Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

O ince çizgi verilen 100 veya 200 gr bence....çok uğraştım vere vere bu mu demeden hem de....ondan sonra verebileceğimize inanıyoruz. Çocukları buyutmuşsun maşallah ..sıra kendini küçültmede Bonuscum. Çocuk büyütmek bence kilo vermekten daha zor. Sen üç tane vatana evlat yetiştirmişsin maşallah. Ooooo senin işin kolay. Daha çok gençsin ben 50 yaşımda bu işi başardım senin önünde güzel bir hayat var zamanın bol..bir ayda olacak gibi bakma..azar azar sağlıklı bir hatun olmak seni bekliyor.
Yeşil çayın yanında mate, funda çayı, kiraz sapı, rezene çayi da al. Çok faydasını gördüm. Poşet değil açık gramajla.Birazdan evdeki yardimcilarimin fotosunu atacağım. İlgilenenler olabilir. Devamlılık çok önemli.

Yok zaten hiç poşet almam mate aklımda alıcam mutlaka sağol hatırlattın valla.

1 ay değil ilk hedef ramazana hatta bayrama kadar inş bu sefer önce 90 altına inicem sonra devam edicem

B12 ve D vitamini tedavisine başladim canım. Önümüzdeki hafta umut verdi bu bana. Diyete spora dikkat etmeme rağmen niye böyle oluyor diye düşünüp duruyordum. senin de değerlerin normale döner inşallah. Birbirimize destek olduktan sonra her şey kolaylaşacak emin ol. Psikolojin iyi olsun tek...seni keyiflendirecek şeyler yap. Önümüz bahar....

Menengiç kahvesinden başlıyorum sağdan
Mate
Çiğ badem
Kiraz sapı
Keten tohumu, üzerinde karanfil
Kuru siyah üzüm, üzerinde tane yeşil karabiber
Tuzsuz leblebi, üzerinde zerdeçal
Hurma, üzerinde yeşil çay(hamburger kutusunda)
Yulaf ezmesi, üzerinde toz tarçın ve rezene
Chia tohumu, üzerinde çörek otu ( chiaya pek alışamadım unutuyorum kullanmayı)
Kabuk tarçın
Biberiye
Funda yaprağı

Hayırlı akşamlar arkadaşlar Meryem teşekkürler çok güzel bitkiler benim kabuk tarçınım bitti bitince daha iyi anladım faydasıni bide elma sirkesini de mide rahatsızlığı olmayan lara tavsiye ediyom beyaz leblebi de benim ilacım bugünkü menüm sabah saat 8.30 da bi 1,5 omlet bi tb bi kase mercimek çorba iki çatal avakadoyla az yoğurt
Saat 14 30 çay bi hurma
1600 bi çay bardağı beyaz leblebi, bi haşlanmış yumurta çeyrek avakado lu bi kase yoğurt
20.00 da yarım elma yarım çorba kaşığı leblebi
Su 7 bardak kadar ve bitki çayları, kahveler
Dün ve önceki gün artı görünce panikledim bugün böyle saçma sapan menü çıktı yarını da hafif geçirmeye çalışıcam spor bi saat sıkı bi Step
Arada yazılarınızı okudum ama bazen kendimi yorgun hissediyorum artı görünce de moral oynadı tabi herhalde kilo verirken sinirlerin sabrın kuvvetlenmesi lazım bu değişim gerçekten çok mühim Allahım yardımcımız olsun devam etmeyi başarmayı nasip etsin meryemciğim maşallah menapozun ayak sesleri demek hadi hayırlısı kızlar sizler de çok harika gidiyorsunuz tebrikler
Bonus insanın en büyük savaşı kendisiyle aynaya ben de küsmüştüm inan yeni barışıyorum ve kendime zevkle bakmaya başladım hayıflanarak. temmuzda 85 kiloydum bu hafta 66 ları görmek için Elim den geleni yapmak istiyorum benim gibi obez ruhlu veriyorsa herkes verir inan yanlış şeyler yediğim de hamur işi kurabiye börek vs yeme isteği geri geliyo o yüzden aç kalmadan doğru besinlerle inşallah olacak

Bonusum yaaaa. +90 a bir ara verip geldiğimde 3. Hamileliğinin haberini vermiştin daha dün gibi hatırlıyorum.

