Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Yok anam yok su davasi adliyeye taşındı iyimi:) kira ödüyoruz ışte son gün yarın belli olacak olmadı taşınacağım o kadar para veriyoz ama hayrını göremedim evimde olsaydım bi başka derdim olmayacaktı bunaldım ergen ken bile sivilce çıkarmayan ben sivilce çıkardım yüzüm hariç her yerim de of selma of iyice bunaldın anlatamam herşey üstüme geliyor artık ben urfa yi özledim ya a a

Merabalar,
02/10/2009
sabah: melemen, 1 dilim kepek ekmeği şekersiz çay
öğle:2 kurabiye ve çay içtim
Akşam: barbunya pilaki ve yoğurt..
herzmanaki egzersizim, 50 mekik,50 sağ, 50 sol bacak hareketi...
Ben suyu normal zamandada çok içen birisiyim o yüzden suyu yzamıyorum bile çok severim su içmeyi...

ayten manyağı sana hayırlısını iste dedik illede ankara dedin al sana ankara
alllaaallaaa
neyse boşver seni aysisim nasıl büyümüştür iyice teyzesinin kuzusu

merhaba mızlar benimde bugün misafirim vardı sabah erkenden (ıskenderun'dan) geldiler akşam gittiler. Yorgunluktam bitmiş bir haldeyim. Kızlar bende neler neler yaptım bir bilseniz ama sadece pilav yedim(kalorili olarak.
sabah= domates salatalık+domates+2 dilim ekmek+haşlanmış yumurta
öğlen =salata+4 kaşık pilav
ara = t.kahvesi
akşam= salata 5 kaşık pilav
yatmadan önce= t.kahvesi güniçinde 2 lt.su

Ankara =su kesintisi+inişli çıkışlı yollar+kar+ sis+ 1 saatlit eve ulaşım+ 2 taşıt değiştirme
asansörsüz binalar +sık sık yer sarsıntısı(güzel olan taraflarıda var tabi ama aklımda kalanlar bunlar işte):1no2:

kızlar resmn anam ağladı
canları saolsunlar gelen giden bitmedii
anamn tüm sülalesiii geldii denebilirr
daha geleceği yarıın
bnm kız çok yorduuu birde gelenlerin çocukları
telfonlar hiç susmadııı
anlıcanz bittim bn
hiç doğru düzgün birlşey yemedim hep ayktan bişeyler atıştrdıım

çilekciğim al işte şimdi bende merak ettimCADIARZU

Kaptadım annen ne duşumda şu anda umarım iyidir.Annenede sanada geçmiş olsun çok şükür atlattınız.Anneciğine benden selam:1hug:

meslekten dolayı mı oradasınız?

iyi geceler kızlar ben yarın hafta sonu olduğu için giremiyeceğim haberiniz olsun beni merak etmeyin yediklerimide pazartesi bildireceğim ilgilenenlerin dikkatine

çok önemli not : ben yokkken kaçamak yapmayın lütfen kaçamak yapanları bizzat oklavayla döveceğim büyük küçük dinlemem ona göre kötükedihüso klava:
daha da önemli not : yarın pazar ve malum şu çok özel pazar kahvaltılarınız varya onu aklınızın kenarına bile getirmeyin yarın herkez kahvaltıda
1 tane haşlama yumurta + domates+ salatalık + peynir + 2 dilim ekmek + hadi benden size torpil sucuk sossi yada salam ama 1 dilim okadar fazlası yok haberiniz olsun bunun dışında kimsenin menüsünde extra birşey görmiyeyim yine oklavayı hazırlarım bilesiniz kötükedihüsoklava:

bu hafta 1 kilonun altına düşün bakın ozamana haftaya neler olacak size huselcim öpüyorum canım opuyorumnanaktan

SelmaY Cim ben aslen ankaralı sayılırım görev nedeni ile urfa da kaldık 3 yıl temmuz da ankara ya tayin çıktı geldiğime geleceğime pişman oldum keşke urfa da kalsaydım diye hayıflanıyorum şimdi de

Kayseri güzeli :) tamam manyak lik yaptım doğru ama adana ihtimali de vardı of neyse olan oldu zaten AYSIMA Yeni yaşına girecek teyzesi :) 4 ekim saat 14:20 de:) şükür iyi lakin arsız biri oldu kendi istediğini yaptırıyor teyzesi bu arada aysi ya dansöz olacak ya da şarkıcı sabahın köründe elinde mendil yüksek yüksek tepeleri söylüyor :) annemi evin ortasına oturtup kafasına örtü örtüp kız anası kız anası evinde mumlar yanaşı diye kına merasimi yapıyor:) TAM ADANALI BU KIZ:) Senin KÜÇÜK CADI Neler yaptı kızı kocaman etmişsin maşallah:) pek güzel olmuş büyüdükçe cici oluyor şeker :) öp benim için o tontisi:)

Ya bu arada aklıma takıldı takım etiketlerinde cibik bacak çıtır falan yazıyor google den çıtır yazdın mi çıkar mi acep:) hani çıkarsa site adı kadınlar kulübü:) çıtır diye dikkat toplar kg görünce:) ay saçmaladım gece gece:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…