Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

@Ucukkacikk allah gönlüne göre versin tedavi olabilme şansıda şükür sebebi.

Ablamın yok çocuğu ve artık yapılcak bir tedavi yok okunacak bir ayet dua kalmadı.
Bir gün olursa Rabbimin mucizesi olacak...
Çok yakından yaşadığım için çok hassas olduğum isteyenlere kıyamadığım bir konu.

Kendini üzüp stres yapma bunların kötü etkisi var sürece. En hayırlı zamanda nasip olsun inş. Bütün isteyenlere

***8. TAKIM 610.ETAP***

oynakbasi34 ( 105.8 / 106.5 / + 0.7 / - 0.66 % )
mavimli ( 75 / 76 / +1 / - 1.33 % )
Meryemozcan27 ( 60.6 / 60.2 / 0.4 / 0.66 % ) Üye mezun olmak istiyor
ebideryal ( 67.8 / 66.4 / 1.4 / 2.03 % )
Bonus ( 105 / 105.8 / + 0.8 / - 0.76 % )
Ucukkacikk ( 64.5 / 65.5 / + 1 / - 1.55 % )
Umutluanne83 ( 88.6 / 87.6 / 1 / 1.13 % )
Zarpy ( 81.6 / 81.1 / 0.5 / 0.58 % )
HasibeG ( 101.7 / 99.7 / 2 / 1.97 % ) Yeni üye, Başlangıç tarihi 8 Şubat, Başlangıç kilosu 104.1 kg, Hedef 85 kg

8. Takım Ortalaması; 0.230 %

MaystenG kuzum bildirim yapmadığın için Listeye dahil edemiyorum seni bu hafta zaten arti olduğunu belirtmistin haftaya çık güzel bir eksi istiyorum senden

Takım olarak maalesef baya kötü ama haftaya hepimiz için çok güzel bir ortalama için elimizden geleni yapıyoruz ♡♡♡

Canım bu mesajında kaptanı etiketlememişsin sanırım gözünden kaçtı Banu'nun. Diğer mesajda etiketlemişsin bu sefer gözünden kaçmamaliydi... Ama şansızlık işte...menün de gayet guzelmiş.

Günaydın kızlar malesef artıdayım bir kilo kadar.
oynakbasi34
76,1 çıktım inanılmaz ödemim var niye anlamadım
Mavişim ne yapıp edip kek türü atıştırmalıkları kendin için birakmalisin. Leptin küsmüş sana...yakmam da yakmam diyor. Please my friend...not eat it....

Şaka maka, neredeyse sizler ile tanışalı 1 ay olmuş, allah bana sizin gibi dost edinmeyi nasip etti. Her ne kadar tanımasam da, görmesem de, iyi ki varsınız ♡
Kuzum kopma bizden olur mu? Hedefin var...sen de iyi ki varsın canım.

Sen ve kızın iyi olursa biz de iyi olacağız tatlım. 20 kiloya veda etmemin bir mükafatı da burada senin gibi şeker bir kardeşe sahip olmaktı...yavrum benim iyi ki geldin kız....

O içindeki sese şöyle gecenin bir yarısı bildirim yapmasın. Bak listeye giremedin çok üzüldüm.

Elhan cnm mezuniyetin kutlu ve hayırlı olsun. dilerim ömrün boyunca kiloyla başın dertte olmaz
Çok teşekkür ederim bitanem. Şükür tam hedefim olmasa da ulaştım mezuniyete. Bu saatten sonra gerilime girmeden gram gram ineceğim inşallah. Okulun en zayıf öğretmeninden daha zayıfim artık.Bunu herkes söylüyor ve ben çok mutluyum.

Meryem hayırlı olsun canım mezuniyetin
Tesekkürler bitanem. Burada seni bekliyorum emin adımlarla gel arkadaşına

Bu arada komşuyu arayıp müsaade istedim Aşk olsun sormana bile gerek yok tabiki dedi ♡♡♡♡ Bilseydim daha önce yüzümü kizartir isterdim
Komşu komşunun wifisine muhtaç artık günümüzde.

