Dünyanın en büyük mutluluğu bilmez miyiz canım. Zaman çok çabuk akıp gidecek ve sen daha da inceleceksin tatlım.Olarak gelmişim. Sinir ve stresten dolayı 70 kiloya çıkmıştım, ancak şuan 66,5 kg'yum.
Göğüs: 93 cm
Karın: 99 cm
Kalça: 102 cm olmuş. Çok mutlu oldum desem inanır mısınız? 70e kadar çıkmasaydım sanırım hedefime çoktan ulaşmıştım. :)
Diğer yarışmacılara bağlı....Allah göstermesin ...ağzını hayra........Yarın artı gelirsem noluyodu haftanın sonuncusumu oluyodum
Gerçekten stres kilo vermeyi engelliyor ,iki sene boyunca 80- 86 arası gidip geldim, tüm gün kilo aklımda yemek saatlerim aklımda, bir stres panik derken hep aynı yerdeyim, bosverdim kiloyu sağlıklı beslendim gene aynı şeyleri yediğim ve sporu bıraktığım halde hızlıca 74 ü gördüm demek ki no stres no panik:)Diğer yarışmacılara bağlı....Allah göstermesin ...ağzını hayra........en kötü ihtimal sabit geleceksin bunu düşünme....stres kilo vermeyi etkiliyor...
Bol besin no kaçamakGerçekten stres kilo vermeyi engelliyor ,iki sene boyunca 80- 86 arası gidip geldim, tüm gün kilo aklımda yemek saatlerim aklımda, bir stres panik derken hep aynı yerdeyim, bosverdim kiloyu sağlıklı beslendim gene aynı şeyleri yediğim ve sporu bıraktığım halde hızlıca 74 ü gördüm demek ki no stres no panik:)
Hahahaha akşam akşam ilahi abla. Hakikatten öyle ha.
kızlar size sorum var. şimdi oğlumla aynı odayı paylaşıyoruz kusma olayından dolayı. ben bunu biraz araştırdım normalmiş. yani 5 yılda 5 kez falan olmuştur. ama artık telsiz sipariş ettim nefesi bile duyulurmuş. neyse odasını ayıracağım. hep arabalı yatak istiyordu ben de araştırmalarım snucu kullanışsız hantal falan olduğunu öğrendim almak istemiyordum ki oğlumda vazgeçtim arabalı yatak istemem ben normal oda istiyorum dedi.
şimdi kiracıyım oğlana oda yapacağım yer full dolap. eşim dolaba ihtiyaç yok diyor ama ev benim değil ki.
sonra takımın dolabını nerden bulayım.
sonracıma oğlan anaokuluna gidiyor seneyede anaokukuluna gidecek.çalıma masası büyük gibi onun yerine ikea çocuk masa sandalyesi mi alsam yoksa bunun çalışma masasını mı alsam??
kafam karıştı. tecrübenizden bana akıl verin lütfen. bir de ne kadar az eşya o kadar az temizlik bana
66,5 kg olmuşum ♡♡♡♡
70ten düştüm :)
Hahahaha akşam akşam ilahi abla. Hakikatten öyle ha.
Ben de kelebeğim olsa şımaracağım
selam hatunlar
nasılsıniz me var ne yok evime gitmek istiyorum alt üst olduk düzen muzen hak getire ilacım çayım evde kalmış fena artilardayim ödem tavan yarın tartı bulursam tartilicam yoksa pazar sabahı anca bildirim yapabilirim
Allah bereket versin canım. Baştan sona güzel bir menü. Yarın en güzel eksileri görmeni dilerim.Hayırlı geceler menu
Sabah 8.30 Küçük kase açılı mercimek çorba bi tb yarım kk peynir
12 yağsız Menemen üç domates bi yumurta ve acı biberli
17 bi kase baharatlı yoğurt
Ara 3 kaysi kuru erik az yaban mersini iki kaşık leblebi şu 6 bardak civarı
Elma sirkeli şs u limonlu şu kahve form çay elimden gelen bu bakalım yarın ne olucak
Biliyordum bozmayacağınıİyi akşamlar hanımlar:)
Günün menüsü:
Kahvaltı (9.00)
Omlet
Salatalık domates
7-8 zeytin
3 bardak çay
Ara Öğün (13.00)
Şekersiz türk kahvesi
Ara Öğün (18.00)
Cacık (mide bulantım yüzünden girdi:)
Akşam Yemeği (20.00)
1 tabak kuru fasülye
Salata
Mide bulantıma rağmen bozmadım ya çok gurur duydum kendimle:) 30 dk eliptik bisiklet 1.5 lt suoynakbasi34 Elhan
mesela eşimin kurumu farklı bir ilde yatarsa kabul ediyor. çalıştığı ilde olursa kabul etmiyor. ben hastanede yattım eşim refakat etti bana çocuğuma da görümcem baktı. eşime böyle dediler yıllık izin kullandırdılar.
Slm hanımlar nasılsınız görüşmeyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?