Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

zukkum zaman zaman yazmışimdir hayatımla ilgili minik detaylar...bak beni iyi okumuyorsun hadi ben karıştırıyorum arkamı toplayan bir Lilimam var ...seni kim idare edecek .... de bakim

benide sen idare edersin be ablam sor sana vereyim bende detaylardan ufak tefek

Ben Ayşe değilim ki, karıştırdın galiba, kod adı: Sidelya ben :)

Aslen Kütahyalıyım, Manavgatta yaşıyoruz
Memnun oldum canım. unutmam söz Çolaklı da iki ay görev yaptıktan sonra Antalya merkeze geçtim canım. Yedi yıl yaşamışliğim var oralarda. Evimizi oradan aldık. Emeklilikte son durak orası olacak. Buluşuruz seninle ..kaybetmezsek birbirimizi

Sen YENA ablama ufaktan yanaş gör bak o çok samimi ama fazla yanaşma haaa

Herkes aktif herkes çok tatlı....bana da bağımlılık yaptı...aksiyon hiç bitmiyor....hanimkelesimigetir nasıl güzel bir isimdir ...okuyunca gülmeye başlıyorum....
Kız abla sen hanım ablayı demekki tanımıyosun o çok eskilerden,ben üye değildim ama ota çöpe kk dan bakardım yıllardır,yani kıdemlileri az çok tanıyorum boşa muhtar olmadım
zukkum zaman zaman yazmışimdir hayatımla ilgili minik detaylar...bak beni iyi okumuyorsun hadi ben karıştırıyorum arkamı toplayan bir Lilimam var ...seni kim idare edecek .... de bakim
Ay estağfirullah bebeğim yaşlılara yardım ediyorum sadece

Benim hafıza error vermeye başladı idare ederim etmesine de...yanlış yonlendiririm bu sefer...düşünsene çorbacilara etiketleyeceğime bdv ye etiketliyormuşum
hahahah kız oraya girince ne oluyor ki hiç haberim yoktur bdv nin sıkı takipçisiyiz canimm

niçin kiskanirmisin hanımı bende eskilerden hatırlıyorum niki çok hoş harbiden

hahahah kız oraya girince ne oluyor ki hiç haberim yoktur bdv nin sıkı takipçisiyiz canimm

niçin kiskanirmisin hanımı bende eskilerden hatırlıyorum niki çok hoş harbiden
Lili sopayı yarına bırakıyorum demek yaşlı ha....bak uykusuzluktan senin yerine hilali alintiladim...

Inşallah abla :)

Slm kizlar
Kizlari yatirdiktan sonra dusa girdim. Ayiptir soylemesi dustan once muayene ettim kendimi. Sag gogsumde (hadi kibar olayim onun adi gogus degil ama neyse) kitle geldi elime. Benim anne tarafindaki bayanlarin cogu kanser oldu ve cogunun 1 gogsu alindi. Annemdede ufak kistler var onunkiler zararsizmis ama kontrollerini ihmal etmiyor. Randevu alayim dedim bi ultrasonda baktiririz diye randevu yok gorunuyor internette. Yarin 182den almayi dusunuyorum.

MaystenG gorumcek iste cnm ne dedigini bilmiyor. Kelebegin hayirli olsun bu arada

oynakbasi34 eline sglik cnm cok guzel

Teşekkürler abla senin de hayırlı olsun :)

Zaten hep bişey olmazlar bizi bu hale getirmedi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…