Test yapmaya korkuyorum nasılsa değilimdir boşuna üzülmeyim diye
Şaka maka, neredeyse sizler ile tanışalı 1 ay olmuş, allah bana sizin gibi dost edinmeyi nasip etti. Her ne kadar tanımasam da, görmesem de, iyi ki varsınız ♡***8. TAKIM 610.ETAP***
oynakbasi34 ( 105.8 / 106.5 / + 0.7 / - 0.66 % )
mavimli ( 75 / / / % )
Meryemozcan27 ( 60.6 / 60.2 / 0.4 / 0.66 % ) Üye mezun olmak istiyor
ebideryal ( 67.8 / 66.4 / 1.4 / 2.03 % )
Bonus ( 105 / / / % )
Ucukkacikk ( 64.5 / / / % )
Umutluanne83 ( 88.6 / 87.6 / 1 / 1.13 % )
Zarpy ( 81.6 / 81.1 / 0.5 / 0.58 % )
Tembel Koala ( / / / % ) Yeni üye, başlangıç tarihi 27 Ocak, başlangıç kilosu 67 kg, hedef 60 kg
HasibeG ( 101.7 / 99.7 / 2 / 1.97 % ) Yeni üye, Başlangıç tarihi 8 Şubat, Başlangıç kilosu 104.1 kg, Hedef 85 kg
8. Takım Ortalaması: %
Mavişim güzel duyguların için teşekkür ederim. Sizlerin enerjisi olmasaydı buralara kadar gelemezdim.Yaaa öyle deme canım, ne güzel verdin azimlisin yüreklisin hepimize enerji kaynağı oldun
Daha once iki kere daha boyle olmustu sonunda adet oldum. Bi hafta daha beklemeyi dusunuyorum haftaya cuma endokrine randevum var o zamana kadar olmazsam kan testi yaptiririmcnm ümitsizlik bize göre değil. Rabbim daha iyisini vereceğinden bekletiyordur bence.
yap bakalım bir test yoksa önümüze bakarız varsa da kutama yaparız burda
Daha tedaviye baslayamadım. Prolaktin hormonum yuksekti pco varmıs rahmimde de polip var. Bunlara yonelik bi tedavi baslayamadım henuz. Adet olursam tekrar hormon testi yaptirip doktora gidicemUçukkaçık pek muhabbet edemedik bilmiyorum tedavimi görüyorsun?
Dizimde sorun var çok ağrıyor iki haftadır Tibeti de yapamıyorum. Düzgün uyuyamıyorum da. Şimdi de gözüm ağrıyor. Noldu anlamadım bana. Hemen toparlanmam gerek. En yakın arkadaşımla telefonda konuştuk dün bana kilo ver herşey düzene girecek dedi. Kendisi tam 35 kilo verdi geçen sene.
Daha tedaviye baslayamadım. Prolaktin hormonum yuksekti pco varmıs rahmimde de polip var. Bunlara yonelik bi tedavi baslayamadım henuz. Adet olursam tekrar hormon testi yaptirip doktora gidicem
Abla cok uzgunum takımın gidişatını da bozdugum icin***8. TAKIM 610.ETAP***
oynakbasi34 ( 105.8 / 106.5 / + 0.7 / - 0.66 % )
mavimli ( 75 / 76 / +1 / - 1.33 % )
Meryemozcan27 ( 60.6 / 60.2 / 0.4 / 0.66 % ) Üye mezun olmak istiyor
ebideryal ( 67.8 / 66.4 / 1.4 / 2.03 % )
Bonus ( 105 / / / % )
Ucukkacikk ( 64.5 / / / % )
Umutluanne83 ( 88.6 / 87.6 / 1 / 1.13 % )
Zarpy ( 81.6 / 81.1 / 0.5 / 0.58 % )
Tembel Koala ( / / / % ) Yeni üye, başlangıç tarihi 27 Ocak, başlangıç kilosu 67 kg, hedef 60 kg
HasibeG ( 101.7 / 99.7 / 2 / 1.97 % ) Yeni üye, Başlangıç tarihi 8 Şubat, Başlangıç kilosu 104.1 kg, Hedef 85 kg
8. Takım Ortalaması: %
Listede olduğun için mecbur bilirim yapman lazım kuzum üzgünümİnşallah çok artı cikmamissindir ♡
Geçmiş olsun canıminşallah çabucak toparlanirsin
Kız ikimizde nazaran geldikbende tam iyileştim diyorum yine bir şey çıkıyor bugün de Sol ayak bileğim fena ağrıyor üzerine zor basıyorum gece carptim mi acaba bilemiyorum ama oda geçecek
Bu arada arkadaşına da helal olsun ♡ inşallah hiç almaz bir daha
( 39 kg verip neredeyse yarısından az fazlasını alan bahtsız bedevi)
Canım bende de pko var ve ikinciye dusundugumuzde doktor ancak aşılama yada tüp olur asla normal yollâ hamile kalamazsin demişti doktor ama ne zaman ki ben olmayacak diye stres yapmayın kuzum kendinden geldi ve aynı doktor şok oldu
Rabbim ol derse olur nasılsa ♡ inşallah senin mucizende gelir ♡♡♡♡
Evet ablacanım ishal oldu gece de kustu,yine salgın varmışÇok geçmiş olsun canım. Dünden beri aklım sende kaldı. Tahmin ettim çocuğunun hastalandığını ama yine de bir umut bekleyip durdum.Saati saatini tutmuyor napacaksin. Büyüyorlar ama ömürden ömür gidiyor.Analarin hakkı ödenmez diyorlar ya bunu yaşayarak öğreniyoruz. İshal mi oldu Lena? Bol sıvı ver çocuğuna. Dediğin ilaçla kısa sürede toparlar kendini ama 18 aylık bebeklere verildiğini bilmiyordum. Doktoruna danışma imkanın varsa yine de sorsan daha iyi olurdu. Ya da aile hekimine danışabilirsin. Allah tez zamanda şifa versin çok üzüldüm.
