Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Benim daha yolum uzun abla, ama sizler güç veriyorsunuz o yüzden bu defa daha güçlü yürüyorum

Amiin ablanında Allah kalbine ferahlık versin cok hassas bi konu gercekten. Bende hep şükrediyorum daha kötü bi sorun olabilirdi diye. İnsallah en kısa zamanda Hayırlısıyla sevindirir Rabbim tüm isteyenleri

İnsallah abla eveet ödemde var

Gelinlik seçilene kadar yolun var kuşum,inşallah en ince bellisinden giyeceksin ben çoook inanıyorum
Aynı fikirdeyim. Lilim mezuniyetin bana ne hissettirdiğini senin sormanı beklemeden yazacağım.Kac gündür bedenen zihnen yorgun düştün aklina da gelmez zatenRamazandan bayrama çıkıp ilk gün kahvaltı edersin ve sanki suç işliyormuş gibi hissedersin ya tam öyleyim şimdi. Listede ismimin karşısında mezun olmak istiyor yazısını gördükten sonra derin bir oh çektim. Okul çıkışı başka bir okula tayni çıkan bir arkadaşı ziyarete gittik okulun tüm hanımları. İşte orada mezuniyetin tadını ayıptır söylemesi minik minik çıkardım sankim

İçli köfte tarifini en kısa zamanda ulaştıracağım hiç şüphen olmasın. YouTube da takip ettiğim bir hatun vardı. Onun tarifini yapıyorum ölçüsü birebir tutuyor. Annemden gördüğümü yapamıyorum o çok yogururdu sakız gibi olurdu bı de olçusuz yapardı....İster ayrıntılı yazayım istersen videolu tarifi soyleyim ama izleyerek yapmak daha kolay emin ol... Lilimam

Ayyy ablaaa vallahi haklısın inan daha yeni yeni kendimize geldikte buralara uğradım... bu arada mezuniyetle ilgili hissettiklerimiz birebir aynıymış hatırla bende aynı örneği vermiştim

Birebir aynısını yapıyosan neden zahmet edesin cankuşum kadını söylesende yeter sen sadece ekleyip çıkardığın malzeme varsa ya da püf nokta onu desen yeter

Senin mezuniyet hislerini tekrar okuyacağım.
Canım beni zahmete sokmadigin için tesekkur ederim. İçli köfte tarifi Hatice Mazi yaz....birçok içli köfte tarifi var sen bu fotodakini yap.... hemen foto ekliyorum. Malzemeleri yarı yarıya al.30 tane çıkıyor.

Senin mezuniyet hislerini tekrar okuyacağım.
Canım beni zahmete sokmadigin için tesekkur ederim. hemen foto ekliyorum. Malzemeleri yarı yarıya al.30 tane çıkıyor.
Eki Görüntüle 2238379
Aaa hatice mazi miiii, bende onu takipteydim ama Türkiye ye geldi aylardır paylaşım yapmadıya daha da bakmıyodum, bi ara onun tariflere çok takılmıştım ama bazen tutmadığı oluyordu,güveneyim mi yani bebişim

Verdiği tariflerde ben hiç sıkıntı yaşamadım... 19 Şubat 2016 tarihli paylaşım unutma bak...

Sonuç listelerini de hazirladim çok şükür

İnsallah abla eveet ödemde var

Maalesef o ödemler seninde etap sonuncusu olmana sebep oldu
Dur linkini bulayım da sağlıklı bir tarif vermek zorundasın bir de bir yere Kilo almanın sebebini yazacaktım sanırım onada tekrar karar defterinden bakayım

ETAP SONUNCUSUNUN YÜKÜMLÜLÜĞÜ

Etap sonuncusu en geç Perşembe gününe kadar; linkini vermiş olduğum başlıklar altında belirtilmiş olan paylaşımları yapmalıdır:

1- Kilo alma sebebinin bu başlıkta paylaşılması gerekmektedir.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...hata-yaptim-cuma-zayiflama-yarismasi.1063376/

2- Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) bu başlıkta paylaşılması gerekmektedir.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...cilarimizdan-saglikli-yemek-tarifleri.964109/

Bende ay başında yapacağım bunu ♡
Bende ss alayım bari peki haslayabiliyoruz dimi bu tarifi de

Ben mi yapıcam bu isi

Aaa ben boyle bir olay oldugunu bilmiyordum ilk defa gordum. Hic incelememistim yarisma kurallari vs. Guzel bir uygulamaymis. Peki etap birincisine bir sey yapiliyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…