- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
oynakbasi34 banucum bu hafta liste sirasi sizin takimda haberin olsun :))
Hilalcim canım kardeşim çoook teşekkür ederim. Arkadaşlarım mezun oluncaya kadar mücadeleye devam. Nerede kaldık diye bir şey demeyeceğim. Nerelere kadar gideceğiz
Kepliler kulübünün en taze üyesi olarak
yaşasin dostluğumuz
Mavişim benim. Yuvanın içinden mis gibi kek kokuları hep yükselsin bitanem. Sen onu sevdiklerine yedirirken gülümsemenin zevkiyle yetinmeyi öğreneceksin bitanem. Ben böyle yaptım senin de başaracağıni biliyorum.Kuruyemişlerini atıştirmaliklarini afiyetle ye canım. En güzel yarınlar seni bekliyor olacak. Kendine hakim olarak geçirecegin her gün seni biraz daha güçlendirerek yarına hazırlayacak. Bu mutluluk her kacamaktan daha mutlu edecek seni.
Diloşummmmm menün çok güzel. Gitmiyorum ablacim bir yere. İstediğin kilona ulaştığında ben de çok mutlu hissedecegim. Böyle güzel menuler güzelliğine güzellik katacak.
Amiin ablanında Allah kalbine ferahlık versin cok hassas bi konu gercekten. Bende hep şükrediyorum daha kötü bi sorun olabilirdi diye. İnsallah en kısa zamanda Hayırlısıyla sevindirir Rabbim tüm isteyenleriD Deliidivane allah gönlüne göre versin tedavi olabilme şansıda şükür sebebi.
Ablamın yok çocuğu ve artık yapılcak bir tedavi yok okunacak bir ayet dua kalmadı.
Bir gün olursa Rabbimin mucizesi olacak...
Çok yakından yaşadığım için çok hassas olduğum isteyenlere kıyamadığım bir konu.
Kendini üzüp stres yapma bunların kötü etkisi var sürece. En hayırlı zamanda nasip olsun inş. Bütün isteyenlere
Gelinlik seçilene kadar yolun var kuşum,inşallah en ince bellisinden giyeceksin ben çoook inanıyorumBenim daha yolum uzun abla, ama sizler güç veriyorsunuz o yüzden bu defa daha güçlü yürüyorum
İnsallah abla eveet ödemde var***8. TAKIM 610.ETAP***
oynakbasi34 ( 105.8 / 106.5 / + 0.7 / - 0.66 % )
mavimli ( 75 / 76 / +1 / - 1.33 % )
Meryemozcan27 ( 60.6 / 60.2 / 0.4 / 0.66 % ) Üye mezun olmak istiyor
ebideryal ( 67.8 / 66.4 / 1.4 / 2.03 % )
Bonus ( 105 / 105.8 / + 0.8 / - 0.76 % )
Ucukkacikk ( 64.5 / 65.5 / + 1 / - 1.55 % )
Umutluanne83 ( 88.6 / 87.6 / 1 / 1.13 % )
Zarpy ( 81.6 / 81.1 / 0.5 / 0.58 % )
Tembel Koala ( / / / % ) Yeni üye, başlangıç tarihi 27 Ocak, başlangıç kilosu 67 kg, hedef 60 kg
HasibeG ( 101.7 / 99.7 / 2 / 1.97 % ) Yeni üye, Başlangıç tarihi 8 Şubat, Başlangıç kilosu 104.1 kg, Hedef 85 kg
8. Takım Ortalaması: %
Haftaya 64.5dan daha az istiyorum ama tartida ona göre ♡ Belki ödem de vardır sıkma canını
Gelinlik seçilene kadar yolun var kuşum,inşallah en ince bellisinden giyeceksin ben çoook inanıyorum
Aynı fikirdeyim.Gelinlik seçilene kadar yolun var kuşum,inşallah en ince bellisinden giyeceksin ben çoook inanıyorum
Ayyy ablaaa vallahi haklısın inan daha yeni yeni kendimize geldikte buralara uğradım... bu arada mezuniyetle ilgili hissettiklerimiz birebir aynıymış hatırla bende aynı örneği vermiştimAynı fikirdeyim.Lilim mezuniyetin bana ne hissettirdiğini senin sormanı beklemeden yazacağım. Kac gündür bedenen zihnen yorgun düştün aklina da gelmez zaten Ramazandan bayrama çıkıp ilk gün kahvaltı edersin ve sanki suç işliyormuş gibi hissedersin ya tam öyleyim şimdi. Listede ismimin karşısında mezun olmak istiyor yazısını gördükten sonra derin bir oh çektim. Okul çıkışı başka bir okula tayni çıkan bir arkadaşı ziyarete gittik okulun tüm hanımları. İşte orada mezuniyetin tadını ayıptır söylemesi minik minik çıkardım sankim
