- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.329
- 798
Çocuk hasta olunca ebeveyn işten izin alabiliyor belli bir gün sayısı var yılda. Ne kadar bilmiyorum ama.
Çocuk bu sonuçta hasta olacak normal yani. Kim bakacak sonra? Herkesin bir yardımcısı yok ki. Mutlaka izin verilmeli diye düşünüyorum.harika ya. bizde amirin insaflıysa alıyorsun. kimi hastanede yatan çocuğunun yanına bile yollamıyor!
Bizde cocugu yatan anneler cocugun yattigina dair evrak alip is yerine gonderiyorlar. Taburcu olurkende hangi tarihler arasinda yattiysa bu tarihler arasinda cocuguna refakat etmistir diye durum bildirir raporu veriliyor. Sikinti cikmiyor.harika ya. bizde amirin insaflıysa alıyorsun. kimi hastanede yatan çocuğunun yanına bile yollamıyor!
Bizde cocugu yatan anneler cocugun yattigina dair evrak alip is yerine gonderiyorlar. Taburcu olurkende hangi tarihler arasinda yattiysa bu tarihler arasinda cocuguna refakat etmistir diye durum bildirir raporu veriliyor. Sikinti cikmiyor.
Çocuk bu sonuçta hasta olacak normal yani. Kim bakacak sonra? Herkesin bir yardımcısı yok ki. Mutlaka izin verilmeli diye düşünüyorum.
mesela eşimin kurumu farklı bir ilde yatarsa kabul ediyor. çalıştığı ilde olursa kabul etmiyor. ben hastanede yattım eşim refakat etti bana çocuğuma da görümcem baktı. eşime böyle dediler yıllık izin kullandırdılar.
He he 82 de 70 gosteriyordum tabi sen göremedin.Seni bide 82 de gormek vardi.tombik tombik
Vücut bir kadının en güzel elbisesi. Kilo problemi gerçekten maddi manevi zarar veriyor. Kendimiz için bir şeyler yapmak çok güzel bir enerji...Biliňçli olmamız kutlanmaya değer.Ne güzel...
Benim hep kilo problemim vardı canım. Çocukluğumdan itibaren hep kilo al kilo ver ..
O diyeti dene bu diyeti dene.. öyle öyle geçti ömrüm ...
Ciddi bir hastalık kilolu olmak.. özellikle psikolojik olarak büyük çöküntüye sebep oluyor ..
Cacık iyi gelir aslında diyeti de bozmamış olursun hem :)Selam hatunlar,
Bugün çok midem bulanıyor,diyeti bozdum diye gelirsem akşam,şaşırmayın
Cacık iyi gelir aslında diyeti de bozmamış olursun hem :)
Ablasının bitanesi başari sayılmaz benimki. Doyuncaya kadar yiyorum. Yediklerimi seçmek bak işte ona başarı diyebilirsin. Ogunlerimde özellikle kahvaltıda ölçü yok peynir zeytin sınırsız yağlı yağsız diye de ayırt etmiyorum. Bol bol yiyorum.Abla yaa ne kadar az yemissin nasıl basariyosun
Pırasalı börek beni korkutmuyor ama krem peynire karşıyım. Protein miktarı normale göre daha az. İşlenmemiş peynir tercih et. Bı kase patates salatasini tek başına tuketseydin börek olmasaydı iyi olurmuş. Hayirlisi bakalım gençlerin işi belli olmuyor bakarsın bu kadar karbonhidrat sana artı getirmeyebilir.Menüm 13:00 bi dilim ekmek krem peynir
15:00 bi kase patates salatası, bi kucuk dilim pirasali borek
20:00 bi dilim ekmek krem peynir cay
Bi litre su
Elhan oynakbasi34
Bebeğim çok geçmiş olsun. Aynı sıkıntı zaman zaman bende de oluyor. Sebebini bulana da aşk olsun...davetsiz yakalıyor. İlaç almadan atlatamiyorum ben. Umarım bu saate kadar duzelmişsindir.Başımın ağrısından uyuyamıyorum .
