorlanıyorum.
10 sene önce 98 le başladım 87 ye kadar indim sonra antidepresan eşliğinde almaya başladım aldıkça daha beter oldum.
İşin içinden çıkılmaz bir kısır döngüye girdim.
Aldıkça üzülüp üzüldükçe yedim.
İlaçları bıraktıktan sonra peşpeşe 2 hamilelik sonrası iki küçükle olan yaşantı eve kapanan ağrı sızı içinde bir bonus oldu.

Pekala doğumlardan sonra verebilcekken ben vermeyip kendime kötülük ettim. Umut kestim hiç bişey yapmadım ama hep burdaydım +90 da.

Bir şekilde kızlar vesile oldu 7.takıma girdim onların desteği kamçısı ile güzel ilerledim en son yazın tatilde ve taşınırken bırakmak zorunda kaldım ve bi daha toparlayamadım kaç ay oldu.
Şimdi daha iyiyim geri dönmek bakmak bile istemiyorum.

Evdekiler bana destekmi sözde destekler tabi ama yemeyi çok seven bir ailedeyim eşimde çok düşkün çocuklarda.
Sürekli elim yemekte hamurda ben kopmak istedikçe.
En çok ablam annem destektir şükür hiç bi yakınımdan da ağır bir söz duymadım.

Diyetisyene 1-2 kere gittim daha gitmek istemiyorum yapmam gereken herşeyi çok iyi biliyorum ezberim sağlam.
Artık yaptığım halde sonuç alamadığım an giderim sadece.

Günümün nasıl geçtiğini sormuştun sıradan geçiyor çok hareketli değilim bazen istesemde olamıyodum.
Kız okula başladıktan sonra daha hareket oldu gün içinde okula gidip gelirken.

Bunlar sorularına cevap olmuştur umarım.

85 doğumluyum istanbuldayım. Okumadım bir mesleğim yok.
Balık burcuyum bu önemli :)
yarışmacılara da başarılar dilemek isterim.

Saygılar sevgiler (26 dk da yazdım)

Tesekkur ederim cnm.

Degerlerin masallahi var cnm. Kansizligin yok. Kolestrolun biraz yuksek. Tiroid hormonlarin normal. D vitamini kis ayinda oldugumuz icin bu degerde takviye gerekir. Bence b12 takviyeside olabilir. Menapozunda hayirli olsun
Benexol verdi canım. Kız harikasin. Doktorum da beğendi tahlilimi. Menopoz sessiz sedasız gelmedi gerçi düzensizlikler 6 aydır var. Bu ay içinde iki defa olunca gittim doktora psikolojim çok iyi gerginlik yok. Asibecim D vitamini eksikliği kilo vermeyi de etkiliyor mu?

Bonuscum mesajını yazarken çektiğin sıkıntıları düşündükçe utandım kendimden. Kusura bakma bu kadar üstüne gelmemeliydim ama seni tanımak yardımcı olmak adına sordum. Hayat tarzını az çok bilmeden sağlıklı yorum yapmak zor. Her şeyden önce çok tesekkur ederim. Saygılar sevgiler benden de sana gitsin bolcana.
Alışkanliklardan kurtulmak büyük bir savaş gerektiriyor. Kendimi senin yerine koyarak yazmaya çalışacağım. Canım senin akşamdan oturup yarın ne yemen gerektiğini mutfağın durumuna göre ayarlaman gerekiyor. Bunu biliyorum diyorsun di mi....bilebilirsin ama birinden duyman lazım. Sana kilo verecek her şeye küsmen gerek. Canın bir şey yemek istediğinde kalk kişisel bakım yap...maske yap cildine, saçınla oyna....disinifirçala, makyaj yap fotoğrafını çek....eşine sürpriz mesajlar yaz, cevabını bekle...bir bakmışsın saatler geçmiş...bebişlerin kaç yaşında biri okula gidiyor o büyük sayılır....minik ne kadar?
Sen kendine özelsin....neyin yarayıp yaramadığını daha iyi bilirsin . Şu bir gerçek protein ağırlıklı beslenme kilo verdiriyor. Sebzeden daha çok hem de... Kısa zamanda her şey yoluna girecek ...çorap söküğü gibi ...ya Allah bismillah de...bitki çaylarini aldın mı ....onu de bakim

Büyük olan 9.sınıfa gidiyor.
Ortanca 1 sınıfta.
Diğeride 4 yaşında :)

Bitki çayı olarak evde yeşil çayım hibisküsüm hep bulunuyo zaten.
Ayrıca şu an neyim var bi düşündüm yasemin var kantoron var sakinlik için aldıydım düzenli 3 hafta içmem gerekiyodu içemedim.

Kişisel bakım demişsin ne kadar haklısın kendime kızgınlığımdan belkide acıdığımdan uzun süre aynaya bakmadığımı biliyorum.

Tam tersini yapmak lazımdı aslında.
Nerden dönersem kar diyorum artık.
Bir çizgi bir nokta var sanki onu aşarsam yapabilceğimi çok iyi biliyorum aslında inanıyorum kendime iradeye yenik düştükçe inancımı zedeledim boşuna.

Kendine rezil oluyor insan ilk önce sonra başkalarından da utanmaya başlıyor.

Hasibede der zaten kilo vermeyi etkiliyormuş b vitamini 400 500 lere gelmeliymiş bizim dr lar 200 de iyi diyolar.
D vitaminide 20 nin bayaaaa üstüne çıkmalıymış benimde 8 di 18 oldu kullanıyorum hala bakalım nasıl çıkıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…