Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Tebrik ederim cnm
Umarim bir daha hic arti gormezsin
Teşekkür ederim bitanem. İstediğin kiloya ulaşmanı heyecanla bekliyor olacağım.

Benim kelebekte konamadan uctu gitti galiba kazen yogun galiba
Tırtıl olgunlaşiyor az kaldı canım.

Bi parca cikolatadan nolacak cnm.
Hayatin boyunca hicmi yemiyeceksin sanki...
Bide cikolatanin memleketindesin
Okadarciktan bisiiii olmazz
Olmayan habere gelinceee,hersey kader kismet hayirlisini dile her zmaan
Bunlar hep dış güçlerin oyunu umudum. Bak sopa elimde maviş kaçamak yapmasın artık minik minik yoldan çıkmasın lütfen...bı şey olmaz deme bak.... olmaz mı hem de çok kötü şeyler olur.

Tebrikler ablacim
Tesekkur ederim bitanem. Darısı senin başına olsun tez zamanda.
Dikkatli şımartma oldu bugün sanki

10:00
2 Peynirli sandeviç

14:00
1 top dondurma

18:30
Tavuk ızgara

Su: yarım litre
Yürüyüş: 6-7 kilometre

Güncel kilo: 65,5 kg
Sandviç dondurma out bi daha gormeyim...şimarmak için daha erken...

Olsun abla o kadar yarın uçuyoruz nasipse memlekete :)

Benim kelebekte konamadan uctu gitti galiba kazen yogun galiba

Arada kaynadi sanırım tekrar başvurur bizde

♡♡♡♡♡♡♡ iyiki bizlerde seni tanıdık canım ♡ Buraya katkin kesinlikle azımsanamaz
İnşallah senin de katkilarinla daha çok mezun edeceğiz tabi benide
İyiki varsın ve iyiki yollarimiz kesişti ♡

Yalnız değilsin , ben ümidi kestim kelebekten tırtıldan :)

Hemen senide ekliyorum canım tekrar etiketleyerek

Sevgili Kazen

Gecen hafta yazmıştım ama sanırım yoğunluğa geldi yada etikette sorun oldu ama bizim iki kelebegimiz eksik ♡
Size zahmet
@HasibeG Arkadaşımızın ve
MaystenG arkadasimiza da kelebkelrini verebilirsin süper olur

Simdiden teşekkürler

Güle güle gelin inşallah. Hayırlı yolculuklar dilerim. Memlekette işler daha vahim desene..kendine de hep olsun o kadar der löb lob götürürsün artık...yandım ben
Yok yav, dikkat ederim, kafaya koymuşum. Size birşey anlatayım.

O zamanlar hamileydim, son zamanlarım, görümcem de hamileydi aramızda ya 4 ya beş ay var, neyse biz görüntülü konuşuyoruz, bana demesin mi fil yavrusuna benzemişsin.

Kavgada bile söylenmez bu. Ay bir sinirlendim.

Neyse doğum oldu, şükür sağlıklı bir şekilde kızımı aldım kucağıma, tabii ben takmışım bunun söylediğine, normalde pek aldırış etmem. Eşim sağ olsun hep destek oldu.

Dur sen, gün gelir, devran döner.

Nasıl içimde kaldıysa, ben de ona demedim mi aynısını son aylarında.

Oh be dedim. Benim yaşadığım psikolojiyi o da yaşasın. Ciddi anlamda çok moralim bozuldu, normalde bana yapılanı denileni yapmam bir başkasına, ama alınganlık döneminde oluyor insan.

Sonra hırs yaptım. Vereceğim kiloları dedim.

Bebeğim şuan 5 aylık, 70 kilodan 65,5 kg düştüm, bu beni çok rahatlattı. Hem bu sayede sizleri de tanıma fırsatım oldu. Sanal ortam da olsa, destek olmak çok güzel.

Hedef 60 diyoruz, ve tüm hızımızla ilerliyoruz :)

Kızlar bu arada hani internet yokken oturup boş vakitlerimde havlu islemistim ya ♡
Yukleyebilirsem Size de göstereyim,;

Eki Görüntüle 2239754
Emeğine sağlık.

El emeği göz nuru başka oluyor.

Biz de işsizlikten bez bebek yapıyoruz saçları kaldı bir tek, kızım gibi saçsız :)

Emeğine sağlık.

El emeği göz nuru başka oluyor.

Biz de işsizlikten bez bebek yapıyoruz saçları kaldı bir tek, kızım gibi saçsız :)

Sağ olasın canım 1.5 sene önce elde kurdele nakisina gitmiştim sırf etkinlik olsun diye Hoca da sağ olsun sadece 2 tane kurdele işi yaptırdı sonra brezilya nakisina döndü bende bir heves sanki satışa baslayacakmis gibi gittim kizkardesimle ortak kullanırım diye bir duzine havlu aldım Tabi gıcık baştan al yarısını ben alırım dedi ama sonra aaa cokmus ben 2 tane alsam yeter dedi ve havlularin 10ü elimde patladı
Neyse 6ciyi yapıyorum Tabi kursta 1 Runner 1de masa örtüsü işledim ama tabi gözüm gibi bakıyorum kızlara hatıra vereceğim ♡

evvettt bol bulantili bir günden daha merhaba

sabah yokk

öğlen 13.00
3 yok yulaf (3 kaysi 1 avuç kadar üzüm yatım muz 1 kivi) 1 bardak sütle karıştırıp yedim
1 portakal

ara 16.30
1 simit 3 karper( eşimle eskileri yad ettik migrosun simitide bir güzel ki sormayın )

akşam 19.00
1 kaşe salata
1 kaşe yoğurt
ara
1 avuç kabk çekirdeği
şu 500 ml

spor 2 saat avm de dolandim

Çok güzel düşünmüşsün, yarın yaptıklarımızı da beğenmezler, ama hiç yoktan bir hatıramız olur, zamanı gelince "bunu annem yapmış" diyecektir :)

ben 3 gündür ite ite iş güç yapıyorum sebebini düşünüp duruyordum meğer glifor da tam içmeye geçtim ya ondan geçen senede böyle olmuştum bulantilarda ondan iyi aşkında yemek yemek istemiyorum ama bu seferde eksi şeyler istiyor canım

niye ki kiiiz naptim sana :)

ellerine sağlık canım çok güzel olmuşlar
Aslında seninle başta güzel muhabbet etmiştik sonra benim uyarılarımı yada mesajlarımı sallamıyosun gibi hissedip senden uzaklaşmıştım bi kuzenime benzetiyorum bazen şüpheleniyorum bile ama o kocasını senin kadar sevmez ordan emin oluyorum

Glifor şeker içinmiydi çünkü annemdede birsürü glifor paketleri hatırlıyorum .

Görümcekler iyi olsaydı adı görümcek olmazdı zatenbunu söyleyen benim dünya tatlısı bir görümcem var o ayrı tabi eski eşimden de üç tane var hala haberlesir görüşürüz istisnalar kaideyi bozmaz tabi...Ayşecim hedefini aklından çikarmazsan yolunda ilerlersin canım. Sanal gibi gelmiyorsunuz bana...uzaktan bir arkadaşa yazıyorum hissi var. Kelebeğin de hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…