Hayırlı sabahlar geçen hafta 67800 bu hafta 66400 şükür
Ablasının bitanesi başari sayılmaz benimki. Doyuncaya kadar yiyorum. Yediklerimi seçmek bak işte ona başarı diyebilirsin. Ogunlerimde özellikle kahvaltıda ölçü yok peynir zeytin sınırsız yağlı yağsız diye de ayırt etmiyorum. Bol bol yiyorum.
Pırasalı börek beni korkutmuyor ama krem peynire karşıyım. Protein miktarı normale göre daha az. İşlenmemiş peynir tercih et. Bı kase patates salatasini tek başına tuketseydin börek olmasaydı iyi olurmuş. Hayirlisi bakalım gençlerin işi belli olmuyor bakarsın bu kadar karbonhidrat sana artı getirmeyebilir.
Bebeğim çok geçmiş olsun. Aynı sıkıntı zaman zaman bende de oluyor. Sebebini bulana da aşk olsun...davetsiz yakalıyor. İlaç almadan atlatamiyorum ben. Umarım bu saate kadar duzelmişsindir.
Bağımsızlığını ilan eden miden çok ayıp ediyor. İcabına bakarım izin verirsen
Kız ben seni yirimDiloşummmmm
Güzel haberlerle gelirsin hep inşallah.
Hayırlı olsun bebeğiniz. Analı babalı büyüsün.
Başladım bitanem tedaviye. D vitamini ve B12 alıyorum düzenli devam ederim inşallah.Menopoz inşallah hayırlı olur. Daha araştırmadim kulaktan dolma bilgilerle biliyorum. Tam regl kesilmesi yok , ateş basması stres yok...merak ediyorum bıyık sakalım çıkar mı diye
Tatlı bağımlısı değilsin bitanem. Yediğin için vücut istiyor bir süre yeme...aklına gelmez... nalışkanlık
Gelmeeeeee daha genceciksin...istemem ben gidiyorumbaşkalarıyla arkadan yavaş yavaş gelirsin. Büyük nimet döngü yaşamak..Allah Allah kıza bak ya
Tesadüfler bizi burada buluşturdu hem de
Çocukluğumdan beri yemekle aram yok. Eve misafir geldiginde ya da yemek vakti ben acikmadim yemicem demekten bir posta dayağim olurdu. Sofradan misafirden önce kalkmak ayıp diye annemden ne çimdikler yedim.
Ödemin yarına gider merak etme.
Kesinlikle toplarim canım. Günümüz günümüzü tutmuyor. Arada bir kendini mutlu edecek bir şeyler yemen bence normal. Ömür boyu diyet olmaz ki...Dengelemeyi öğrendik ya gerisi kolay canım.
Beni bu havalar mahvetti
İlkbaharı çok severim ama polenler korkutuyor beni de
İşılcım iyiyiz şükür umarım sen de iyisin
Bozmaz benim kardeşim.leblebi atıştır biraz.
acaba hamile olabilir misin test yaptın mı??Abla adetim geciktikce psikolojim alt ust oluyo. Ağlayıp duruyorum sebepsizce. Ne yedigimide bilmiyorum ne kadar yedigimide. Tatli tuzlu eksi ne varsa arka arkaya istiyo canim
Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Sonunda komsulukta çığır açtımkızların internetle yapılması gereken ödevleri olunca bende yüzümü karartip komşudan bir 15 dakikalığına internet şifresi istedim D
Büyük kız ödevin dosyasını indirirken bende bir mesaj da olsa sizlere yazayım dedim ♡♡♡♡ Az kaldı yakında kavusuyoruz ♡♡♡♡
Bende kızlarla aynı fikirdeyimen güzeli düz beyaz baz ve ufak bir masa sonradan beyaz dolap her türlü bulursun nasılsa
İnşallah küçücük çok sever ♡
Süper bir sonuç yarın daha da az çıkar inşallah ♡
aynı ben
Kız listeye şurda ne kaldı ki ♡ sende kelebegine kavusursun
Slm kizlar
Yarin ben de saglik ocagina tahlil vermeye gitcem. Saat 10da randevu bulabildim. Emineyi de gostercem geniz akintisi var gibi yutkunup duruyor.
Ben memurum cnm 657ye tabiyim bizdede eskiden kendi ilimizde yatan hastamiza refakat sayilmiyordu hatta o donem kizim yatti ben de yillik izin yazdirdim. Dedim ne kadar sacma. Agagimin altinda hastane var ki birde o kurumda gorev yapiyorum cocugu alip duzceye mi gidip yatirayim dedim bashemsireye. Elimi masaya vurdum. Sonra bir aydinlanma geldi
Neyse daha sonra duzenleme yapildi artik bizdede ayni sehirde refakat izni kullanabilir olduk.
Iyilik saglik kuzum ne olsun. Senden naber?
MaystenG cnm en kisa surede hedefine ulasacagina inaniyorum.
Sağol ablacım merak etmişsinmalesef yine hastanedeydik bunu yazmaktan nefret ediyorum ama Gece gittik ikindi döndük çok yorucuydu
Bulamiyorum canım enterogermina 18 aylık bebeğe uygunmu bi bilgin var mı aceba,doktora sormayı unuttum,normalde iki yaş ve üstü deniyo ama kullanmak istiyorum.
sonundaoldu
Mezuniyetim daha güzel bir eksiyle olsaydı şöyle ...regl döneminde olmam işi bozdu belki....belki de vücudum yeter yeter diye bağırıyor bilmiyorum ki***8. TAKIM 610.ETAP***
oynakbasi34 ( 105.8 / 106.5 / + 0.7 / - 0.66 % )
mavimli ( 75 / / / % )
Meryemozcan27 ( 60.6 / 60.2 / 0.4 / 0.66 % ) Üye mezun olmak istiyor
ebideryal ( 67.8 / 66.4 / 1.4 / 2.03 % )
Bonus ( 105 / / / % )
Ucukkacikk ( 64.5 / / / % )
Umutluanne83 ( 88.6 / 87.6 / 1 / 1.13 % )
Zarpy ( 81.6 / 81.1 / 0.5 / 0.58 % )
Tembel Koala ( / / / % ) Yeni üye, başlangıç tarihi 27 Ocak, başlangıç kilosu 67 kg, hedef 60 kg
HasibeG ( 101.7 / 99.7 / 2 / 1.97 % ) Yeni üye, Başlangıç tarihi 8 Şubat, Başlangıç kilosu 104.1 kg, Hedef 85 kg
8. Takım Ortalaması: %
Test yapmaya korkuyorum nasılsa değilimdir boşuna üzülmeyim diyeGünaydın gençlik..
saol cnm
acaba hamile olabilir misin test yaptın mı??
Aleyküm selam cnm. inş planladığım gibi halledebilirimbitince foto atarım.
bizde 657 ye tabiyiz cnm.
ama eşim polis memuru. yumruğunu masaya vursada ulaşması gereken yere kadar ooooo.. zor yani.
çok geçmiş olsun cnm. Rabbim kalıcı şifalar versin inş.
Test yapmaya korkuyorum nasılsa değilimdir boşuna üzülmeyim diye
Yaaa öyle deme canım, ne güzel verdin azimlisin yüreklisin hepimize enerji kaynağı oldunMezuniyetim daha güzel bir eksiyle olsaydı şöyle ...regl döneminde olmam işi bozdu belki....belki de vücudum yeter yeter diye bağırıyor bilmiyorum kielimden geleni yaptım. Bu listedeki son bildirimim olduğu için birazcık hüzünlendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?