En muzip gençlik olarak ben iyiyim.Kime takılsam diye düşünüyorum. Uyuma ya bu saatte ne uyuması.... kalk bir şeyler içelim. Hilal de evde tek başına şimdi ne senaryolar üretiyordur var ya....Bı de mutfaktan korksa....mesela dolabın kapağını açtığında içinden bir el uzansa... yeme beniiiiiiii
Sen bilmiyorsun Hilalin korktuğunu....hele bir de banyodayken çatıya çikarlarsa seyreyle gümbürtüyüYok ayol o kocişini özlüyo sadece,korkmaz bişeyden
Valla bende onu diyecektimde harbi korkar diye vazgeçtimSen bilmiyorsun Hilalin korktuğunu....hele bir de banyodayken çatıya çikarlarsa seyreyle gümbürtüyü
Ben olsam tülleri yıkamazdım.Bugün eşimi yakalamışken tüllerin bi kısmını yıkadım şimdi baktıkça içim açılıyo
Neden?Ben olsam tülleri yıkamazdım.
Bir şeyle kalsa iyi
Eşimi yakalamışken niye tülleri yikayayim kiNeden?
Oh oh vallahi ben yemiş kadar mutlu oldum eğer yok deseydin yalvarcaktım ye diyeBir şeyle kalsa iyi
Cumartesi sucuk ekmek
Pazar kahvaltısı sırf su boregi ( Gemlik'te yeni bir börekçi açıldı aman yarabbim sırf uzayan peynir)
Bugün de sahlep ardından eşim dondurma yiyordu ondan iki üç kaşık
Gözüm doysun dedim... Künefe hiç canım istemiyor biliyor musun?
Eşimi yakalamışken niye tülleri yikayayim ki
Sağ ol ince fikirli duygulu kardeşim.Oh oh vallahi ben yemiş kadar mutlu oldum eğer yok deseydin yalvarcaktım ye diyeben künefe işini hallettim çoktan
Beş basamaklı bir merdiven aldım. Her yere uzanabiliyorum.Aslında sonradan anladımda ya yanlış anladıysam diye çaktırmadım Tülleri kim assın peki
Şahane,sakın içindeki uyuyan devi uyandırma canikom benim ki homurdanmaya başlıyo sankiSağ ol ince fikirli duygulu kardeşim.Yemeyle mutlu olmadığımı aaksine önüme gelen bir şeyi yemedigimde daha çok mutlu hissettiğimi fark ettim. Nirvanaya ermişim haberim yok. giden yağlar mütevazılığımı da almış götürmüş
Ben o merdivenide alsam eşime astırırım hoşuma gidiyor bu görevi Ona vermekBeş basamaklı bir merdiven aldım. Her yere uzanabiliyorum.
Canım kendime bir strateji geliştirdim. Haftanın beş günü tam diyet kaçamaksiz. Hafta sonları serbest.... Bugün sahlep bozdu ama diğer günlerime kaçamak koymayacağim. O homurdanmalari sustur yavaş yavaş....gözünü seveyim. Dikkatli ol....cicilerimizi yenileyeceğiz ...Şahane,sakın içindeki uyuyan devi uyandırma canikom benim ki homurdanmaya başlıyo sanki
Naberr gençlik, ben çocuk uyutuyorum ve aşırı uyku çöktü daha zumba yapacaktım
hahahahah valla bugün masumumEn muzip gençlik olarak ben iyiyim.Kime takılsam diye düşünüyorum. Uyuma ya bu saatte ne uyuması.... kalk bir şeyler içelim. Hilal de evde tek başına şimdi ne senaryolar üretiyordur var ya....Bı de mutfaktan korksa....mesela dolabın kapağını açtığında içinden bir el uzansa... yeme beniiiiiiii
ay aslında hiç kocis meraklısı değilim ama sanırım araya mesafe girince böyle olduYok ayol o kocişini özlüyo sadece,korkmaz bişeyden
ay abla askolsun kız hiç bu dalga gecilecek konumu çok tırsıyorum ogunden beri zaten essek herif inşallah ilerlemez bu korkularSen bilmiyorsun Hilalin korktuğunu....hele bir de banyodayken çatıya çikarlarsa seyreyle gümbürtüyü
canımsın :)Valla bende onu diyecektimde harbi korkar diye vazgeçtim
hahahahah oy benim saf kardasim kantoron diyor hani surdurseneNeden?
Eşim evdeyken yemek hariç kendime iş çıkarmam. Anne tavsiyesi ....ben de gelinime miras bırakacağım bu öğüdü....Ben o merdivenide alsam eşime astırırım hoşuma gidiyor bu görevi Ona vermek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?