Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bende Çıkıyorum cancaĞazlarım bugÜn bıraz ıŞım varrrr c.tesı buras ı yoĞun deĞıl ıken toparlımm hoŞÇakalınnn

günaydın arkadaşlar
bugün misafirim var işim çok akşama ancak girerim bide çok mutluyum annem yarın bana geliyooo

günaydın ve geçmiş olsun azracım
haberlerin ii olduğuna sevindim
bende sabah erken kalktm kahvaltı yaptık sonra pazara gittik birazda gezdik geldik
sıra ev işlerindea.s

Merhaba herkese:) geçmiş olsun azra allah şifasini versin annecine canım. . . . Kusura bakmayın detay okuyamiyorum telefondan girdiğim için hastanız var ise geçmiş olsun sıkıntılı var ise rabbim yardım etsin mutlu var ise daim olsun diyorum:) gelelim selma bacıma :) selma cadısi yazdıklarımı iyi oku dövecem seni:) ulem sen benim gelmek ISTEDIM YOLUN SONUNA GELDIN AZ DAHA SABIR YAP GET ARTIK BAK BANA 3 HANE LER E GERI DÖNÜYORUM SANKI HIRS YOK AZIM YOK AZ YIYORUM ARTIK ALIŞTI beden ama giden az çok az yapıştı bana bunlar geçen sene urfa da kıyafet sorun olmuyordu şimdi ankara da nasıl problem oluyor birde akrabaların o iğrenç espiri denemeleri üzerim de olunca daha bi deli oluyorum OKU BUNU BU TARAFA GELME TAMAM MI kg koru canım. .

Neslihancım ve iltecim tebrik ediyrum ikinizi..Her ne kadar fazla bir katkım olamasa da takımımızı da tebrik ediyorum..

Bu hafta daha sık girmeye çalışıcam ben de.Bu hafta oldukça yoğun bir haftaydı beim için.

Kız selma12 canım bak ole öpüşmeyek mazallah kk da flash haber de adımız çıkar:) paparazzilere malzeme olmayak:)

Kız selma12 canım bak ole öpüşmeyek mazallah kk da flash haber de adımız çıkar:) paparazzilere malzeme olmayak:)

olurmuyuz dersın keşke bıraz daha zayıflasamda öyle olsak barı zayıflayınca bana reklam lagzım cünkı kendımı göstermek ıçın zemuszemusdelikafadulden:roflol::roflol:

Kız sana reklam lazım da ben reklam olursam topuklarıma sıkılacak 16 mermi var:) benim ki beni bi kadınlamı der:) canım ınş zayıflarsin:) ah ah 80 olmak hayal oldu bana

huselim kazakistanlı geldi kız............ayrıntıları anlatırım sana...ama çok beyefendi ya....ben alışık değilim bu kadar beyefendiye.....boşana dememişler türk kızları hint kızlarına benzer diye ikisi de öküzlere tapar...ayda yılda beyefendi birini bulduk onuda yadırgıyorum valla....

02/10/2009

Sabah :
2 dilim kepek ekmeği ( 90 kalori )
1 k.k kadar peynir ( 80 kalori )

Öğlen :
1 tane pide ( 498 kalori )
1 bardak diet kola ( 80 kalori )

Akşam :
çok az yoğurtlu kızartma ( 250 kalori )
2 dilim ekmek ( 120 kalori )

sıvı : 2 lt su + 2 fincan çay +2 fincan nescafe +1 fincan Türk kahvesi

spor : yarım saat yürüyüş tempolu + yarım saat spor aleti kullandım + 50 mekik

toplam kalori : 1118,00 kalori ( tahmini J )

hadi ya bak merak ettim şimdi

ilter şu temponu 2 ay bozma anam fotomodel bilem olursun
gelmeye niyetim yok ama altınada inemiyom be güselim takıldım kaldım aha bu kilolara offoffffffffffff

bu arada hala su yokmu la evinde ne diye birde kira ödüyon ya oraya hazırda ev varken

gelcen hanfendi tabi hemde raporlarıda bir tamam vercen falla yoksa yicez kıçımıza birer oklava aha bu ilterkötükedihüso pek fena anam acıması yoklmaz:

ilter şu temponu 2 ay bozma anam fotomodel bilem olursun

gelcen hanfendi tabi hemde raporlarıda bir tamam vercen falla yoksa yicez kıçımıza birer oklava aha bu ilterkötükedihüso pek fena anam acıması yoklmaz:
saol canım dün yediklerimle biraz zor olurumda neyse artık kendimede bir oklava göndereyim hemen klava:
acıma yok vallahi ben anlamam kıcınızada yersiniz göbeğinizede neresi fazlaysa oraya denk gele artık :roflol::roflol::roflol: gülüyorum diye acıcagımıda sanmayın haaaa

ilter kıs patikleri ben aldıydım birde sen mi aldın
neyse fazla patik göz çıkarmaz
mutlu haber gelsin patikleri kap:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…