Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

BENDE BU GÜN YEDIKLERIMI YAZAYIM GERCI BU GÜN BIR TUAF YEDIM AMA NEYSE

kahvaltı ıkı yumurtayla bır domateslı omlet ıkı dılım k ekmegı

ara bır armut

öglen bır elme

akşam bır kuşbaşılı pıde ıkı bardak ayran yeşıl salata

ıkı lt su

yürüyüş yapamadım cünki temızlık ve carşıya cıktım yetıştıremedım

Tamam canım :) baya yol almışın kg vermede idealine az kalmış sayılır sevindim senin adına:) Tabi yeni hedef koyarsan daha var denebilir:) kg vermenin devamını dilerim:) ben ufaktan çıkayım artık:) kendine ii bak allaha emanet ol canım:) iyi geceler 8.takım

slm kızlar ancak vakit buldum giriyorum.....şuaralar spordan ve aa takviyesinden dolayı sabit haldeyim ama kendimi sever oldum...dün alışveriş yaptım.....
huselim ve selmaY kazakistandan gelen arkadaş çok nazik ve kibardı...ama benim içimden bişi geçmedi ya...elide boş gelmemeiş bana lapop ve telefon almış göreceksiniz nasıl alçakgönüllü adam....tabiki kabul etmedim hediyeleri..şimdi kabul etsen adam sanki kendisini kabul ettiğimi sanacak....bilemiyorum gelde işin içinden çık......bilemiyorum kafayı yicem adama ne diyeyim......kibarca izah ettim ama anlatamadım derdimi anlaşılan....

Kaptadım annen ne duşumda şu anda umarım iyidir.Annenede sanada geçmiş olsun çok şükür atlattınız.Anneciğine benden selam:1hug:
SAOL CNM ANNME İİ
ALLAH RAZI OLSUN

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden :1shok::1shok::1shok:
LEPTOP MUakannehir

[ı]kızlar Şuan vaktıım boŞ sıze yazıoom
teyzem var ama ıÇerde konuŞuyorlar annmlee
bnm eŞım artık ÇĞdemm
ÇıĞdeeemmmmm elımden ÇekeceĞıın var
lÜtfen sende baan Çektr ılterı aratma :d
[/ı]

SAOL CNM ANNME İİ
ALLAH RAZI OLSUN

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden :1shok::1shok::1shok:
LEPTOP MUakannehir

evet kaptan sorma....laptop ve daha türkiyeye gelmemiş bir telefon....ne yapacam ya kafam allak bullak...anlayış kültür herşey farklı ama çok çok beyefendi.....şu aralar böyle şeyler düşünmemem lazım sınavım var 31 ekim de lütfen dua edin.....

kahvaltıda 1 dilim kepek ekmek domates yedim...şimdide şekersiz çay içiyorum.....

ANLAŞILDI KAPTAN SENDE ÖPÜLDÜNkaydirigubbakcemile

evet epeyce saçmalamışın kızım ben sana demiyommu her aklından geçeni ortaya dökme deli derler diye
gerçi yalanda sayılmaz amalaelaelaelaelae
oyoyyy büyüdü 1 yaş daha hemi
sude de 7 ekim doğumlu okulunda kutluyacağız inşallah

dağçileği kuzum armudun sapı üzümün çöpü anladıkta anam bu adamda ne sap var ne çöp
ne güsel kibarcık bişeymi illa kafa kırcak demi yok anam yok bu kadın milletine yaranmak zor-tatlicadiarzu-

müdür yardımcılığı sınavım var...harıl harıl çalışıyorum....mevzuat ezberlemekten bir hal oldum...

evliliğe gelince;
bacım sende öğretmensin bilirsin adam serbest çalışıyor..tatiller falan hep soru yaratacak hani eğitimi sorun etmeyeyim diyorum ama erkekler bu konuda mutlaka sorun çıkarırlar..seneye doktoraya başlayacam kısmetse...o yüzden etraflıca düşünüyorum....ben çok konuşkan ve sosyalim ama o benim tam tersim...erkekler kadınların kendinden fazla öne çıkmasını istemez diye düşünüyorum......:gitme::gitme:

bu arada çilekcim şakası bir yana hayırlısı olsun
önemli olan kendini mutlu hissetmena.s.

annem geldiiiiiiiiiiii
sabah normal bi kahvaltı yaptık şimdi ofisteyim çıkıcaz birazdan
levrekkkkkkkkkkkkkk nerdesin tatlişko

sabah = közlenmiş; birer adet domates, biber, patlıcan+1,5 dilim kepek ekmeği
öğlen = 1 nesscafe
akşam = 4 kaşık pilav
şimdide 1 nescafe
toplamda 2,5 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…