Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Şaka maka, neredeyse sizler ile tanışalı 1 ay olmuş, allah bana sizin gibi dost edinmeyi nasip etti. Her ne kadar tanımasam da, görmesem de, iyi ki varsınız ♡

Dizimde sorun var çok ağrıyor iki haftadır Tibeti de yapamıyorum. Düzgün uyuyamıyorum da. Şimdi de gözüm ağrıyor. Noldu anlamadım bana. Hemen toparlanmam gerek. En yakın arkadaşımla telefonda konuştuk dün bana kilo ver herşey düzene girecek dedi. Kendisi tam 35 kilo verdi geçen sene.

cnm ümitsizlik bize göre değil. Rabbim daha iyisini vereceğinden bekletiyordur bence.
yap bakalım bir test yoksa önümüze bakarız varsa da kutama yaparız burda
Daha once iki kere daha boyle olmustu sonunda adet oldum. Bi hafta daha beklemeyi dusunuyorum haftaya cuma endokrine randevum var o zamana kadar olmazsam kan testi yaptiririm

Uçukkaçık pek muhabbet edemedik bilmiyorum tedavimi görüyorsun?
Daha tedaviye baslayamadım. Prolaktin hormonum yuksekti pco varmıs rahmimde de polip var. Bunlara yonelik bi tedavi baslayamadım henuz. Adet olursam tekrar hormon testi yaptirip doktora gidicem

***8. TAKIM 610.ETAP***

oynakbasi34 ( 105.8 / 106.5 / + 0.7 / - 0.66 % )
mavimli ( 75 / 76 / +1 / - 1.33 % )
Meryemozcan27 ( 60.6 / 60.2 / 0.4 / 0.66 % ) Üye mezun olmak istiyor
ebideryal ( 67.8 / 66.4 / 1.4 / 2.03 % )
Bonus ( 105 / / / % )
Ucukkacikk ( 64.5 / / / % )
Umutluanne83 ( 88.6 / 87.6 / 1 / 1.13 % )
Zarpy ( 81.6 / 81.1 / 0.5 / 0.58 % )
Tembel Koala ( / / / % ) Yeni üye, başlangıç tarihi 27 Ocak, başlangıç kilosu 67 kg, hedef 60 kg
HasibeG ( 101.7 / 99.7 / 2 / 1.97 % ) Yeni üye, Başlangıç tarihi 8 Şubat, Başlangıç kilosu 104.1 kg, Hedef 85 kg

8. Takım Ortalaması: %

Ben bugun kilo bildirimi yapmasam olur mu oynakbasi34 Elhan

Listede olduğun için mecbur bilirim yapman lazım kuzum üzgünüm İnşallah çok artı cikmamissindir ♡

Geçmiş olsun canım inşallah çabucak toparlanirsin
Kız ikimizde nazaran geldik bende tam iyileştim diyorum yine bir şey çıkıyor bugün de Sol ayak bileğim fena ağrıyor üzerine zor basıyorum gece carptim mi acaba bilemiyorum ama oda geçecek

Bu arada arkadaşına da helal olsun ♡ inşallah hiç almaz bir daha
( 39 kg verip neredeyse yarısından az fazlasını alan bahtsız bedevi )

Daha tedaviye baslayamadım. Prolaktin hormonum yuksekti pco varmıs rahmimde de polip var. Bunlara yonelik bi tedavi baslayamadım henuz. Adet olursam tekrar hormon testi yaptirip doktora gidicem

Canım bende de pko var ve ikinciye dusundugumuzde doktor ancak aşılama yada tüp olur asla normal yollâ hamile kalamazsin demişti doktor ama ne zaman ki ben olmayacak diye stres yapmayın kuzum kendinden geldi ve aynı doktor şok oldu
Rabbim ol derse olur nasılsa ♡ inşallah senin mucizende gelir ♡♡♡♡

Abla cok uzgunum takımın gidişatını da bozdugum icin sabahki kilo 65.5

Evet ablacanım ishal oldu gece de kustu,yine salgın varmış çok sağol canım benim

Bizim doktor da zinco ve esflor verdi eşim onları almış,eczanede eczacı yokmuş çalışanlarda emin olmayarak cevap verince eşimde güvenememiş,şimdilik bunları kullanıyorum inşallah faydası olur,sağol canım cevabın için

Teşekkürler canım sende tez zamanda toparlarsın inşallah
Sağol tatlım amin

Merhaba kızlar iki gündür çok gelemedim herkes iyidir inşallah.

