Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bayıldım harikalar

Geçmiş olsun canım ihmal etme umarım ciddi bişey değildir.

Geçmiş olsun Banucum. Bu popisle totoş aynı şey mi? Üzerine oturamiyor deyince yanlış biliyorum demek ki dedim. Valla kafam karıştı

Hahaha kociş , hamişgillerden bir tür ..
Biz eskiden döt derdik.
Devir değişti bacım ..

Çok tatlı.. gerçektede böyle pozitif , mutlu , alçakgönüllü ve güler yüzlü ....

İyi ki kk var o zaman :)

@Kazen kelebegim icin tesekkur ederim. Insallah kep aldigim gunleri de goruruz.

Hayırlı olsun hasibecim kelebeğin :)

Usg ihmal etme.. birşey yoktur rahatlarsın en azından..

Senin ki süt kistleridir muhtemelen...

Selamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Sabah bir türlü yataktan çıkamadım hatta evdekiler hazırlanıp çıktıklarında da ben hala yataktaydim
2 gündür doğru düzgün şu icmedim sanırım ondan bobregim ağrıdı Hay Allahım bir bu eksikti diyecektim kendi kendime tövbe tövbe kendin yapıyorsun sonrada nerden çıktı diyorsun diye kendi kendime kızdım

Hemen suyumu doldurup takviye yapmaya başlıyorum birde dün gece şeker hapı muhabbeti de oldu ya aklıma geldi onuda içmiyorum ne zamandır Sonrada oturup ağlarım yok efendim düzgün Kilo veremiyorum diye

Birazdan kendime geleyim de bir duş alayım ondan sonra da önce oturup kuran okurum Tabi önce kahvaltimi yapacağım ♡

Tam.maydanoz bizimki hayır çakal nasıl beceriyorsa yeri gelince Annemi bile ikna ediyor istediği şekilde olsun diye bazı şeyler hatun benim dedigimle ilgili bir şey yapsın anında beş karış surat yapar sanki hep benim dediğim oluyormuş gibi ( kadın bazen öyle mi yapsak böyle mi yapsak dediğinde fikrimi söylediğimde falan )
Bırak ne yazık ki kendi çocuklarını da aynı yetiştiriyor benim kuzudan 2 yaş büyükler ama en ufak şeyde laf sokmalarında asagilamalar biz her şeyi daha iyi biliriz demeleri benim kuzu cildirtiyor )
Bir keresinde benimkine sizin Arabanın çok eski bizimki bilmem kaç model falan diye kizdirmislar Dedim sidikliler modelini nerden biliyormuş hep anasının laflari

Benim Amcamın Colaklida yazligi var ilk gittiğimizde bayilmistim hatta bir ara eşimle Antalya'da yaşamaya karar vermistik ama sonra vazgectik büyük kız ben gelmem diye tutturmustu ( 8 - 9 yaşındaydı keçi o zaman )

Yenanin da dediği gibi büyük ihtimalle süt bezelerindendir ama yinede ihmal etme ♡
Benimde bir ara öyle oldu da kontrole gittim ailede göğüs kanseri olmamasına rağmen ve doktor elle muayenede sadece vücutun süt üretmeye başladı sanırım bebek isteği oluşmaya başlamış demişti

Senede bir gel kontrole yinede dedi ama 1 seneyi geçti girmedim sanırım ilk fırsatta bende yine gideyim

Günaydın
Mutlu carsambalar

Gelemiyorum yoğunum .
Bu ara vakit bulamıyorum çok yoruluyorum ama hepinizi mesafesiz bir şekil de seviyorum
zukkum

Sanada Günaydın canım ♡
Kolay gelsin yoğunluk geçsin de seni de daha sık görelim aramızda ♡♡

Günaydın herkese.

Analı kızlı çok heyecanlıyız, babamıza kavuşacağız en nihayetinde. Uçağımızın kalkmasına saatler var daha, inşallah sağ salim varırız.

Tek ben 60 kilo yükü nasıl taşıyacağım diye kendi kendime soruyorum, bir de kucakta bebek, ohooo.. etti mi sana 4 bavul. Eee ne yapalım, hep ihtiyaç, sonra gelen giden çok oldu sağ olsunlar elleri boş gelmedi tabii.

