Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Yok ayol o kocişini özlüyo sadece,korkmaz bişeyden

Ablaaa cumadan beri hiç kaçamak bişey yedin mi Elhan
Bir şeyle kalsa iyi
Cumartesi sucuk ekmek
Pazar kahvaltısı sırf su boregi ( Gemlik'te yeni bir börekçi açıldı aman yarabbim sırf uzayan peynir)
Bugün de sahlep ardından eşim dondurma yiyordu ondan iki üç kaşık
Gözüm doysun dedim... Künefe hiç canım istemiyor biliyor musun?

Oh oh vallahi ben yemiş kadar mutlu oldum eğer yok deseydin yalvarcaktım ye diye ben künefe işini hallettim çoktan

Oh oh vallahi ben yemiş kadar mutlu oldum eğer yok deseydin yalvarcaktım ye diye ben künefe işini hallettim çoktan
Sağ ol ince fikirli duygulu kardeşim. Yemeyle mutlu olmadığımı aaksine önüme gelen bir şeyi yemedigimde daha çok mutlu hissettiğimi fark ettim. Nirvanaya ermişim haberim yok. giden yağlar mütevazılığımı da almış götürmüş

Şahane,sakın içindeki uyuyan devi uyandırma canikom benim ki homurdanmaya başlıyo sanki

Yok anam yok
Cidden Rabbimden gelen herşeye razıyım da hani az aralıklı olsa bari
Bu sefer de küçük kürünü popisinde kizariklik oldu ve yavrum ağlayıp duruyor çok acıyor diye
Pişik falan değil popisinde kanadı mi derler ne orda
Kızarmış kabarmış hatta rahatlasın diye duş aldirip birde pisik kremi sürdüm belki iyi gelir diye ama bu sefer daha çok acıyor diye ağlamaya başladı

Birsey mi soktu anlamadım birde başladı gerçi daha dün de hafif sivilce gibi gördüm o kizarikligi ama daha beter olmuş bugün

İnşallah sabaha kadar idare ederiz de sabah hemen sağlık ocağına gotururum

Şahane,sakın içindeki uyuyan devi uyandırma canikom benim ki homurdanmaya başlıyo sanki
Canım kendime bir strateji geliştirdim. Haftanın beş günü tam diyet kaçamaksiz. Hafta sonları serbest.... Bugün sahlep bozdu ama diğer günlerime kaçamak koymayacağim. O homurdanmalari sustur yavaş yavaş....gözünü seveyim. Dikkatli ol....cicilerimizi yenileyeceğiz ...

Naberr gençlik, ben çocuk uyutuyorum ve aşırı uyku çöktü daha zumba yapacaktım

valla ben uyudum uyandım bilemmm

hahahahah valla bugün masumum

Yok ayol o kocişini özlüyo sadece,korkmaz bişeyden
ay aslında hiç kocis meraklısı değilim ama sanırım araya mesafe girince böyle oldu

Sen bilmiyorsun Hilalin korktuğunu....hele bir de banyodayken çatıya çikarlarsa seyreyle gümbürtüyü
ay abla askolsun kız hiç bu dalga gecilecek konumu çok tırsıyorum ogunden beri zaten essek herif inşallah ilerlemez bu korkular

Valla bende onu diyecektimde harbi korkar diye vazgeçtim
canımsın :)

hahahahah oy benim saf kardasim kantoron diyor hani surdursene
bak hazır yakalamışsın bide yakalayamayan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…