Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Rica ederim cnm. Yardimci olamadim gerci sana. Bebeklerde gizde akinti olunca cay pansumani yapilabildigini biliyorum ama arpacik deneyimim olmadi hic.

Cok sukur cnm sikinti cikmamis. Sen nasil oldun peki

Şükür daha iyiyim ama benim bilegim hala ağrıyor fazla zorlamadan evde dolanıyorum oda işlerimi ufak ufak yapmak için

Ahaha kızlar doktor arpacık çıkmış sıcak bez bastır geçer dedi gönderdi

Canım çay demiyle soğuk kompres yap daha çabuk geçer

Pek yakıştı şekerim güle güle kullan

Ohooo gece geç geliyo diye özleminden kendini yemelere mi verdin seeeeen, ah kıyamam askere gidince napcan

sonundaoldu

yok kız aksine bugün de iştahım yerlerde bu ananemgildekilerden kalma

günler sonra menumu yazayım

kahvaltı 13.30
1 yumurta soğanlı 2 dil.ekmek
7 zeytin

16.40
1 avuç lahana turşusu
1 limonlu soda (midem felaket bulaniyodu ilaçtan sebep anca yatistirdi turşu düşünün alışverişte peynir falan seçemedim baya ogurdum hamileler gibi )

akşam 20.50 uyuya kalmışım

1 leğen yeşil salata üzerine 1 avuç kadar tavuk eti koydum (nane maydanoz kırmızı.lahana roka ve havuç )
1 kaşe yoğurt

şu 1 lt

spor ev temizliği

Son düzenleme:
Pek yakışmış meryemcim..
Güle güle kullan kepini .

Bir daha hiç kilo alma.
İkinci üniversite bitirsem bu kadar sevinmezdim.

Vay çok havalısın
Yakın zamanda aynı hava akımında uçalım mavişim

Canım sabahla öğle arası çok yakın. Öğleyle diğer sabaha kadar zaman dilimi çok uzun. Senin yerinde olsam öğle öğünü yerine hafif bir ara öğün ekler akşam yemeğini de 18'e kadar alırdım. Daha dengeli olur diyetten sıkılmazdin hem de...

En muzip gençlik olarak ben iyiyim. Kime takılsam diye düşünüyorum. Uyuma ya bu saatte ne uyuması....kalk bir şeyler içelim. Hilal de evde tek başına şimdi ne senaryolar üretiyordur var ya....Bı de mutfaktan korksa....mesela dolabın kapağını açtığında içinden bir el uzansa...yeme beniiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…