Ohhhh canıma com com....güzel ötesi bir menü... Bu yeşil soğanlı yumurtada soğanları biraz pişirip mi yumurtayı ekliyoruz? Çiğden de güzel oluyor muMenumu vereyim
12.00 yesil soganli ve tahmini 1tk kadar labneli 2 yumurta (kizlara kahvaltiya labne koydum kutu bitti ama koselerde biraz penir kalmis. Bende yumurtayi peynir kutusuna koyup cirpip soganlarin uzerine doktum), 5 cerry domates, 1 ince dlm beyaz peynir, 7 siyah zeytin ve cay
17.00 kakaolu ve hindistan cevizli muz, 5 cig badem
19.30 1 kase az sehriyeli corba, 1 kase yogurt, 1 kase pirasa, 1/2 kase ispanak
00.20 yesil cay
Sana da günaydın nasıl da hamaratmışsın sen.Gunaydinnn
Ah ah güzellik mi kalmış her yerim löp löp yağ. Bölüme gidince utanıyorum resmen herkes zapzayıfGünaydın gençler sağlık sorunsuz bir gün geçirmeniz umuduyla hepinizi teker teker öpüyorum.
Kahvaltınizi güzel doyurucu yapın ki diğer öğünler de istediğimiz gibi yerli yerinde doğru seçenekler olsun. Kaçamak yapmayın pleasegüzelliğimizi bozmaya değmez.
Rodin diye bir heykeltıraş var tatlım. Ona bir gün soruyorlar nasıl bu kadar güzel heykel yapıyorsunuz sırrı ne diye....cevaba bak şimdi mavişim tam bize göre...bu cevabı aklından hiç çıkarma ...Ah ah güzellik mi kalmış her yerim löp löp yağ. Bölüme gidince utanıyorum resmen herkes zapzayıf
Ohhhh canıma com com....güzel ötesi bir menü... Bu yeşil soğanlı yumurtada soğanları biraz pişirip mi yumurtayı ekliyoruz? Çiğden de güzel oluyor mu
Sana da günaydın nasıl da hamaratmışsın sen.ben işten gelip çocukları yedirince başka hiçbir şeye halim kalmıyor
cnmmmPek yakıştı şekerim güle güle kullan
Ohooo gece geç geliyo diye özleminden kendini yemelere mi verdin seeeeen, ah kıyamam askere gidince napcan
sonundaoldu
O günleri boşa geçirmiş gibi hissetme canım. Vücudun o an tepki vermese de biriktirip bir anda yüzünü guldurecektir canım. Bir gecede bir kilonun gittiğine şahidim canım. Sen elinden geleni yap sakın ümitsizliğe kapılma canım. Her şey iyi gidiyor. Devam et senGünaydın sevgili hatunlar :)
Elhan ablamm ve zukkum güzel yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum
İlk defa bu diyette böyle birşey başıma geliyor ve neden bilmiyorum ama ben artık spor yapmadığım gün gram veremiyorumyani sıkıntı değil sporu severim ama işte zaman bulamadığım günler elbet olacak ve o günleri boşa geçirmiş gibi hissedeceğim artık
Geçmiş olsun Banucum. Bu popisle totoş aynı şey mi? Üzerine oturamiyor deyince yanlış biliyorum demek ki dedim. Valla kafam karıştıSelamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Sabah beri yine koşturmaca halindeydim
Küçük kuzu dün popisim açıyor diye ağladı durdu, bir baktık fena kizarip kabarmış
Buz koyup uyusturduk da uyudu sabaha hemen kahvaltı edip sağlık ocağına gittik
Şansa doktorumuz geç basliyormus ve baya bekledikRandevusuz da gidince mecbur diğer hastaların bitmesini bekledik
Nasıl bir şeyse sivilce iltihaplanmis içe doğru ve antibiyotik kullanıp kurutulması iyice içte yayilirmis
Birde antibiyotikli krem verdi ve buzla uyusturabilirmisiz biraz rahatlama için
Kuzum oturamiyor popisinin üzerine
İnşallah bir iki güne geçer de rahatlarız ♡ maşallah mizmizlikta zirve yapıyor dünden beri popisim de popisim diye
Geçmiş olsun Banucum. Bu popisle totoş aynı şey mi? Üzerine oturamiyor deyince yanlış biliyorum demek ki dedim. Valla kafam karıştı
Ayy sana maşallah Hasibecim sen çok marifetli bi hatuna benziyosunSlm kizlar
Ogleden sonra ortalik toparla yemek yap mutfak topla ugrastim. Esim gelincede sofra kur kizlari yedir vs. Yemekten sonrada sirayla kizlari yikadim. Sonra biraz oynadik kizlarla.
Trt cocukta 64 kare ulkesi diye bir cizgifilm var bu ara hoslarina gidiyor. Bizdede satranc-tavla takimi vardi. Cikardim onu baya dikkatlerini cekti. Banyo faslindan sonra hep beraber 1 el tavla 1 el satranc oynadik.
Kizlari yatirimca dun wc temizleyememistim orayi hallettim, camasir serdim, beyazlari attim makineye su an calisiyor hala.
Simdi yesil cayimi salladim oturdum cok sukur.
Ayyy yazarken yoruldum
O günleri boşa geçirmiş gibi hissetme canım. Vücudun o an tepki vermese de biriktirip bir anda yüzünü guldurecektir canım. Bir gecede bir kilonun gittiğine şahidim canım. Sen elinden geleni yap sakın ümitsizliğe kapılma canım. Her şey iyi gidiyor. Devam et senbol su içmeyi ihmal etme ha
Ayy sana maşallah Hasibecim sen çok marifetli bi hatuna benziyosungözümde hem eşiyle hem çocuklarıyla hem eviyle yeterince ilgilenen hemde bundan mutluluk duyan şikayet etmeyen pozitif bi Hasibe canlanıyo hep,3 çocukla hergün türlü çeşit şeyler yapıyosun valla bravo
Dedigin gibi önceden kendimizi şartlamamız lazım yoksa olmuyo
Dimi ama, ben 3 çocukla herşeye yetişmiş olsam sinir küpü olur yetiştiğim herşeyi berbat eder koyardımsana katılıyorumm Meralim. Hasibeye bakıp sonra kendime bakınca içim kararıyor.
3 tane çocukla kendim hayal edip osnra abowww diyesim geliyordördümüzde ağlayıp dururuz
ayy MaşAllah diyim.
Hilaltooooşuuum naber canikom seni görünce de mutlu oluyorum ayyy bi ara nasıl sinir etmiştin beniaynen canım bugün çok güzel bir menü ile gelelim olur muuu
Umarım öyle olur ablam.Biliyorum böyle düşünmemem gerektiğini ama bazı günler sonuç alamayınca ister istemez insan zamanını boşa harcamış gibi hissediyor.Zaman kısıtlaması var bu yıl evleneceğim için, o yüzden de bir gün bile sonuç alamayınca kendimi sıkışmış hissediyorum.Şu hergün tartılma huyumu da bırakamadım gitti.
Sende burada her umutsuz hissedene moral vere vere psikolog gibi oldun ablacım.İyiki varsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?