Birebir aynısını yapıyosan neden zahmet edesin cankuşum kadını söylesende yeter sen sadece ekleyip çıkardığın malzeme varsa ya da püf nokta onu desen yeterİçli köfte tarifini en kısa zamanda ulaştıracağım hiç şüphen olmasın. YouTube da takip ettiğim bir hatun vardı. Onun tarifini yapıyorum ölçüsü birebir tutuyor. Annemden gördüğümü yapamıyorum o çok yogururdu sakız gibi olurdu bı de olçusuz yapardı....İster ayrıntılı yazayım istersen videolu tarifi soyleyim ama izleyerek yapmak daha kolay emin ol...Lilimam
Senin mezuniyet hislerini tekrar okuyacağım.Ayyy ablaaa vallahi haklısın inan daha yeni yeni kendimize geldikte buralara uğradım... bu arada mezuniyetle ilgili hissettiklerimiz birebir aynıymış hatırla bende aynı örneği vermiştim
Birebir aynısını yapıyosan neden zahmet edesin cankuşum kadını söylesende yeter sen sadece ekleyip çıkardığın malzeme varsa ya da püf nokta onu desen yeter
Aaa hatice mazi miiii, bende onu takipteydim ama Türkiye ye geldi aylardır paylaşım yapmadıya daha da bakmıyodum, bi ara onun tariflere çok takılmıştım ama bazen tutmadığı oluyordu,güveneyim mi yani bebişimSenin mezuniyet hislerini tekrar okuyacağım.
Canım beni zahmete sokmadigin için tesekkur ederim.hemen foto ekliyorum. Malzemeleri yarı yarıya al.30 tane çıkıyor.
Eki Görüntüle 2238379
Verdiği tariflerde ben hiç sıkıntı yaşamadım...Aaa hatice mazi miiii, bende onu takipteydim ama Türkiye ye geldi aylardır paylaşım yapmadıya daha da bakmıyodum, bi ara onun tariflere çok takılmıştım ama bazen tutmadığı oluyordu,güveneyim mi yani bebişim
Ben genelde hamurişlerini yaptım belki mayadan falan farketmiştir benim tutmayanlarda... tamam kuşum ss aldım çok teşekkürlerVerdiği tariflerde ben hiç sıkıntı yaşamadım...19 Şubat 2016 tarihli paylaşım unutma bak...
İnsallah abla eveet ödemde var
Senin mezuniyet hislerini tekrar okuyacağım.
Canım beni zahmete sokmadigin için tesekkur ederim.İçli köfte tarifi Hatice Mazi yaz....birçok içli köfte tarifi var sen bu fotodakini yap.... hemen foto ekliyorum. Malzemeleri yarı yarıya al.30 tane çıkıyor.
Eki Görüntüle 2238379
Ben mi yapıcam bu isiETAP SONUNCUSUNUN YÜKÜMLÜLÜĞÜ
Etap sonuncusu en geç Perşembe gününe kadar; linkini vermiş olduğum başlıklar altında belirtilmiş olan paylaşımları yapmalıdır:
1- Kilo alma sebebinin bu başlıkta paylaşılması gerekmektedir.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...hata-yaptim-cuma-zayiflama-yarismasi.1063376/
2- Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) bu başlıkta paylaşılması gerekmektedir.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...cilarimizdan-saglikli-yemek-tarifleri.964109/
ETAP SONUNCUSUNUN YÜKÜMLÜLÜĞÜ
Etap sonuncusu en geç Perşembe gününe kadar; linkini vermiş olduğum başlıklar altında belirtilmiş olan paylaşımları yapmalıdır:
1- Kilo alma sebebinin bu başlıkta paylaşılması gerekmektedir.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...hata-yaptim-cuma-zayiflama-yarismasi.1063376/
2- Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) bu başlıkta paylaşılması gerekmektedir.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...cilarimizdan-saglikli-yemek-tarifleri.964109/
Haşlamaliklarin bezesini küçük tutuyoruz , bı de çok inceltmiyoruz canım.Bende ay başında yapacağım bunu ♡
Bende ss alayım baripeki haslayabiliyoruz dimi bu tarifi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?