Bizim doktor da zinco ve esflor verdi eşim onları almış,eczanede eczacı yokmuş çalışanlarda emin olmayarak cevap verince eşimde güvenememiş,şimdilik bunları kullanıyorum inşallah faydası olur,sağol canım cevabın içinYetişkinler ve çocuklar için ayrı dozlarının olduğunu biliyorum ama pediatrik ürünün kullanım yaşına hiç bakmadım. eczacına bir danış istersen. biz hastanede bakso ve biogaiga damla öneriyorduk (yani doktorumuz öneriyordu biz iletiyorduk). bunları yenidoğana bile kullanıyorduk. ben meryemdede bakso damla kullanmıştım yeni doğduğunda. gerçi onların içindede yaş olarak kaç yazdığına hiç bakmadım. doktorumun önerdiği için rahatlıkla kullandım.
Teşekkürler canım sende tez zamanda toparlarsın inşallahAnam.adam yeni geldi ya yine
Valla çok üzülüyorum onun haline ama yorulmadan o arkadaşıyla mutlu diye severek çalışıyor Allahtan ♡♡♡♡
Tabi bizim özel hayat diye bir şey kalmadıgerçi mart sonundan sonra gündüz calismaya dönecek o zaman düzene girer inşallah
İnanın çok uzun zamandır baş başadan geçtim ailecek bile bir şey yapamadık ve iki gündür çocuklar babalarını görmüyor desem yeridirsabah ancak 10 dakika okula gitmeden görüyor o zaman da zaten ufaklık kucagindan inmiyor ♡♡♡
Allah razı olsun bizim için kendini paraliyor Mavisim ♡♡♡♡
Tamamdir canım yarın ona göre erkenden kalkıp duzenlerim
Çok geçmiş olsun canımUmarim önemli bir şey yoktur ♡♡♡♡
Bu arada sabah bildiriminin erkenden yap bak yanlış hatırlamıyorsam bu hafta sende listeye giriyorsun ♡♡♡♡ Tekrar bakayım dà öyle diye biliyorum
Çok geçmiş olsun sizede canım ♡♡♡♡
Ben hala kendime gelemedim hapsirip duruyorum Allahtan ağrılar azaldı ama bogazim hala ağrıyor
Ne mikrop bu havade yaaa hastalanan duzelemiyor
Hadi inşallah canım ♡♡♡♡
Nasıl istersen canım malum en Son 85le izne ayrilmistin
Tamamdır fıstığım ♡♡♡♡ Sen incecik kal bende verip geleyim inşallah
Bu yazdıklarınınedenle hepsini kendime yazılmış sayıyorum ♡♡♡♡♡
Bugün marketten fiyatlara rağmen biraz yeşillik aldımindirimi beklersik yandık marul ama hala 5 lira ona kiyamadim Roka aldım onun yerine hem kahvaltida da yerim
Sağol tatlım aminGünaydın gençlik..
saol cnm
acaba hamile olabilir misin test yaptın mı??
Aleyküm selam cnm. inş planladığım gibi halledebilirimbitince foto atarım.
bizde 657 ye tabiyiz cnm.
ama eşim polis memuru. yumruğunu masaya vursada ulaşması gereken yere kadar ooooo.. zor yani.
çok geçmiş olsun cnm. Rabbim kalıcı şifalar versin inş.
Naber kuşum hayırlı haber ihtimali var mı bu ay ?
Naber kuşum hayırlı haber ihtimali var mı bu ay ?
Abla cok uzgunum takımın gidişatını da bozdugum icinsabahki kilo 65.5
Evet ablacanım ishal oldu gece de kustu,yine salgın varmışçok sağol canım benim
Bizim doktor da zinco ve esflor verdi eşim onları almış,eczanede eczacı yokmuş çalışanlarda emin olmayarak cevap verince eşimde güvenememiş,şimdilik bunları kullanıyorum inşallah faydası olur,sağol canım cevabın için
Teşekkürler canım sende tez zamanda toparlarsın inşallah
Sağol tatlım amin
iyiyim kuzucum saolasın. sen nasılsın??
valla regl 27 de bekliyorum. sabırsızlıkla 20 de test yaptırdım çünkü ovulasyonu yakalamıştım
ama 0.100 çıktı. yani yok bence olsa en azından 3-5 değer olur diye düşünmüştüm. bu ay olmazsa birazcık ertelemeyi düşünüyorum.
ha hemen olmuyor zaten de. işime göre ayarlamam gerek. aralıkta doğum iznine çıksam vururlar benien yoğun zaman çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?