Canım bu mesajında kaptanı etiketlememişsin sanırım gözünden kaçtı Banu'nun. Diğer mesajda etiketlemişsin bu sefer gözünden kaçmamaliydi... Ama şansızlık işte...menün de gayet guzelmiş.Günün menüsü:
08:00 kalkış
09:00 elma
11:00 kahvaltı (kepekli ekmek, domates, zeytin, salatalık)
13:00 mandalin
15:00 meyveli yulaf + süt
17:30 salata( marul, domates, salatalık, peynir), 1 tane fırında patlıcan, üstünün domatesiyle, 3 kornişon turşu, akşam fazla canım istemedi, halbusam ki kuzu kuşbaşı vardı, yağda kavrulmuş, belki de kokusu ağır geldiğinden, sevmem yiyemem koyun eti.
Su: yarım litre
Egzersiz: yarım saat.
Güncel kilo 66,5 kg.
Saygılar efendim :)
Mavişim ne yapıp edip kek türü atıştırmalıkları kendin için birakmalisin. Leptin küsmüş sana...yakmam da yakmam diyor. Please my friend...not eat it....Günaydın kızlar malesef artıdayım bir kilo kadar.
oynakbasi34
76,1 çıktım inanılmaz ödemim var niye anlamadım
Kuzum kopma bizden olur mu? Hedefin var...sen de iyi ki varsın canım.Şaka maka, neredeyse sizler ile tanışalı 1 ay olmuş, allah bana sizin gibi dost edinmeyi nasip etti. Her ne kadar tanımasam da, görmesem de, iyi ki varsınız ♡
Sen ve kızın iyi olursa biz de iyi olacağız tatlım. 20 kiloya veda etmemin bir mükafatı da burada senin gibi şeker bir kardeşe sahip olmaktı...yavrum benim iyi ki geldin kız....Merhaba kızlariki gündür çok gelemedim herkes iyidir inşallah.
Meryem ablam canımmmm mezuniyetin hayırlı olsun bundan sonra sağlıkla hep istediğin kiloda olursun inşallah... sen kilo verme sevdasına kapılmasaydın ben de senin sevdandan mahrum kalacaktım ,iyi ki çıtır bi hatun olma yolunda seni tanıdım , seni çoooooooook seviyorum can ablammmmmElhan
O içindeki sese şöyle gecenin bir yarısı bildirim yapmasın. Bak listeye giremedin çok üzüldüm.oynakbasi34 ablam:
Tembel Koala başlangıç 67 kg, hedef 60 kg yazınca birden heyecanlandım. Nedense "pes etme Koala, pes etme Koala", diye içimdeki ses haykırıyor resmen :)
Sabah 8 de kalktım, oyalandık falan derken saat 10 oldu, aldım kızımı attım kendimi dışarı, şöyle bir hava alalım dedik, aaa bir daha baktım, 7000 küsür adım atmış bulunmaktayız, ki hala dışarıdayız. Havası biraz serin, ancak uzun aradan sonra bilet alınca memlekete içimiz ısındı, soğuğu hissetmiyoruz :)
Çok teşekkür ederim bitanem. Şükür tam hedefim olmasa da ulaştım mezuniyete. Bu saatten sonra gerilime girmeden gram gram ineceğim inşallah. Okulun en zayıf öğretmeninden daha zayıfim artık.Bunu herkes söylüyor ve ben çok mutluyum.
Tesekkürler bitanem. Burada seni bekliyorum emin adımlarla gel arkadaşınaMeryem hayırlı olsun canım mezuniyetin
Komşu komşunun wifisine muhtaç artık günümüzde.Bu arada komşuyu arayıp müsaade istedimAşk olsun sormana bile gerek yok tabiki dedi ♡♡♡♡ Bilseydim daha önce yüzümü kizartir isterdim
Banucum kızcağız menü bildirimini yapmış ama gecenin bir yarısı olduğu için gözden kaçmışMaystenG kuzum bildirim yapmadığın için Listeye dahil edemiyorum seni bu hafta zaten arti olduğunu belirtmistin haftaya çık güzel bir eksi istiyorum senden
Takım olarak maalesef baya kötüama haftaya hepimiz için çok güzel bir ortalama için elimizden geleni yapıyoruz ♡♡♡
Saati tutturamadın tatlışım...sabah bakmadığın için mi acaba...Acaba kaç kez daha yazmam gerekiyor bilemedim ki :)
Canım bu mesajında kaptanı etiketlememişsin sanırım gözünden kaçtı Banu'nun. Diğer mesajda etiketlemişsin bu sefer gözünden kaçmamaliydi... Ama şansızlık işte...menün de gayet guzelmiş.
Elhan canım tebrik ederim. Bir daha umarım asla kilo problemi yaşamazsın
İyi ki geldin iyi ki tanıdık seni
Lilimam çok geçmiş olsun canım ..
Bol sıvı ile hemen toparlar insallah..
Sen de dikkat et kendine canım
Bulamiyorum şahane bir yuzdeyle girdin listeye tebrik ederim daim olsun canım
@Tembel Koala bildirim yaparken mesaj arasında eğil de kaptanı etiketleyerek sadece kilo bildirimi şeklin de yaparsan gözden kaçmaz bir de malum netinden dolayı tam aktif değil ..
Sen zayıflamaya devam,geç olsun güç olmasın canım
AnlaşıldıElhan canım tebrik ederim. Bir daha umarım asla kilo problemi yaşamazsın
@Tembel Koala bildirim yaparken mesaj arasında eğil de kaptanı etiketleyerek sadece kilo bildirimi şeklin de yaparsan gözden kaçmaz bir de malum netinden dolayı tam aktif değil ..
