Ayipsin hemen...
Memnun oldum canım.Ben Ayşe değilim ki, karıştırdın galiba, kod adı: Sidelya ben :)
Aslen Kütahyalıyım, Manavgatta yaşıyoruz
Benim hafıza error vermeye başladı idare ederim etmesine de...yanlış yonlendiririm bu sefer...benide sen idare edersin be ablam sor sana vereyim bende detaylardan ufak tefek
Senhahaha yok kız kuzenin değilim banus tanıyor beni watsaptan o şahityok cağnımm niye sallamiyim ki seni mesela YENA da da ben öyle hissediyorum niye bilmiyorum aslında kaynasmak istiyorum ama hep bir mesafe hissediyorum sanırsam benden de kaynaklı :))))
yoksa.severim seni bilirsin
evet lilim insülin direnci için her nekadar alıştıra alıştıra baslasamda yine de darmadağın duman ediyor hayatimi
hergun yeni birşey öğreniyorum ablacim 2. evliliğin olduğunu bilmiyordum :)
kız senin şu bacın benim yengem olmasın afedersin ama her b*ka maydanoz allahım aklıma geldikçe saçlarımı yolasım geliyor
Kız abla sen hanım ablayı demekki tanımıyosun o çok eskilerden,ben üye değildim ama ota çöpe kk dan bakardım yıllardır,yani kıdemlileri az çok tanıyorumHerkes aktif herkes çok tatlı....bana da bağımlılık yaptı...aksiyon hiç bitmiyor....hanimkelesimigetir nasıl güzel bir isimdir ...okuyunca gülmeye başlıyorum....
Ay estağfirullah bebeğim yaşlılara yardım ediyorum sadece
hahahah kız oraya girince ne oluyor ki hiç haberim yokturBenim hafıza error vermeye başladı idare ederim etmesine de...yanlış yonlendiririm bu sefer...düşünsene çorbacilara etiketleyeceğime bdv ye etiketliyormuşum
niçin kiskanirmisinSenYENA ablama ufaktan yanaş gör bak o çok samimi ama fazla yanaşma haaa
Kız abla sen hanım ablayı demekki tanımıyosun o çok eskilerden,ben üye değildim ama ota çöpe kk dan bakardım yıllardır,yani kıdemlileri az çok tanıyorumboşa muhtar olmadım
Ay estağfirullah bebeğim yaşlılara yardım ediyorum sadece
Lili sopayı yarına bırakıyorum demek yaşlı ha....hahahah kız oraya girince ne oluyor ki hiç haberim yokturbdv nin sıkı takipçisiyiz canimm
niçin kiskanirmisinhanımı bende eskilerden hatırlıyorum niki çok hoş harbiden
Inşallah abla :)Memnun oldum canım.unutmam söz Çolaklı da iki ay görev yaptıktan sonra Antalya merkeze geçtim canım. Yedi yıl yaşamışliğim var oralarda. Evimizi oradan aldık. Emeklilikte son durak orası olacak. Buluşuruz seninle ..kaybetmezsek birbirimizi
He canım uykusuzluktanLili sopayı yarına bırakıyorum demek yaşlı ha....bak uykusuzluktan senin yerine hilali alintiladim...
Gısganıramhahahah kız oraya girince ne oluyor ki hiç haberim yokturbdv nin sıkı takipçisiyiz canimm
niçin kiskanirmisinhanımı bende eskilerden hatırlıyorum niki çok hoş harbiden
gısganma adan ölimmmmGısganıram
Aaa aynı buralılar gibi konuştuuun nerden bilirsengısganma adan ölimmmm
Teşekkürler abla senin de hayırlı olsun :)Slm kizlar
Kizlari yatirdiktan sonra dusa girdim. Ayiptir soylemesi dustan once muayene ettim kendimi. Sag gogsumde (hadi kibar olayim onun adi gogus degil ama neyse) kitle geldi elime. Benim anne tarafindaki bayanlarin cogu kanser oldu ve cogunun 1 gogsu alindi. Annemdede ufak kistler var onunkiler zararsizmis ama kontrollerini ihmal etmiyor. Randevu alayim dedim bi ultrasonda baktiririz diye randevu yok gorunuyor internette. Yarin 182den almayi dusunuyorum.
MaystenG gorumcek iste cnm ne dedigini bilmiyor. Kelebegin hayirli olsun bu arada
oynakbasi34 eline sglik cnm cok guzel
Zaten hep bişey olmazlar bizi bu hale getirmedi miTeşekkür ederim bitanem. İstediğin kiloya ulaşmanı heyecanla bekliyor olacağım.
Tırtıl olgunlaşiyor az kaldı canım.
Bunlar hep dış güçlerin oyunu umudum. Bak sopa elimdemaviş kaçamak yapmasın artık minik minik yoldan çıkmasın lütfen...bı şey olmaz deme bak.... olmaz mı hem de çok kötü şeyler olur.
Tesekkur ederim bitanem. Darısı senin başına olsun tez zamanda.
Sandviç dondurma outbi daha gormeyim...şimarmak için daha erken...
Canım ıspanak çekti ben de alayım burada bulursam.Biraz geç oldu ama menüm
13:00 1 haslanmış yumurta, peynir zeytin yeşillik
15:00 türk kahvesi
17:00 bi tabak ıspanak bi kase yogurt
Akşam çay
Bi bucuk litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?