- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.329
- 798
Dimi ama, ben 3 çocukla herşeye yetişmiş olsam sinir küpü olur yetiştiğim herşeyi berbat eder koyardımbelki zamanla sabır geliyodur Tubişko bak çocuksuz halimizle şimdi bir değil demekki sorumluluk arttıkça yaş kaç olursa olsun olgunluk ta artıyo yani umut hep var
Her gün tartilmanin ben zararını görmedim. Moral belki bozuluyor ama acil önlemler alıyorum en azından...geç kalmiyorum bazı şeyler için....Destek olmayacaksam burada durmam bitanem.Umarım öyle olur ablam.Biliyorum böyle düşünmemem gerektiğini ama bazı günler sonuç alamayınca ister istemez insan zamanını boşa harcamış gibi hissediyor.Zaman kısıtlaması var bu yıl evleneceğim için, o yüzden de bir gün bile sonuç alamayınca kendimi sıkışmış hissediyorum.Şu hergün tartılma huyumu da bırakamadım gitti.
Sende burada her umutsuz hissedene moral vere vere psikolog gibi oldun ablacım.İyiki varsın
Ayy aynen bende öyle derdim hep enerjisi tavan olduğundan öyle herşeye yetişir sanardım bebiş olunca anladım meğer annem de yoruluyomuşay nebilim cnm ben de pek umutlu vaka değilim de tabii eskiden kahvemi annem karıştırır getirirdi. yemek yer yatardım gezmeden gelir yatardım, anneme bakıp ya hu bu kadın hiç üşenmez mi derdimana olunca meğer üşenme geçiyormuş. ama o kadar enerji olur mu bilemem cnm
Ayy sana maşallah Hasibecim sen çok marifetli bi hatuna benziyosungözümde hem eşiyle hem çocuklarıyla hem eviyle yeterince ilgilenen hemde bundan mutluluk duyan şikayet etmeyen pozitif bi Hasibe canlanıyo hep,3 çocukla hergün türlü çeşit şeyler yapıyosun valla bravo
sana katılıyorumm Meralim. Hasibeye bakıp sonra kendime bakınca içim kararıyor.
3 tane çocukla kendim hayal edip osnra abowww diyesim geliyordördümüzde ağlayıp dururuz
ayy MaşAllah diyim.
Ayy aynen bende öyle derdim hep enerjisi tavan olduğundan öyle herşeye yetişir sanardım bebiş olunca anladım meğer annem de yoruluyomuş
Sağ ol Asibecim. Allah rahmet eylesin kendi anam burnumda tüttü...Tesekkur ederim kizlar
O zaman tum analara gelsin
Bencedee :)aynen canım bugün çok güzel bir menü ile gelelim olur muuu
Canım sıcak ıslak bez bastırdım çok iyi geldi sabaha ağrısı geçmişti bayağı da inmiş şişlik. Sanırım arpacık patladı.mavimli gözün nasıl oldu canım,sarımsağı mutlaka dene bende çok duydum ama kokusu duşla falan gider mi bilemem
Bugün uzun zamandır beklediğim bir haber geldi malesef netice olumsuz. Üstüne soğuk su içtim kesmedi bir parça da çikolata yedim affedin.
Baharimiz sağ olsunElhan Ablamizin mezuniyetini hazirlayip ilan etmiş ♡♡♡♡♡
İnşallah bir daha hiç artı yüzü görmesin yüreği güzel insan ♡ Rabbim herşeyi gönlüne göre verirsin. ..Aminnn
Eki Görüntüle 2239639
8. TakımdanElhan 25 haftada 20 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.
Bi parca cikolatadan nolacak cnm.Bugün uzun zamandır beklediğim bir haber geldi malesef netice olumsuz. Üstüne soğuk su içtim kesmedi bir parça da çikolata yedim affedin.
Tebrikler ablacim
Harbi bi senin kelebek gitmiş, kazen senden hoşlanmadı sanırımBenim kelebekte konamadan uctu gitti galibakazen yogun galiba
Sağolasın canım öyle dedim ben de. Belki daha başka kapılar açılır kısmet.Bi parca cikolatadan nolacak cnm.
Hayatin boyunca hicmi yemiyeceksin sanki...
Bide cikolatanin memleketindesin
Okadarciktan bisiiii olmazz
Olmayan habere gelinceee,hersey kader kismet hayirlisini dile her zmaan
Banuşum mesajını gördüğümde salon için hazırlanıyordum. Diğer sayfaya acele bir şeyler yazdım ama buraya özel bir şeyler yazayım istedim.Baharimiz sağ olsunElhan Ablamizin mezuniyetini hazirlayip ilan etmiş ♡♡♡♡♡
İnşallah bir daha hiç artı yüzü görmesin yüreği güzel insan ♡ Rabbim herşeyi gönlüne göre verirsin. ..Aminnn
Eki Görüntüle 2239639
8. TakımdanElhan 25 haftada 20 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?