Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Dünyanın en büyük mutluluğu bilmez miyiz canım. Zaman çok çabuk akıp gidecek ve sen daha da inceleceksin tatlım.

Diğer yarışmacılara bağlı....Allah göstermesin ...ağzını hayra........ en kötü ihtimal sabit geleceksin bunu düşünme....stres kilo vermeyi etkiliyor...
Gerçekten stres kilo vermeyi engelliyor ,iki sene boyunca 80- 86 arası gidip geldim, tüm gün kilo aklımda yemek saatlerim aklımda, bir stres panik derken hep aynı yerdeyim, bosverdim kiloyu sağlıklı beslendim gene aynı şeyleri yediğim ve sporu bıraktığım halde hızlıca 74 ü gördüm demek ki no stres no panik:)

Bol besin no kaçamak

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar

Sonunda komsulukta çığır açtım kızların internetle yapılması gereken ödevleri olunca bende yüzümü karartip komşudan bir 15 dakikalığına internet şifresi istedim D

Büyük kız ödevin dosyasını indirirken bende bir mesaj da olsa sizlere yazayım dedim ♡♡♡♡ Az kaldı yakında kavusuyoruz ♡♡♡♡

Bende kızlarla aynı fikirdeyim en güzeli düz beyaz baz ve ufak bir masa sonradan beyaz dolap her türlü bulursun nasılsa
İnşallah küçücük çok sever ♡

66,5 kg olmuşum ♡♡♡♡
70ten düştüm :)

Süper bir sonuç yarın daha da az çıkar inşallah ♡

aynı ben

Hahahaha akşam akşam ilahi abla. Hakikatten öyle ha.

Ben de kelebeğim olsa şımaracağım

Kız listeye şurda ne kaldı ki ♡ sende kelebegine kavusursun

Neyse şimdilik kaçtım ama eşim. Gelir gelmez damarı günah komşuyu da sömürmüş gibi olmayayım

Valla sırf normalde de giriyor demesin diye telefonu uzattım onlara girin şifreyi dedim ki sonra akıllarına gelmesin acaba hep giriyor mu diye

Hayırlı geceler menu
Sabah 8.30 Küçük kase açılı mercimek çorba bi tb yarım kk peynir
12 yağsız Menemen üç domates bi yumurta ve acı biberli
17 bi kase baharatlı yoğurt
Ara 3 kaysi kuru erik az yaban mersini iki kaşık leblebi şu 6 bardak civarı
Elma sirkeli şs u limonlu şu kahve form çay elimden gelen bu bakalım yarın ne olucak

İyi akşamlar hanımlar:)
Günün menüsü:

Kahvaltı (9.00)
Omlet
Salatalık domates
7-8 zeytin
3 bardak çay

Ara Öğün (13.00)
Şekersiz türk kahvesi

Ara Öğün (18.00)
Cacık (mide bulantım yüzünden girdi:)

Akşam Yemeği (20.00)
1 tabak kuru fasülye
Salata

Mide bulantıma rağmen bozmadım ya çok gurur duydum kendimle:) 30 dk eliptik bisiklet 1.5 lt su oynakbasi34 Elhan

nasılsıniz me var ne yok evime gitmek istiyorum alt üst olduk düzen muzen hak getire ilacım çayım evde kalmış fena artilardayim ödem tavan yarın tartı bulursam tartilicam yoksa pazar sabahı anca bildirim yapabilirim

Üzme tatlı canını kuzum eve dönünce nasılsa daha rahat olursun ♡♡♡♡
Bol yeşil çay içmeye çalış

Bende iki gündür yine davul gibiyim yarına inşallah arti çıkmam
Hala regl olmadım yahu nasıl bir şey bu anlamadım ilk fırsatta Doktora gitmem şart oldu

Allah bereket versin canım. Baştan sona güzel bir menü. Yarın en güzel eksileri görmeni dilerim.

Biliyordum bozmayacağını Yarin harika bir gün olacak inşallah canım.

Bugünkü menüm
Sabah 9.00 Lor peyniri, çığ badem, çay
13.00 Roka salatası ( yeşil elmalı, marullu,domatesli)
13.30 Arkadaşlarla orta Türk kahvesi
16.00 Sade Türk kahvesi eşimle
18.00 İki yumurtadan lorlu omlet, iki acı yeşil biber
Bol bitki çayı, iki litre( birlitresi detoks ) su spora gitmedim. Nöbet çok yorucu geçti
oynakbasi34
Canım yarın gereken kiloyu verebilirsem mezun olmak istiyorum.

Slm kizlar
Yarin ben de saglik ocagina tahlil vermeye gitcem. Saat 10da randevu bulabildim. Emineyi de gostercem geniz akintisi var gibi yutkunup duruyor.

Ben memurum cnm 657ye tabiyim bizdede eskiden kendi ilimizde yatan hastamiza refakat sayilmiyordu hatta o donem kizim yatti ben de yillik izin yazdirdim. Dedim ne kadar sacma. Agagimin altinda hastane var ki birde o kurumda gorev yapiyorum cocugu alip duzceye mi gidip yatirayim dedim bashemsireye. Elimi masaya vurdum. Sonra bir aydinlanma geldi
Neyse daha sonra duzenleme yapildi artik bizdede ayni sehirde refakat izni kullanabilir olduk.

Slm hanımlar nasılsınız görüşmeyeli

Iyilik saglik kuzum ne olsun. Senden naber?

MaystenG cnm en kisa surede hedefine ulasacagina inaniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…