günaydın kardeş takımın çıtır kızları
1.liğinizden dolayı kutluyorum hepinizi :lepi::lepi:
neslişi ve ilteri de ayrıca tebrik ediyorum,harikasınız kızlar
çok tşk ederim hediyeler için canım sana çok naziksin bitanem Şenizgünaydın kardeş takımın çıtır kızları
hediyelerinizi güle güle kullanın kızlar
neslıhan ve nıhal tebrık ederım sızlerı Şeniz
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 124. ETAP
(25 EYLÜL - 02 EKİM 2009)
1- 8. TAKIM 0.97% :hooray::teytey:
2- 4.TAKIM 0.72%:teytey:
3- 6.TAKIM 0.58%hihoyyyt
BİREYSEL SIRALAMA
1- Silviya (4.03%) - 2.TAKIM:hooray:a.s.
2- neslihan165 (2.80%) 8.TAKIMhihoyyyt
3- ilterçakir (2.63%) 8.TAKIM:teytey:
kızlar bunu bekledim uyumadıım:lepi:
alkışların en büyüğü takımıma ilterime neslişimeopuyorumnanaktan
kısacası hepinize:enbuyukkk::teytey:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
neslihan ve ilter süpersiniz iyiki varsınıza.s.
heyyoooo alkış bizim takıma öncelikle iltere ortişime :lepi::içelim:
Ilter ve neslihan tebrikler:) 8.takim 1. Lik içinde hepinizi tebrik ediyorum:) asi deniz:)
günaydııın
günaydın kardeş takımın çıtır kızları
hediyelerinizi güle güle kullanın kızlar
herkese günaydın hepinizi öpüyorum
çok tşk ederim hediyeler için canım sana çok naziksin bitanem Şeniz
ayrıca kirazcım hediyen için çok tşekkür ederim aldığım ilk hediyemmm ve ben kırmızıyı ço.kkk severimmm....
Şeniz
saol canım benimilter ellerıne saglık canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tşk ederim canım opuyorumnanaktankızlar bize gelen giden oluyor zmn ayıramıyorum
resmiyette açıkjlanmadı ama 1.yiz
ne biryeselde ilterle nesliş var sanırsam
takımımı ve başta ilterimi tebrik ediyoruma.s.
işte bu yaaa siz birbirinizi motive edin gidecek kilolar merak etmeyin yeterki spor ve düzenli beslenin yavaş yavaş gidecek kilolar opuyorumnanaktanbenim levreğim süpersi hatta benden bile iyiydi haftaya daha güzel kilo vericek eminim bitki çayı felan çok iyiydi içmiş harika ama spor yapamadık oda bende
haftaya daha güzel kilo verecek
süpersin ozaman senden haftaya 2 kilo kesin bekliyorum nihalcim opuyorumnanaktanilterim canım benim deli misin yer miyim haftaya en az 2 kg vercem hepinize söz...öncelikle sana ve neslişime...bu haftasonunu atlattım mı gerisi kolay zaten..arkadaşa giderken yemeğimi yiyip gitcem orda sadece çay içcem bana gelen misafirlerden önce de kahvaltımı sağlam yapıp onlar gelince az makarna salatası yicem-mayonezle karıştırmadan kendime ayırıp-bir tane de dolma..öyle kararlaştırdım öğle ve ara yerine..akşamı da bişekilde geçiştirdim mi tamam..artan herşeyi de buzluğa tıkcam ya da o gün eşime yedirip bitircemkaydirigubbakcemile3
hadi bakalım bizmi sizmi lülülülülülühaftaya asıl siz görün bizi canım..gümbür gümbür geliyoruz...
