Bizde kantaron bitmiş o yüzdenvalla ben uyudum uyandım bilemmm
hahahahah valla bugün masumum
ay aslında hiç kocis meraklısı değilim ama sanırım araya mesafe girince böyle oldu
ay abla askolsun kız hiç bu dalga gecilecek konumu çok tırsıyorum ogunden beri zaten essek herif inşallah ilerlemez bu korkular
canımsın :)
hahahahah oy benim saf kardasim kantoron diyor hani surdursene
bak hazır yakalamışsın bide yakalayamayan var
Muhabbetle oturuyorsak bende iş güç dalmam da eşim uyumayı abartmışsa yaparımEşim evdeyken yemek hariç kendime iş çıkarmam. Anne tavsiyesi ....ben de gelinime miras bırakacağım bu öğüdü....
Küçük salata ve yoğurdu 2 :30da yedim zaten yanlış girmişim. Yoksa açlıktan ölürdümİkinci üniversite bitirsem bu kadar sevinmezdim.
Yakın zamanda aynı hava akımında uçalım mavişim
Canım sabahla öğle arası çok yakın. Öğleyle diğer sabaha kadar zaman dilimi çok uzun. Senin yerinde olsam öğle öğünü yerine hafif bir ara öğün ekler akşam yemeğini de 18'e kadar alırdım. Daha dengeli olur diyetten sıkılmazdin hem de...
Ayşe biri senin kulüp şifreni çalmış olmasın. Menülerin gayet düzenliydi. Bı kayinvalidenlere gittin geldin her şey alt üst oldu. Krepler nereden çıktı kuzum...Yulaf unuyla mi yoksa....çikolata , dondurma,,,ohhh Allah ne verdiyse artık...cheesecake yok muydu oldu olacak...frambuazli bayılırım....Hayirli akşamlarr menüm
11:00 iki tane krep, iki dilim peynir bi kaşık bal , çay
16:00 bitane cikolata
19:30 balık , salata
21:00 bi kaşık dondurma
Elhan oynakbasi34
Çok güzel Diloşummmmm...Bir dahaki menunde buluşma ümidiyle o zaman...Merhaba güzelim hatunlar:)
Bugünkü menüm aşağıda sizlerle:) (bi an program sunuyomuşum gibi oldu:))
Kahvaltı (10.00)
Çılbır (sadece yumurta yoğurt kekik ve zeytinyağıyla)
Salatalık domates
3-5 ceviz
3 çay
Ara (14.00)
1 muz
Ara (16.30)
Sade türk kahvesi
Akşam (19.30)
Nohut yemeği
Salata
1 lt su ve 30 dk eliptikoynakbasi34 Elhan
İyi gecelerrr:)
Yani...şimdi oldu...o neydi öyle ...öğleden sonra hiçbir şey yok....afiyet olsun tatlım.Gozun için de ayrıca gecmis olsun....Küçük salata ve yoğurdu 2 :30da yedim zaten yanlış girmişim. Yoksa açlıktan ölürdümakşam da bir küçük elma yedim
Bebeğim ....gönüllerimizin meleğisin sen...fanı şeyler o kelebekler böcükler...üzülme sen...bu hafta listeyi kaçırma bak...
Eşim evdeyken yemek hariç kendime iş çıkarmam. Anne tavsiyesi ....ben de gelinime miras bırakacağım bu öğüdü....
bence tam tersi tirstigim hafta epeyce eksi geldizukkum bebeğim tiye aldığın zaman korkun geçiyormuş... ondan yazıyorum dalga geçer miyim hiç... tirsaklarin yağı zor eriyormuş bak demedi deme
afiyet olsun koalacimMenü:
10:30 su
Kahvaltı yapmak canım istemedi.
13:30 yağsız makarna, şu koyu olanından. Azıcıkta üzerine peynir, öbür türlü çok sası oluyor.
16:00 5-10 fındık
18:00 kahvaltı tarzı, biber, domates, yumurta.
Almanların bir lafı var,
"Sabahları Imparator gibi,
Öğlenleri Kral gibi,
Akşamları da dilenci gibi yiyeceksin".
Yemek mikratını buradan çıkarın :)
Tabi sabah sporumuzu, yürüyüşümüzü de yaptık, 6 kilometre yürüdük.
Su: 1 litre
Tatlı niyetine: kızım♡
aysecim hani toparlaniyodun ama birakmayacaktin kendiini bu menu hiç olmamışHayirli akşamlarr menüm
11:00 iki tane krep, iki dilim peynir bi kaşık bal , çay
16:00 bitane cikolata
19:30 balık , salata
21:00 bi kaşık dondurma
Elhan oynakbasi34
afiyet olsun zarp beyMerhaba güzelim hatunlar:)
Bugünkü menüm aşağıda sizlerle:) (bi an program sunuyomuşum gibi oldu:))
Kahvaltı (10.00)
Çılbır (sadece yumurta yoğurt kekik ve zeytinyağıyla)
Salatalık domates
3-5 ceviz
3 çay
Ara (14.00)
1 muz
Ara (16.30)
Sade türk kahvesi
Akşam (19.30)
Nohut yemeği
Salata
1 lt su ve 30 dk eliptikoynakbasi34 Elhan
İyi gecelerrr:)
Ayşe biri senin kulüp şifreni çalmış olmasın. Menülerin gayet düzenliydi. Bı kayinvalidenlere gittin geldin her şey alt üst oldu. Krepler nereden çıktı kuzum...Yulaf unuyla mi yoksa....çikolata , dondurma,,,ohhh Allah ne verdiyse artık...cheesecake yok muydu oldu olacak...frambuazli bayılırım....
Bencede olmadı senin gunlerin nasıl geciyo dikkat edebiliyo musun. Mesajları okuyamadım yineayyy bende o varken yemek ve bulaşık dışında uğraşmam onlar akşamları hariç o ütüler mutlaka bitecek
bence tam tersi tirstigim hafta epeyce eksi geldi
afiyet olsun koalacim
aysecim hani toparlaniyodun ama birakmayacaktin kendiini bu menu hiç olmamış
afiyet olsun zarp bey
oooff uzmanlık alanım nasıl leziz yaparım cheesecake ki
Sorma abla bugun de dundenberi kayınvalidedeydim irademe sahip cıkmalıyım çıkamadımAyşe biri senin kulüp şifreni çalmış olmasın. Menülerin gayet düzenliydi. Bı kayinvalidenlere gittin geldin her şey alt üst oldu. Krepler nereden çıktı kuzum...Yulaf unuyla mi yoksa....çikolata , dondurma,,,ohhh Allah ne verdiyse artık...cheesecake yok muydu oldu olacak...frambuazli bayılırım....
Sağolasın sıcak tülbent koydum iyi geldi.Yani...şimdi oldu...o neydi öyle ...öğleden sonra hiçbir şey yok....afiyet olsun tatlım.Gozun için de ayrıca gecmis olsun....
Bencede olmadı senin gunlerin nasıl geciyo dikkat edebiliyo musun. Mesajları okuyamadım yine
Dedigin gibi önceden kendimizi şartlamamız lazım yoksa olmuyobugün toparladım çok şükür ya neydi öyle ama bu hafta sonu ankara yolculuğu çıktı bize inşallah onun için evvelden hazirligimi yapmalıyım ki böyle patlamayayım oradada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?