Elim de telefon uzandım bakalım ne zaman dalicam :)
Sırf karbonhidrat tüketmişsin
Bağımsızlığını ilan eden miden çok ayıp ediyor. İcabına bakarım izin verirsenEvet bu ara ben ben deilim midem benden bagımsız calisiyo :)
Kız ben seni yirimİyi Geceler ballar:) bugünün menüsüyle geldim efenim:)
Uyandığımda (7.00)
1 Muz
Kahvaltı (10.00)
Menemen
7-8 zeytin
3-5 leblebi
Ara Öğün (13.30)
Sade türk kahvesi
Ara Öğün(16.30)
1 elma
Akşam Yemeği (19.00)
Ispanak yemeği
3-5 leblebi
Salata
Güzel haberlerle gelirsin hep inşallah.Hemen söyle geçmişe bir göz gezdirdim ♡
Maşallah 2li rakamları görenler faydalı paylaşımda bulunanlar ve gayet güzel menüler çok. Mutlu etti beni
Eşim hadi yatalım dedi de yinede yattığım yerden de olsa yazayım dedim ♡♡♡♡
Sabah inşallah o gitmeden tekrar bakarımbugün sıkıntıdan resmen bir havlusu işlemesini bitirdim neredeyse netim yenilendi Size de gösteririm ufaklık bu benim olsun dedi bile
Neyse herkes uyudum sanırım ♡ ben de uyuyamam da sabah erken kalkıp bakarım inşallah ♡♡♡♡
Aklım hep burada
Allaha emanet olun
Hayırlı olsun bebeğiniz. Analı babalı büyüsün.Aaa unutmadan;
Sonunda bu gece bizim küçük kuzu doğmuş ♡ ikinci kez hala oldum ♡♡♡♡♡
Başladım bitanem tedaviye. D vitamini ve B12 alıyorum düzenli devam ederim inşallah.Menopoz inşallah hayırlı olur. Daha araştırmadim kulaktan dolma bilgilerle biliyorum. Tam regl kesilmesi yok , ateş basması stres yok...merak ediyorum bıyık sakalım çıkar mı diyegeçmiş olsun ablacım düşük değerlere biran evvel el at menopoza da ne diyin bilemedim geçmiş olsun mu hayırlı olsun mu
inşallah ebicim
oynakbasi34 gözün aydın canım
Tatlı bağımlısı değilsin bitanem. Yediğin için vücut istiyor bir süre yeme...aklına gelmez... nalışkanlıkBeni de etiketlemişsin hemen koşup geldimben hiçbir zaman büyük porsiyon yiyemem zaten. Kekler olmasa çoktan verirdim ama nerdeee tatlı bağımlısıyım resmen yazık bana
Gelmeeeeee daha genceciksin...istemem ben gidiyorum
Tesadüfler bizi burada buluşturdu hem deBenimkine benziyor hikayen. Ben de kola yerine tatlı var işte. Ben de 11 sene önce eşimle evlendiğimde 56 kiloydum bu arada şaka gibitesadüfe bak
Çocukluğumdan beri yemekle aram yok. Eve misafir geldiginde ya da yemek vakti ben acikmadim yemicem demekten bir posta dayağim olurdu. Sofradan misafirden önce kalkmak ayıp diye annemden ne çimdikler yedim.Senin bunyen az yemeye alistigi icin tikaniyorsun bence ☺
Tesekkur eserim cnm
Hayirli olsun cnm. Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah.
Ödemin yarına gider merak etme.Günaydın
Artıdayım spordan oldu sanırım inş yarına farkeder.
Bugün çok su içmeye çalışayım inş
Kesinlikle toplarim canım. Günümüz günümüzü tutmuyor. Arada bir kendini mutlu edecek bir şeyler yemen bence normal. Ömür boyu diyet olmaz ki...Dengelemeyi öğrendik ya gerisi kolay canım.Günaydın gençlik...
hehe sağol canım. sana güveniyorum beni geri toparlarsın beni
artık menülerinin neden az olduğuun anladım. normalin buymuş ya senin
ben de porsiyonu büyük tutmam da şişmankende öyleydim. ama tatlı ağımlısıyım. gene başladım
bu arada tahlilllerin iyiymiş çok sevindim. menopozun da hayırlı olsun. çocuk işi bittikten sonra en temizi herhalde
geçmiş olsun cnm. inş bugün daha iyisindir. benimde migrenim var. yalnız diyetten beri MaşAllah diyim baya azaldı. bir de 40 ı geçince geçer diyolla ona güveniyorum
Gözünüz aydın cnm. Allah analı bablı büyütsün inş.
@Lilimam25
Beni bu havalar mahvettiGözünüz aydın canım
Allah anali babalı sağlıkla büyütsün..
Etiket olmadan gelmiyorsun dediler :)
Sık sık gel õzletme kendini
Yoksa siz kardesmisiniz :)
Günaydın canım
Migrenim yok çok şükür. Ama mevsim geçişleri ilkbahar dönemi ozellikle çok ağrır başım.
