Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

harika ya. bizde amirin insaflıysa alıyorsun. kimi hastanede yatan çocuğunun yanına bile yollamıyor!
Bizde cocugu yatan anneler cocugun yattigina dair evrak alip is yerine gonderiyorlar. Taburcu olurkende hangi tarihler arasinda yattiysa bu tarihler arasinda cocuguna refakat etmistir diye durum bildirir raporu veriliyor. Sikinti cikmiyor.

Bizde cocugu yatan anneler cocugun yattigina dair evrak alip is yerine gonderiyorlar. Taburcu olurkende hangi tarihler arasinda yattiysa bu tarihler arasinda cocuguna refakat etmistir diye durum bildirir raporu veriliyor. Sikinti cikmiyor.

mesela eşimin kurumu farklı bir ilde yatarsa kabul ediyor. çalıştığı ilde olursa kabul etmiyor. ben hastanede yattım eşim refakat etti bana çocuğuma da görümcem baktı. eşime böyle dediler yıllık izin kullandırdılar.

Çocuk bu sonuçta hasta olacak normal yani. Kim bakacak sonra? Herkesin bir yardımcısı yok ki. Mutlaka izin verilmeli diye düşünüyorum.

kesinlikle öyle. evladını insan nasl bırakabilir. ama işte özellikle erkek amirler eşleri ev hanımıysa bunu kabullenmiyor

Vücut bir kadının en güzel elbisesi. Kilo problemi gerçekten maddi manevi zarar veriyor. Kendimiz için bir şeyler yapmak çok güzel bir enerji...Biliňçli olmamız kutlanmaya değer.

Abla yaa ne kadar az yemissin nasıl basariyosun
Ablasının bitanesi başari sayılmaz benimki. Doyuncaya kadar yiyorum. Yediklerimi seçmek bak işte ona başarı diyebilirsin. Ogunlerimde özellikle kahvaltıda ölçü yok peynir zeytin sınırsız yağlı yağsız diye de ayırt etmiyorum. Bol bol yiyorum.

Menüm 13:00 bi dilim ekmek krem peynir
15:00 bi kase patates salatası, bi kucuk dilim pirasali borek
20:00 bi dilim ekmek krem peynir cay
Bi litre su
Elhan oynakbasi34
Pırasalı börek beni korkutmuyor ama krem peynire karşıyım. Protein miktarı normale göre daha az. İşlenmemiş peynir tercih et. Bı kase patates salatasini tek başına tuketseydin börek olmasaydı iyi olurmuş. Hayirlisi bakalım gençlerin işi belli olmuyor bakarsın bu kadar karbonhidrat sana artı getirmeyebilir.

Başımın ağrısından uyuyamıyorum .
Elim de telefon uzandım bakalım ne zaman dalicam :)
Bebeğim çok geçmiş olsun. Aynı sıkıntı zaman zaman bende de oluyor. Sebebini bulana da aşk olsun...davetsiz yakalıyor. İlaç almadan atlatamiyorum ben. Umarım bu saate kadar duzelmişsindir.

Sırf karbonhidrat tüketmişsin

Evet bu ara ben ben deilim midem benden bagımsız calisiyo :)
Bağımsızlığını ilan eden miden çok ayıp ediyor. İcabına bakarım izin verirsen

Kız ben seni yirim Diloşummmmm

Güzel haberlerle gelirsin hep inşallah.

