Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın gençlik...

hehe sağol canım. sana güveniyorum beni geri toparlarsın beni
artık menülerinin neden az olduğuun anladım. normalin buymuş ya senin
ben de porsiyonu büyük tutmam da şişmankende öyleydim. ama tatlı ağımlısıyım. gene başladım
bu arada tahlilllerin iyiymiş çok sevindim. menopozun da hayırlı olsun. çocuk işi bittikten sonra en temizi herhalde

Başımın ağrısından uyuyamıyorum .
Elim de telefon uzandım bakalım ne zaman dalicam :)

geçmiş olsun cnm. inş bugün daha iyisindir. benimde migrenim var. yalnız diyetten beri MaşAllah diyim baya azaldı. bir de 40 ı geçince geçer diyolla ona güveniyorum

Aaa unutmadan;
Sonunda bu gece bizim küçük kuzu doğmuş ♡ ikinci kez hala oldum ♡♡♡♡♡

Gözünüz aydın cnm. Allah analı bablı büyütsün inş.

@Lilimam25

Aaa unutmadan;
Sonunda bu gece bizim küçük kuzu doğmuş ♡ ikinci kez hala oldum ♡♡♡♡♡

Gözünüz aydın canım
Allah anali babalı sağlıkla büyütsün..

Beni de etiketlemişsin hemen koşup geldim ben hiçbir zaman büyük porsiyon yiyemem zaten. Kekler olmasa çoktan verirdim ama nerdeee tatlı bağımlısıyım resmen yazık bana

Etiket olmadan gelmiyorsun dediler :)
Sık sık gel õzletme kendini

Benimkine benziyor hikayen. Ben de kola yerine tatlı var işte. Ben de 11 sene önce eşimle evlendiğimde 56 kiloydum bu arada şaka gibi tesadüfe bak

Yoksa siz kardesmisiniz :)
Günaydın canım
Migrenim yok çok şükür. Ama mevsim geçişleri ilkbahar dönemi ozellikle çok ağrır başım.

çok şükür ya. migren berbat. neyse güzeliklim geliyor. birkaç gün sabredilir iyi olmana çok sevindim cnm.

Günaydın millet bugün evdeyim kreş kapalı eğitim varmış sanki bizim işimiz yok.

orda nasıl oluyor bu işler. mesela çocuk hasta sana izin veriyorlar mı??
ya d abugünkü gibi oldu napıyorsun??

bizim burda en büyük sorunlarımızdan biri bu.
mesela kar tatili ouyor çocuk biz rezil oluyoruz.

kızlar size sorum var. şimdi oğlumla aynı odayı paylaşıyoruz kusma olayından dolayı. ben bunu biraz araştırdım normalmiş. yani 5 yılda 5 kez falan olmuştur. ama artık telsiz sipariş ettim nefesi bile duyulurmuş. neyse odasını ayıracağım. hep arabalı yatak istiyordu ben de araştırmalarım snucu kullanışsız hantal falan olduğunu öğrendim almak istemiyordum ki oğlumda vazgeçtim arabalı yatak istemem ben normal oda istiyorum dedi.
şimdi kiracıyım oğlana oda yapacağım yer full dolap. eşim dolaba ihtiyaç yok diyor ama ev benim değil ki.
sonra takımın dolabını nerden bulayım.
sonracıma oğlan anaokuluna gidiyor seneyede anaokukuluna gidecek.çalıma masası büyük gibi onun yerine ikea çocuk masa sandalyesi mi alsam yoksa bunun çalışma masasını mı alsam??
kafam karıştı. tecrübenizden bana akıl verin lütfen. bir de ne kadar az eşya o kadar az temizlik bana

Büyük masa pc kullanıldığı zaman rahat oluyor henüz odasında pc olmaz o yüzden çok gerek yok büyüğe.

Madem şu an takım alamıyorsun o zaman normal bir baza yatak yada sedir yataklar daha mantıklı olabilir belki.

Baza her takıma uyar ilerde takım alıcaksan da yine kullanabilirsin.
Başlığı değişirsin falan.

Ev sahibininmi o dolaplar?

masayı almayım bencede. oğlan minik ebat olarak da minik. ikeanınkiler yeterli ona. dolaplar duvara monteli. ve duvardan duvara full dolap. beyaz baza ikeanın beyaz çocuk masa sandalyesi bir de oyuncak toplayıcı trofast yeterli olur o vakit
haaa bir de tayin isteyecekmiş eşim. tayin çıkarsa yeni yere göre de alınabilir diğerleri mantıklı

Kesinlikle az eşya önemli.

Ben kızım da büyük bir hevesle odasını yeni gelin evi gibi yapmıştım.. her yer pembe süslü püslü oyuncak dolu.. tıklım tıklım bir oda :))
Doğru dürüst odasında dahi uyumuyordu çocuk. Meğer oyuncaklardan korkuyormus .. kreste pedagog eşliğinde öğrenmiştik sebebini :)

Odası rahat geniş olsun ki oyun alanı olsun...

Ufak bir masa sandalye yeterli madem dolapta var.
Yatağını normal baza yatak alabilirsin güzel süslü örtüler var onları kullanarak sevimli hale getirirsin.

haha hiç aklıma gelmezdi odasındaki eşyalardan korktuğu . vallahi bravo pedagoga.
şimdi bonusa da yazdım cnm. beyaz bir baza alayım. ikea masa sandalye alayım minnak olanlardan. benim sıpada minnak çünkü bir de trofast.
zaten perdesi var beyaz istanbul desenli. gri bir de oturma odası halım var. odaya minik geliyor onu oraya koyarım. oturma odasına da başka alırım.
elimde biraz para var. eriyip duruyor. erimeden halledeyim dedim. çünkü eşim tırt. bugün ayrın diye diye zaman boşa geçiyor.

Şahane.. oldu bile

Sorma çok başarılıydı pedagog .mavili pembeli ayicik vardı ondan korkuyormus .
Saklamistim oyuncağı seneler sonra çıkardim :)
Hala saklar ama. :)

orda nasıl oluyor bu işler. mesela çocuk hasta sana izin veriyorlar mı??
ya d abugünkü gibi oldu napıyorsun??

bizim burda en büyük sorunlarımızdan biri bu.
mesela kar tatili ouyor çocuk biz rezil oluyoruz.
Çocuk hasta olunca ebeveyn işten izin alabiliyor belli bir gün sayısı var yılda. Ne kadar bilmiyorum ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…