İlkbaharı çok severim ama polenler korkutuyor beni deçok şükür ya. migren berbat. neyse güzeliklim geliyor. birkaç gün sabrediliriyi olmana çok sevindim cnm.
İşılcım iyiyiz şükür umarım sen de iyisinÇok mesaj vardı geçmiş yapamadım hanımlar umarım herkes iyidir
Bozmaz benim kardeşim.Selam hatunlar,
Bugün çok midem bulanıyor,diyeti bozdum diye gelirsem akşam,şaşırmayın
Abla adetim geciktikce psikolojim alt ust oluyo. Ağlayıp duruyorum sebepsizce. Ne yedigimide bilmiyorum ne kadar yedigimide. Tatli tuzlu eksi ne varsa arka arkaya istiyo canimAblasının bitanesi başari sayılmaz benimki. Doyuncaya kadar yiyorum. Yediklerimi seçmek bak işte ona başarı diyebilirsin. Ogunlerimde özellikle kahvaltıda ölçü yok peynir zeytin sınırsız yağlı yağsız diye de ayırt etmiyorum. Bol bol yiyorum.
Pırasalı börek beni korkutmuyor ama krem peynire karşıyım. Protein miktarı normale göre daha az. İşlenmemiş peynir tercih et. Bı kase patates salatasini tek başına tuketseydin börek olmasaydı iyi olurmuş. Hayirlisi bakalım gençlerin işi belli olmuyor bakarsın bu kadar karbonhidrat sana artı getirmeyebilir.
Bebeğim çok geçmiş olsun. Aynı sıkıntı zaman zaman bende de oluyor. Sebebini bulana da aşk olsun...davetsiz yakalıyor. İlaç almadan atlatamiyorum ben. Umarım bu saate kadar duzelmişsindir.
Bağımsızlığını ilan eden miden çok ayıp ediyor. İcabına bakarım izin verirsen
Kız ben seni yirimDiloşummmmm
Güzel haberlerle gelirsin hep inşallah.
Hayırlı olsun bebeğiniz. Analı babalı büyüsün.
Başladım bitanem tedaviye. D vitamini ve B12 alıyorum düzenli devam ederim inşallah.Menopoz inşallah hayırlı olur. Daha araştırmadim kulaktan dolma bilgilerle biliyorum. Tam regl kesilmesi yok , ateş basması stres yok...merak ediyorum bıyık sakalım çıkar mı diye
Tatlı bağımlısı değilsin bitanem. Yediğin için vücut istiyor bir süre yeme...aklına gelmez... nalışkanlık
Gelmeeeeee daha genceciksin...istemem ben gidiyorumbaşkalarıyla arkadan yavaş yavaş gelirsin. Büyük nimet döngü yaşamak..Allah Allah kıza bak ya
Tesadüfler bizi burada buluşturdu hem de
Çocukluğumdan beri yemekle aram yok. Eve misafir geldiginde ya da yemek vakti ben acikmadim yemicem demekten bir posta dayağim olurdu. Sofradan misafirden önce kalkmak ayıp diye annemden ne çimdikler yedim.
Ödemin yarına gider merak etme.
Kesinlikle toplarim canım. Günümüz günümüzü tutmuyor. Arada bir kendini mutlu edecek bir şeyler yemen bence normal. Ömür boyu diyet olmaz ki...Dengelemeyi öğrendik ya gerisi kolay canım.
Beni bu havalar mahvetti
İlkbaharı çok severim ama polenler korkutuyor beni de
İşılcım iyiyiz şükür umarım sen de iyisin
Bozmaz benim kardeşim.leblebi atıştır biraz.
Canım senin suçun yok hormonların etkisi. Kimyamız bozuluyor , biyolojik saat kafamizi karıştırıyor, psikolojiyi demeye gerek bile yok...Kontrolu kaybetmeden en az zararla atlattiysak çok şükür diyeceğiz. Üzülme fazla...Abla adetim geciktikce psikolojim alt ust oluyo. Ağlayıp duruyorum sebepsizce. Ne yedigimide bilmiyorum ne kadar yedigimide. Tatli tuzlu eksi ne varsa arka arkaya istiyo canim
Iyi akşamlar KK'nın azimli üyeleri. Aranıza yeni katıldım. Nasıl ve nereden başlıyoruz :)
Güncel kilo: 67 kg
Sol üst bacak: 56 cm
Sağ üst bacak: 57 cm
Göğüs: 93 cm
Karın: 101 cm
Basen: 103 cm
Hedef: 55-60 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?