evet aldım cnaım belki uğur getiridedimilter kıs patikleri ben aldıydım birde sen mi aldın
neyse fazla patik göz çıkarmaz
mutlu haber gelsin patikleri kap:))
arkidişllerrr
misafir vardı gitti makinaya bulaşık yerleştirdim yeni bitti
Kolay gelsin, nasıl gidiyor,
kaçamak varmı kaçamak:jeyyar:
Benimde çarşamba misafirim var, bi dolu şey yapcem, nasıl tutarım kendimi bilemiyorummafoldumben
olurmuyuz dersın keşke bıraz daha zayıflasamda öyle olsak barı zayıflayınca bana reklam lagzım cünkı kendımı göstermek ıçın zemuszemusdelikafadulden:roflol::roflol:
Yok anam yok su davasi adliyeye taşındı iyimi:) kira ödüyoruz ışte son gün yarın belli olacak olmadı taşınacağım o kadar para veriyoz ama hayrını göremedimevimde olsaydım bi başka derdim olmayacaktı bunaldım ergen ken bile sivilce çıkarmayan ben sivilce çıkardım yüzüm hariç her yerim de of selma of iyice bunaldın anlatamam herşey üstüme geliyor artık ben urfa yi özledim ya a a
huselim kazakistanlı geldi kız............ayrıntıları anlatırım sana...ama çok beyefendi ya....ben alışık değilim bu kadar beyefendiye.....boşana dememişler türk kızları hint kızlarına benzer diye ikisi de öküzlere tapar...ayda yılda beyefendi birini bulduk onuda yadırgıyorum valla....
kızlar resmn anam ağladı
canları saolsunlar gelen giden bitmedii
anamn tüm sülalesiii geldii denebilirr
daha geleceği yarıın
bnm kız çok yorduuu birde gelenlerin çocukları
telfonlar hiç susmadııı
anlıcanz bittim bn
hiç doğru düzgün birlşey yemedim hep ayktan bişeyler atıştrdıım
Merhaba herkese:) geçmiş olsun azra allah şifasini versin annecine canım. . . . Kusura bakmayın detay okuyamiyorumtelefondan girdiğim için hastanız var ise geçmiş olsun sıkıntılı var ise rabbim yardım etsin mutlu var ise daim olsun diyorum:) gelelim selma bacıma :) selma cadısi yazdıklarımı iyi oku dövecem seni:) ulem sen benim gelmek ISTEDIM YOLUN SONUNA GELDIN AZ DAHA SABIR YAP GET ARTIK BAK BANA 3 HANE LER E GERI DÖNÜYORUM SANKI HIRS YOK AZIM YOK AZ YIYORUM ARTIK ALIŞTI beden ama giden az çok az yapıştı bana bunlar geçen sene urfa da kıyafet sorun olmuyordu şimdi ankara da nasıl problem oluyor birde akrabaların o iğrenç espiri denemeleri üzerim de olunca daha bi deli oluyorum OKU BUNU BU TARAFA GELME TAMAM MI kg koru canım. .
Selma derken husel selmayi dedim kızlar:) selma12 öptüm bu arada:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?