Neyse, biraz zorluk çekeceğiz, ama yapacak birşey yok. Almanya da son günlerde soğudu zaten, gidişime mi üzülüyor ne

Hadi bakalım, müsaadenizle, son kontrollerimizi yapalım ♡

gule gule gel cnm.kazasiz belasiz

Canım sana hayırlı yolculuklar
Rabbim sağ saglim varmayi nasip etsin. ..Amin

Bavullari kafana takma nasılsa arabalar var hepsini üzerine yükler kuzu da en üste oturtur itersin
Ben genelde valizlari koltuk şeklinde dizip kuzucugu öyle oturturdum ve çokda rahat gider gelirdim

Mutfagimi da temizleyip tekrar Aksam sağ olsun büyük kız akşam yemeği bulasiklarini yikiyacakti sonra geç oldu birak sabah ben hallederim dedim

Tabi duş alamadım daha ama birazdan onuda aradan cikartiririm
Öğleden sonra kızı okuldan alıp Annemin evine ugrayacagim çiçekleri falan sularim kız kardeşim de gelecekmiş bir kahve içer dağılıriz dedi

Selamlar gençlik

tebrik ederim tekrardan canımcım.. koca bir yükten kurtuldun sen de ne güzel. bir daha olmasın inş kilo derdin

ben de seni iyi ki tanıdım ya.. işte sanal falan ama gönül bağı oldu mu oluyor
Kızlar bu arada hani internet yokken oturup boş vakitlerimde havlu islemistim ya ♡
Yukleyebilirsem Size de göstereyim,;

Eki Görüntüle 2239754

eline sağlık gayet güzel olmuşlar..

geçmiş olsun cnm. belki minnoş emmed ya süt falan birikmiştir. muayeneyi ihmal etme

Lilimam ben regl oldum sen de durum nedir?? geçen ay denk gelmiştik.

Aaa aynı buralılar gibi konuştuuun nerden bilirsen
doğu karadenizliyiz biz canım ayriyetten anam bayburtludur siveleri Erzurum Gümüşhane falan aynı daha neler var bende bir bilsen

gecmis olsun canım nereden randevu ama gerek bede anı dertten muzdaribim ek olarak sol göğsüm taş gibi el degdiremiyorum

Günaydın
Mutlu carsambalar

Gelemiyorum yoğunum .
Bu ara vakit bulamıyorum çok yoruluyorum ama hepinizi mesafesiz bir şekil de seviyorum
zukkum
:))))) valla bende sana karşı baya sevgi hissediyorum

kız bide nankör bizdeki abim varken başka abim yokken başka kızının ne kadar kötü huyu varsa benden almismis halasina çekermiş ben burda kızını yıkayıp paklayip hediyelerle yollarım o halan da kaldın 1 gece huyun değişti diye kıza cirlar manyak mı ne uymuyorum abimden sebep ama birgun fena yolacagim az kaldi

Daha 5 aylık yeni girdi ah oturabilse dengeli :)

Geçmiş olsun canım Nilüfer ablanın dediği gibi süt kisti olması ihtimali çok yüksek,bendede var ama sıkıntı yokmuş sadece 6 ayda bi kontrol usg si çektirmem gerekiyordu en son gittiğimde ona bile gerek olmadığını zararsız olduğunu söylemişti doktor.

Meryem ile lilinin konuşmalarına gülüyorum ya çok komiksiniz. Meryem gencecik valla hepimizi cebinden çıkarır
Sorma ya ben kaşınıyorum merdaneyi yiyip oturcam yakında o benim çıtırım bilir gerçekten öyle demediğimi vallahi hepimizi cebinden çıkarır
Tabi yaaaa iyi ki var olmasa sizleri nerden bulcaktım

Günaydın
Mutlu carsambalar

Gelemiyorum yoğunum .
zukkum
Ne yani beni sevdiğini söylemen için oturup ağlayım mı

Selam Tubişkommm tesadüfün böylesiii bende bende
Heee doğru Gümüşhaneli arkadaşım var babannesi hep buralılar gibi konuşurdu

E ebideryal ablaaa akşam geldin beğendin gittin merak ediyorum neden yoksunnn

İyi yolculuklar..
Nereden nereye gidiyorsun pek anlamadım o kısmı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…