02/10/2009
Sabah :
2 dilim kepek ekmeği ( 90 kalori )
1 k.k kadar peynir ( 80 kalori )
Öğlen :
1 tane pide ( 498 kalori )
1 bardak diet kola ( 80 kalori )
Akşam :
çok az yoğurtlu kızartma ( 250 kalori )
2 dilim ekmek ( 120 kalori )
sıvı : 2 lt su + 2 fincan çay +2 fincan nescafe +1 fincan Türk kahvesi
spor : yarım saat yürüyüş tempolu + yarım saat spor aleti kullandım + 50 mekik
toplam kalori : 1118,00 kalori ( tahmini J )
Iyi geceler selmacım:) bu arada asi deniz ben:) tanıya madin sanırım:)
SAOL CNM ANNME İİKaptadım annen ne duşumda şu anda umarım iyidir.Annenede sanada geçmiş olsun çok şükür atlattınız.Anneciğine benden selam:1hug:
slm kızlar ancak vakit buldum giriyorum.....şuaralar spordan ve aa takviyesinden dolayı sabit haldeyim ama kendimi sever oldum...dün alışveriş yaptım.....
huselim ve selmaY kazakistandan gelen arkadaş çok nazik ve kibardı...ama benim içimden bişi geçmedi ya...elide boş gelmemeiş bana lapop ve telefon almış göreceksiniz nasıl alçakgönüllü adam....tabiki kabul etmedim hediyeleri..şimdi kabul etsen adam sanki kendisini kabul ettiğimi sanacak....bilemiyorum gelde işin içinden çık......bilemiyorum kafayı yicem adama ne diyeyim......kibarca izah ettim ama anlatamadım derdimi anlaşılan....
SAOL CNM ANNME İİ
ALLAH RAZI OLSUN
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden :1shok::1shok::1shok:
LEPTOP MUakannehir
iyi geceler kızlar ben yarın hafta sonu olduğu için giremiyeceğim haberiniz olsun beni merak etmeyin yediklerimide pazartesi bildireceğim ilgilenenlerin dikkatine
çok önemli not : ben yokkken kaçamak yapmayın lütfen kaçamak yapanları bizzat oklavayla döveceğim büyük küçük dinlemem ona göre kötükedihüsoklava:
daha da önemli not : yarın pazar ve malum şu çok özel pazar kahvaltılarınız varya onu aklınızın kenarına bile getirmeyin yarın herkez kahvaltıda
1 tane haşlama yumurta + domates+ salatalık + peynir + 2 dilim ekmek + hadi benden size torpil sucuk sossi yada salam ama 1 dilim okadar fazlası yok haberiniz olsun bunun dışında kimsenin menüsünde extra birşey görmiyeyim yine oklavayı hazırlarım bilesiniz kötükedihüsoklava:
bu hafta 1 kilonun altına düşün bakın ozamana haftaya neler olacak size huselcim öpüyorum canım opuyorumnanaktan
evet epeyce saçmalamışın kızım ben sana demiyommu her aklından geçeni ortaya dökme deli derler diyeYa bu arada aklıma takıldı takım etiketlerinde cibik bacak çıtır falan yazıyor google den çıtır yazdın mi çıkar mi acep:) hani çıkarsa site adı kadınlar kulübü:) çıtır diye dikkat toplar kg görünce:) ay saçmaladım gece gece:)
oyoyyy büyüdü 1 yaş daha hemiKayseri güzeli :) tamam manyak lik yaptım doğru ama adana ihtimali de vardıof neyse olan oldu zaten AYSIMA Yeni yaşına girecek teyzesi :) 4 ekim saat 14:20 de:) şükür iyi lakin arsız biri oldu kendi istediğini yaptırıyor teyzesi bu arada aysi ya dansöz olacak ya da şarkıcı sabahın köründe elinde mendil yüksek yüksek tepeleri söylüyor :) annemi evin ortasına oturtup kafasına örtü örtüp kız anası kız anası evinde mumlar yanaşı diye kına merasimi yapıyor:) TAM ADANALI BU KIZ:) Senin KÜÇÜK CADI Neler yaptı kızı kocaman etmişsin maşallah:) pek güzel olmuş büyüdükçe cici oluyor şeker :) öp benim için o tontisi:)
tşk ederim cnaım çok saol
yediklerin güzel ayrıca bundan sonra pasta börek yeme olurmu
Ayyyyyyy ilterciğim yorumların beni çok mutlu etti çooooooook teşekkür ederim canım belki ininmayacaksın ama beni daha çok hırslandırdın.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?