Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugunku menum

Sahur: yulaf lapasi ( 5 yk yulaf, 1 sb sut, 4 gun kurusu kayisi, 10 cig badem, 1 tk chia, 1 muz, tarcin)
Iftar: 1 kase mercimek corbasi, 1 kase yogurt, 1 tabak firinda karisik sebze (karnibahar, brokoli, havuc, patates, kapya biber, sogan, domates)

Lilimam Lilim şu saat oldu bekliyorum gelmedin merak ediyorum ....Umarım her şey yolundadır.
Sağol ablacım merak etmişsin malesef yine hastanedeydik bunu yazmaktan nefret ediyorum ama Gece gittik ikindi döndük çok yorucuydu
Bulamiyorum canım enterogermina 18 aylık bebeğe uygunmu bi bilgin var mı aceba,doktora sormayı unuttum,normalde iki yaş ve üstü deniyo ama kullanmak istiyorum.

sonundaoldu

Menum 10:30
1 kupa maydanoslu imonlu su
Yarim demet nane
Yarim domates
3-4 zeytin
2-3 catal peynir 1 yumurta.1 dilim k ekmek
Oglen yok
Aksam 16:30
1 kase tavuk corba.
Yogurt
20;30 portakal
Perşembe gününü çok güzel tamamlamışsin gerçekten harikasın. Senden çok umutluyum umudum.

valla dönüyorum cmts pazar eşik evde pazartesi doğru oruç tutmaya başlıyorum 16 marta kadar inşallah tutacağım ya şu 8 ler bitsin en azından 81 ı falan göreyim martta

Çok geçmiş olsun canım. Dünden beri aklım sende kaldı. Tahmin ettim çocuğunun hastalandığını ama yine de bir umut bekleyip durdum. Saati saatini tutmuyor napacaksin. Büyüyorlar ama ömürden ömür gidiyor.Analarin hakkı ödenmez diyorlar ya bunu yaşayarak öğreniyoruz. İshal mi oldu Lena? Bol sıvı ver çocuğuna. Dediğin ilaçla kısa sürede toparlar kendini ama 18 aylık bebeklere verildiğini bilmiyordum. Doktoruna danışma imkanın varsa yine de sorsan daha iyi olurdu. Ya da aile hekimine danışabilirsin. Allah tez zamanda şifa versin çok üzüldüm.

Yetişkinler ve çocuklar için ayrı dozlarının olduğunu biliyorum ama pediatrik ürünün kullanım yaşına hiç bakmadım. eczacına bir danış istersen. biz hastanede bakso ve biogaiga damla öneriyorduk (yani doktorumuz öneriyordu biz iletiyorduk). bunları yenidoğana bile kullanıyorduk. ben meryemdede bakso damla kullanmıştım yeni doğduğunda. gerçi onların içindede yaş olarak kaç yazdığına hiç bakmadım. doktorumun önerdiği için rahatlıkla kullandım.

kızlar listeye girsem acaba kötü etkilermiyim ki yoksa daha mı çok sorumluluk alirim
Canım bir yerden başlaman lazım. Sorumluluk alman belki seni olumlu yönde etkileyecek denemeden bilemeyiz. Şu panik hallerini bir at artık üzerinden. Kendine guvenmen lazım sonra da biz sana güvenelim di mi? Altı ay içinde zannediyor musun ki benim hayatım hep gullik gülistanlıktı nerdeee....neler yaşandı neler...her ne olursa olsun kendime koyduğum kurallar onceligim oldu. Hayatındaki gelişmelerin seni etkilemesine izin verme. İki gün önce yola çıkıyorsun çantana çayını koymuyorsun kızdım sana... Kilo vereceğim bu uğurda ne yapmam gerekiyorsa yapacağım diye niyet et...yarın bismillah listeye gir bence...çok oyalandik yeter gari...korkma bu işin üstesinden gelirsin.