YENA canımın içi çok tesekkur ederim. Burada sizinle geçirdiğim vakit kilo vermenin en keyifli artilarindan biriydi benim için. İyi ki beraberiz daim olmasını dilerim.
Kendime söz verdim bir ay kek yapmayacağım bakalım neler olacakCanım bu mesajında kaptanı etiketlememişsin sanırım gözünden kaçtı Banu'nun. Diğer mesajda etiketlemişsin bu sefer gözünden kaçmamaliydi... Ama şansızlık işte...menün de gayet guzelmiş.
Mavişim ne yapıp edip kek türü atıştırmalıkları kendin için birakmalisin. Leptin küsmüş sana...yakmam da yakmam diyor. Please my friend...not eat it....
Kuzum kopma bizden olur mu? Hedefin var...sen de iyi ki varsın canım.
Sen ve kızın iyi olursa biz de iyi olacağız tatlım. 20 kiloya veda etmemin bir mükafatı da burada senin gibi şeker bir kardeşe sahip olmaktı...yavrum benim iyi ki geldin kız....
O içindeki sese şöyle gecenin bir yarısı bildirim yapmasın. Bak listeye giremedin çok üzüldüm.
Çok teşekkür ederim bitanem. Şükür tam hedefim olmasa da ulaştım mezuniyete. Bu saatten sonra gerilime girmeden gram gram ineceğim inşallah. Okulun en zayıf öğretmeninden daha zayıfim artık.Bunu herkes söylüyor ve ben çok mutluyum.
Tesekkürler bitanem. Burada seni bekliyorum emin adımlarla gel arkadaşına
Komşu komşunun wifisine muhtaç artık günümüzde.
Banucum kızcağız menü bildirimini yapmış ama gecenin bir yarısı olduğu için gözden kaçmış
Saati tutturamadın tatlışım...sabah bakmadığın için mi acaba...
oynakbasi34 banucum bu hafta liste sirasi sizin takimda haberin olsun :))
Hilalcim canım kardeşim çoook teşekkür ederim. Arkadaşlarım mezun oluncaya kadar mücadeleye devam. Nerede kaldık diye bir şey demeyeceğim. Nerelere kadar gideceğiznasılsıniz kızlarElhan ablammm çok çok tebrik ederim mezuniyetin hayırlı olsun
Kepliler kulübünün en taze üyesi olarak@
Bence de daim olmalı.
Mavişim benim. Yuvanın içinden mis gibi kek kokuları hep yükselsin bitanem. Sen onu sevdiklerine yedirirken gülümsemenin zevkiyle yetinmeyi öğreneceksin bitanem. Ben böyle yaptım senin de başaracağıni biliyorum.Kuruyemişlerini atıştirmaliklarini afiyetle ye canım. En güzel yarınlar seni bekliyor olacak. Kendine hakim olarak geçirecegin her gün seni biraz daha güçlendirerek yarına hazırlayacak. Bu mutluluk her kacamaktan daha mutlu edecek seni.Kendime söz verdim bir ay kek yapmayacağım bakalım neler olacakbiz de her hafta en az bir kere kek pişer. Bugün de gidip fındık, ceviz, kuru kayısı aldım geldim. Yarın güzel bir başlangıç yapacağım.
Diloşummmmm menün çok güzel. Gitmiyorum ablacim bir yere. İstediğin kilona ulaştığında ben de çok mutlu hissedecegim. Böyle güzel menuler güzelliğine güzellik katacak.Elhan ablam mezun olmuş oy oy çok mutluyum senin için,bizden ayrılmayacak olmana da ayrı bi sevindim bi an korkmuştum
Bugünün menüsü:
Kahvaltı (10.00)
Omlet
3-5 ceviz
Salatalık Domates
3 bardak çay
Ara Öğün (15.00)
Yoğurt içinde fındık ceviz
Akşam (18.00)
Kremalı mantar çorbası
Salata
iyiyim kuzucum saolasın. sen nasılsın??
valla regl 27 de bekliyorum. sabırsızlıkla 20 de test yaptırdım çünkü ovulasyonu yakalamıştım
ama 0.100 çıktı. yani yok bence olsa en azından 3-5 değer olur diye düşünmüştüm. bu ay olmazsa birazcık ertelemeyi düşünüyorum.
ha hemen olmuyor zaten de. işime göre ayarlamam gerek. aralıkta doğum iznine çıksam vururlar benien yoğun zaman çünkü
Evet canım malesef öyle,ben anlamıyorum kaç normal ama -8 e düşmüş dün 10 saat sıvı takviyesi yapıldı.Gecmis olsun cnm. Bol bol sivi vermeye calis cunku ishalle su kaybediyor cocuklar.
Bizde cocuk 2 yasina gelene kadar nobet tutmuyorsun. Gebeliktede gebeligin 6. Ayini doldurduktan sonra nobetten cikiyorsun. Benim 2. Kizimin yasina 1 hafta kala 3. Kizimin gebeliginde 6. Ayimi doldurdum. Hic nobete girmeden tekrar nobetten cikmis oldum.ayarlasam bu kadar tutturamazdim
Teşekkürler bal bal ball ablaammElhan canım tebrik ederim. Bir daha umarım asla kilo problemi yaşamazsın
Kendi adıma iyiyim Hilaltoşum görüşemiyoruz,seni severim bilirsinnasılsıniz kızlarElhan ablammm çok çok tebrik ederim mezuniyetin hayırlı olsun
Sende şahane kek tarifleri de vardır bi ara afillisinden bekleriz şekerimKendime söz verdim bir ay kek yapmayacağım bakalım neler olacakbiz de her hafta en az bir kere kek pişer. Bugün de gidip fındık, ceviz, kuru kayısı aldım geldim. Yarın güzel bir başlangıç yapacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?