Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ohhhh canıma com com....güzel ötesi bir menü... Bu yeşil soğanlı yumurtada soğanları biraz pişirip mi yumurtayı ekliyoruz? Çiğden de güzel oluyor mu

Günaydın gençler sağlık sorunsuz bir gün geçirmeniz umuduyla hepinizi teker teker öpüyorum.
Kahvaltınizi güzel doyurucu yapın ki diğer öğünler de istediğimiz gibi yerli yerinde doğru seçenekler olsun. Kaçamak yapmayın please güzelliğimizi bozmaya değmez.

Ah ah güzellik mi kalmış her yerim löp löp yağ. Bölüme gidince utanıyorum resmen herkes zapzayıf

Ah ah güzellik mi kalmış her yerim löp löp yağ. Bölüme gidince utanıyorum resmen herkes zapzayıf
Rodin diye bir heykeltıraş var tatlım. Ona bir gün soruyorlar nasıl bu kadar güzel heykel yapıyorsunuz sırrı ne diye....cevaba bak şimdi mavişim tam bize göre...bu cevabı aklından hiç çıkarma ...
- Taştaki fazlaliklari atıyorum hepsi bu.... diyor.
Sen o güzelliği taşıyorsun zaten. Fazlaliklari at ...ortaya çıksın ...

Ohhhh canıma com com....güzel ötesi bir menü... Bu yeşil soğanlı yumurtada soğanları biraz pişirip mi yumurtayı ekliyoruz? Çiğden de güzel oluyor mu

Az zeytinyagiyla kavuruyorum cnm

Sana da günaydın nasıl da hamaratmışsın sen. ben işten gelip çocukları yedirince başka hiçbir şeye halim kalmıyor

Sagol canim. Napacan mecbuuurrrr.
3 cocuk oldugundan ortalik alip basini gidiyor. Saat 3 te salon tertemizdi yerde koltuklarda hicbirsey yoktu. Saat 5te bi baktim yine her yer her yerde

Günaydın sevgili hatunlar :)

Elhan ablamm ve zukkum güzel yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum

İlk defa bu diyette böyle birşey başıma geliyor ve neden bilmiyorum ama ben artık spor yapmadığım gün gram veremiyorum yani sıkıntı değil sporu severim ama işte zaman bulamadığım günler elbet olacak ve o günleri boşa geçirmiş gibi hissedeceğim artık

O günleri boşa geçirmiş gibi hissetme canım. Vücudun o an tepki vermese de biriktirip bir anda yüzünü guldurecektir canım. Bir gecede bir kilonun gittiğine şahidim canım. Sen elinden geleni yap sakın ümitsizliğe kapılma canım. Her şey iyi gidiyor. Devam et sen bol su içmeyi ihmal etme ha

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Sabah beri yine koşturmaca halindeydim
Küçük kuzu dün popisim açıyor diye ağladı durdu, bir baktık fena kizarip kabarmış
Buz koyup uyusturduk da uyudu sabaha hemen kahvaltı edip sağlık ocağına gittik

Şansa doktorumuz geç basliyormus ve baya bekledik Randevusuz da gidince mecbur diğer hastaların bitmesini bekledik

Nasıl bir şeyse sivilce iltihaplanmis içe doğru ve antibiyotik kullanıp kurutulması iyice içte yayilirmis
Birde antibiyotikli krem verdi ve buzla uyusturabilirmisiz biraz rahatlama için

Kuzum oturamiyor popisinin üzerine
İnşallah bir iki güne geçer de rahatlarız ♡ maşallah mizmizlikta zirve yapıyor dünden beri popisim de popisim diye

Geçmiş olsun Banucum. Bu popisle totoş aynı şey mi? Üzerine oturamiyor deyince yanlış biliyorum demek ki dedim. Valla kafam karıştı

Geçmiş olsun Banucum. Bu popisle totoş aynı şey mi? Üzerine oturamiyor deyince yanlış biliyorum demek ki dedim. Valla kafam karıştı

Aynısı aynısı benim kuzu hep oyle deyince bizimde dilimize dolandı

Ayy sana maşallah Hasibecim sen çok marifetli bi hatuna benziyosun gözümde hem eşiyle hem çocuklarıyla hem eviyle yeterince ilgilenen hemde bundan mutluluk duyan şikayet etmeyen pozitif bi Hasibe canlanıyo hep,3 çocukla hergün türlü çeşit şeyler yapıyosun valla bravo

Umarım öyle olur ablam.Biliyorum böyle düşünmemem gerektiğini ama bazı günler sonuç alamayınca ister istemez insan zamanını boşa harcamış gibi hissediyor.Zaman kısıtlaması var bu yıl evleneceğim için, o yüzden de bir gün bile sonuç alamayınca kendimi sıkışmış hissediyorum.Şu hergün tartılma huyumu da bırakamadım gitti.

Sende burada her umutsuz hissedene moral vere vere psikolog gibi oldun ablacım.İyiki varsın

sana katılıyorumm Meralim. Hasibeye bakıp sonra kendime bakınca içim kararıyor.
3 tane çocukla kendim hayal edip osnra abowww diyesim geliyor dördümüzde ağlayıp dururuz
ayy MaşAllah diyim.

sana katılıyorumm Meralim. Hasibeye bakıp sonra kendime bakınca içim kararıyor.
3 tane çocukla kendim hayal edip osnra abowww diyesim geliyor dördümüzde ağlayıp dururuz
ayy MaşAllah diyim.
Dimi ama, ben 3 çocukla herşeye yetişmiş olsam sinir küpü olur yetiştiğim herşeyi berbat eder koyardım belki zamanla sabır geliyodur Tubişko bak çocuksuz halimizle şimdi bir değil demekki sorumluluk arttıkça yaş kaç olursa olsun olgunluk ta artıyo yani umut hep var

diloş hergün tartılma işini bırakmayabilirsin bende öyleydim.
cnm sen de şunu fark ettim bakliytalar koyuyorsun öğünlerine sıklıkla. onlar sağlıklı karbonhidrat ama tartıya artı yansır. hatta geçen perşembe günü kuruyu gördüm menünde yemeyeydin diyecektim ki amannnn kızın lokmasını sayma dedim kendi kendime
o leblebi yerine de acaba galeta mı yesen??
sakın vazgeçme. bak vazgersen 80 leri aşarsın gelinlikte tospik olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…