evet kaldı 2 huselcim gidicem dedim giderim hiç düşünmem opuyorumnanaktaniltercim bu 1 oldu kaldı 2 kızlar asılmak lazım yok 2 hafta daha 1 olamayız derseniz
ilter kaçacak kim motive etcek bizi o zaman
canım yediğin yemlerlerde mümkün olduğunca az yağ kullan sıvı yapı tercih etsabah 1.5 dilim k.ekmeği bol domates azcıkda peynirli omlet
arada 1 ceviz
öğlen az menemen 1 dilim ekmek çok azda çorba
akşam az pilav bikaç parça tavuk göğsü teflonda kızarttım derisi falan yoktu ve salata
9 gibide 1 elma yedim
akşam üstü 1.5 saat yürüyüş hmmm suyumuda içtim bolca bu kadar işte
canım çok güzelde ben akşam yediklerini anlıyamadım opuyorumnanaktanbu günkü menüm
kahvaltıda ıkı yumurtayla ıkı dılım k ekmegı maydanoz yanında
ara bır armut
öglen ıkı kaşık bulgur pılavu bır kepce etlı patates
akşam 50 a u ösü aa b kaşıkdmates salatası
3 lt su
1 saat yürüyüş 390 kcl zemuszemuszemuszemuszemuszemus
selma senin günde 1 bardak süt içmek zorunda olduğunu hatırlatmam gerek varmı bilmem ama içmek zorundasın çünki sütt sağlık demek opuyorumnanaktansende güzel giiiiiiidiiiiiiiyorsun canım ben o crnflakes yıyemıyorum cükı süt var ıcınde hıc hayatımda sütün tadını bılmem ama cok korkarım tatmaktan
işte bu yaaaaaa ayyyyy çok mutluyum yaaaa hepinizi çok seviyorum kızlarrrr :lepi: opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan alkisalkisalkisalkisalkisalkisCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 124. ETAP
(25 EYLÜL - 02 EKİM 2009)
1- 8. TAKIM 0.97% :hooray::teytey:
2- 4.TAKIM 0.72%:teytey:
3- 6.TAKIM 0.58%hihoyyyt
BİREYSEL SIRALAMA
1- Silviya (4.03%) - 2.TAKIM:hooray:a.s.
2- neslihan165 (2.80%) 8.TAKIMhihoyyyt
3- ilterçakir (2.63%) 8.TAKIM:teytey:
kızlar bunu bekledim uyumadıım:lepi:
alkışların en büyüğü takımıma ilterime neslişimeopuyorumnanaktan
kısacası hepinize:enbuyukkk::teytey:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
saol cnaım opuyorumnanaktanneslihan ve ilter süpersiniz iyiki varsınıza.s.
saol cnaım opuyorumnanaktanheyyoooo alkış bizim takıma öncelikle iltere ortişime :lepi::içelim:
evet cnaım belli oluyor ne varsa almışsın kız hani bana opuyorumnanaktankızlar bu sanal alışveriş beni acaip sardı:)
kuyumcu bile var yahu
saol cnaım benim tşkler opuyorumnanaktanIlter ve neslihan tebrikler:) 8.takim 1. Lik içinde hepinizi tebrik ediyorum:) asi deniz:)
tşk ederim cnaım çok saolSabah = 4 adet grissini,6 adet salatalık
Öğlen = türk kahvesi
Akşam = 1 porsiyon salata, 2 adet grissini,1 çay bardağı çay
Yatmadan önce = yarım kg. salatalık
Toplamda 2,5 lt. su
Arkadaşlar kilo veren herkesi kutluyorum.opuyorumnanaktan İlter ve nesliş sizleride derecelerinizden dolayı tebrik ediyorum ve ayakta alkışlıyorum.alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Kilo vermek isteyipte (çabalayıp) kilo veremeyen arkadaşlarıda ( ben hariçklava:) azimlerinden dolayı (kabul ediyorum ben biraz ipleri klava:gevşek tuttum) tebrik ediyorum.yerimseniben
günaydın cnaımgünaydııın
ya birde cidden bu alşıveriş nasıl yapılıyor biri bana anlatsa hani alamasamda nasıl yapıldığını bilsem fena olmaz....
günaydın cnaımgünaydın
rica ederim nedemekkızlar bugün yoğun olucağımmm
HOŞÇAKALINNNN
İLTERİM HEDİYEN İÇİN Ç.OKKK TEŞEKKÜR EDERİMMMMM....yerimseniben
önemli değil cnaım şimdi acıklığa kavuştu tşkler opuyorumnanaktanılter akşam kılavyenın tuşları basmamış farketmedım
AKŞAM YEDIKLERIM haşlanmış tavuk gögsü cok azdı bır bardak ayran bır kaşık salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?