Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bizde kantaron bitmiş o yüzden

Eşim evdeyken yemek hariç kendime iş çıkarmam. Anne tavsiyesi ....ben de gelinime miras bırakacağım bu öğüdü....
Muhabbetle oturuyorsak bende iş güç dalmam da eşim uyumayı abartmışsa yaparım hemde tül yıkamak malesef eşimsiz yapacağım bişey değil yani ha diyince hemen gelip takamaz bende yarı ıslak bekletemem mecburdum yani yine olsa yine yaparım hatta cuma günü devam edeceğim

Menü:

10:30 su

Kahvaltı yapmak canım istemedi.

13:30 yağsız makarna, şu koyu olanından. Azıcıkta üzerine peynir, öbür türlü çok sası oluyor.

16:00 5-10 fındık

18:00 kahvaltı tarzı, biber, domates, yumurta.

Almanların bir lafı var,

"Sabahları Imparator gibi,
Öğlenleri Kral gibi,
Akşamları da dilenci gibi yiyeceksin".

Yemek mikratını buradan çıkarın :)

Tabi sabah sporumuzu, yürüyüşümüzü de yaptık, 6 kilometre yürüdük.

Su: 1 litre

Tatlı niyetine: kızım♡

Merhaba güzelim hatunlar:)

Bugünkü menüm aşağıda sizlerle:) (bi an program sunuyomuşum gibi oldu:))

Kahvaltı (10.00)
Çılbır (sadece yumurta yoğurt kekik ve zeytinyağıyla)
Salatalık domates
3-5 ceviz
3 çay

Ara (14.00)
1 muz

Ara (16.30)
Sade türk kahvesi

Akşam (19.30)
Nohut yemeği
Salata

1 lt su ve 30 dk eliptik oynakbasi34 Elhan

İyi gecelerrr:)

Küçük salata ve yoğurdu 2 :30da yedim zaten yanlış girmişim. Yoksa açlıktan ölürdüm akşam da bir küçük elma yedim

Hayirli akşamlarr menüm
11:00 iki tane krep, iki dilim peynir bi kaşık bal , çay
16:00 bitane cikolata
19:30 balık , salata
21:00 bi kaşık dondurma
Elhan oynakbasi34
Ayşe biri senin kulüp şifreni çalmış olmasın. Menülerin gayet düzenliydi. Bı kayinvalidenlere gittin geldin her şey alt üst oldu. Krepler nereden çıktı kuzum...Yulaf unuyla mi yoksa....çikolata , dondurma,,,ohhh Allah ne verdiyse artık...cheesecake yok muydu oldu olacak...frambuazli bayılırım....

Çok güzel Diloşummmmm...Bir dahaki menunde buluşma ümidiyle o zaman...

Eşim evdeyken yemek hariç kendime iş çıkarmam. Anne tavsiyesi ....ben de gelinime miras bırakacağım bu öğüdü....

ayyy bende o varken yemek ve bulaşık dışında uğraşmam onlar akşamları hariç o ütüler mutlaka bitecek

zukkum bebeğim tiye aldığın zaman korkun geçiyormuş...ondan yazıyorum dalga geçer miyim hiç...tirsaklarin yağı zor eriyormuş bak demedi deme
bence tam tersi tirstigim hafta epeyce eksi geldi

afiyet olsun koalacim

Hayirli akşamlarr menüm
11:00 iki tane krep, iki dilim peynir bi kaşık bal , çay
16:00 bitane cikolata
19:30 balık , salata
21:00 bi kaşık dondurma
Elhan oynakbasi34
aysecim hani toparlaniyodun ama birakmayacaktin kendiini bu menu hiç olmamış

afiyet olsun zarp bey

oooff uzmanlık alanım nasıl leziz yaparım cheesecake ki

Bencede olmadı senin gunlerin nasıl geciyo dikkat edebiliyo musun. Mesajları okuyamadım yine

Sorma abla bugun de dundenberi kayınvalidedeydim irademe sahip cıkmalıyım çıkamadım

Bencede olmadı senin gunlerin nasıl geciyo dikkat edebiliyo musun. Mesajları okuyamadım yine

bugün toparladım çok şükür ya neydi öyle ama bu hafta sonu ankara yolculuğu çıktı bize inşallah onun için evvelden hazirligimi yapmalıyım ki böyle patlamayayım oradada

Slm kizlar
Ogleden sonra ortalik toparla yemek yap mutfak topla ugrastim. Esim gelincede sofra kur kizlari yedir vs. Yemekten sonrada sirayla kizlari yikadim. Sonra biraz oynadik kizlarla.
Trt cocukta 64 kare ulkesi diye bir cizgifilm var bu ara hoslarina gidiyor. Bizdede satranc-tavla takimi vardi. Cikardim onu baya dikkatlerini cekti. Banyo faslindan sonra hep beraber 1 el tavla 1 el satranc oynadik.
Kizlari yatirimca dun wc temizleyememistim orayi hallettim, camasir serdim, beyazlari attim makineye su an calisiyor hala.
Simdi yesil cayimi salladim oturdum cok sukur.
Ayyy yazarken yoruldum

Menumu vereyim

12.00 yesil soganli ve tahmini 1tk kadar labneli 2 yumurta (kizlara kahvaltiya labne koydum kutu bitti ama koselerde biraz penir kalmis. Bende yumurtayi peynir kutusuna koyup cirpip soganlarin uzerine doktum), 5 cerry domates, 1 ince dlm beyaz peynir, 7 siyah zeytin ve cay

17.00 kakaolu ve hindistan cevizli muz, 5 cig badem

19.30 1 kase az sehriyeli corba, 1 kase yogurt, 1 kase pirasa, 1/2 kase ispanak

00.20 yesil cay

bugün toparladım çok şükür ya neydi öyle ama bu hafta sonu ankara yolculuğu çıktı bize inşallah onun için evvelden hazirligimi yapmalıyım ki böyle patlamayayım oradada
Dedigin gibi önceden kendimizi şartlamamız lazım yoksa olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…