Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ne güzel...

Benim hep kilo problemim vardı canım. Çocukluğumdan itibaren hep kilo al kilo ver ..
O diyeti dene bu diyeti dene.. öyle öyle geçti ömrüm ...

Ciddi bir hastalık kilolu olmak.. özellikle psikolojik olarak büyük çöküntüye sebep oluyor ..

Abla yaa ne kadar az yemissin nasıl basariyosun

İyi Geceler ballar:) bugünün menüsüyle geldim efenim:)

Uyandığımda (7.00)
1 Muz

Kahvaltı (10.00)
Menemen
7-8 zeytin
3-5 leblebi

Ara Öğün (13.30)
Sade türk kahvesi

Ara Öğün(16.30)
1 elma

Akşam Yemeği (19.00)
Ispanak yemeği
3-5 leblebi
Salata

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler

Çok geç oldu ama Size bakmadan yatmak istemedim ♡ Eşim maşallah bu gece neredeyse sabahlayacakmis Arkadaşına mahcup olmamak için gece yarısına kadar çalışmış bugün ve 00.30da ancak girdi eve
Şimdi az oturup yatacak sonra sabah yine erkenden işe gidecek

Geçmişi şimdi okurum vakit kaybetmemek için ilk yazayım dedim
Kaldı 2 günüm valla geliyor bana cinnet Sıkıntıdan patlamak üzereyim ve resmen bütün gün evle uğraştım vakit gecsin diye

Başımın ağrısından uyuyamıyorum .
Elim de telefon uzandım bakalım ne zaman dalicam :)

Çok çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin. ...aminnn

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler

Çok geç oldu ama Size bakmadan yatmak istemedim ♡ Eşim maşallah bu gece neredeyse sabahlayacakmis Arkadaşına mahcup olmamak için gece yarısına kadar çalışmış bugün ve 00.30da ancak girdi eve
Şimdi az oturup yatacak sonra sabah yine erkenden işe gidecek

Geçmişi şimdi okurum vakit kaybetmemek için ilk yazayım dedim
Kaldı 2 günüm valla geliyor bana cinnet Sıkıntıdan patlamak üzereyim ve resmen bütün gün evle uğraştım vakit gecsin diye

Başımın ağrısından uyuyamıyorum .
Elim de telefon uzandım bakalım ne zaman dalicam :)

Çok çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin. ...aminnn

Hemen söyle geçmişe bir göz gezdirdim ♡
Maşallah 2li rakamları görenler faydalı paylaşımda bulunanlar ve gayet güzel menüler çok. Mutlu etti beni

Eşim hadi yatalım dedi de yinede yattığım yerden de olsa yazayım dedim ♡♡♡♡

Sabah inşallah o gitmeden tekrar bakarım bugün sıkıntıdan resmen bir havlusu işlemesini bitirdim neredeyse netim yenilendi Size de gösteririm ufaklık bu benim olsun dedi bile

Neyse herkes uyudum sanırım ♡ ben de uyuyamam da sabah erken kalkıp bakarım inşallah ♡♡♡♡

Aklım hep burada
Allaha emanet olun

Hayırlı geceler abla :)

geçmiş olsun ablacım düşük değerlere biran evvel el at menopoza da ne diyin bilemedim geçmiş olsun mu hayırlı olsun mu

Hasibe helal olsun çok güzel gidiyorsun zukkum yavruşum senden de güzel atraksiyonlar bekliyom 7 ler de sana selam çakıyo
inşallah ebicim

oynakbasi34 gözün aydın canım

Tamam canım öyle yaparsın...
Ama gitsen bile kafan karışmasın..

Bir de sen gerçekten çok az yiyorsun . Hep böylemıydın yoksa diyetten dolayimi böyle az yiyorsun ...
Bir de mavimli çok az yiyor...
Beni de etiketlemişsin hemen koşup geldim ben hiçbir zaman büyük porsiyon yiyemem zaten. Kekler olmasa çoktan verirdim ama nerdeee tatlı bağımlısıyım resmen yazık bana

Benimkine benziyor hikayen. Ben de kola yerine tatlı var işte. Ben de 11 sene önce eşimle evlendiğimde 56 kiloydum bu arada şaka gibi tesadüfe bak

Senin bunyen az yemeye alistigi icin tikaniyorsun bence ☺

Afiyet olsun..
En sevdiğim şekil, bol yeşillikli kahvaltı
Tesekkur eserim cnm

Aaa unutmadan;
Sonunda bu gece bizim küçük kuzu doğmuş ♡ ikinci kez hala oldum ♡♡♡♡♡

Hayirli olsun cnm. Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…