Bonus ta söylemiş zaten cnm. D vitamini düşüklüğü kilo vermeni etkiler

Kendimize hiç bakmıyoruz di mi? Bende kendime bakim kremleri adım günlük kullanılacakolan kremleri haftada 2 anca kullanıyorum

Bekliyoruz foto diyecektim paylasmissin

Yok zaten hiç poşet almam mate aklımda alıcam mutlaka sağol hatırlattın valla.

1 ay değil ilk hedef ramazana hatta bayrama kadar inş bu sefer önce 90 altına inicem sonra devam edicem

Hadı kız birlikte basaralim bu isi

E ebideryal tatlışım iyi hatırlattin unuttuklarim da varmış eklemez miyim ...önemli bunlar
Eki Görüntüle 2237697

Aktar gibisin maşallah

Hasibe helal olsun çok güzel gidiyorsun zukkum yavruşum senden de güzel atraksiyonlar bekliyom 7 ler de sana selam çakıyo

Teşekkür ederim cnm

Maydanoz çok severim :)
Kahvaltimin baştacı :)

En güzel anı bekledim dinlemek için şimdi nagmelerin perdelerinde sallaniyorum yenoşum
Gitme çiçek susuz kalır gitme
Şarkılarımız hiç yarım kalmasın canımın içi

Takviye olarak newlife ürünlerini tavsiye ederim meryemcim ..
SGK karşılamıyor belirteyim ..
Kolestrolu takma fazla.. Karatay sorun değil diyor..

Dakika tutmuş :))

Menumu yereyim
Sabah 10.30 kirmizi biberli 2 yumurta, maydanoz, dereotu, 7 cerry domates, 7 zeytin, cay, 2 yk lor
Ara 13.00 filtre kahve 3 hurma
Ogle 15.30 salata (ton baligi, marul, havuc, mor lahana, 4 kok kuzu ispanak, 1 kucuk turp)
Ara 17.30 yarim yerli muz 5 badem (yemek yaparken atistirdim hemen resim cekemedim)
Aksam 19.30 (biraz geçe kaldi) 1 kase tarhana corbasi, 1 kase bamya, firinda mantar (esiminki ve kiziminkini kasarli yaptim benimki sade) sumakli sogan salatasi

Bugünkü menüm
Sabah 7.30 Bir yumurta , lor peyniri, yarım tb ekmeği
13.00 Bir avuçtan az karışık kuruyemiş üzüm, leblebi, çığ badem, kuru kayısı
16.00 Sade Türk kahvesi
17.00 Bir yerli muz
18.30 Levrek, roka, domates, kuru soğan
İki litre su, karışık bitki çayı birçok fincan
oynakbasi34

Son düzenleme:
YENA canım ilaçları kullandıktan sonra kontrole gideceğim. Daha sonra dedigin takviye ilaçları devam ederim. Kolesterol dert etmiyorum ama doktor kardiyolojiye gorundun mu diye soracak mecburen randevu alacağım.
Bulamiyorum menün çok güzeldi . Kahvaltı tabağın özellikle...ama ben o tabağı asla bitiremem. Senin yediklerinin dörtte birini ancak yiyebiliyorum. Bitiremem çünkü birkaç lokmadan sonra tıkanıyorum gitmiyor.

Afiyet olsun..
En sevdiğim şekil, bol yeşillikli kahvaltı

Tamam canım öyle yaparsın...
Ama gitsen bile kafan karışmasın..

Bir de sen gerçekten çok az yiyorsun . Hep böylemıydın yoksa diyetten dolayimi böyle az yiyorsun ...
Bir de mavimli çok az yiyor...

Tamam canım öyle yaparsın...
Ama gitsen bile kafan karışmasın..

Bir de sen gerçekten çok az yiyorsun . Hep böylemıydın yoksa diyetten dolayimi böyle az yiyorsun ...
Bir de mavimli çok az yiyor...
Canım hep az yiyordum. 11 yıl önce eşimle evlendiğimde 56 kiloydum.38 yaşına kadar hiç kilo problemim olmamıştı. Düzensiz beslenme, inanmayacaksın bol meyve ve de aşırı kola tüketimi gecenin bir yarısı eşimin hadi tost yapalım deyişi buna benzer bir sürü şeyler birike birike 82 ye kadar dayandım. Hikayem bu şekilde.

Seni bide 82 de gormek vardi.tombik tombik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…