Yine aynı kızkardeşse ona ben bile güvenmiyorum sen ne diye güveniyosun şekerimSağ olasın canım1.5 sene önce elde kurdele nakisina gitmiştim sırf etkinlik olsun diye Hoca da sağ olsun sadece 2 tane kurdele işi yaptırdı sonra brezilya nakisina döndü bende bir heves sanki satışa baslayacakmis gibi gittim kizkardesimle ortak kullanırım diye bir duzine havlu aldım Tabi gıcık baştan al yarısını ben alırım dedi ama sonra aaa cokmus ben 2 tane alsam yeter dedi ve havlularin 10ü elimde patladı
Neyse 6ciyi yapıyorumTabi kursta 1 Runner 1de masa örtüsü işledim ama tabi gözüm gibi bakıyorum kızlara hatıra vereceğim ♡
Ellerine sağlık kaptanım çok güzel olmuşlarKızlar bu arada hani internet yokken oturup boş vakitlerimde havlu islemistim ya ♡
Yukleyebilirsem Size de göstereyim,;
Eki Görüntüle 2239754
Gercekten çok güzeller...el emeği göz nuru...çok kymetlidir. Kızkardeşin sana bırakmakla iyilik etmiş sana...madem var böyle hünerin...bazen hediye lazım oluyor elinin altında kullanırsın gittiğin yerlereKızlar bu arada hani internet yokken oturup boş vakitlerimde havlu islemistim ya ♡
Yukleyebilirsem Size de göstereyim,;
Eki Görüntüle 2239754
Ayşe kim :)Görümcekler iyi olsaydı adı görümcek olmazdı zatenbunu söyleyen benim dünya tatlısı bir görümcem var o ayrı tabi eski eşimden de üç tane var hala haberlesir görüşürüz istisnalar kaideyi bozmaz tabi...Ayşecim hedefini aklından çikarmazsan yolunda ilerlersin canım. Sanal gibi gelmiyorsunuz bana...uzaktan bir arkadaşa yazıyorum hissi var. Kelebeğin de hayırlı olsun.
SenAyşe kim :)
Teşekkürler, artık uçuyoruz biz de
Çok güzel düşünmüşsün, yarın yaptıklarımızı da beğenmezler, ama hiç yoktan bir hatıramız olur, zamanı gelince "bunu annem yapmış" diyecektir :)
Yine aynı kızkardeşse ona ben bile güvenmiyorum sen ne diye güveniyosun şekerim
81 ili de bizim memleketimiz.
Antalyalı misin? Evetse neresinden tatlım?81 ili de bizim memleketimiz.
Ama Antalya'ya geliyoruz
Tabiki öyle canım81 ili de bizim memleketimiz.
Ama Antalya'ya geliyoruz
Sidelya
Lilim Ayseler kimdiSidelya
Ablaaa umutlu anne Ayşe birde uçuk
Aslında seninle başta güzel muhabbet etmiştik sonra benim uyarılarımı yada mesajlarımı sallamıyosun gibi hissedip senden uzaklaşmıştım bi kuzenime benzetiyorum bazen şüpheleniyorum bile ama o kocasını senin kadar sevmez ordan emin oluyorum
evet lilim insülin direnci için her nekadar alıştıra alıştıra baslasamda yine de darmadağın duman ediyor hayatimiGlifor şeker içinmiydi çünkü annemdede birsürü glifor paketleri hatırlıyorum .
hergun yeni birşey öğreniyorum ablacim 2. evliliğin olduğunu bilmiyordum :)Görümcekler iyi olsaydı adı görümcek olmazdı zatenbunu söyleyen benim dünya tatlısı bir görümcem var o ayrı tabi eski eşimden de üç tane var hala haberlesir görüşürüz istisnalar kaideyi bozmaz tabi...Ayşecim hedefini aklından çikarmazsan yolunda ilerlersin canım. Sanal gibi gelmiyorsunuz bana...uzaktan bir arkadaşa yazıyorum hissi var. Kelebeğin de hayırlı olsun.
kız senin şu bacın benim yengem olmasın afedersin ama her b*ka maydanoz allahım aklıma geldikçe saçlarımı yolasım geliyorBüyük begenmedigini söylüyor zaten de Allahtan beğendikleri daha fazlaUfaklık da hemen atlıyor Anneciğim bana yapabilirsin ben senin elinden herşeyi beğenirim diye yagcı evlat
Simdiden bana da çeyiz yap diyor bende gözler görürken yapayım ileride nasılsa yapamam onada hatıra kalsın
Kız işte saftirikligime doymayayim
Hala çakal beni didikler durur ama kendi asla sır vermez
Son zamanlardaki yeni mevuzusu "Eniştem kaç para tazminat alacak "
Ama artık az akillandim sanırım hemen ne bileyim ben Patron kilcik belki hiç bile vermez boşver takma kafana diyorum
Yahu resmen Facede milleti rontgenlemek hayatlarını öğrenmek için sevmediği insanlarla bile arkadaşhiç isim olmaz diyorum aaa ogrenmezsem catlarim diyor ama o arkadaşlardan biri bana Almanyadan tatile geleceğini söylediğinde ( benim yakın arkadaşlarımdan ama ne o kardeşimi sever nede kardeşim onu hani sırf Annelerin hatrına )
Bizimki hemen atlar aman buluşma boşver yada bulusursan sakin bana çaya kahveye getirme İstanbul dışında dersin sorarsà der
Kız buna dünür olacak ailelere Allah sabır versin
Herkes aktif herkes çok tatlı....bana da bağımlılık yaptı...aksiyon hiç bitmiyor....hanimkelesimigetir nasıl güzel bir isimdir ...okuyunca gülmeye başlıyorum....Ablaaa umutlu anne Ayşe birde uçukabla yaaa çorba sayfası aklımı başımdan aldı inanki yoksa ben de seni özledim
Ben Ayşe değilim ki, karıştırdın galiba, kod adı: Sidelya ben :)Antalyalı misin? Evetse neresinden tatlım?
ayyuka bayıldım bunalra banu çok hoş olmuşlarBüyük begenmedigini söylüyor zaten de Allahtan beğendikleri daha fazlaUfaklık da hemen atlıyor Anneciğim bana yapabilirsin ben senin elinden herşeyi beğenirim diye yagcı evlat
Simdiden bana da çeyiz yap diyor bende gözler görürken yapayım ileride nasılsa yapamam onada hatıra kalsın
Kız işte saftirikligime doymayayim
Hala çakal beni didikler durur ama kendi asla sır vermez
Son zamanlardaki yeni mevuzusu "Eniştem kaç para tazminat alacak "
Ama artık az akillandim sanırım hemen ne bileyim ben Patron kilcik belki hiç bile vermez boşver takma kafana diyorum
Yahu resmen Facede milleti rontgenlemek hayatlarını öğrenmek için sevmediği insanlarla bile arkadaşhiç isim olmaz diyorum aaa ogrenmezsem catlarim diyor ama o arkadaşlardan biri bana Almanyadan tatile geleceğini söylediğinde ( benim yakın arkadaşlarımdan ama ne o kardeşimi sever nede kardeşim onu hani sırf Annelerin hatrına )
Bizimki hemen atlar aman buluşma boşver yada bulusursan sakin bana çaya kahveye getirme İstanbul dışında dersin sorarsà der
Kız buna dünür olacak ailelere Allah sabır versin
Bakın bunları da kursta yaptığım masa örtüsü ve Runner ;
Eki Görüntüle 2239769 Eki Görüntüle 2239763
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?