Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Yine aynı kızkardeşse ona ben bile güvenmiyorum sen ne diye güveniyosun şekerim

Kızlar bu arada hani internet yokken oturup boş vakitlerimde havlu islemistim ya ♡
Yukleyebilirsem Size de göstereyim,;

Eki Görüntüle 2239754
Gercekten çok güzeller...el emeği göz nuru...çok kymetlidir. Kızkardeşin sana bırakmakla iyilik etmiş sana...madem var böyle hünerin...bazen hediye lazım oluyor elinin altında kullanırsın gittiğin yerlere

Ayşe kim :)

Teşekkürler, artık uçuyoruz biz de

Çok güzel düşünmüşsün, yarın yaptıklarımızı da beğenmezler, ama hiç yoktan bir hatıramız olur, zamanı gelince "bunu annem yapmış" diyecektir :)

Büyük begenmedigini söylüyor zaten de Allahtan beğendikleri daha fazla Ufaklık da hemen atlıyor Anneciğim bana yapabilirsin ben senin elinden herşeyi beğenirim diye yagcı evlat

Simdiden bana da çeyiz yap diyor bende gözler görürken yapayım ileride nasılsa yapamam onada hatıra kalsın

Yine aynı kızkardeşse ona ben bile güvenmiyorum sen ne diye güveniyosun şekerim

Kız işte saftirikligime doymayayim
Hala çakal beni didikler durur ama kendi asla sır vermez
Son zamanlardaki yeni mevuzusu "Eniştem kaç para tazminat alacak "
Ama artık az akillandim sanırım hemen ne bileyim ben Patron kilcik belki hiç bile vermez boşver takma kafana diyorum

Yahu resmen Facede milleti rontgenlemek hayatlarını öğrenmek için sevmediği insanlarla bile arkadaş hiç isim olmaz diyorum aaa ogrenmezsem catlarim diyor ama o arkadaşlardan biri bana Almanyadan tatile geleceğini söylediğinde ( benim yakın arkadaşlarımdan ama ne o kardeşimi sever nede kardeşim onu hani sırf Annelerin hatrına )
Bizimki hemen atlar aman buluşma boşver yada bulusursan sakin bana çaya kahveye getirme İstanbul dışında dersin sorarsà der

Kız buna dünür olacak ailelere Allah sabır versin

Bakın bunları da kursta yaptığım masa örtüsü ve Runner ;

Son düzenleme:

hahaha yok kız kuzenin değilim banus tanıyor beni watsaptan o şahit yok cağnımm niye sallamiyim ki seni mesela YENA da da ben öyle hissediyorum niye bilmiyorum aslında kaynasmak istiyorum ama hep bir mesafe hissediyorum sanırsam benden de kaynaklı :))))
yoksa.severim seni bilirsin
Glifor şeker içinmiydi çünkü annemdede birsürü glifor paketleri hatırlıyorum .
evet lilim insülin direnci için her nekadar alıştıra alıştıra baslasamda yine de darmadağın duman ediyor hayatimi
hergun yeni birşey öğreniyorum ablacim 2. evliliğin olduğunu bilmiyordum :)

kız senin şu bacın benim yengem olmasın afedersin ama her b*ka maydanoz allahım aklıma geldikçe saçlarımı yolasım geliyor

Ablaaa umutlu anne Ayşe birde uçuk abla yaaa çorba sayfası aklımı başımdan aldı inanki yoksa ben de seni özledim
Herkes aktif herkes çok tatlı....bana da bağımlılık yaptı...aksiyon hiç bitmiyor....hanimkelesimigetir nasıl güzel bir isimdir ...okuyunca gülmeye başlıyorum....

ayyuka bayıldım bunalra banu çok hoş olmuşlar
ellerin dert görmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…