Aaa unutmadan;
Sonunda bu gece bizim küçük kuzu doğmuş ♡ ikinci kez hala oldum ♡♡♡♡♡
Hayırlı olsun bebeğiniz. Analı babalı büyüsün.

geçmiş olsun ablacım düşük değerlere biran evvel el at menopoza da ne diyin bilemedim geçmiş olsun mu hayırlı olsun mu

inşallah ebicim

oynakbasi34 gözün aydın canım
Başladım bitanem tedaviye. D vitamini ve B12 alıyorum düzenli devam ederim inşallah.Menopoz inşallah hayırlı olur. Daha araştırmadim kulaktan dolma bilgilerle biliyorum. Tam regl kesilmesi yok , ateş basması stres yok...merak ediyorum bıyık sakalım çıkar mı diye

Beni de etiketlemişsin hemen koşup geldim ben hiçbir zaman büyük porsiyon yiyemem zaten. Kekler olmasa çoktan verirdim ama nerdeee tatlı bağımlısıyım resmen yazık bana
Tatlı bağımlısı değilsin bitanem. Yediğin için vücut istiyor bir süre yeme...aklına gelmez... nalışkanlık

Elhan menopoz ha benimki de yakındır az bekle yetişeceğim
Gelmeeeeee daha genceciksin...istemem ben gidiyorum başkalarıyla arkadan yavaş yavaş gelirsin. Büyük nimet döngü yaşamak..Allah Allah kıza bak ya
Bence tam olması gereken gibi örnek menü Elhan

Benimkine benziyor hikayen. Ben de kola yerine tatlı var işte. Ben de 11 sene önce eşimle evlendiğimde 56 kiloydum bu arada şaka gibi tesadüfe bak
Tesadüfler bizi burada buluşturdu hem de

Senin bunyen az yemeye alistigi icin tikaniyorsun bence ☺

Tesekkur eserim cnm

Hayirli olsun cnm. Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah.
Çocukluğumdan beri yemekle aram yok. Eve misafir geldiginde ya da yemek vakti ben acikmadim yemicem demekten bir posta dayağim olurdu. Sofradan misafirden önce kalkmak ayıp diye annemden ne çimdikler yedim.

Günaydın

Artıdayım spordan oldu sanırım inş yarına farkeder.

Bugün çok su içmeye çalışayım inş
Ödemin yarına gider merak etme.

Kesinlikle toplarim canım. Günümüz günümüzü tutmuyor. Arada bir kendini mutlu edecek bir şeyler yemen bence normal. Ömür boyu diyet olmaz ki...Dengelemeyi öğrendik ya gerisi kolay canım.

Beni bu havalar mahvetti

çok şükür ya. migren berbat. neyse güzeliklim geliyor. birkaç gün sabredilir iyi olmana çok sevindim cnm.
İlkbaharı çok severim ama polenler korkutuyor beni de

Çok mesaj vardı geçmiş yapamadım hanımlar umarım herkes iyidir
İşılcım iyiyiz şükür umarım sen de iyisin

Selam hatunlar,
Bugün çok midem bulanıyor,diyeti bozdum diye gelirsem akşam,şaşırmayın
Bozmaz benim kardeşim.leblebi atıştır biraz.

Abla adetim geciktikce psikolojim alt ust oluyo. Ağlayıp duruyorum sebepsizce. Ne yedigimide bilmiyorum ne kadar yedigimide. Tatli tuzlu eksi ne varsa arka arkaya istiyo canim

Abla adetim geciktikce psikolojim alt ust oluyo. Ağlayıp duruyorum sebepsizce. Ne yedigimide bilmiyorum ne kadar yedigimide. Tatli tuzlu eksi ne varsa arka arkaya istiyo canim
Canım senin suçun yok hormonların etkisi. Kimyamız bozuluyor , biyolojik saat kafamizi karıştırıyor, psikolojiyi demeye gerek bile yok...Kontrolu kaybetmeden en az zararla atlattiysak çok şükür diyeceğiz. Üzülme fazla...

Olarak gelmişim. Sinir ve stresten dolayı 70 kiloya çıkmıştım, ancak şuan 66,5 kg'yum.

Göğüs: 93 cm
Karın: 99 cm
Kalça: 102 cm olmuş. Çok mutlu oldum desem inanır mısınız? 70e kadar çıkmasaydım sanırım hedefime çoktan ulaşmıştım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…