Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ay nebilim cnm ben de pek umutlu vaka değilim de tabii eskiden kahvemi annem karıştırır getirirdi. yemek yer yatardım gezmeden gelir yatardım, anneme bakıp ya hu bu kadın hiç üşenmez mi derdim ana olunca meğer üşenme geçiyormuş. ama o kadar enerji olur mu bilemem cnm

Her gün tartilmanin ben zararını görmedim. Moral belki bozuluyor ama acil önlemler alıyorum en azından...geç kalmiyorum bazı şeyler için....Destek olmayacaksam burada durmam bitanem.opuyorum seni...gireceksin o gelinliğe hiç şansı yok..

Ayy aynen bende öyle derdim hep enerjisi tavan olduğundan öyle herşeye yetişir sanardım bebiş olunca anladım meğer annem de yoruluyomuş

sana katılıyorumm Meralim. Hasibeye bakıp sonra kendime bakınca içim kararıyor.
3 tane çocukla kendim hayal edip osnra abowww diyesim geliyor dördümüzde ağlayıp dururuz
ayy MaşAllah diyim.

Tesekkur ederim kizlar

Ayy aynen bende öyle derdim hep enerjisi tavan olduğundan öyle herşeye yetişir sanardım bebiş olunca anladım meğer annem de yoruluyomuş

O zaman tum analara gelsin

Slm menum
Kahvalti 11:00
1 kupa yesil cay
Soganli yumurta,peynir,zeytin,cevreden topladigim kuskus isminde bi ot 1tabak,1 dilim tb ekmek
Oglen 1 turk kahve
Aksam00
1 kase iskembe corba
1 dilim ekmek
1 saat yuruyus yapcam simdide
Yatana kadarda ne kadar su ve cay icersem...
Öleee

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı günler

Malum benimki ayağından dolayı evde üstüne de popiş maduru küçük kuzu
Bende mutfağı temizliyeyim bari o bahaneyle dedim

Çok yoruldum ama mis gibi oldu ♡
Yarın inşallah hepsi gidecek bende kendimi Size veririm

Evde tek kalmayı özledim valla Tam oturacagim çay yapsana yok evde birsey yokmu falan diye istekler bitmeyecek aman iyisini mutfağa kapatayim kendimi de bir işe yarasin dedim Temizlik yaparken ilişmiyor bana

Bugün uzun zamandır beklediğim bir haber geldi malesef netice olumsuz. Üstüne soğuk su içtim kesmedi bir parça da çikolata yedim affedin.

Kuzum belki böylesi daha hayırlı olmuştur canım ♡ Rabbim daha güzel şeylerle karsilastirsin seni inşallah ♡♡♡ Aminnn

Baharimiz sağ olsun Elhan Ablamizin mezuniyetini hazirlayip ilan etmiş ♡♡♡♡♡

İnşallah bir daha hiç artı yüzü görmesin yüreği güzel insan ♡ Rabbim herşeyi gönlüne göre verirsin. ..Aminnn

Eki Görüntüle 2239639

8. Takımdan Elhan 25 haftada 20 kilo vererek mezun olmuştur.

Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.

Tebrik ederim cnm
Umarim bir daha hic arti gormezsin

Bugün uzun zamandır beklediğim bir haber geldi malesef netice olumsuz. Üstüne soğuk su içtim kesmedi bir parça da çikolata yedim affedin.
Bi parca cikolatadan nolacak cnm.
Hayatin boyunca hicmi yemiyeceksin sanki...
Bide cikolatanin memleketindesin
Okadarciktan bisiiii olmazz
Olmayan habere gelinceee,hersey kader kismet hayirlisini dile her zmaan

Bi parca cikolatadan nolacak cnm.
Hayatin boyunca hicmi yemiyeceksin sanki...
Bide cikolatanin memleketindesin
Okadarciktan bisiiii olmazz
Olmayan habere gelinceee,hersey kader kismet hayirlisini dile her zmaan
Sağolasın canım öyle dedim ben de. Belki daha başka kapılar açılır kısmet.
Bu arada evet burda çikolata inanılmaz ya

Banuşum mesajını gördüğümde salon için hazırlanıyordum. Diğer sayfaya acele bir şeyler yazdım ama buraya özel bir şeyler yazayım istedim.
Bu takımda yüreği güzel o kadar çok arkadaşim, kardeşim var ki çok özel cümleleri hak ediyor.
Banuşum kibarligin, iyi niyetin sayfanın her tarafına sinmiş buraya gelip de farklı bir niyet taşımak mümkün değil. Beni buraya çekip getiren bu oldu...kuzu kuzu geldim ben de...gelmesem napicam takımımdan kovulmuşum Her şerde bir hayır var biz bilmiyoruz iyi ki geldim iyi ki tanıdım sizleri. Canım arkadaşlarım başarım için irade , azim diyorsunuz da benim için etkili olan inanın sizin varlığınız ,ustlendiğim misyondu. Abla olarak sevip saydıniz( Allah hepinizden razı olsun.) Sizin kilo vermeniz için karşınızda rol model olmalı örnek menüler paylaşmaliydim. Bu sayede hem kendim kilo verecek hem size destek olabilecektim. Benim en büyük şansım bu oldu. Mutluyum , gururluyum üzerimde emegi olan başta kaptanımız banuşuma sonra da canım arkadaşlarım her birinize çok teşekkür ederim. Sizlerin de mezuniyetini görmeyi Allah bana nasip etsin. Yureklerinizden öpüyorum. Lütfen kaçamak yapıp uzmeyin beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…