- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Rica ederim cnm. Yardimci olamadim gerci sana. Bebeklerde gizde akinti olunca cay pansumani yapilabildigini biliyorum ama arpacik deneyimim olmadi hic.
Cok sukur cnm sikinti cikmamis. Sen nasil oldun peki
Ahaha kızlar doktor arpacık çıkmış sıcak bez bastır geçer dedi gönderdi
Aaa antibiyotik etkisi yapıyor herhalde. Teşekkürler! Şimdi doktora geldim gerçi. Randevusuz bekliyorum mecburen çok acıyor çünkü.
Ahaha kızlar doktor arpacık çıkmış sıcak bez bastır geçer dedi gönderdi
Hani benim kelebegim
85.7 geçen cuma 84.1 miydi ne baya artilardayim allah kolaylık vere bana cumaya eksi gelem
87,6 idi cuma
87.9 simdi
Pek yakıştı şekerim güle güle kullan
Ohooo gece geç geliyo diye özleminden kendini yemelere mi verdin seeeeen, ah kıyamam askere gidince napcan85.7 geçen cuma 84.1 miydi ne baya artilardayim allah kolaylık vere bana cumaya eksi gelem
Pek yakıştı şekerim güle güle kullan
Ohooo gece geç geliyo diye özleminden kendini yemelere mi verdin seeeeen, ah kıyamam askere gidince napcan
sonundaoldu
Aaa antibiyotik etkisi yapıyor herhalde. Teşekkürler! Şimdi doktora geldim gerçi. Randevusuz bekliyorum mecburen çok acıyor çünkü.
Vay çok havalısın
İkinci üniversite bitirsem bu kadar sevinmezdim.Pek yakışmış meryemcim..
Güle güle kullan kepini .
Bir daha hiç kilo alma.
Yakın zamanda aynı hava akımında uçalım mavişimVay çok havalısın
Canım sabahla öğle arası çok yakın. Öğleyle diğer sabaha kadar zaman dilimi çok uzun. Senin yerinde olsam öğle öğünü yerine hafif bir ara öğün ekler akşam yemeğini de 18'e kadar alırdım. Daha dengeli olur diyetten sıkılmazdin hem de...Bu sabahta kilom gayet yerindeydi bu yüzden bugün akşam yemeği yemiyorum.
Kahvaltı 8de sahanda bir yumurta, bir dilim tb ekmeği, 5 siyah zeytin ve çay
Öğlen 12 de tavuk sandviç, küçük salata ve yoğurt
Ara kahve
Akşam yok
Teşekkür ederim pekmezim.Pek yakıştı şekerim güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?