Meryem ablam canımmmm mezuniyetin hayırlı olsun bundan sonra sağlıkla hep istediğin kiloda olursun inşallah... sen kilo verme sevdasına kapılmasaydın ben de senin sevdandan mahrum kalacaktım ,iyi ki çıtır bi hatun olma yolunda seni tanıdım , seni çoooooooook seviyorum can ablammmmm Elhan

oynakbasi34 ablam:
Tembel Koala başlangıç 67 kg, hedef 60 kg yazınca birden heyecanlandım. Nedense "pes etme Koala, pes etme Koala", diye içimdeki ses haykırıyor resmen :)

Sabah 8 de kalktım, oyalandık falan derken saat 10 oldu, aldım kızımı attım kendimi dışarı, şöyle bir hava alalım dedik, aaa bir daha baktım, 7000 küsür adım atmış bulunmaktayız, ki hala dışarıdayız. Havası biraz serin, ancak uzun aradan sonra bilet alınca memlekete içimiz ısındı, soğuğu hissetmiyoruz :)

Naber kuşum hayırlı haber ihtimali var mı bu ay ?

iyiyim kuzucum saolasın. sen nasılsın??
valla regl 27 de bekliyorum. sabırsızlıkla 20 de test yaptırdım çünkü ovulasyonu yakalamıştım
ama 0.100 çıktı. yani yok bence olsa en azından 3-5 değer olur diye düşünmüştüm. bu ay olmazsa birazcık ertelemeyi düşünüyorum.
ha hemen olmuyor zaten de. işime göre ayarlamam gerek. aralıkta doğum iznine çıksam vururlar beni en yoğun zaman çünkü

***8. TAKIM 610.ETAP***

oynakbasi34 ( 105.8 / 106.5 / + 0.7 / - 0.66 % )
mavimli ( 75 / 76 / +1 / - 1.33 % )
Meryemozcan27 ( 60.6 / 60.2 / 0.4 / 0.66 % ) Üye mezun olmak istiyor
ebideryal ( 67.8 / 66.4 / 1.4 / 2.03 % )
Bonus ( 105 / 105.8 / + 0.8 / - 0.76 % )
Ucukkacikk ( 64.5 / 65.5 / + 1 / - 1.55 % )
Umutluanne83 ( 88.6 / 87.6 / 1 / 1.13 % )
Zarpy ( 81.6 / 81.1 / 0.5 / 0.58 % )
Tembel Koala ( / / / % ) Yeni üye, başlangıç tarihi 27 Ocak, başlangıç kilosu 67 kg, hedef 60 kg
HasibeG ( 101.7 / 99.7 / 2 / 1.97 % ) Yeni üye, Başlangıç tarihi 8 Şubat, Başlangıç kilosu 104.1 kg, Hedef 85 kg

8. Takım Ortalaması: %

Abla cok uzgunum takımın gidişatını da bozdugum icin sabahki kilo 65.5

Haftaya 64.5dan daha az istiyorum ama tartida ona göre ♡ Belki ödem de vardır sıkma canını

Gecmis olsun cnm. Bol bol sivi vermeye calis cunku ishalle su kaybediyor cocuklar.

Bizde cocuk 2 yasina gelene kadar nobet tutmuyorsun. Gebeliktede gebeligin 6. Ayini doldurduktan sonra nobetten cikiyorsun. Benim 2. Kizimin yasina 1 hafta kala 3. Kizimin gebeliginde 6. Ayimi doldurdum. Hic nobete girmeden tekrar nobetten cikmis oldum. ayarlasam bu kadar tutturamazdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…