Banucum kızcağız menü bildirimini yapmış ama gecenin bir yarısı olduğu için gözden kaçmış

Acaba kaç kez daha yazmam gerekiyor bilemedim ki :)
Saati tutturamadın tatlışım...sabah bakmadığın için mi acaba...

Elhan canım tebrik ederim. Bir daha umarım asla kilo problemi yaşamazsın
İyi ki geldin iyi ki tanıdık seni

Lilimam çok geçmiş olsun canım ..
Bol sıvı ile hemen toparlar insallah..
Sen de dikkat et kendine canım

Bulamiyorum şahane bir yuzdeyle girdin listeye tebrik ederim daim olsun canım

@Tembel Koala bildirim yaparken mesaj arasında eğil de kaptanı etiketleyerek sadece kilo bildirimi şeklin de yaparsan gözden kaçmaz bir de malum netinden dolayı tam aktif değil ..

Sen zayıflamaya devam,geç olsun güç olmasın canım

Son düzenleme:

Tesekkur ederim cnm

Anlaşıldı

Sabah: yok tahlil vermeye gittim
Ogle: 2 yumurta ile menemen (soganli), 2 yk lor, 10 zeytin, maydanoz, dereotu, 4 cerry domates
Ara: yesil cay ve yarim yesil elma (resimde 1 elma var ama yarisini kizlar yedi)
Aksam: firinda karisik sebze(dunden kalma), mercimek corbasi, yogurt

Kendime söz verdim bir ay kek yapmayacağım bakalım neler olacak biz de her hafta en az bir kere kek pişer. Bugün de gidip fındık, ceviz, kuru kayısı aldım geldim. Yarın güzel bir başlangıç yapacağım.

Elhan ablam mezun olmuş oy oy çok mutluyum senin için,bizden ayrılmayacak olmana da ayrı bi sevindim bi an korkmuştum

Bugünün menüsü:
Kahvaltı (10.00)
Omlet
3-5 ceviz
Salatalık Domates
3 bardak çay

Ara Öğün (15.00)
Yoğurt içinde fındık ceviz

Akşam (18.00)
Kremalı mantar çorbası
Salata

nasılsıniz kızlar Elhan ablammm çok çok tebrik ederim mezuniyetin hayırlı olsun
Hilalcim canım kardeşim çoook teşekkür ederim. Arkadaşlarım mezun oluncaya kadar mücadeleye devam. Nerede kaldık diye bir şey demeyeceğim. Nerelere kadar gideceğiz

@

Bence de daim olmalı.
Kepliler kulübünün en taze üyesi olarak
yaşasin dostluğumuz
Mavişim benim. Yuvanın içinden mis gibi kek kokuları hep yükselsin bitanem. Sen onu sevdiklerine yedirirken gülümsemenin zevkiyle yetinmeyi öğreneceksin bitanem. Ben böyle yaptım senin de başaracağıni biliyorum.Kuruyemişlerini atıştirmaliklarini afiyetle ye canım. En güzel yarınlar seni bekliyor olacak. Kendine hakim olarak geçirecegin her gün seni biraz daha güçlendirerek yarına hazırlayacak. Bu mutluluk her kacamaktan daha mutlu edecek seni.

Diloşummmmm menün çok güzel. Gitmiyorum ablacim bir yere. İstediğin kilona ulaştığında ben de çok mutlu hissedecegim. Böyle güzel menuler güzelliğine güzellik katacak.

Kader bizi ... anneleri topiğinde birleştircek görürsün ama hangi ayın anneleri bilemem hayırlısı olsun Tubim çokta şeetme

Evet canım malesef öyle,ben anlamıyorum kaç normal ama -8 e düşmüş dün 10 saat sıvı takviyesi yapıldı.

Teşekkürler bal bal ball ablaamm

nasılsıniz kızlar Elhan ablammm çok çok tebrik ederim mezuniyetin hayırlı olsun
Kendi adıma iyiyim Hilaltoşum görüşemiyoruz,seni severim bilirsin

Sende şahane kek tarifleri de vardır bi ara afillisinden bekleriz şekerim

Derken aklıma geldiiiii Elhan Meryem hatun ablaaaaa içli köftenin tarifini vercektin unutturacağını sanıyorsan yanılıyorsun bebişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…