Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günün menüsü:

08:00 kalkış
09:00 elma
11:00 kahvaltı (kepekli ekmek, domates, zeytin, salatalık)
13:00 mandalin
15:00 meyveli yulaf + süt
17:30 salata( marul, domates, salatalık, peynir), 1 tane fırında patlıcan, üstünün domatesiyle, 3 kornişon turşu, akşam fazla canım istemedi, halbusam ki kuzu kuşbaşı vardı, yağda kavrulmuş, belki de kokusu ağır geldiğinden, sevmem yiyemem koyun eti.

Su: yarım litre
Egzersiz: yarım saat.

Güncel kilo 66,5 kg.

Saygılar efendim :)

***8. TAKIM 610.ETAP***

oynakbasi34 ( 105.8 / / / % )
mavimli ( 75 / / / % )
Meryemozcan27 ( 60.6 / / / % ) Üye mezun olmak istiyor
ebideryal ( 67.8 / / / % )
Bonus ( 105 / / / % )
Ucukkacikk ( 64.5 / / / % )
Umutluanne83 ( 88.6 / / / % )
Zarpy ( 81.6 / / / % )
Tembel Koala ( / / / % ) Yeni üye, başlangıç tarihi 27 Ocak, başlangıç kilosu 67 kg, hedef 60 kg
HasibeG ( / / / % ) Yeni üye, Başlangıç tarihi 8 Şubat, Başlangıç kilosu 104.1 kg, Hedef 85 kg

8. Takım Ortalaması: %

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar Rabbim şu mübarek günün hürmetine gonlumuzden geçenleri hayırlı olarak nasip etsin inşallah .....Aminnnn

Hemen gözümü açar açmaz önce listemizi yaptım inşallah herkes bol bol eksi görür ♡ gerçi eşim gidince Liste ne olacak diye düşünüyordum ama sabah Wifi yi açınca eşime bağlanmak için direk komşuya bağlanmış sonra direk eşimin netin baglandim.ama öğlen komşuya tekrar mesaj atarım haberin Olsun bir 10 dakika bir işim var nette diye hadi sıkıntı yok ♡♡♡

Günaydın gençlik..

saol cnm

Abla adetim geciktikce psikolojim alt ust oluyo. Ağlayıp duruyorum sebepsizce. Ne yedigimide bilmiyorum ne kadar yedigimide. Tatli tuzlu eksi ne varsa arka arkaya istiyo canim
acaba hamile olabilir misin test yaptın mı??

Aleyküm selam cnm. inş planladığım gibi halledebilirim bitince foto atarım.

bizde 657 ye tabiyiz cnm.
ama eşim polis memuru. yumruğunu masaya vursada ulaşması gereken yere kadar ooooo.. zor yani.

çok geçmiş olsun cnm. Rabbim kalıcı şifalar versin inş.

***8. TAKIM 610.ETAP***

oynakbasi34 ( 105.8 / 106.5 / + 0.7 / - 0.66 % )
mavimli ( 75 / / / % )
Meryemozcan27 ( 60.6 / 60.2 / 0.4 / 0.66 % ) Üye mezun olmak istiyor
ebideryal ( 67.8 / 66.4 / 1.4 / 2.03 % )
Bonus ( 105 / / / % )
Ucukkacikk ( 64.5 / / / % )
Umutluanne83 ( 88.6 / 87.6 / 1 / 1.13 % )
Zarpy ( 81.6 / 81.1 / 0.5 / 0.58 % )
Tembel Koala ( / / / % ) Yeni üye, başlangıç tarihi 27 Ocak, başlangıç kilosu 67 kg, hedef 60 kg
HasibeG ( 101.7 / 99.7 / 2 / 1.97 % ) Yeni üye, Başlangıç tarihi 8 Şubat, Başlangıç kilosu 104.1 kg, Hedef 85 kg

8. Takım Ortalaması: %

Maalesef artı çıktım ben
Hala regl olmadım sinir geldi yine davul gibi bileklerim

Neyse kızlar komşudan girdim az öğleden sonra tekrar girer bakarım valla helallik istemem lazım bugün çünkü şu anda sormadım girebilirmiyim diye ama birazdan arar söylerim günah olmasın

Mezuniyetim daha güzel bir eksiyle olsaydı şöyle ...regl döneminde olmam işi bozdu belki....belki de vücudum yeter yeter diye bağırıyor bilmiyorum kielimden geleni yaptım. Bu listedeki son bildirimim olduğu için birazcık hüzünlendim.

Test yapmaya korkuyorum nasılsa değilimdir boşuna üzülmeyim diye

Yaaa öyle deme canım, ne güzel verdin azimlisin yüreklisin hepimize enerji kaynağı oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…