Ne güzel...Canım hep az yiyordum. 11 yıl önce eşimle evlendiğimde 56 kiloydum.38 yaşına kadar hiç kilo problemim olmamıştı. Düzensiz beslenme, inanmayacaksın bol meyve ve de aşırı kola tüketimi gecenin bir yarısı eşimin hadi tost yapalım deyişi buna benzer bir sürü şeyler birike birike 82 ye kadar dayandım. Hikayem bu şekilde.
Abla yaa ne kadar az yemissin nasıl basariyosunBugünkü menüm
Sabah 7.30 Bir yumurta , lor peyniri, yarım tb ekmeği
13.00 Bir avuçtan az karışık kuruyemiş üzüm, leblebi, çığ badem, kuru kayısı
16.00 Sade Türk kahvesi
17.00 Bir yerli muz
18.30 Levrek, roka, domates, kuru soğan
İki litre su, karışık bitki çayı birçok fincan
oynakbasi34
Sırf karbonhidrat tüketmişsinMenüm 13:00 bi dilim ekmek krem peynir
15:00 bi kase patates salatası, bi kucuk dilim pirasali borek
20:00 bi dilim ekmek krem peynir cay
Bi litre su
@meryemozcan27oynakbasi34
Evet bu ara ben ben deilim midem benden bagımsız calisiyo :)Sırf karbonhidrat tüketmişsin
Başımın ağrısından uyuyamıyorum .
Elim de telefon uzandım bakalım ne zaman dalicam :)
Başımın ağrısından uyuyamıyorum .
Hayırlı geceler abla :)Hemen söyle geçmişe bir göz gezdirdim ♡
Maşallah 2li rakamları görenler faydalı paylaşımda bulunanlar ve gayet güzel menüler çok. Mutlu etti beni
Eşim hadi yatalım dedi de yinede yattığım yerden de olsa yazayım dedim ♡♡♡♡
Sabah inşallah o gitmeden tekrar bakarımbugün sıkıntıdan resmen bir havlusu işlemesini bitirdim neredeyse netim yenilendi Size de gösteririm ufaklık bu benim olsun dedi bile
Neyse herkes uyudum sanırım ♡ ben de uyuyamam da sabah erken kalkıp bakarım inşallah ♡♡♡♡
Aklım hep burada
Allaha emanet olun
geçmiş olsun ablacım düşük değerlere biran evvel el at menopoza da ne diyin bilemedim geçmiş olsun mu hayırlı olsun muEki Görüntüle 2237610 Eki Görüntüle 2237611
Anlayanlar olursa yorum yapabilir canlarım. Doktorum genel anlamda değerlerin gayet güzel dedi. Bununla beraber birkaç olumsuzluk da var tabi.
D vitaminim çok düşük tedaviye bugün başladım. 6.74 . Belki de kilo verme hızımı bu etkiliyordu.
Kolesterol yüksek çıktı (CHOL 287) ilginç değil mi? Kardiyoloji doktoruna yönlendirildim. Diyet ve egzersiz verecekmiş buna çok güldüm tabi içimden.
Veeeee sonunda beklediğim oldu menopoza girmiş bulunmaktayım.onun için de jinekolojiye uğramam lazım. Merak eden arkadaşlarım için bu konuyu da gündeme getirdim.
inşallah ebicimHasibe helal olsun çok güzel gidiyorsun zukkum yavruşum senden de güzel atraksiyonlar bekliyom 7 ler de sana selam çakıyo
Beni de etiketlemişsin hemen koşup geldimTamam canım öyle yaparsın...
Ama gitsen bile kafan karışmasın..
Bir de sen gerçekten çok az yiyorsun . Hep böylemıydın yoksa diyetten dolayimi böyle az yiyorsun ...
Bir demavimli çok az yiyor...
Bence tam olması gereken gibi örnek menü @meryemozcan27Abla yaa ne kadar az yemissin nasıl basariyosun
Gözünüz aydınAaa unutmadan;
Sonunda bu gece bizim küçük kuzu doğmuş ♡ ikinci kez hala oldum ♡♡♡♡♡
Geçmiş olsun canım. Benim de uykum kaçtıBaşımın ağrısından uyuyamıyorum .
Benimkine benziyor hikayen. Ben de kola yerine tatlı var işte. Ben de 11 sene önce eşimle evlendiğimde 56 kiloydum bu arada şaka gibiCanım hep az yiyordum. 11 yıl önce eşimle evlendiğimde 56 kiloydum.38 yaşına kadar hiç kilo problemim olmamıştı. Düzensiz beslenme, inanmayacaksın bol meyve ve de aşırı kola tüketimi gecenin bir yarısı eşimin hadi tost yapalım deyişi buna benzer bir sürü şeyler birike birike 82 ye kadar dayandım. Hikayem bu şekilde.
Senin bunyen az yemeye alistigi icin tikaniyorsun bence ☺YENA canım ilaçları kullandıktan sonra kontrole gideceğim. Daha sonra dedigin takviye ilaçları devam ederim. Kolesterol dert etmiyorum ama doktor kardiyolojiye gorundun mu diye soracak mecburen randevu alacağım.
Bulamiyorum menün çok güzeldi . Kahvaltı tabağın özellikle...ama ben o tabağı asla bitiremem. Senin yediklerinin dörtte birini ancak yiyebiliyorum. Bitiremem çünkü birkaç lokmadan sonra tıkanıyorum gitmiyor.
Tesekkur eserim cnmAfiyet olsun..
En sevdiğim şekil, bol yeşillikli kahvaltı
Aaa unutmadan;
Sonunda bu gece bizim küçük kuzu doğmuş ♡ ikinci kez hala oldum ♡♡♡♡♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?