Anam.adam yeni geldi ya yine
Valla çok üzülüyorum onun haline ama yorulmadan o arkadaşıyla mutlu diye severek çalışıyor Allahtan ♡♡♡♡
Tabi bizim özel hayat diye bir şey kalmadı gerçi mart sonundan sonra gündüz calismaya dönecek o zaman düzene girer inşallah

İnanın çok uzun zamandır baş başadan geçtim ailecek bile bir şey yapamadık ve iki gündür çocuklar babalarını görmüyor desem yeridir sabah ancak 10 dakika okula gitmeden görüyor o zaman da zaten ufaklık kucagindan inmiyor ♡♡♡

Allah razı olsun bizim için kendini paraliyor Mavisim ♡♡♡♡

Tamamdir canım yarın ona göre erkenden kalkıp duzenlerim

Çok geçmiş olsun canım Umarim önemli bir şey yoktur ♡♡♡♡

Bu arada sabah bildiriminin erkenden yap bak yanlış hatırlamıyorsam bu hafta sende listeye giriyorsun ♡♡♡♡ Tekrar bakayım dà öyle diye biliyorum

Çok geçmiş olsun sizede canım ♡♡♡♡
Ben hala kendime gelemedim hapsirip duruyorum Allahtan ağrılar azaldı ama bogazim hala ağrıyor
Ne mikrop bu havade yaaa hastalanan duzelemiyor

valla dönüyorum cmts pazar eşik evde pazartesi doğru oruç tutmaya başlıyorum 16 marta kadar inşallah tutacağım ya şu 8 ler bitsin en azından 81 ı falan göreyim martta

Hadi inşallah canım ♡♡♡♡

kızlar listeye girsem acaba kötü etkilermiyim ki yoksa daha mı çok sorumluluk alirim

Nasıl istersen canım malum en Son 85le izne ayrilmistin

Banucum ben listeye girmeyi düşünmüyorum canım, benim için liste yapıp yorulma diye akşamdan iletmek istedim

Tamamdır fıstığım ♡♡♡♡ Sen incecik kal bende verip geleyim inşallah

Bu yazdıklarınınedenle hepsini kendime yazılmış sayıyorum ♡♡♡♡♡
Bugün marketten fiyatlara rağmen biraz yeşillik aldım indirimi beklersik yandık marul ama hala 5 lira ona kiyamadim Roka aldım onun yerine hem kahvaltida da yerim

Baykuşluk sırası bende gram uyku yok...nöbeti bana mı devrettiniz kızlar aşkolsun forumun en yaşlı ablasına reva mı bu

Aaaa yanliz birakirmiyim seni ♡♡♡♡
Gerci dün gece elimde telefonla uyumuş telefonu dusurmemle birlikte fırlamış insanım Allahtan eşim duymadı yoksa kesin saydirirdi gece gece neyin kafasını yaşıyorsun diye

Nolacak bu kızların hali der başlarmışım çocuklarin hastalıkları hiç bitmedi. Arkası gelmez dertlerimin .......şarkısını bizim için soyluyorum internet geldi diye sevinirken bı de telefondan olmayalım Banucum....sen en iyisi teli şarja tak...hadi bakim uyumaya....yarın güzel bir gün olsun. Önce sağlık ...sonra da tartı yuzlerimizi güldürsün iyi geceler ...tatlişim

Haklısın canım bende ayakta uyuyorum Sabaha herkes daha hafif uyanır inşallah ♡♡♡

İyi geceler sanada ♡

Hilalcim hiç merak etme takımımı bırakmayı düşünmüyorum. Mezun olup korumaya gececicem sadece
tamam ablacım valla motivem yerlere iniyor.gruptan biri çıkınca falan

ablam herşey hazırdı ama gece 1 gibi çıktım yola ve ufak el çantam tezgah üzerinde kalmış ananem için birşeyler hazırlayıp diğerleri de mutfakta diye atmıştım içine çıkarken alırım nasılsa diye arabaya bindim ama hiç aklıma gelmedi ananemi görünce dank etti 86 87 çıkıyor tartıda evdeyken tok karnıma 85 lerde çıkıyordu birde kaç gecedir uyku falan yom bana evde ki mevzuyu biliyosun kızımla ilgili buradada kızlar düşmüyor yakamdan geldiğimden beri 4 5 de anca uyuyoruz sabah düzen hak getire oldu bu yüzden belki de vücut şaşırdı diye yine ödeme döndük bilemiyorum ama ellerim sızlıyor şişlik ten şuan

o zaman banu 83 olunca listeye al beni olur mu madem 85.5 la.izne ayrilmisim

evet cnm bu hafta giriyorum listeye.
inşallah sabah kalkar kalkmaz ilk işim bildirim yapmak olacak çünkü eve dönmem geç olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…